Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de rayban da beğendim gözlük, 400 e inerim dedi. Ama içim gitti, alamadan geri geldim: )

Ben raybanda bir tane beğendim 309 tl idi, ztn vereceğim en yüksek fiyat o olur, diğer marka / modellere bakıyorduk ama karar veremedik çıktık. Benim içime sinen fiyat 150 / 200 tl civarı olacak

ben enginar bulamıyorum burda.. konservesi var mıdır migrosta.. denemek istiyorum..

Ah benim yaşadığım yerde çok bol, çoğunu uğraşmayıp tarlada çürütüyorlar.
Bizde mevsimde yeriz, ama bu yıl konserve yapmak istiyorum.

Bugun para harcamamakti niyetim ama hastalik cikinca harcandi biraz.
Oglum okulda rahatsizlanmis zaten sabahda keyifsizdi ama sinavi var die yolladim arkadasa gectim sonra telf geldi ishal ve kusma sanirim dun midesini usuttu hava sicakti hirkasini cikardi terledi dondurma falanda yedi
Okulun karsisinda bi polkilinik var hemen oraya gittik surup,ishali icin toz falan yazdi kusma ishal devam ederse aksam serum takilcak.
50tl muayine ucreti 26tl o toz seysi (sigorta karsilamiyo bunu) 6tl diger ilac bisilerine gitti.

Sinavda yalan oldu sinav dersi tam bu saatteydi 5.ders rapor aldim bugun icin.

Aslinda bunyesi saglam bir cocuktur bu kis neredeyse hic hasta olmadi diyebilirim noldu anlamadim ya.

Ay okuldan araninca hep korkuyorum Allah daha kotu haberlerden korusun

bugün de iş yoğunluğundan okuyamadım. Dün evdeyim diye güzelce bir temizlik yaptım. aya böyle başladım.
hafta sonu pazara bayağı para harcadım. evde hiç bir şey kalmamıştı.
yemek planımda dün misafir varkenden kalan yemekler vardı onları yedik.bugün de evde mantar yapmıştım o var bir de eşim işyerinden getirecekmiş. iyi oldu.

Geçmiş olsun tr_lelli
Allah beterinden korusun
Amin canim amin sagolasın
ödüm koptu once oglum telf cikti sonra ogretmen aciklama yapti.
Kusmus kuzum ya ishalide var eve geldik wc atti yine kendini
Patates attim hemen ocaga yine leblebi falan aldim eski usuldende besliyim yine
Belki daha cabuk kesilir ishali.

eve çok masraf gidiyor ben de anlayamıyorum eşimde ben de bayağı harcıyoruz eve. fiyatlar çok fazla ondan sanırım

bizim evde eve harcadığım 300-400 civarı ama bunun yanında eşim de birşeyler alıyor falan. bayağı tutuyor biz de evde değiliz sürekli ama niye bu kadar masraf oluyor anlamıyorum: demekki herkes aynı şeyi düşünüyormuş :)

canım çok geçmiş olsun kuzuna..

Sagol ablası bagisiklik kazaniyormus
Keske dun cikarmasaydin uzerindekini dondurma yemeseydin dedim bagislik kazanicam boyle diyor bu cocuklar cok fena geliyolar.
:) maşşallah ona haklı ama böyle böyle bağışıklık kazanıyor çocuklar annesi :))

@zynpzeynep kokulardan anlaşılıyor aslında rujun yapısı kokusu değişmemesi lazım fondoten de 2 yıl fazla.
Bence yeni ürünler bak bazen indirimler oluyo baya yarı yarıya. Ben de oyle zamanlarda alıyorum

ben de dün bayağı makyaj malzememi eledim, çooook uzun zamandır öylece bekleyen malzemeler var size yılını söylemeeyim çok gülersiniz

tr_lelli bizde domates biber ektik bahçeye
Bide hanımeli aldım çiçekçiden ve begonvil daha öncede ekmiştim ama kurumuştu umarım bu defa kurutmam hanımelinin kokusuna bayılıyorum

bizim de hemen büyümedi ilk yıl öylece bekledi ama bu yıl delirdi maşallah. çiçeklerinin açmasını bekliyoruz bakalım ne olacak.

nereye gittiniz canım dondurma nerede şelale yılan falan nerede aklımızda fikri olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…