- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Bu kıs kaza falan derken kışlık istediklerimi almadim alinmayinca gayetde alinmiyor ya olanla idare ediliyor :)
Hani yok ya almam lazim falan diyordum hep.
Bu yazda almasam idare edebilirmiyim ki diyorum aslinda tatiller vs olmasa gunluk kullanim icin idare edebilirim.
Ama olaya tatiller karisinca isin rengi degisiyor.
Ihtiyaclar cikiyor ortaya.
Ekran koruyucum catladi esim dun diyorki sunu degissene karttan cektir diyor ben okadar alisverise eksiklere odaklandim ki 45tl dediler onunla baska bisi alirim dedim güldü.
Yaani suanki siradanlik giysi ihtiyacinda.
O bana cok luzumsuz geldi o an.
Ona odakliyim ya.
Ama ekranim catlamis gibi duruyor gecen arkadasimin yuregine iniyorduu
İnanmiyorummm segggn telefonu yeni almadinmiiiii???? Onun ekrani en az 2000tl dedi.
Kız koruyucusu o catlayan dedim.
Kizin icine su serpildi vallacok uzuldu.
Sizleri bekletme gibi lüksüm yok sayınnpatroncuğum.Oooo sen baya tatil ilan etmissin yaw.
Tamam ozaman saat tam 5 de bulusalim :)
5i 1 gecince saymiyoruz ama :)
Benimde yorgun olmam lazim dunden kalma ama fena enerjigim bir yerde sarjim biter benimde
Afiyet olsun canımFena dakiksin bu arada bu kosturmacada unutmustum
Ozaman bi dinlenme cayi alalim snack saati
Telefonumun kapakli kilifi var ayrica ekran koruyucusu var ayri yanineye 45 tl dediler ? ekran filmine mi ben telefon ve bilgisayar aksesuar firmasında çalışıyorum. sana daha uyguna gönderirim. tasarruflu hatunlarız
tr_lelli valla canikom kız uğraşıyor yanii spinning ler bişeyler vermiştir bence 3 5 @limonlutarcinlikek
Biz de daha yiyelim
Gerçi ben de 1 kilo vermişim ayıptır söylemesi 56 olmuşum
Senden özendim ben mısır unu aldım bana kuymak tarifi lazımtr_lelli biz hala yemece
Ben de hiç yazamadım bugünlerde
Özledim sizi
İyiyiz aynı aslında sen neler yapiyosun
Benimle beraber hadi diyet yapalim diyenler 3er 5er verdi bende tık yokooooh ben de hafta sonu yaptım yedim hımmm misss... kilo ben de vermişim ama yavaş veriyorum. 58,3 oldum ama tam regliye 4 günüm var sanırım biraz da şişlik ondan olabilir.emin değilim.
Cok sagol canimtr_lelli çok geçmiş olsun
Telefonumun kapakli kilifi var ayrica ekran koruyucusu var ayri yani
O ekran koruyucusuna dedi 45tl
20tl lik neye yetmiyo ya zaten zamanla illa bisi oluyor ve catliyor
Diger telf yapiskan olandi bunun adini bilmiyorum ki sert bisi telf kabi gold bu korucununda kenarlari gold yani bundananladım işte kırılmaz film diye geçen ekran koruyucusunu diyorsun. çok fazlaymış fiyatı.
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.Bugun para harcamamakti niyetim ama hastalik cikinca harcandi biraz.
Oglum okulda rahatsizlanmis zaten sabahda keyifsizdi ama sinavi var die yolladim arkadasa gectim sonra telf geldi ishal ve kusma sanirim dun midesini usuttu hava sicakti hirkasini cikardi terledi dondurma falanda yedi
Okulun karsisinda bi polkilinik var hemen oraya gittik surup,ishali icin toz falan yazdi kusma ishal devam ederse aksam serum takilcak.
50tl muayine ucreti 26tl o toz seysi (sigorta karsilamiyo bunu) 6tl diger ilac bisilerine gitti.
Sinavda yalan oldu sinav dersi tam bu saatteydi 5.ders rapor aldim bugun icin.
Aslinda bunyesi saglam bir cocuktur bu kis neredeyse hic hasta olmadi diyebilirim noldu anlamadim ya.
Ay okuldan araninca hep korkuyorum Allah daha kotu haberlerden korusun
Sagol canimÇok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin.
Canim benim oglumda tutuktuSelamlar kızlar bugün temizlik yaptım akşam için karnıyarık pilav yaptım.
Kreş ve okullarfa ekstra masraf çok oluyor yeğenim anaokuluna giderken hep okula gider fiyatlara itiraz ederlerdi hatırlıyorym çok fazla istiyorlar. Komşumda okukdan dertli 23 nisan fln derken deli para akıyor bende kreşe vermek istiyorum oğlum çok utangaç insan görünce ağlıyor eve kimse gelsin istemiyor kimseyle görüşemwz oldum bende içime kapandım kreşe gitse aşar belki ama masraf çok olursa diye korkuyorum. Bu yaz geçsin araştırma yapıcam.
Sizde de bebelerde böle bişiule karşılaşan oldumu nasıl aşabilirim parka götürüyorum sık sık oynamıyor çocuk yoksa kaydırağa biniyor varsa istemiyorum diyor.
Geçen lcw gittik fermuarlı hırka alcaktım 39 tl off çokta pahallıymıl dedim sessizce. Sonra gel annem giydirim dedim denemek için anne oç para alma dedi giymedi. Oğlum bana çekmiş. Evde buzd. Dan sebze alup satıyor babasından para istemiş kumbaram dolabın üstünde al koy oraya diyor.
Kumbaraya 5 tl attım bugün.
Geçmiş olsun canım hızla toparlar inşallah.Bugun para harcamamakti niyetim ama hastalik cikinca harcandi biraz.
Oglum okulda rahatsizlanmis zaten sabahda keyifsizdi ama sinavi var die yolladim arkadasa gectim sonra telf geldi ishal ve kusma sanirim dun midesini usuttu hava sicakti hirkasini cikardi terledi dondurma falanda yedi
Okulun karsisinda bi polkilinik var hemen oraya gittik surup,ishali icin toz falan yazdi kusma ishal devam ederse aksam serum takilcak.
50tl muayine ucreti 26tl o toz seysi (sigorta karsilamiyo bunu) 6tl diger ilac bisilerine gitti.
Sinavda yalan oldu sinav dersi tam bu saatteydi 5.ders rapor aldim bugun icin.
Aslinda bunyesi saglam bir cocuktur bu kis neredeyse hic hasta olmadi diyebilirim noldu anlamadim ya.
Ay okuldan araninca hep korkuyorum Allah daha kotu haberlerden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?