Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın,

bu ayın ilk harcaması dün A101 den sirke ve turşu aldım 4 lira... bu ay da biraz sıkmam lazım hadi bakalım hayırlısı

Gunaydın kizlar
Dün arabamizi aldık onla uğraştık bütün gün noterler bankalar çok kalabalıktı 1 saat diye evden çıktım akşam gelebildim

Hiç borca gitmiycez demiştik ama istediğimiz gibi bi araba bulamayınca biraz açıldık ama bizi zorluycak bi miktar olmadı

Bu arada biriktirdiğimız bi paramız vardı eşimin maasından her ay onu koyduk üstüne benim altınlarımi koyduk zaten azdı onlar ama damlaya damlaya göl oldu bizi daha çok borca girmekten kurtardı

Biriktirmek sandığımdan önemliymiş

@Papatya nin dediği gibi ver köşem dedik:)

Hepinize teşekkür ederim hepinizin katkısı var

Arka binanin dis cephesi yapiliyor balkon toz icinde kaliyor ne camasir asabiliyorum ne bisi silkeleyip havalandirabiliyorum yikamadim bile.

Aiy cok sinir bir durum can sıkıcı temizlik yapasim yok ya icimden hic gelmiyor
Sanirim cikip hava alicam bugun
Biraz dolasirim.

Param yok zulamdan baska yani para harcamak yok.

Bozuk paralar var sadece mc den 2 dondurma alcak para alirim uzerime :)
Kartada yuklenmek istemiyorum alisveris icin kullanicam hakkimi

Annikomm iyiki var boyle zamanlarda fena arkadas bana alisverislerimizi falan hep beraber yapiyoruz.

Dün telf ettim kimligini aldi geldi hemen oglumun ben okula gecene kadar o kapidaydi kimlikle nasıl sevmimmm nasıll basimin uzerinde taşımim hazir anneler gunu uzeri bi sevgim depresti.

Annemede ne alsam hala bilmiyorum.
Hem anneler gunu hemde ayin 15i annemin dogum gunu pasta yapicam anneme hediyeye karar veremedik kardesimle dusunuyoruz.

Bu ay oglumunda dogum gunu var herkes ne alcani kapmis ben ne alicam ya?
Babasi saat alicakmis.
Dayisi ayakkabi.
Dedesi ve anneannesi kiyafet ihtiyaclarini alicak.
Ben ne alicam yaw.
Hala dusunuyorum.

Ben saat alaydimm ya zalımmınoglu diyorum esimm yooook ben alcak bisi bulamiyorum de get diyo bana

@Papatya nin o sözünu topigin girisine astircam aslinda topic ismi bile olurdu aslinda @Papatya nin imzasiyla
Cok sevdim bende o sözu

Canim hayirli olsun arabaniz kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin

@Papatya nin o sözünu topigin girisine astircam aslinda topic ismi bile olurdu aslinda @Papatya nin imzasiyla
Cok sevdim bende o sözu

Canim hayirli olsun arabaniz kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanin
Teşekkür ederim canım
Oğlun nasıl inşallah daha iyidir okula gittimi
Kuymak tarifini de aldım yapcam
Bahar temizligine insanlar başlayıp bitirmiş bile
Ben aslında normal bi temizlik yapmayı düşünüyorum
Geçen salonda tv ünitesinin cekmecelerini düzenledim fişleri faturaları ayirdim lazım olmayanları
Hem normal temizlik hemde çekmece içleri kıyafetler yapcam
Bazanin altını
Offf nası yapcaz kiz

Canim surup toz falan iyi geldi aksam ishali kesildi kusmasida oyle.

Oglenci saat 1 de gidecek okula insallah kulagim telde olur yinede.

Benim tum kisliklar sepetde yerde 2 sepet napcami sasirdim tamam tamam ya kaldiriyorum dedim pazar gunu baktiik pazartesi hava sogudu
Kaldi yine

Yazlik kislik hepsi birbirine girdi

Yatak odam savas alani gibi girmek icimden gelmiyor odaya atese vericimmm hepsini az kaldi

Arabanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Bizde de sular kesik gece 1 den beri
11 de gelecek yaziyor nette hala gelmedi sinir oldum
Evi toparlamakla gecicek sanirim gunum disarisi yalan oldu bulasiklar duruyo wc yikancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…