Bizde kabak çintmesi diyoruz ekstra olarak pişerken kuru nane ve sarımsak koyuyoruz.soğanı yemeklik doğrayıp sıvıyağ ve salçayla öldürüyorum sonra küp küp doğradığım kabağı koyuyorum üzerine domates ve bi miktar su yerkende sarımsaklı yoğurtla güzel oluyor. biz çitme diyoruz da belki başka adı vardır
Ooo hacımm :)ooo bura kalabalıkmış, napıyonuz hacılar:)
kaynatak valla..
Vayyy o simdi sanatsal takilir ozaman bizim sohbet acmaz onugulfemhatun dün tiyatro ya gitti bizleri umuttu vallahi
bencede.. aynı dilden konuşamayız artık onla.. buralara bile takılmaz belki..Vayyy o simdi sanatsal takilir ozaman bizim sohbet acmaz onu
Yok ya biz onun göz bebeğiyiz bizi bırakmazVayyy o simdi sanatsal takilir ozaman bizim sohbet acmaz onu
Bende de ayni dert var arka bina oyle bir de en cok kullandigim balkon orasi mutfak balkonuKızlar benim evin yanına ve karşısına iki inşaat yapılıyor aynı firmaya ait o seslerinimi dersiniz, gürültü, tozlar havada uçuşuyor kapı pencereyi açsam toz eve doluyor açmasam ev havasız kalıyor balkonu süpür yıka bir saat sonra aynı toz toprak hiç bişey yapasım gelmiyor. Çamaşırları bile akşam seriyorum balkona (kurutma mak) yok. Ne zaman bitecek belli değil. Migrenim atak yapacak diye korkuyorum.
Cocuklada guzel oluyor bende epeydir gitmedim ama Turkan Saylan Kultur merkezine gidiyoruz hem ucretsiz hem yakin hem sergi konser soylesi baya etkinlik oluyorAyy tiyatroya çocuk olmadan önce çok giderdim eşimle
özledim ama
neyse bir süre çocuk oyunları izleriz artık
nasılda özledim tiyatroya gitmeyi.. öğrenciyken her hafta gidiyordum.. Gaziantep devlet tiyatrosunda her hafta program olurdu.. ama mardinde bulamıyorum.. nerdeyse hiç yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?