Gerçekten pahalıymis ya
Bi de piknige niye para veriliyo ki
Biz küçükken hepimiz evde ne varsa alır gider az cok beraber yerdik
Ne güzel gunlermis aslında
Şimdi anlıyorum
evveeeetttttt.... işte geldim burdayım:)
Okullarin bu tarz isteklerini hic sevmiyorumherkes yine 1 çeşit birşeyler yapacak ama mangal için et ve içecekler toplanan parayla yapılacak.
biz sabahında şehir dışından gelip direk piknikğe gideceğimiz için evden birşey yapmaya vaktim olmayacak
hadi o makul birşey.
3 kişiyiz hadi diyelim 1 kg yedik deriz. ama kıyafet için toplamda 3 kıyafet 10 dk kalmayacak çocuğun üzerinde buna 170 tl vermek hoş değil.
geçen yıl 150 tl vermiştik. ilk yılımızda ne ile karşılaşacağımızı bilmiyorduk. çocukları gösteri bitene kadar yanımıza alamadık zaten. gösteri sonrasında da normal kıyafetleriyle aldık çocukları.
ertesi gün resim çektirmek için istedik ama vermediler o gün kiraladıkları yer geri almaya gelmiş.
A101 e de geliyor demek golden rose takip edim cok merak ediyorum bu markanin mat rujlariniMerhaba..
Ben bugün kardeşimin bileziğini aldım, 20 gr, 139 lira gr fiyatı
Gr altınlarımı verdim 8 gr 24 ayar, 4 gr 22 ayar
Güle güle kullansın inşallah
Makyaj malzemelerimi nişanda çok iyi almıştık, şu an elimde mac in ürünleri var, çok makyaj yapmam, ruj allık ve iyi nemlendirici kullanıyorum
Yves Rocher ı çok seviyorum, biraz pahalı ama eski müşteriyim sık sık indirim yapıyorlar.
Roll on da yves rocher kullanıyorum, pahalı ama daha sağlıklı
En cok kullandığım ruju ( golden rose ) a 101 den almıştım 2 aya fln biter, yine gelse de alsam. Benim dudaklarım çok kurur, ona rağmen çok memnunum.
A101 e de geliyor demek golden rose takip edim cok merak ediyorum bu markanin mat rujlarini
Cok olumlu msj okudum hakkinda denemeliyim.
Gratis indirimi olur anneler gunu icin bakicamtam hatırlamasamda 7 -8 lira civarıydı sanrıım, ertesi gün anneme bir tane daha almıştım, kardeşime pembesini kaptırdım oda dibi görmüş orda bulamasamda herhangi bir yerden doğal duran bordo tonu alıcam mutlaka araştırın.
Merhaba..
Ben bugün kardeşimin bileziğini aldım, 20 gr, 139 lira gr fiyatı
Gr altınlarımı verdim 8 gr 24 ayar, 4 gr 22 ayar
Güle güle kullansın inşallah
Makyaj malzemelerimi nişanda çok iyi almıştık, şu an elimde mac in ürünleri var, çok makyaj yapmam, ruj allık ve iyi nemlendirici kullanıyorum
Yves Rocher ı çok seviyorum, biraz pahalı ama eski müşteriyim sık sık indirim yapıyorlar.
Roll on da yves rocher kullanıyorum, pahalı ama daha sağlıklı
En cok kullandığım ruju ( golden rose ) a 101 den almıştım 2 aya fln biter, yine gelse de alsam. Benim dudaklarım çok kurur, ona rağmen çok memnunum.
İnşallah gelir bana da sağolasın bilgi için.Günaydın kızlar
Canım bankadan bir mesaj gelecek BES ile ilgili o geldikten sonra bankanın online sitesine giriyorsun tek kullanımlık şifre alıyorsun ondan sonra sayfaya girip besten çıkmak istiyorum butonunu tıklıyorsun fakat buton 30 saniye kadar aktif değil yani beklemen lazım azıcık
bana 5-6 gün önce mesaj geldi yaptım işlemi
Dizede gelir mesaj
Telf aldigimiz bayi 70tl satiyor yani bu 70tl lik ama sonuc catlak bir ekran.Tunaydin bayanlar gününüz güzel geçiyordur umarım.
Kozmetik konuşulmuş anneler günü geliyor en az yüzde 40 indirim olur bayanlar şimdi birsey almayın.
Tabak vb ihtiyaçlarını varsa eger Portland da anneler günü sebebi ile yüzde 50 ye varan indirim yapacakmis öyle bir duyum aldım.
tr_lelli ekran koruyucu için 45 tl vermeye hiç gerek yok teknoLojik mağazalarda pahali oluyoe. Ben telefonu alınca çarşı da 7 tl ye taktirmistim 1.5 yıl kullandım. Sonra çatladı geçen gün değiştirdim 10 tl ye hem de.
Tabi ki sen bilirsin ama daha uygun bir yer bulabilirsin bence
Ay ne dustu ya almak icin zaman gercekden cok iyi ama para yok bu da işin acı yanı :/Merhaba arkadaslar,altın 142 daha da düşecek almayı düşünen varsa biraz daha bekleyin derim:))
Benim alışveriş krizim geçti, haftasonu mevsimlik bir üst trençkot kot pantalon keten gömlek ve tshirt aldım.
Günlük çamaşırlarım eskimişti birini attım, 2 adet aldım.
Şimdi listemde güneş gözlüğü kaldı :)
Hiçbirini indirimden almadım, beğendiğim ürünü aldım, uzun zaman alışveriş yapmam
Kardeşimin nişanı için elbise almayacağım çünkü nişan alışverişi ile aldığım 2 elbiseyi de hiç giymedim onlar gördüklerimden çok daha güzel ve severek almıştım. Belki ayakkabı alırım.
Bu arada enginar zamanı, konservesini yapmayı bilen varmı, biraz yapmak istiyorum.
ben enginar bulamıyorum burda.. konservesi var mıdır migrosta.. denemek istiyorum..Benim alışveriş krizim geçti, haftasonu mevsimlik bir üst trençkot kot pantalon keten gömlek ve tshirt aldım.
Günlük çamaşırlarım eskimişti birini attım, 2 adet aldım.
Şimdi listemde güneş gözlüğü kaldı :)
Hiçbirini indirimden almadım, beğendiğim ürünü aldım, uzun zaman alışveriş yapmam
Kardeşimin nişanı için elbise almayacağım çünkü nişan alışverişi ile aldığım 2 elbiseyi de hiç giymedim onlar gördüklerimden çok daha güzel ve severek almıştım. Belki ayakkabı alırım.
Bu arada enginar zamanı, konservesini yapmayı bilen varmı, biraz yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?