Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnş. Dediğin gibi olur yolda birini görüyor tutuluyor gitmiyor bir adım küçük daha 2 yaşınsa ama nasıl başlarsa öyle gider komşumum oğlu var 3 ay büyük gidiyoruz oynamıcam onunla eve gidelim diyor 5 dk oturamıyoruz ağlamasın diye kimse gelmiyor yazın yazlıkta açılıyor biraz kışın yine içine kapanıyor çok utangaç
Kazasız belasız kullanım canım hayırlı olsun

hayırlı olsun arabanız güle güle kazasız belasız kullanın canım,biz de peşinatını birikimimizle ödemiştik yoksa hayatta alamazdık araba...

ahahahahhaa benim de öyle oldu... havanın ne olduğu belli değilki,geçmiş olsun bu arada.. havalar mahfediyor.. ben de bugün yemeğim var akşama gider ütü yaparım biraz tişörtleri çıkarmıştım öyle dağınık duruyor dengesiz hava yüüznden

Kızlar merhaba.
Bir sorum olacak. Çaycımın içi çok kireçli üstelik yeni daha nasıl cikarabilirim onu. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Aksam pijamalari giydik uzun kollu yatttik
Sabah kisa kollu giydim :)
Aksam hirka giyerim artik

Kızlar merhaba.
Bir sorum olacak. Çaycımın içi çok kireçli üstelik yeni daha nasıl cikarabilirim onu. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Canim karbonat ve sirke bu ikilide guzel kirec atiyor
Caydanliklarimi boyle kaynatiyorum ben

Su yok disari cikamadim yemek yapamiyorum ee bari az step yapim dedim
Az calori yakalim barisi
Sonrada ev supururum.

Ay Balkonumu temizledim
Bizim kapalı balkon
Fazla eşyalar deterjan dolabi erzak dolabi bi sürü şey var
Tek tek temizledim atilcaklari attım pimapenleri cifledim
Gözümde büyüyen bi işi hallettim
Akşama caykama yapcam yemej
Bilmem biliyomusunuz
Patates yogurt un yeşillik evde ne varsa yumurta sogan karıştırıp minik doğrayıp fırına vercem börek gibi
Çay da yaparım
Aman daha ne
Siz napiyonz yemek

Ilk defa duydum ama guzel biseye benziyo firin yemeklerini pek severim
Hele yumurta patates falan ooo afiyet olsun

gulfemhatun simdi netten baktim resimlerine caykamanin cok hos biseye benziyo bende denemek isterim tarif var netde ama sen nasil yapiyorsun ?
Bir bilene soralim

gulfemhatun simdi netten baktim resimlerine caykamanin cok hos biseye benziyo bende denemek isterim tarif var netde ama sen nasil yapiyorsun ?
Bir bilene soralim
Canım o biraz evde ne varsa oluyo
2 patates 2 kabak
Varsa pırasa biraz
Taze soğan maydanoz dereotu
2 yumurta
1 bardak yogurt
Yarım bardaktan biraz daha fazla siviyag
Malzemeleri küçük küçük doğra
Kariştir
Sonra un koy yani kek hamuru gibi olcak kıvamı
1 paket kabartma toz koy
Firin tepsini yağla hepsini dok kek gibi pişir
İstersen üstüne susam corekotu da koyabilirsin
Çok lezzetli olur

Patates haşladım bol soğanlı baharatlı yağlı salçalı kavuracağım, turşu, cacık. Dünden lahana sarması var birazda.

Değişik bir yemekmiş . (biraz mücver andırıyor).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…