- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Kolay gelsin canim su kesilince tüm işler kaliyoBizde de sular kesik gece 1 den beri
11 de gelecek yaziyor nette hala gelmedi sinir oldum
Evi toparlamakla gecicek sanirim gunum disarisi yalan oldu bulasiklar duruyo wc yikancak
Sorma yaa yemegimde yoktu hadi evi toplar supururunde yemek yikama paklama isi kaldi saat 3de bitcekmis simdide guncellemisler bakalim dahada uzucakmisKolay gelsin canim su kesilince tüm işler kaliyo
İnş. Dediğin gibi olur yolda birini görüyor tutuluyor gitmiyor bir adım küçük daha 2 yaşınsa ama nasıl başlarsa öyle gider komşumum oğlu var 3 ay büyük gidiyoruz oynamıcam onunla eve gidelim diyor 5 dk oturamıyoruz ağlamasın diye kimse gelmiyor yazın yazlıkta açılıyor biraz kışın yine içine kapanıyor çok utangaçCanim benim oglumda tutuktu
Icine kapanikti o da bazi sevdigi kisiler eve gelsin istiyordu bazilari icin gelmesin bize diyordu.
Hatta daha once yani daha ufakken birine gelmeyin bize bile dedi.
Cocugu cok yaramaz onun esyalarina zarar veriyordu gelmesinler gelmeyin dedi yuzlerine.
Cok hareketli yaramaz cocuklari istemiyor
Eskiden beri kalabaligi ve sesi sevmiyor.
Kurslara bile cekiniyordu gitmiyordu yeni insanlar tanimak istemiyordu.
Kac senedir razi edememistim kursa vs gitmeye aglamaya basliyordu uzerine gidince bizde usteleyemiyorduk.
Bu sene bi anda acildi (12yasinda)
Gitar kursuna kendi gitmek istedi.
Okulda tiyatro gosterilerine katildi.
Dun babasinin ofisine gittik babasina yardim etti normalde cekinir yapmaz kagitlar falan vardi muhasebedeki kizlara birakilcak (diger odalara) gitti birakti falan.
Aniden aciliyolar cocuklar.
Simdi temmuzda gitardan alicam onu mecbur tatile vs gidicez bosuna yanmasin paramiz eylulde veririm uzuluyor birakmak istemiyor kursu.
Ben cok ama cok seviniyorum cok hosuma gidiyor boyle istekli olmasi bisilere
Zamanla seninkide acilcaktir.
Kazasız belasız kullanım canım hayırlı olsunGunaydın kizlar
Dün arabamizi aldık onla uğraştık bütün gün noterler bankalar çok kalabalıktı 1 saat diye evden çıktım akşam gelebildim
Hiç borca gitmiycez demiştik ama istediğimiz gibi bi araba bulamayınca biraz açıldık ama bizi zorluycak bi miktar olmadı
Bu arada biriktirdiğimız bi paramız vardı eşimin maasından her ay onu koyduk üstüne benim altınlarımi koyduk zaten azdı onlar ama damlaya damlaya göl oldu bizi daha çok borca girmekten kurtardı
Biriktirmek sandığımdan önemliymiş
M maviduvar1 nin dediği gibi ver köşem dedik:)
Hepinize teşekkür ederim hepinizin katkısı var
Gunaydın kizlar
Dün arabamizi aldık onla uğraştık bütün gün noterler bankalar çok kalabalıktı 1 saat diye evden çıktım akşam gelebildim
Hiç borca gitmiycez demiştik ama istediğimiz gibi bi araba bulamayınca biraz açıldık ama bizi zorluycak bi miktar olmadı
Bu arada biriktirdiğimız bi paramız vardı eşimin maasından her ay onu koyduk üstüne benim altınlarımi koyduk zaten azdı onlar ama damlaya damlaya göl oldu bizi daha çok borca girmekten kurtardı
Biriktirmek sandığımdan önemliymiş
M maviduvar1 nin dediği gibi ver köşem dedik:)
Hepinize teşekkür ederim hepinizin katkısı var
Canim surup toz falan iyi geldi aksam ishali kesildi kusmasida oyle.
