Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde kabak çintmesi diyoruz ekstra olarak pişerken kuru nane ve sarımsak koyuyoruz.

nasılda özledim tiyatroya gitmeyi.. öğrenciyken her hafta gidiyordum.. Gaziantep devlet tiyatrosunda her hafta program olurdu.. ama mardinde bulamıyorum.. nerdeyse hiç yok..

yarın öğleden sonra 4te lazer için randevu aldım. akşam da arkadaşlara yemeğe davetliyiz..bi de kayınvalidemle bi taziyeye uğrayacaz.. yarın akşam yemek yapma derdi yok :)
eşim haftasonu mesai yapacakmış.. havalar iyiyken bi kaç tane mesai yapayım diyo bütçemizi toparlarız.. bu hafta sonu da çalışırsa maaşı 500 tl artmış olacak ( bi haftasonu daha yapmıştı). allah sağlık versin de genciz çalışırız bana da zor gelmiyor çok şükür eşime de .. Allah işi olmayan herkese nasip etsin..

Ay kizlar yemek yaparken aklima geldi
Dun noldu
Eve zor bela yetistim hemen isik hiziyle evi topladim buzlukda etim vardi hemen onu sebzeyle soteledim pilava vaktim kalmadi anne 1 tabak pilav versene dedim esim daha gelmemisti.
Sonra pesine esim geldi o pilav ve eti koydum
Pilavdan 1 kasik aldi bunu sen yapmamissin yemem dedi
Ula bunu bile anladi demek boyle insan alisinca anliyor
Bu adamin bu huyu cok fena yaw.
Kimsenin yaptigini yemiyor yardira yardira yemege basladim hadi bismillah

Kızlar benim evin yanına ve karşısına iki inşaat yapılıyor aynı firmaya ait o seslerinimi dersiniz, gürültü, tozlar havada uçuşuyor kapı pencereyi açsam toz eve doluyor açmasam ev havasız kalıyor balkonu süpür yıka bir saat sonra aynı toz toprak hiç bişey yapasım gelmiyor. Çamaşırları bile akşam seriyorum balkona (kurutma mak) yok. Ne zaman bitecek belli değil. Migrenim atak yapacak diye korkuyorum.

Bende de ayni dert var arka bina oyle bir de en cok kullandigim balkon orasi mutfak balkonu
Yikamicam uleynn dedim o cephe bitene kadar balkonumu
Ama dayanamdim bugun yikadim yine baticak ama napim kirli kirli gormeye daha fazla dayanamadim.

Bitsede sunlarin isi masami atsam balkona yetti canima.

Ayy tiyatroya çocuk olmadan önce çok giderdim eşimle
özledim ama
neyse bir süre çocuk oyunları izleriz artık
Cocuklada guzel oluyor bende epeydir gitmedim ama Turkan Saylan Kultur merkezine gidiyoruz hem ucretsiz hem yakin hem sergi konser soylesi baya etkinlik oluyor
Kendi kultur merkezimizde de faliyetler var ama buyukler icin olanlar hep aksam esim gelmez aksam gidip gelmesi de bana zor oluyor gec oluyor.
Hep bir bahanemiz var yani

Kız allasen arkamdan ne kaynatmissiniz
Okurken güldüm
Halk günü kız ibb sehir tiyatrolari da persembe leri . 11 lira oyunlar ben biletler satisa çıktığı gün bir sürü alıyorum uygun günleri öyle sonradan gidiyoruz tavsiye ederim

Ben bi kursa gidiyorum da bugun sabahtan gittim şimdi geldim eve
Oh
Yemek napiyonuz okuyamadım yazdıklarınızı evi toplayıp yemek yapcam sonra kahvemi alır gelirim
Ben ızgara bişeyler yapcam bugün kolaya kaçcam artık

Kızlar bugun hidirellez ya alevi degilim irk din mezhep ayrimi yapan biride degilim.
Ama hidirellezi hep aleviler kutlar diye bilinir baharin gelisidir hidirellez.
Bahar habercisidir.
Gul agacinin altina dilek asma,gomme,cizme olayini yapan mucize yasayan varmi?
Ben merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…