Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli sosyal ilişkilerde sadece iyi gün kavramı yoktur, kötü gün kavramı da vardır. özellikle kötü günler gerçek dostları görmeye vesiledir diye düşünüyorum. insan eli erip ziyaret edemeyebilir ama en azından telefonla da olsa aramaz mı? bence o davetiyeler yasak savmak için verilmiş. niyet okuyuculuğu yapmak doğru değil elbette ama akıl nizam var.

Ohhh miss
Kizartma koymak cok ama cok ise yariyor
Misal patlican cikar hemen oturtma yap
Biber hemen domates sos yap al bir cesit.
Kabak cikar hemen cozdur yogurtla
Ayy iyice pratiklestik.

Yani iyi gununde zaten herkes yaninda
Benim okadar aklimin ucundan gecmeyen insnlar bana ulastiki cok sasirdim
Yillardir gormedigim nerede bile oturuyor suan bilmedigim cok uzakdan bir akrabamiz duymus aradi taniyamadim bile

Babamin dayisi 75 yasinda adam ve hasta zor yuruyen karisi yengemiz kalkti geldi 2 kat merdiven cikti bir de
Bunlar unutulurmu simdi

Esimin arkadasinin annesi geldi ya yasli kadin.
Kalkmis okadar yoldan beni gormeye geldi evimede ilk defa geldi hatta.

Yani bu insanlarin bahanesi yokda aramayami bahaneler var.

Insan boyle dusununce mantikli diyor.

bir de insanları tanımak için, herhangi bir konuda başarılı olduğumuzdaki tavırlarına bakmak lazım. kim gerçekten mutlu oluyor, kim için için fesatlanıyor. böyle böyle hayatı öğreniyoruz işte inşallah insanlardan tamamen soğumadan, insani duygularımızı yitirmeden öğreniriz

Kesinlikle haklisin
Umarım
ben artik guvenimi yitirdim cok az insan var cevremde
Böylesinede cok alistim ya

yani canım dediklerin doğru ciddi bi kaza geçirdin, bi telefonda edilebilir veya ablasıyla uğrayabilirlerdi.. zaten çok da samimi değilsiniz gelinin annesiyle bu da ayrı konu.. ha yine de içinden geldiği gibi hareket et canım, en uygununu sen bilirsin tabi.

Gunaydin herkese
Janita allah rahmet eylesin cnm basın sağolsun

Düğüne yakınlık derecesine göre gidiyorum ben ya da bizim düğüne geldilerse gidiyorum tr_lelli

@limonlutarcinlikek canım içini ferah tut geç olsun sağlıklı olsun canını sıkma biliyorum zor oluyo ama vardır bunda da bi hayır diyelim napalim kocaman sarılıyorum sana

Herkes bizim kadar ince dusunmuyor demek

amin inşallah, çok teşekkür ederim canım

bugün programım: eve gidip duş alırım sonra lazer randevusuna yetişecem, ordan çıktıktan sonra kuaföre gider kaş bıyık aldırırım.. sonra da eve gelir hazırlanırım eşim gelince de arkadaşlara yemeğe gideriz.. bugün ev işi adına hiçbirşey yapamıyorum.. yarın eşim zaten çalışıyor ben de evde olurum ev le uğraşırım.. ayy kendi evime geçsem de yardımcı alsam hayatımdüzene girse..

Bugun bende evdeyim
Hava cok karardi aksamda yagmur yagdi bugunde yagacak gibi
Ev toplarim
Yazlik kislik ayiriyorum
Verilcekleri ayiriyorum.
Yatak odamda giysiler yerde sepetle hurcla duruyor 3 gundur
Ayirip yerlestirip yikayip bazanin altina koyuyorum
Yazliklarida eliyorum artik.

Bugun yemegim var kafam rahat
Maydanoz suyu kaynattim kendime
Para harcamasiz sakin bir haftasonu ev modu.

Dun babam karpuz almis yarisini bana verdi
1 kg taze fasulye almislar
Yarim kilo tereyag verdi annem ayrica.
Kiyma ve et de ayircak bana fazla almislar banada vericek.
Kasapdan bisi alma dedi

Sagolsunlar
Bi hafta bunlarla idare ederim meyve yerine karpuz dograrim yarim 1 hafta gider bize

Bu hafta cok para harcamali olcak ama kizlar alisveris yapicam.
Ramazani evde gecirmek istiyorum bu sebepden tatil alisverislerini bu 2 hafta icinde yapicam.

Kadikoy,pendik,uskudar,maltepe,salipazari sirayla gezicem butik gezmeyi dusunuyorum her gun birini annemde gelicek benle sagolsun.

Yanima arkadasimda var yani
Oglumu okula birakip alana kadar halledicez.

InsAllah bulurumda cikar aradan alisveris isi
Gerekli olanlari yazdim disina cikmicam.

renkleri mutfak aksesuarlarına, sandalye renklerine göre belirledin sanırım. bu renkler mutfağında çok fazla yoksa güzel olur bence. ama fazlaysa boğar. o zaman düz renk de hoş durur. tr_lelli nin dediği gibi havalandırma konusunda sıkıntı olabiliyor. hemen yanındaki balkon kapısını açarak havalandırırım dersen, gayet güzel olur.

Gunaydın kızlar hepinize selamlar sevgiler normalde cmt günleri yemek kursuna gidiyorum ama bugün ektim evimi özledim uzun zamandır yeterince ilgilenememiştim h.sonu bi yere gitmiycem sadece evimle ilgilenip temizlik yapmayı planlıyorum ama önce çay keyfim bitsin koşu bandımda yüruyüş yapıcam yaz geliyo diye nasıl tutuştum sormayın

Janita cum başın sağolsun canım allahım rahmet eylesin hepimizin ölmüşlerine geride kalanlarına da sabırlar versin inşallah ayrıca uzun zaman sonra seni gordügüme de çok sevindim

tr_lelli cim öncelikle dileğin kabul olsun gül arama macerana çok güldüm balkonumda gül yoktu sırf hıdırellezde dilek dileyebilmek için saksıda gül yetiştiricem ayrıca düğune gidip gitmeme konusunda sana katılıyorum içinden ne geliyorsa oyle yap. Ama eski ben olsaydım ayıp olur kırılır uzülür diye giderdim ama şimdiki ben gitmezdim açıkcası zamanla insanın düşünceleri fikirleri değişiyo o yogunlukta kalabalıkta geldiğini farkedebilecekler mi bunu da düsün derim canım

@limonlutarcinlikek canım benim eşim sağlık assubayı onun bana dediği radyasyonun vücuttan atılma süresi yaklaşık 1 hafta 10 gün babam radyoterapi görürken onun yanında sürekli girip çıkmıstım radyoterapi odasına ordan biliyorum canım ama aklında soru işareti kalmaması için dr unla bence konuş mutlaka kafana takılan herşeyi

zelalke cim mutfağin da perde seçiminde çok hoş ama kullanbilir misin ona göre seçim yap bence kullabilirim diyosan perde seçimin çok zevkli şimdiden evini de yeni eşyalarını da güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…