Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben çok sık yaparım bunu adını bilmiyordum.
Kek yapcm şimdi puding yaptım oğlandan gizli yicez. Ona da kek yapıp vicdanımı rahatlatıcam.

Kızlar bozulck gibi olan dereotunu kestim yıkadım kuruttum buzluğa attım nasıl kullanabilirim

Ayyy telefon geldi bir bayan x'in velisiylemi gorusuyorum dedi benim kalbim agzima geldi.
Meger okul tanitimi icin ariyorlarmis basladilar sezon geldi ya

Ben hic dereotunu buzluga atmadim komsum cikarinca mandanoz gibi olmuyor curuk gibi sulanmid gibi oluyor dedi onu duyunca atmadim

Ama gercekden oyle oluyormu bilmiyorum
Mucvere katabilirsin
Caciklara katilir
Dolmalara katabilirsin.

Bakla yemeklerinde çok güzel yakışıyor.

Oh herkes mutlu çaylar kahveler
En kötü gunümuz böyle olsun
Ben mutfağı toplayip makina boşaltcam
Sonra avm gidiyim diyorum
Gezzz bagalımmm
Haftayada ben halledicem eksikleri
Yarin sabah dr kontrolum var mr tarihi alicam
Ayy gunler ne dolu geciyo ya

Oooo konum at bakalim eminonundesin falan dimeeekk yakinsin
Gelerimmm bularrimmm :)
D&p mi kullaniyorsun?
Ben cok begeniyorum onun kokularini cok kalici

Beni bozar ecnebi kahveleri hem cok para onlar sen bana cay da virsen olar

sirkecideyim canım, gel beklerim birgün :) çatlatalım kızları ben sansironun parfümünü kullanıyorum. onu hiç denemedim onun fiyatı ne kadar ?

veee bugün bütün ödemeler yapıldı.. ev kredisi, kredi kartı ve kira..bizim kendi evimizin olduğu binanında mutfak tezgahları takılıyormuş.. başlamışlar yanii..çok az kaldı :)

canım sizin evin içi komplemi yapıldı, biz ev alırken ucuz yollu ev alıp kendimiz döşetme gibi bir fikrimiz var da çok paraya malolurmu diye düşünüyoruz. mesela mutfak ne kadar tutuyor. başka yaptırdığınız şey varsa bilgi verirmisin canım

canım biz yeni yapılan bi evi aldık herşeyi çok içime sinerek aldım..sadece siyah olan mutfak dolapları ve tezgahı beyazla değiştirttik, daha takılmadığı için çok kolay oldu anlaşmamız, sadece dolap fiyat farkı verdik hatta kulpları da değiştik 380 tl, tezhan fiyat farkı istemedi.. evim çok güzel yani modern yapılmış hatta buraya foto atmıştım.. az işi kaldı ama sanırım yine de biz bayramdan sonra taşınacaz..

evet hatırlıyorum resmi ben de öyle istiyorum ama yeni evler burada çok pahalı, eski ev alıp içini yapmak gibi bir şey olabilir belki

Canim saglikla afiyetle otur insAllah darisi tüm ev isteyenlere olsun insAllah.

Kızlarrrr bugün işten izinliydim belediyenin kermesi ve sergisi vardı onun için pilav yaptım 3 saat kadar dışarda kaldım saat 4 gibi eve geldim çayımı koydum ayaklarımı izattım veeeee neler yazmışsınız okıyım dedim

gulfemhatun ve zelalke hayırlı olsun kızlar eviniz arabanız allah mutlulukla kullanmayı oturmayı nasip etsin

tr_lelli cim geçmiş olsun canım oğluna okuldan kötü bi haber gelmediğine ayrıca sevindim

Kızlar 100 tl haftalık harçlık ayırmıştım dün 25 tl markete harcadım bugünkü pilavın malzemeleri için bugünde ev için 17 tl harcadım yine içime sinmedi parayı bitirmeden kumbaraya atmak yerine 5 $ alıp attım hesabıma kalanıyla da hafta sonunu getirirm inşallah

Bahar temizliği benimde yapmam gerekiyo ama h sonu dip köşe evi temizliycem bakalım zamanım yettiği kadar ayrıca diyete ve sporada başladım bu hafta yaz geliyo ya beni bi telaş sardı havalar anca ısındı havalar demişken doğalgaz faturam gelmiş 92 tl hedefim daha düşüktü 70 tl gibi ama tutturamadım sizin faturalarınız ne durumda kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…