- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Ben çok sık yaparım bunu adını bilmiyordum.Canım o biraz evde ne varsa oluyo
2 patates 2 kabak
Varsa pırasa biraz
Taze soğan maydanoz dereotu
2 yumurta
1 bardak yogurt
Yarım bardaktan biraz daha fazla siviyag
Malzemeleri küçük küçük doğra
Kariştir
Sonra un koy yani kek hamuru gibi olcak kıvamı
1 paket kabartma toz koy
Firin tepsini yağla hepsini dok kek gibi pişir
İstersen üstüne susam corekotu da koyabilirsin
Çok lezzetli olur
Çok teşekkür ederiz, kahvenizi nasıl içersinizben yeşil çayımı içtim şimdi. ama sizinle de bir kahveye hayır demem :)
Ben hic dereotunu buzluga atmadim komsum cikarinca mandanoz gibi olmuyor curuk gibi sulanmid gibi oluyor dedi onu duyunca atmadimBen çok sık yaparım bunu adını bilmiyordum.
Kek yapcm şimdi puding yaptım oğlandan gizli yicez. Ona da kek yapıp vicdanımı rahatlatıcam.
Kızlar bozulck gibi olan dereotunu kestim yıkadım kuruttum buzluğa attım nasıl kullanabilirim
Bakla yemeklerinde çok güzel yakışıyor.Ben çok sık yaparım bunu adını bilmiyordum.
Kek yapcm şimdi puding yaptım oğlandan gizli yicez. Ona da kek yapıp vicdanımı rahatlatıcam.
Kızlar bozulck gibi olan dereotunu kestim yıkadım kuruttum buzluğa attım nasıl kullanabilirim
Gezzz bagalımmmOh herkes mutlu çaylar kahveler
En kötü gunümuz böyle olsun
Ben mutfağı toplayip makina boşaltcam
Sonra avm gidiyim diyorum
Oooo konum at bakalim eminonundesin falan dimeeekk yakinsin
Gelerimmm bularrimmm :)
D&p mi kullaniyorsun?
Ben cok begeniyorum onun kokularini cok kalici
Beni bozar ecnebi kahveleri hem cok para onlar sen bana cay da virsen olar
veee bugün bütün ödemeler yapıldı.. ev kredisi, kredi kartı ve kira..bizim kendi evimizin olduğu binanında mutfak tezgahları takılıyormuş.. başlamışlar yanii..çok az kaldı :)
canım biz yeni yapılan bi evi aldık herşeyi çok içime sinerek aldım..sadece siyah olan mutfak dolapları ve tezgahı beyazla değiştirttik, daha takılmadığı için çok kolay oldu anlaşmamız, sadece dolap fiyat farkı verdik hatta kulpları da değiştik 380 tl, tezhan fiyat farkı istemedi.. evim çok güzel yani modern yapılmış hatta buraya foto atmıştım.. az işi kaldı ama sanırım yine de biz bayramdan sonra taşınacaz..canım sizin evin içi komplemi yapıldı, biz ev alırken ucuz yollu ev alıp kendimiz döşetme gibi bir fikrimiz var da çok paraya malolurmu diye düşünüyoruz. mesela mutfak ne kadar tutuyor. başka yaptırdığınız şey varsa bilgi verirmisin canım
canım biz yeni yapılan bi evi aldık herşeyi çok içime sinerek aldım..sadece siyah olan mutfak dolapları ve tezgahı beyazla değiştirttik, daha takılmadığı için çok kolay oldu anlaşmamız, sadece dolap fiyat farkı verdik hatta kulpları da değiştik 380 tl, tezhan fiyat farkı istemedi.. evim çok güzel yani modern yapılmış hatta buraya foto atmıştım.. az işi kaldı ama sanırım yine de biz bayramdan sonra taşınacaz..
ev tadilatı ne kadara patlar inan fikrim yok..evet hatırlıyorum resmi ben de öyle istiyorum ama yeni evler burada çok pahalı, eski ev alıp içini yapmak gibi bir şey olabilir belki
Ayy and yakasindayim bensirkecideyim canım, gel beklerim birgün :) çatlatalım kızlarıben sansironun parfümünü kullanıyorum. onu hiç denemedim onun fiyatı ne kadar ?
Canim saglikla afiyetle otur insAllah darisi tüm ev isteyenlere olsun insAllah.canım biz yeni yapılan bi evi aldık herşeyi çok içime sinerek aldım..sadece siyah olan mutfak dolapları ve tezgahı beyazla değiştirttik, daha takılmadığı için çok kolay oldu anlaşmamız, sadece dolap fiyat farkı verdik hatta kulpları da değiştik 380 tl, tezhan fiyat farkı istemedi.. evim çok güzel yani modern yapılmış hatta buraya foto atmıştım.. az işi kaldı ama sanırım yine de biz bayramdan sonra taşınacaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?