Küçük Düşün Büyük Olsun!

neye 45 tl dediler ? ekran filmine mi ben telefon ve bilgisayar aksesuar firmasında çalışıyorum. sana daha uyguna gönderirim. tasarruflu hatunlarız

neye 45 tl dediler ? ekran filmine mi ben telefon ve bilgisayar aksesuar firmasında çalışıyorum. sana daha uyguna gönderirim. tasarruflu hatunlarız
Telefonumun kapakli kilifi var ayrica ekran koruyucusu var ayri yani
O ekran koruyucusuna dedi 45tl
20tl lik neye yetmiyo ya zaten zamanla illa bisi oluyor ve catliyor

ooooh ben de hafta sonu yaptım yedim hımmm misss... kilo ben de vermişim ama yavaş veriyorum. 58,3 oldum ama tam regliye 4 günüm var sanırım biraz da şişlik ondan olabilir.emin değilim.

ooooh ben de hafta sonu yaptım yedim hımmm misss... kilo ben de vermişim ama yavaş veriyorum. 58,3 oldum ama tam regliye 4 günüm var sanırım biraz da şişlik ondan olabilir.emin değilim.
Benimle beraber hadi diyet yapalim diyenler 3er 5er verdi bende tık yok
Bogazimida aman aman duskun degilim noldu hic bilmiyorum

Kizlar bugun arkadasa gitmeden bi gratis yaptim ayrica aklima geldi simdi
Yolumun uzeriydi bakim indirim varmi dedim.
Suanlik indirim yok
Rujlar falan 14.90 en uygunu.
Golden rose mat ruj a baktim dudagimda denemedim elimde denedim cok mat geldi bana cok rengide yoktu denemis oldum ama en azindan gordum.
Gecen 1 tane almistim gratisden pembe tonlarinda onun markasina bakip onlarin renklerine bakicam
Surumu cok rahatti guzelde durusu vardi.
Rast gele deneyip almistim.

Telefonumun kapakli kilifi var ayrica ekran koruyucusu var ayri yani
O ekran koruyucusuna dedi 45tl
20tl lik neye yetmiyo ya zaten zamanla illa bisi oluyor ve catliyor

anladım işte kırılmaz film diye geçen ekran koruyucusunu diyorsun. çok fazlaymış fiyatı.

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.

Kızlar kızlarr hemen hemen yemek yaptim aksam gun boyu hastane okul oglusum ugrasinca aksama kalmisti et sote pilav yaptim.
Simdide meyve faslindayiz
Arada kahvede ictik.
Oglumun son sinavlari ders calisiyoruz simdide
Fenden direnclerdeyiz az sonra hacim ölcmeye gecicez matematikden.

Basim zonk zonk suan uyumak istiyorum en acil tarafindan.

Sabah esim yine is ayarlamis 5.30da uyanican yanisi
Bir mistik cay icip uyucam su dersler bitince.
Is guc toplama kalsin artiik sabaha.

Kumbaraya 6tl attim o da gunun bereketi olsun napalım.

Merhaba kızlar
Nisan ayında kumbarada sadece 50 tl birikmiş.
Bu sabah evden çıkarken yanıma 100 tl aldım. Kuruyemiş aldım. Ara öğün olarak tüketiyorum. Hapımı aldım. Arkadaşa borcum vardı. Onu verdim. Oğlum çiğ köfte istedi derken cüzdanda 10 lira kaldı.
Eşimde arabalarımızın lastiklerini değiştirtmiş. Rot balans yaptırmış. 100 de oraya gitmiş. Ramazan'a kadar her hafta sonu şehir dışında olacağız. Eksiye düşmeden ayı kapatırız inşallah.

Selamlar kızlar bugün temizlik yaptım akşam için karnıyarık pilav yaptım.

Kreş ve okullarfa ekstra masraf çok oluyor yeğenim anaokuluna giderken hep okula gider fiyatlara itiraz ederlerdi hatırlıyorym çok fazla istiyorlar. Komşumda okukdan dertli 23 nisan fln derken deli para akıyor bende kreşe vermek istiyorum oğlum çok utangaç insan görünce ağlıyor eve kimse gelsin istemiyor kimseyle görüşemwz oldum bende içime kapandım kreşe gitse aşar belki ama masraf çok olursa diye korkuyorum. Bu yaz geçsin araştırma yapıcam.
Sizde de bebelerde böle bişiule karşılaşan oldumu nasıl aşabilirim parka götürüyorum sık sık oynamıyor çocuk yoksa kaydırağa biniyor varsa istemiyorum diyor.

Geçen lcw gittik fermuarlı hırka alcaktım 39 tl off çokta pahallıymıl dedim sessizce. Sonra gel annem giydirim dedim denemek için anne oç para alma dedi giymedi. Oğlum bana çekmiş. Evde buzd. Dan sebze alup satıyor babasından para istemiş kumbaram dolabın üstünde al koy oraya diyor.
Kumbaraya 5 tl attım bugün.

Canim benim oglumda tutuktu
Icine kapanikti o da bazi sevdigi kisiler eve gelsin istiyordu bazilari icin gelmesin bize diyordu.
Hatta daha once yani daha ufakken birine gelmeyin bize bile dedi.
Cocugu cok yaramaz onun esyalarina zarar veriyordu gelmesinler gelmeyin dedi yuzlerine.

Cok hareketli yaramaz cocuklari istemiyor
Eskiden beri kalabaligi ve sesi sevmiyor.
Kurslara bile cekiniyordu gitmiyordu yeni insanlar tanimak istemiyordu.

Kac senedir razi edememistim kursa vs gitmeye aglamaya basliyordu uzerine gidince bizde usteleyemiyorduk.

Bu sene bi anda acildi (12yasinda)
Gitar kursuna kendi gitmek istedi.
Okulda tiyatro gosterilerine katildi.
Dun babasinin ofisine gittik babasina yardim etti normalde cekinir yapmaz kagitlar falan vardi muhasebedeki kizlara birakilcak (diger odalara) gitti birakti falan.
Aniden aciliyolar cocuklar.
Simdi temmuzda gitardan alicam onu mecbur tatile vs gidicez bosuna yanmasin paramiz eylulde veririm uzuluyor birakmak istemiyor kursu.

Ben cok ama cok seviniyorum cok hosuma gidiyor boyle istekli olmasi bisilere

Zamanla seninkide acilcaktir.

Geçmiş olsun canım hızla toparlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…