Çok sagol canim aksam daha iyiydiGeçmiş olsun canım hızla toparlar inşallah.
@Papatya nin o sözünu topigin girisine astircam aslinda topic ismi bile olurdu aslinda @Papatya nin imzasiylaGunaydın kizlar
Dün arabamizi aldık onla uğraştık bütün gün noterler bankalar çok kalabalıktı 1 saat diye evden çıktım akşam gelebildim
Hiç borca gitmiycez demiştik ama istediğimiz gibi bi araba bulamayınca biraz açıldık ama bizi zorluycak bi miktar olmadı
Bu arada biriktirdiğimız bi paramız vardı eşimin maasından her ay onu koyduk üstüne benim altınlarımi koyduk zaten azdı onlar ama damlaya damlaya göl oldu bizi daha çok borca girmekten kurtardı
Biriktirmek sandığımdan önemliymiş
@Papatya nin dediği gibi ver köşem dedik:)
Hepinize teşekkür ederim hepinizin katkısı var
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim tatlimgünaydın kızlar.. dün harcamam 8 tlydi.. akşam kahvaltılık koydum yedik.. bu akşam da mantarlı tavuk sote yapmayı planlıyorum..gulfemhatun hayırlı olsun arabanız.. kazasız belasız kullanın inşallah.
Cok sagol canim
Canim surup toz falan iyi geldi aksam ishali kesildi kusmasida oyle.Teşekkür ederim canım
Oğlun nasıl inşallah daha iyidir okula gittimi
Kuymak tarifini de aldım yapcam
Bahar temizligine insanlar başlayıp bitirmiş bile
Ben aslında normal bi temizlik yapmayı düşünüyorum
Geçen salonda tv ünitesinin cekmecelerini düzenledim fişleri faturaları ayirdim lazım olmayanları
Hem normal temizlik hemde çekmece içleri kıyafetler yapcam
Bazanin altını
Offf nası yapcaz kiz
Arabanız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Gunaydın kizlar
Dün arabamizi aldık onla uğraştık bütün gün noterler bankalar çok kalabalıktı 1 saat diye evden çıktım akşam gelebildim
Hiç borca gitmiycez demiştik ama istediğimiz gibi bi araba bulamayınca biraz açıldık ama bizi zorluycak bi miktar olmadı
Bu arada biriktirdiğimız bi paramız vardı eşimin maasından her ay onu koyduk üstüne benim altınlarımi koyduk zaten azdı onlar ama damlaya damlaya göl oldu bizi daha çok borca girmekten kurtardı
Biriktirmek sandığımdan önemliymiş
@Papatya nin dediği gibi ver köşem dedik:)
Hepinize teşekkür ederim hepinizin katkısı var
Bizde de sular kesik gece 1 den beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?