- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
GünaydınnnnnGünaydın kızlar
İyi haftalar
Yeni ay hepimize sağlık huzur mutluluk ve bereketiyle gelsin
3 günlük yazıları henüz okuyamadım
okuyup döneceğim
Günaydınnnnn
İnsAllah dahada bereketlenecegiz topige bereket duasi okuyup üflicem o derece istiyorum gonulden hic birimiz darlik cekmeyelim.
Evet otomatik cevap öyle diyor. İptal edebildiğinde bana da haber verir misin malum bu ay çok yoğun olacağım hayırlısıyla doğum falan. Atlamayayım..Günaydın kızlar
@chericherilady tebrik ederim seni. 7 ay çok büyük başarı bence.
Çok zor şartlarda kazandığımız paramızı aslında nasıl da kolayca harcıyoruz. O rengi Yok, o modeli Yok, uzunu yok, kısası Yok diye diye doldurduk evleri.
hawar mavimli besi ben de iptal ettiremedim. Henüz müşterisi olarak görünmüyorum sigorta şirketinin. Sisteme girildiğinde mesaj gelecekmiş
Bence de almayayım. Hatta almıcam almıcam almıcamGünaydın kızlar
Benim güneş gözlüğüm ortalama 5 yıllık, değiştirmicem çünkü para kolay kazanılmıyor sende alma papatya..
Birikim yaparım ben o parayla mesela..
Tamam canım haber veririm. Umarım ben de iptal ettirebilirim.Evet otomatik cevap öyle diyor. İptal edebildiğinde bana da haber verir misin malum bu ay çok yoğun olacağım hayırlısıyla doğum falan. Atlamayayım..
AMİN
Bereket duası ne okuyorsun canım bende okuyayaım
Ben zorunlu BESi iptal ettiremedim henüz. Bankayı arıyorum ama kimseye ulaşamıyorum
bana 5-6 gün önce mesaj geldi yaptım işlemiGünaydın kızlar
@chericherilady tebrik ederim seni. 7 ay çok büyük başarı bence.
Çok zor şartlarda kazandığımız paramızı aslında nasıl da kolayca harcıyoruz. O rengi Yok, o modeli Yok, uzunu yok, kısası Yok diye diye doldurduk evleri.
hawar mavimli besi ben de iptal ettiremedim. Henüz müşterisi olarak görünmüyorum sigorta şirketinin. Sisteme girildiğinde mesaj gelecekmiş
Ben de hiç yazamadım bugünlerdeGünaydın yeni bir güne daha
kaç gündür tatildi misafirim vardı dün de evde temizlikle uğraştım. ancak yazabildim.napıyonuz kızlar
Gerçekten pahalıymis yagünaydın kızlar,
okuyup okuyup geçiyorum. üye girişi yapıp yazmaya telefondan girmeye üseniyorum diye yazamadım.
mayıs ayına başladık. bu ay 4 günlüğüne şehir dışında olucaz eksikler var onları almam lazım.
kızımın yıl sonu gösterisi için kıyafet parası istemişler 170 tl kiralama bedeli çok geldi. onu gidip görüşücem. 3 dk lık giydiği 3 farklı kıyafete verdiğimiz paraya acıyorum.
çocukları kreşe bırakan herkez çalışan anne olunca okullarda çok paraları var gibi mi görünüyor anlamıyorum.
çalışan kadın mecbur olduğu için küçük çocuğunu bırakıp çalışıyordur. 10 dk üzerlerinde duracak kıyafet için 170 tl azımsanacak birşey değil.
gerekirse 300 vereyim ama satın alalım. doya doya giydireyim içim acımaz.
ayrıca kreş in anneler günü için yapacağı pikniğe de 60 tl istediler.
bizim bu ay da masraflı geçicek.
tatil+ çocuğun okul gösterisi + anneler günü + ramazan ayı derken bu ay bitmez gibi.
allah ödeme kolaylığı versin hepimize
Canimmss 56 olman bile super ben 56 goremicem gibi okadar umudum yok yanisi.tr_lelli valla canikom kız uğraşıyor yanii spinning ler bişeyler vermiştir bence 3 5 @limonlutarcinlikek
Biz de daha yiyelim
Gerçi ben de 1 kilo vermişim ayıptır söylemesi 56 olmuşum
Senden özendim ben mısır unu aldım bana kuymak tarifi lazımtr_lelli biz hala yemece
Günaydın mutlu sabahlar olsun.durkan çayı demlemistir diye ben geldim direk dukkana ama yoook nerde
gulfemhatun sence @limonlutarcinlikek kac kg verdi acaba ?
Bende onun verdigi kilolarla teselli bulim bari zira kg falan verdigim yok.
Oooo sen baya tatil ilan etmissin yaw.Günaydın mutlu sabahlar olsun.
Bugün lerde tembellik yapmakla geçiyorum. Gece uykum yok ama sabahda uyanmadan zorlanıyorum.
Ücretsiz izin aldım, bir ay işe gitmeyeceğim onun rahatlığı var
tr_lelli akşam beş çayına beklerim seni ve arkadaşları ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?