Ohhh misskızlar günaydın demiş miydim bilmiyorum.. kocaman bi günayyydddııııınnnn.
dün iş çıkışı servisteyken kayınvalidem aradı normalde bugün gideceğimiz taziyeye (dün akşam için) bu akşam gidelim mi dedi, olur daha iyi olur hatta dedim. gittik allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah herkesin kayıplarının.
taziyeye gideceğimiz için musakka yemeğim yetişmezdi yapsaydım, biz de eşimle kahvaltılık koyduk patates kızarttım, nugget da kızarttım, geçiştirdik.. bu akşamda yemeğe davetliyiz o sebeble kızarttığım patlıcan ve patatesleri saklama kabıyla olduğu gibi dondurucuya koydum yarın akşam yaparım diye..
Yani iyi gununde zaten herkes yanindatr_lelli sosyal ilişkilerde sadece iyi gün kavramı yoktur, kötü gün kavramı da vardır. özellikle kötü günler gerçek dostları görmeye vesiledir diye düşünüyorum. insan eli erip ziyaret edemeyebilir ama en azından telefonla da olsa aramaz mı? bence o davetiyeler yasak savmak için verilmiş. niyet okuyuculuğu yapmak doğru değil elbette ama akıl nizam var.
bir de insanları tanımak için, herhangi bir konuda başarılı olduğumuzdaki tavırlarına bakmak lazım. kim gerçekten mutlu oluyor, kim için için fesatlanıyor. böyle böyle hayatı öğreniyoruz işteYani iyi gununde zaten herkes yaninda
Benim okadar aklimin ucundan gecmeyen insnlar bana ulastiki cok sasirdim
Yillardie gormedigim nerede bile oturuyor suan bilmedigin cok uzakdan bir akrabamiz duymus aradi taniyamadim bile
Esimin arkadasinin annesi geldi ya yasli kadin.
Kalkmis okadar yoldan beni gormeye geldi evimede ilk defa geldi hatta.
Yani bu insanlarin bahanesi yokda aramayami bahaneler var.
Insan boyle dusununce mantikli diyor.
Kesinlikle haklisinbir de insanları tanımak için, herhangi bir konuda başarılı olduğumuzdaki tavırlarına bakmak lazım. kim gerçekten mutlu oluyor, kim için için fesatlanıyor. böyle böyle hayatı öğreniyoruz işteinşallah insanlardan tamamen soğumadan, insani duygularımızı yitirmeden öğreniriz
yani canım dediklerin doğru ciddi bi kaza geçirdin, bi telefonda edilebilir veya ablasıyla uğrayabilirlerdi.. zaten çok da samimi değilsiniz gelinin annesiyle bu da ayrı konu.. ha yine de içinden geldiği gibi hareket et canım, en uygununu sen bilirsin tabi.@limonlutarcinlikek canim belki isine yarar
http://www.radyasyon.gen.tr/radyasyon-vucuttan-kac-gunde-atilir.html
zelalke canim acaba benmi yanlis dusunuyorum dedim ama hemfikiriz demekki.
Yani ben simdi o dugune gitmeyince kendimi suclu gibi yani hani gitmeliydim gibi hissederim hatta bisi olsa cagirmaya utanirim..
Gitmedigimden.
Ama insanlar mi tuhaf bizmi fazla takintiliyiz anlamadim
Herkes gayet rahat.
hangi dizideydi hatırlamıyorum, biz insanlara tam olarak güvenmeyiz ama hüsn-ü zan ederiz diye bir söz duydum. çok hoşuma gitmişti. bu duygumuzu kaybetmeyiz inşallah.Kesinlikle haklisin
Umarım
ben artik guvenimi yitirdim cok az insan var cevremde
Böylesinede cok alistim ya
Herkes bizim kadar ince dusunmuyor demekyani canım dediklerin doğru ciddi bi kaza geçirdin, bi telefonda edilebilir veya ablasıyla uğrayabilirlerdi.. zaten çok da samimi değilsiniz gelinin annesiyle bu da ayrı konu.. ha yine de içinden geldiği gibi hareket et canım, en uygununu sen bilirsin tabi.
amin inşallah, çok teşekkür ederim canımGunaydin herkese
Janita allah rahmet eylesin cnm basın sağolsun
Düğüne yakınlık derecesine göre gidiyorum ben ya da bizim düğüne geldilerse gidiyorumtr_lelli
@limonlutarcinlikek canım içini ferah tut geç olsun sağlıklı olsun canını sıkma biliyorum zor oluyo ama vardır bunda da bi hayır diyelim napalim kocaman sarılıyorum sana
mutfağını da görseydik daha sağlıklı yorum yapardıkEki Görüntüle 1992138
kızlar nasıl sizce bu perde mutfak için
Mutfakda genelde sık cam acilir ya bunlari kullanmak zor oluyor diyorlar kullanan 3 arkadasimda degisti birde kuzenim degistirdiEki Görüntüle 1992138
kızlar nasıl sizce bu perde mutfak için
tabi eklim hemenmutfağını da görseydik daha sağlıklı yorum yapardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?