Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım yazmayı unuttum.. mutfaktaki dolaplar ve tezgah beyazla değiştirdim.. mutfak beyaz olacak, morla renklendirmek istedim.

zelalke perde mutfağına çok güzel yakışır diye düşünüyorum.
tr_lelli iç sesini dinlemelisin.
Düğünlere giderken önceliklerim akrabalık derecesi, benim veya kardeşlerimin düğününe gelip gelmediğine bakıyorım. Bazenda annem babamın vekili olarak gitmem gerekebiliyor.

Ne kursuna gidiyorsun. Ne kadar sürecek

Merhaba kızlar
Yoldayız. Bir düğün için memlekete gidiyoruz. Akşama döneriz inşallah
tr_lelli ben her konuda sesimi dinliyorum. Başkasını mutlu etmek adına kendimi mutsuz ya da huzursuz etmemeye özen gösteriyorum. Senşn yerinde olsam bahsettiğin kişiye bırak düğüne gitmeyi, düğüne gitmeyi aklıma bile getirmezdim.

@kikikoko başınız sağolsun

@limonlutarcinlikek vücutta kalma süresi 10 gün kadar diye biliyorum. Gönlünü ferah tut

zelalke bence daha canlı bir renk seç. Şimdi düz perdeler var. Zebranın modası geçiyor sanki.

nasıl birşey olabilir.. fikirlere ve önerilere açığım..

Bende bu gün çalışanlardanım
Çıkınca markete uğrayacağım daha sonrada arkadaşlara çaya gideceğiz

Canım başınız sağ olsun sabır diliyorum

tr_lelli bende genelde yakınlık derecesine göre giderim ama eşim her davetiyeye mutlaka gider 50 tl den aşağıda takmaz

50 den asagida takilmiyo artik
Esimde arkadas cevresine gidiyor 100tl takiyor
Haftaya 1 dugun 1 de sunnet dugunu var sunnet dugunune ceyrek takilcakmis digerine 100tl

Ben esimin arkadas cevresindeki her dugune gitmesinide cok gerekli bulmuyorum
Cogu bugun var yarin yok
50tl de yeter ama esim orda mudur vasfinda olmaz diyor.

Ben acikcasi dugun cok sevmiyorum
Hic gitmesem aramam
Mecburiyetler iste.

ahahahahahahha canım ya gelip bizim bahçedeki gülün dibine koyaydın ya, ben de gül olduğu halde koymadım :)))))

ben düğünüme gelmeyene gitmiyorum açıkçası, gerek de yok zaten. pek düğüne gitmeyi de sevmem benim düğünüm zaten çok kişiyi çağırmamıştık. daha hoş güzel olmuştu. senin de hiç samimiyetin yokmuşki dıdısının dıdısı hesabı, gerek yokki bence...tabi yine de sen bilirsin

evet paylaştığını hatırlamıyorum Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. biz de merak etmiştik seni kayıp dedik

evet insanları kötü gününde tanırsın, o sebeple ben de çok çevre edinmem parmakla sayılacak çevrem var, onlar yeter..

Hincahinc dolan dugun salonlari bir kenarda kim ne takmis cetele tutan tipler falan hiz haz etmiyorum bende.
Cevresi kalabalik olanin kalabalik sulalesi olanin dugunu zaten kalabalik oluyor.
6 dayisi 6 amcasi 3 halasi 5teyzesi vs olanla 2kardes olan bir olur mu?

Teyzemin kocasinin akrabalari kabaliklar mesela
Zaten enistemler 9kardes bide amca dayi hala kendileri bir salon ediyolar :)
Disardan kimseye gerek kalmadan dugun yapiyorlar.

Biz hic kalabalik degiliz benim amcam bile yok
Yani boyle en yakin kan bagin olana zaten gidiyorsun.
Komsuyada gidiyorsun arkadasina falan.
Ama komsumun kardesi
Arkadadasinin arkadasi
Yada teyzenin gorumcesi falan bana gereksiz geliyor samimiyetim yoksa.

valla canım oda kadar mutfağın var maşallah. istanbulda odalar bile bu mutfaktan küçük. nerdeee öyle büyük evlerrrrr
Ne guzel soyledin :)
Valla su yeni evlere dikkat ettin mi?
Kentsel donusum diye adamlarin oturdugu siteyi yiktilar burda daireler 130m2 idi.
90m2 ev veriyorlar yerine yazik yaw.
3-4cocugu olan napsin nasil sigsin.
Cogu saticaz oturmayiz sigamayiz diyorlar.

durkan tezhip kursu canım süresi yok yeni başladım ben de

Ben leyleğin havada gördüm galiba kızlar
Sürekli dışarı çıkmam gerekiyo karşıya geçtim bugün yemek yedim kuzenlerimle şimdi eve girdim eşim aradı gelip beni alicak bacağı bikaç şey varmış avm ye gidicez.

Tam makinaya çamaşır atmıştım
Yarın heralde evden çıkmayız du bakalım yoruldum

Arkadaşlar annem biz küçükken derdiki yaşlanınca şöyle sallanan sandalyeme oturup kitabımı okusam
Bende diyorum ki anneme anneler günü hediyesi olarak bir sallanan koltuk alayım
ama kafam karıştı çeşit çok aranızda kullanan varmı
Hangi türü daha rahat olur kullanışlıdır fikri olan var mı

Cok tatlisin cnm :)) ins en kısa zamanda hayırlısıyla gerçeklesir dileğin.

Başın sağolsun cnm mekanı cennet olur ins ,biraz toparlana bildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…