- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Bakiyorum canim hemen coK sagol9 mayısta bime bazı kozmetik ve cilt bakımı ürünleri geliyor yinetr_lelli
haberiniz olsun hanımlar
http://www.bim.com.tr/default.aspx?Bim_AktuelTarihKey=230
katılıyorum canım.Hemmenn geldim gunaydinnnnn
Dugun sezonlari acildi bugun bir dugun var ya gidesimde yok
Dugun olayinda neye gore gidiyorsunuz.
Yani yakinlik derecesimi
Sizin dugunlerinize gelme derecesimi
Bugunku dugunu olan gorustugum bir ablanin kiz kardesinin kizi
Kizkardesiyle cok bi samimiyetim yok yani hani denk gelirsek gorusuyorduk kadin calisiyor zaten.
Ayni semtteyiz.
Ama kaza yaptim okadar telf nolarimiz var birbirimizde hani gelemedi bence aramasi gecmis olsun demesi gerekmezmiydi?
Ama dugun bisi oldugunda davetiye yolluyorlar.
Sahsen ben utanirim cekinirim
Olumlerden doneni arama sorma dugunun olunca davetiye yolla
Hic gidesim yok bu gibi durumlarda ben biraz ic sesimi dinliyorum.
Icimden gitmek gelmeyince gitmiyorum
Küsen yatagini ayri sersin napim.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.selam hanımlar. uzunca bir süre giremedim, girsem de yazamadım. burda paylaşmadım sanırım, hatırlamıyorum. k.pederimi ani bir şekilde kaybettik. allah mekanını cennet eylesin inşallah. umarım herkes iyidir, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.
Basiniz sagolsun geride kalanlara Allah saglik uzun ömürler versin.selam hanımlar. uzunca bir süre giremedim, girsem de yazamadım. burda paylaşmadım sanırım, hatırlamıyorum. k.pederimi ani bir şekilde kaybettik. allah mekanını cennet eylesin inşallah. umarım herkes iyidir, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.
Canım boyle bir durum yasamadim ama icini bozmakatılıyorum canım.
Kızlar günaydın
Dr. Bana yine ameliyat olacaksın demişti enson
Böylelikle iki ameliyat 3 taş kırma olacağım
Yani bu hem radyasyon hemde anestezi demek vücudum için
Hamilelikten önce bunlari yaşayan var mı
Hamilelik öncesi ilerde doğacak bebeği etkiler diye düşünüyorum
Hiç böyle şeyler yaşayan var mı??
canım yaptığın değerlendirme yerinde bence.. dediklerin başıma gelse ben de aynı şeyleri düşünürdüm.Hemmenn geldim gunaydinnnnn
Dugun sezonlari acildi bugun bir dugun var ya gidesimde yok
Dugun olayinda neye gore gidiyorsunuz.
Yani yakinlik derecesimi
Sizin dugunlerinize gelme derecesimi
Bugunku dugunu olan gorustugum bir ablanin kiz kardesinin kizi
Kizkardesiyle cok bi samimiyetim yok yani hani denk gelirsek gorusuyorduk kadin calisiyor zaten.
Ayni semtteyiz.
Ama kaza yaptim okadar telf nolarimiz var birbirimizde hani gelemedi bence aramasi gecmis olsun demesi gerekmezmiydi?
Ama dugun bisi oldugunda davetiye yolluyorlar.
Sahsen ben utanirim cekinirim
Olumlerden doneni arama sorma dugunun olunca davetiye yolla
Hic gidesim yok bu gibi durumlarda ben biraz ic sesimi dinliyorum.
Icimden gitmek gelmeyince gitmiyorum
Küsen yatagini ayri sersin napim.
canım çok geçmiş olsun.. malesef bilgim yok ama inşallah da sorun yaşatmaz ilerde sana. doktorun bunun hakkında bilgi vermesi lazım ..katılıyorum canım.
Kızlar günaydın
Dr. Bana yine ameliyat olacaksın demişti enson
Böylelikle iki ameliyat 3 taş kırma olacağım
Yani bu hem radyasyon hemde anestezi demek vücudum için
Hamilelikten önce bunlari yaşayan var mı
Hamilelik öncesi ilerde doğacak bebeği etkiler diye düşünüyorum
Hiç böyle şeyler yaşayan var mı??
başınız sağolsun.. Allah kalanlara sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah. yokluğun hissediliyordu..selam hanımlar. uzunca bir süre giremedim, girsem de yazamadım. burda paylaşmadım sanırım, hatırlamıyorum. k.pederimi ani bir şekilde kaybettik. allah mekanını cennet eylesin inşallah. umarım herkes iyidir, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.
Kesinlikle cok haklisinteşekkür ederim hanımlar. bu ölüm bana çok şey öğretti. en başta dünyanın pis bir yer olduğunu. daha sonra insanın haddini bilmesi gerektiğini. dünyaya sınanmak için geldik, inşallah bu sınavı başarılı bir şekilde verenlerden oluruz.
bu arada altın alımı için 140 hedefi koymuştum, birikimi TL'da tutuyordum. hedefi görünce bir kısmıyla 20 gr altın ve üç çeyrek aldım. malum düğün sezonu açıldı, elimize gelir. birikimlerimiz bereketli olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?