Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
İyi haftalar
Yeni ay hepimize sağlık huzur mutluluk ve bereketiyle gelsin

3 günlük yazıları henüz okuyamadım
okuyup döneceğim
Günaydınnnnn
İnsAllah dahada bereketlenecegiz topige bereket duasi okuyup üflicem o derece istiyorum gonulden hic birimiz darlik cekmeyelim.

Evet otomatik cevap öyle diyor. İptal edebildiğinde bana da haber verir misin malum bu ay çok yoğun olacağım hayırlısıyla doğum falan. Atlamayayım..

Oglum ispanakli borek
Istemisti gecen evdede ispanak yoktu hemen buzlukdan cikardim yikayip dograyip koydugumdan yaptim ogluma.
Peynirde buzlukdandi.
Cigden koydum ispanak ve peynirli yaptim.

Buzlugumda lahana kalmamis
Acil karalahana alip haslayip koymam lazim elimin altinda olmali.

Annem bile bu kis ben koyim diye heveslendi bisiler.
O hic koymaz normalde.
Domates sosumdan vermistim ona mskarnaya sos olarak kullanmis cok begenmis ben alim beraber yapalim dedi
Hay hay dedim.
Köz patlicanimda 2 paket kaldi.
Buzluklar eriyor ya zulalar tukeniyorrr.

Suan eski kasar,taze kasar, yas kadayif, ispanak,portakal kabugu, az dogranmis bahce biberi (gecen yazdan) maydanoz, borek icin beyaz peynir, haslanmis kurufasulye, haslanmis bugday, tereyag falan var
Havuc koyucam mercimek corbalari kekler falan icin.

Soklayarak koymayi dusunuyorum cigden koyan var mi hic aramizda?

Günaydın kızlar
Benim güneş gözlüğüm ortalama 5 yıllık, değiştirmicem çünkü para kolay kazanılmıyor sende alma papatya..
Birikim yaparım ben o parayla mesela..
Bence de almayayım. Hatta almıcam almıcam almıcam

Evet otomatik cevap öyle diyor. İptal edebildiğinde bana da haber verir misin malum bu ay çok yoğun olacağım hayırlısıyla doğum falan. Atlamayayım..
Tamam canım haber veririm. Umarım ben de iptal ettirebilirim.
Hayırlı doğumlar sana

@tr_lelli evet aslında almayınca da oluyor. İhtiyaç ve istek arasındaki farkı bilmek be ona göre davranmak çok önemli aslında.

Günaydın kızlar

Ben zorunlu BESi iptal ettiremedim henüz. Bankayı arıyorum ama kimseye ulaşamıyorum

Canım bankadan bir mesaj gelecek BES ile ilgili o geldikten sonra bankanın online sitesine giriyorsun tek kullanımlık şifre alıyorsun ondan sonra sayfaya girip besten çıkmak istiyorum butonunu tıklıyorsun fakat buton 30 saniye kadar aktif değil yani beklemen lazım azıcık

bana 5-6 gün önce mesaj geldi yaptım işlemi
Dizede gelir mesaj

günaydın kızlar,
okuyup okuyup geçiyorum. üye girişi yapıp yazmaya telefondan girmeye üseniyorum diye yazamadım.

mayıs ayına başladık. bu ay 4 günlüğüne şehir dışında olucaz eksikler var onları almam lazım.
kızımın yıl sonu gösterisi için kıyafet parası istemişler 170 tl kiralama bedeli çok geldi. onu gidip görüşücem. 3 dk lık giydiği 3 farklı kıyafete verdiğimiz paraya acıyorum.
çocukları kreşe bırakan herkez çalışan anne olunca okullarda çok paraları var gibi mi görünüyor anlamıyorum.
çalışan kadın mecbur olduğu için küçük çocuğunu bırakıp çalışıyordur. 10 dk üzerlerinde duracak kıyafet için 170 tl azımsanacak birşey değil.
gerekirse 300 vereyim ama satın alalım. doya doya giydireyim içim acımaz.

