Küçük Düşün Büyük Olsun!

Firinda olmasi hosume gitti
@durkan ın dedigi gibi mucver gibi ohh yagsiz falanda yapinca mis gibi diyet olur

ben de dün pazartesi temizlik yaptım ama bacaklarım tutulmuş ya ne alışmışım oturmaya hala geçmedi bacaklarımın tutukluğu, benim yemeğim var evde ıspanak yumurtalı ve köklerini de atmadım onu da yemek yaptım. bir de mantar et sote var çorbam var yoğurt ohhh gidince ütü yapmak gibi planım var tabi gidebilirsem erken :)

tarif yazarmısın canım, bu hafta sonu da kahvaltıya misafirim var yapabilirim. bir de resim gönderebilirsen resim isteriz.

tr_lelli geçmiş olsun yavrunuza.
gulfemhatun hayırlı olsun arabanız. araba da bir birikim nasılsa en iyisini yapmışsın kenarda birikimlerini katarak. yeniden başlarsın biriktirmeye. daha az borçlanmış olmussunuz ne güzel.

hafta sonu babamların alt katına kasap açıldı. dükkanı açanlarda mahalleden arkadaşımın kardeşi oraya gittim. 45 tl lik tavuk çeşitlerinden aldım attım buzluğa. şimdi de eşimi aradım bir paketini çıkart çözülsün akşama fırına atarız yanına bulgur plavı ve salata, ayran yaptık mı tamamdır.
bu akşamda böyle olsun.

dün akşam apartmandaki kadınları aldım yanıma çıktık yürüyüşe. 1 saat yürüdük yaklaşık 7000 adım atmışız.

bu akşamda yürümeye devam. ben geçen hafta başladım bakalım ne kadar sürede devam edecek yürüyüşlerim.

Kurukahveci Mehmet efendiden asagisi olmaz
Poncik minnos bunyem kaldirmiyo o bakimdan

hemen dibindeyim mehmetefendinin öğle arası yine eminönüne tur attım. 2 tane parfüm aldım çakma ama çok kalıcı çakma parfümlerim bitmişti. günlük onları kullanıyorum. 2 tane 40 lira. bir de eşime tişört aldım evde giymesi için 5 tl. yarın yeniden ürün gelecekmiş oraya, yine uğrayacağım varmı bakalım ele avuca gelen bişeyler.

Oooo konum at bakalim eminonundesin falan dimeeekk yakinsin
Gelerimmm bularrimmm :)
D&p mi kullaniyorsun?
Ben cok begeniyorum onun kokularini cok kalici

Beni bozar ecnebi kahveleri hem cok para onlar sen bana cay da virsen olar

Bizi gizli takip eden birisi var hani yazmak istiyodun beni bulmustun bi yaz bakim bana merak ettim ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…