Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gerçekten pahalıymis ya
Bi de piknige niye para veriliyo ki
Biz küçükken hepimiz evde ne varsa alır gider az cok beraber yerdik
Ne güzel gunlermis aslında
Şimdi anlıyorum

herkes yine 1 çeşit birşeyler yapacak ama mangal için et ve içecekler toplanan parayla yapılacak.
biz sabahında şehir dışından gelip direk piknikğe gideceğimiz için evden birşey yapmaya vaktim olmayacak
hadi o makul birşey.
3 kişiyiz hadi diyelim 1 kg yedik deriz. ama kıyafet için toplamda 3 kıyafet 10 dk kalmayacak çocuğun üzerinde buna 170 tl vermek hoş değil.

geçen yıl 150 tl vermiştik. ilk yılımızda ne ile karşılaşacağımızı bilmiyorduk. çocukları gösteri bitene kadar yanımıza alamadık zaten. gösteri sonrasında da normal kıyafetleriyle aldık çocukları.
ertesi gün resim çektirmek için istedik ama vermediler o gün kiraladıkları yer geri almaya gelmiş.

tr_lelli bb krem kullanıyorum demişsin ben de iki yıl onceye kadar garnierin bb kremini kullanıyordum.. sonra lorealin porfect diye bi krem keşfettim.. pembe kutusu.. kesinlikle tavsiye ederim.. bb krem gibi o da ama daha doğal hoş duruyor..

kızlar benim de kozmetik bi kaç parça birşey almam gerek.. indirimleri takip edeceğim sizinle.. ruj tavsiyelerinizi alırım:)

Okullarin bu tarz isteklerini hic sevmiyorum
Oglum anasinifindayken 23 nisan icin kisakollu tshrt ve pant. Istemislerdi
Hava nasil soguktu ama
Cocuklar titremekden oynayamadilar bile bizim icimiz gitti oyun bitti cocuklar hasta oldu sonra teker teker
Yani boyle sacma kiyafetler cokca paralar yook anlasmali fotocu yok kameraman yok veda yemegi icin bi ton paralar hic sevmiyorum.
Cok yapmacik geliyor bana.
Bence bayramda bayram gibi yasansin torenler yapilsin herkes bi yarida giriyor

Merhaba..
Ben bugün kardeşimin bileziğini aldım, 20 gr, 139 lira gr fiyatı
Gr altınlarımı verdim 8 gr 24 ayar, 4 gr 22 ayar
Güle güle kullansın inşallah
Makyaj malzemelerimi nişanda çok iyi almıştık, şu an elimde mac in ürünleri var, çok makyaj yapmam, ruj allık ve iyi nemlendirici kullanıyorum
Yves Rocher ı çok seviyorum, biraz pahalı ama eski müşteriyim sık sık indirim yapıyorlar.
Roll on da yves rocher kullanıyorum, pahalı ama daha sağlıklı
En cok kullandığım ruju ( golden rose ) a 101 den almıştım 2 aya fln biter, yine gelse de alsam. Benim dudaklarım çok kurur, ona rağmen çok memnunum.

A101 e de geliyor demek golden rose takip edim cok merak ediyorum bu markanin mat rujlarini
Cok olumlu msj okudum hakkinda denemeliyim.

A101 e de geliyor demek golden rose takip edim cok merak ediyorum bu markanin mat rujlarini
Cok olumlu msj okudum hakkinda denemeliyim.

tam hatırlamasamda 7 -8 lira civarıydı sanrıım, ertesi gün anneme bir tane daha almıştım, kardeşime pembesini kaptırdım oda dibi görmüş orda bulamasamda herhangi bir yerden doğal duran bordo tonu alıcam mutlaka araştırın.

Gratis indirimi olur anneler gunu icin bakicam
Int. Alisveris sitelerinde var renkleri 10.45tl ama ben rengi denemeden cesaret edemedim almaya.

Bileziği 137,5 ten almışım güya tanıdık olan kuyumcu 142 den 140 a düşmüştü demekki çok araştırmak gerekiyor.

İnşallah gelir bana da sağolasın bilgi için.

Tunaydin bayanlar gününüz güzel geçiyordur umarım.
Kozmetik konuşulmuş anneler günü geliyor en az yüzde 40 indirim olur bayanlar şimdi birsey almayın.
Tabak vb ihtiyaçlarını varsa eger Portland da anneler günü sebebi ile yüzde 50 ye varan indirim yapacakmis öyle bir duyum aldım.
tr_lelli ekran koruyucu için 45 tl vermeye hiç gerek yok teknoLojik mağazalarda pahali oluyoe. Ben telefonu alınca çarşı da 7 tl ye taktirmistim 1.5 yıl kullandım. Sonra çatladı geçen gün değiştirdim 10 tl ye hem de.
Tabi ki sen bilirsin ama daha uygun bir yer bulabilirsin bence

Telf aldigimiz bayi 70tl satiyor yani bu 70tl lik ama sonuc catlak bir ekran.
45tl versem o da catlicak.
Daha ucuzunu nerede bulabilirim bi bakicam.
Bant gibi olan yapiskan koruyucula bu telf gitmiyo yanlar bombeli yan ekrani korumam lazim
Kalin koruyucu almam lazim yine.

Valla benimde 45tl vermek hic icimden gelmiyor
70tldi kirildi o da zamanla kirilir.

Bunu esim telf alinca taktirmis o hic bakmaz ne kac para

Benim alışveriş krizim geçti, haftasonu mevsimlik bir üst trençkot kot pantalon keten gömlek ve tshirt aldım.
Günlük çamaşırlarım eskimişti birini attım, 2 adet aldım.
Şimdi listemde güneş gözlüğü kaldı :)
Hiçbirini indirimden almadım, beğendiğim ürünü aldım, uzun zaman alışveriş yapmam
Kardeşimin nişanı için elbise almayacağım çünkü nişan alışverişi ile aldığım 2 elbiseyi de hiç giymedim onlar gördüklerimden çok daha güzel ve severek almıştım. Belki ayakkabı alırım.
Bu arada enginar zamanı, konservesini yapmayı bilen varmı, biraz yapmak istiyorum.

Ben de rayban da beğendim gözlük, 400 e inerim dedi. Ama içim gitti, alamadan geri geldim: )

ben enginar bulamıyorum burda.. konservesi var mıdır migrosta.. denemek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…