ayrıca kreş in anneler günü için yapacağı pikniğe de 60 tl istediler.
bizim bu ay da masraflı geçicek.
tatil+ çocuğun okul gösterisi + anneler günü + ramazan ayı derken bu ay bitmez gibi.

allah ödeme kolaylığı versin hepimize

makyaj malzemeleri konuşulmuş. ben çok sık makyaj yapmıyodum. her şeyimde fazla fazla vardı.
yılbaşı zamanında flormar ın bayiliğini yapan arkadaşım var. ruj-allık-eyeliner-oje gibi malzemeleri aldım. önceki tüm rujlarımı attım.
sonra watsons da kadınlar günü indiriminden de rimel-far-ruj-kapatıcı vs eksik kalan diğerlerini de aldım.
şimdi ihtiyacım kalmadı.
ama ruj ve fondoten gibi cilde direk temas eden ürünlerin 1-2 senede değiştirilmesi gerektiğini düşünürüm.

ben bu yıl yeniledim hepsini önümüzdeki seneye büyük ihtimalle çoğunu kullanmış olurum. artık daha sık makyaj yapmaya başladım

Gerçekten pahalıymis ya
Bi de piknige niye para veriliyo ki
Biz küçükken hepimiz evde ne varsa alır gider az cok beraber yerdik
Ne güzel gunlermis aslında
Şimdi anlıyorum

Canimmss 56 olman bile super ben 56 goremicem gibi okadar umudum yok yanisi.

Bizim hafta sonlarimizim vazgecilmezi kuymak

Veriyim canim tarif ama ölcusuz yapiyorum o nolcak :/
Ölcusuz yazim sana yapilma siralamasini bir dahakine olculu yaparim net bilgi veririm.

1 corba kasigi dolu dolu tereyagi tavaya koyup eritiyorum.
Eriyince hemen misir unu koyuyorum tahmini 3 corba kasigi diyim ates cok harli olmadin yanar soyle bir iki tur cevirip (benimki kavrulmus misir unu sendeki kavrulmamissa biraz daha uzun tutabilirsin) suyunu koyuyorum normal oda sicakliginda 1 su bardagi diyim bunada
(Cok kati olursa suyla acicaz cok sivi olursada azicik daha misir unu ekleyebilirsin) suyla misir ununu karistirarak goz goz kaynama belirtilerini gorene kadar karistiriyoruz.
Kasar peynir olur tel peynir olur kolot peynir olur kasarsa ince ince dilimleyip uzerine atiyoruz ve karistirip yayiyoruz.
Sonra kisik ateste 4-5dk falan tutuyoruz o tereyag uste cikmaya basliyor aliyoruz ocakdan.

Biz yillardir yemekden bikmadik hic simdi bile canim istedi ya :)
Etrafimda yaptigim herkesde cok sevdi insAllah sende begenirsin

Yaparken video cekebilirsem yada resimle falan detaylida anlatirim canim.

durkan çayı demlemistir diye ben geldim direk dukkana ama yoook nerde
gulfemhatun sence @limonlutarcinlikek kac kg verdi acaba ?
Bende onun verdigi kilolarla teselli bulim bari zira kg falan verdigim yok.
Günaydın mutlu sabahlar olsun.
Bugün lerde tembellik yapmakla geçiyorum. Gece uykum yok ama sabahda uyanmadan zorlanıyorum.
Ücretsiz izin aldım, bir ay işe gitmeyeceğim onun rahatlığı var
tr_lelli akşam beş çayına beklerim seni ve arkadaşları ne dersiniz.

Oooo sen baya tatil ilan etmissin yaw.
Tamam ozaman saat tam 5 de bulusalim :)
5i 1 gecince saymiyoruz ama :)
Benimde yorgun olmam lazim dunden kalma ama fena enerjigim bir yerde sarjim biter benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…