Ben de rayban da beğendim gözlük, 400 e inerim dedi. Ama içim gitti, alamadan geri geldim: )
ben enginar bulamıyorum burda.. konservesi var mıdır migrosta.. denemek istiyorum..
Amin canim amin sagolasın
Çok geçmiş olsunAmin canim amin sagolasın
ödüm koptu once oglum telf cikti sonra ogretmen aciklama yapti.
Kusmus kuzum ya ishalide var eve geldik wc atti yine kendini
Patates attim hemen ocaga yine leblebi falan aldim eski usuldende besliyim yine
Belki daha cabuk kesilir ishali.
Selam kızlar unutuldum ben biliyorum ama giremedim bir türlü oğlum hastalandı derken ben eşim işinde sıkıntı yaşıodu o evdeydi bir süredir. Aklımda hep burdaydı. Bana öğrettiğiniz gibi defterimi düzenli tuttum ve ay sonu mutfak masrafını çıkardım ekstra harcadıklarımızu çıkardım gözletim yuvalarından çıktı hervay 600 tl mutfak masrafı. Ne yiyoruz bişiy yok ortada şimdi baksam illa bişiyler çıkacaj eksik. Bu masrafın içşnde yağ aldım 5 kiloluk 3 kilo detrjan 4 tane salça stoğum tahin pekmez haricş para tutan bişiy yok ele gelen yok yani. Peyniri marketten kiloluk almaya başladım o gözüm3 batmıştı. Kuruyemiş çok yeriz abur cubur almayınca o çok para tutmuş.pazar aylık 75 80 arası geliyormuş bunu gördüm. D.gax geldi 27 tl yakmadık bu ay elektrik 45 tl su 50 tl.
Suyuda çok mu kullanıyorum bilemedim size kaç geliyır. Çok çamaşır yıkıyorum. Herşeyi ayırıp yıkarım ortalama nasıl acaba.
Bu 600 tl içinde kıyafet aldım oğlana o yok araba masraf çıkardı o yok. Biz ne harcıyormuşuz be şoktayım hala. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inş.
Cok sagol canimÇok geçmiş olsun
eşimin de maaşı yatmış 150 tl fazla yatmış hatta.. yavaş yavaş toparlanıyoruz Allah'ın izniyle.. mutfak masrafı konuşulmuş.. bizim de kırmızı et almamız gerek.. eşime haftaya da alma dedim evde 1 poşet kıyma ve 1 poşet kuşbaşı kemikli karışık et var.. bunlar bitsin öyle alalım dedim.. iki tane de tüm tavuk almıştım geçen hafta, onları parçaladım, tavuk göğsü ayrı but ayrı 5 poşet çıkardım.. tavuk etini çok az tüketiyoruz o bana bu ay yeter.. bizim çok tutmuyor iki kişiyiz, sadece akşamları evdeyiz..aslında hesaplamadım da aylık mutfak masrafımı.bu ay yazayım ben de merak ettim, tahminime göre 300-400 arası olmalı..
Fena dakiksin bu arada bu kosturmacada unutmustumtr_lelli ve küçük düşün büyük olsun fanatik hanımları hoş geldiniz çay demlendi, kurabiye, börek, kek, çörek hazır self servis, kahveleri nasıl içersiniz
canım çok geçmiş olsun kuzuna..Bugun para harcamamakti niyetim ama hastalik cikinca harcandi biraz.
Oglum okulda rahatsizlanmis zaten sabahda keyifsizdi ama sinavi var die yolladim arkadasa gectim sonra telf geldi ishal ve kusma sanirim dun midesini usuttu hava sicakti hirkasini cikardi terledi dondurma falanda yedi
Okulun karsisinda bi polkilinik var hemen oraya gittik surup,ishali icin toz falan yazdi kusma ishal devam ederse aksam serum takilcak.
50tl muayine ucreti 26tl o toz seysi (sigorta karsilamiyo bunu) 6tl diger ilac bisilerine gitti.
Sinavda yalan oldu sinav dersi tam bu saatteydi 5.ders rapor aldim bugun icin.
Aslinda bunyesi saglam bir cocuktur bu kis neredeyse hic hasta olmadi diyebilirim noldu anlamadim ya.
Ay okuldan araninca hep korkuyorum Allah daha kotu haberlerden korusun
Sagol ablası bagisiklik kazaniyormuscanım çok geçmiş olsun kuzuna..
:) maşşallah ona haklı ama böyle böyle bağışıklık kazanıyor çocuklar annesi :))Sagol ablası bagisiklik kazaniyormus
Keske dun cikarmasaydin uzerindekini dondurma yemeseydin dedim bagislik kazanicam boyle diyor bu cocuklar cok fena geliyolar.
Normalde bunyesi iyi ama boyle gezince yada tatile gidince bi gecis donemi oluyor cocuklu hayat boyle:) maşşallah ona haklı ama böyle böyle bağışıklık kazanıyor çocuklar annesi :))
@zynpzeynep kokulardan anlaşılıyor aslında rujun yapısı kokusu değişmemesi lazım fondoten de 2 yıl fazla.
Bence yeni ürünler bak bazen indirimler oluyo baya yarı yarıya. Ben de oyle zamanlarda alıyorum
tr_lelli bizde domates biber ektik bahçeye
Bide hanımeli aldım çiçekçiden ve begonvil daha öncede ekmiştim ama kurumuştu umarım bu defa kurutmam hanımelinin kokusuna bayılıyorum
Selamsss
Esimin ofisine ugradik biraz takildik
Sonra gezdik göller selaller tirmanma parkuru kayalar falan vardi kanyon vardi
Epey indik ciktik zipladik tirmandik.
Sonra gölun kenarinda yemek yedik ordekleri besledik.
Yılanlar cikmis piyasaya hava gayet sicakti iki tane minnak yilan gorduk.
Dogayla ic ice ne iyi geldi be
Ay cok hos yine bizim insanlarimiz tirmanamadigimiz atlayamadigimiz yerlerde bi bayan verin elinizi tutim dedi esim oglumu tutuyordu ay cok hos ya.
Yilani gorunce korktu oglum bi adam korkma korkma ben burda o gidene kadar bekliyorum dedi.
60tl harcadik yemege donustede bizim burdan 10tl lik dondurma koydurduk kaba (oranin dondurmasini cok seviyoruz iceri girince süt kokuyor kendileri yapiyolar)
Ama fena yorulmusuz bacaklar iyi calisti hopla zipla
Simdi yayilmaca keyif vakti.
Ballıkayalar canim istanbulda olanlara siddetle tavsiye ediyorum.nereye gittiniz canım dondurma nerede şelale yılan falan nerede aklımızda fikri olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?