Oglenci saat 1 de gidecek okula insallah kulagim telde olur yinede.
Benim tum kisliklar sepetde yerde 2 sepet napcami sasirdim tamam tamam ya kaldiriyorum dedim pazar gunu baktiik pazartesi hava sogudu
Kaldi yine
Yazlik kislik hepsi birbirine girdi
Yatak odam savas alani gibi girmek icimden gelmiyor odaya atese vericimmm hepsini az kaldi
Bi yemekan kaşığı limon tuzu koyup kaynat canım bir iki kez hemen cikcak :)Kızlar merhaba.
Bir sorum olacak. Çaycımın içi çok kireçli üstelik yeni daha nasıl cikarabilirim onu. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Teşekkür ederim, bugün alıp deneyeceğim muhakkak. :)Bi yemekan kaşığı limon tuzu koyup kaynat canım bir iki kez hemen cikcak :)
Aksam pijamalari giydik uzun kollu yatttikahahahahhaa benim de öyle oldu... havanın ne olduğu belli değilki,geçmiş olsun bu arada.. havalar mahfediyor.. ben de bugün yemeğim var akşama gider ütü yaparım biraz tişörtleri çıkarmıştım öyle dağınık duruyor dengesiz hava yüüznden
Canim karbonat ve sirke bu ikilide guzel kirec atiyorKızlar merhaba.
Bir sorum olacak. Çaycımın içi çok kireçli üstelik yeni daha nasıl cikarabilirim onu. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Limon yada limon tuzu ile kaynatıyorum.Kızlar merhaba.
Ilk defa duydum ama guzel biseye benziyo firin yemeklerini pek severimAy Balkonumu temizledim
Bizim kapalı balkon
Fazla eşyalar deterjan dolabi erzak dolabi bi sürü şey var
Tek tek temizledim atilcaklari attım pimapenleri cifledim
Gözümde büyüyen bi işi hallettim
Akşama caykama yapcam yemej
Bilmem biliyomusunuz
Patates yogurt un yeşillik evde ne varsa yumurta sogan karıştırıp minik doğrayıp fırına vercem börek gibi
Çay da yaparım
Aman daha ne
Siz napiyonz yemek
Canım o biraz evde ne varsa oluyogulfemhatun simdi netten baktim resimlerine caykamanin cok hos biseye benziyo bende denemek isterim tarif var netde ama sen nasil yapiyorsun ?
Bir bilene soralim
Patates haşladım bol soğanlı baharatlı yağlı salçalı kavuracağım, turşu, cacık. Dünden lahana sarması var birazda.Ay Balkonumu temizledim
Bizim kapalı balkon
Fazla eşyalar deterjan dolabi erzak dolabi bi sürü şey var
Tek tek temizledim atilcaklari attım pimapenleri cifledim
Gözümde büyüyen bi işi hallettim
Akşama caykama yapcam yemej
Bilmem biliyomusunuz
Patates yogurt un yeşillik evde ne varsa yumurta sogan karıştırıp minik doğrayıp fırına vercem börek gibi
Çay da yaparım
Aman daha ne
Siz napiyonz yemek
Oh afiyet olsunPatates haşladım bol soğanlı baharatlı yağlı salçalı kavuracağım, turşu, cacık. Dünden lahana sarması var birazda.
Değişik bir yemekmiş . (biraz mücver andırıyor).Canım o biraz evde ne varsa oluyo
2 patates 2 kabak
Varsa pırasa biraz
Taze soğan maydanoz dereotu
2 yumurta
1 bardak yogurt
Yarım bardaktan biraz daha fazla siviyag
Malzemeleri küçük küçük doğra
Kariştir
Sonra un koy yani kek hamuru gibi olcak kıvamı
1 paket kabartma toz koy
Firin tepsini yağla hepsini dok kek gibi pişir
İstersen üstüne susam corekotu da koyabilirsin
Çok lezzetli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?