Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben de barbeküde kanat yapacaktım ama eşim işyerinden 2 tane tavuk but getireceği, yeter dedi yetermi bilemedim

aaa alevi inancımıymış yani, ben de asla alevi değilim ama biz hep küçükken kutlardık. bahçemde gül ağacım var ne yapcam acep

aaa alevi inancımıymış yani, ben de asla alevi değilim ama biz hep küçükken kutlardık. bahçemde gül ağacım var ne yapcam acep
Canim oyle diyorlar benim alevi arkadaslarimdan duymustun ben 7tane karinca yuvasindan toprak falanda topluyorlardi unuttum hepsini
Bu aksam bende yapicam niyet edicem bakalim

Alevi inancı değildir daha çok romen inancıdır
Balkanlarda kutlanır daha çok

Selam kızlar
Ramazan yaklaşıyor hazırlıklar yapmalıyım bende.
Bugün maaş günü idi kredimi, gün paralarını, birikimlik ata altın aldım hazır altın biraz düşmüşken 970e aldım. Oysa gecen ay almasaydın güzel olacakmış 200 tl zarardayım. Neyse uzun zamanlı birikim için aldım.
Bu ay BES de kesilmiş 87 tl iptal ettireceğim ama mesaj gelmeliymiş.

Benimde maaşımdan 15 günlük 52 lira kesilmişti (vakıf emeklilik) te orayı aradım tuşlama yaparak iptal ettirdim iki gün içinde maaş hesabıma yattı.

Benimde maaşımdan 15 günlük 52 lira kesilmişti (vakıf emeklilik) te orayı aradım tuşlama yaparak iptal ettirdim iki gün içinde maaş hesabıma yattı.
Iptal ettirmek için bende allianz emekliliği aradım ama sisteme işlenmemiş olduğunu söyledi o ne demekse. Ikinci ay da kesilmesini bekliyorlar herhalde.
Boşa para yatırmak istemiyorum ben bes sistemi hiç içime sinmedi zaten.
Bize çok faydalı bişey olsa devlet onu zorunlu yapmaz zaten. Onların menfaatine uygun da ondan.

Hemmen bakiyorum tesekkurler canim
rica ederim canım
fiyatlar konusunda sana çok katılıyorum artık sinirim bozuluyor hiçbişey almıyoruz bisürü para ödüyoruz uyguna bişey bulmak imkansız oldu artık Allah alım gücü kısıtlı olanlara kolaylık versin geçinmek sağlıklı beslenmek çok zor bu fiyatlarla

merhaba hanımlar nasılsınız
bu haftasonu misafirlerim olacak evdeki bazı eksikleri aldım 10 lira harcadım ama bitmedi yarın da çıkarım herhald alışverişe
bu haftasonum tamamen dolu temizlik kek börek misafir ağırlamaca derken hemencecik pazartesi olacak gibi

Şimdiden size kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…