canım yazmayı unuttum.. mutfaktaki dolaplar ve tezgah beyazla değiştirdim.. mutfak beyaz olacak, morla renklendirmek istedim.renkleri mutfak aksesuarlarına, sandalye renklerine göre belirledin sanırım. bu renkler mutfağında çok fazla yoksa güzel olur bence. ama fazlaysa boğar. o zaman düz renk de hoş durur.tr_lelli nin dediği gibi havalandırma konusunda sıkıntı olabiliyor. hemen yanındaki balkon kapısını açarak havalandırırım dersen, gayet güzel olur.
Ne kursuna gidiyorsun. Ne kadar sürecekKız allasen arkamdan ne kaynatmissiniz
Okurken güldüm
Halk günü kız ibb sehir tiyatrolari da persembe leri . 11 lira oyunlar ben biletler satisa çıktığı gün bir sürü alıyorum uygun günleri öyle sonradan gidiyoruz tavsiye ederim
Ben bi kursa gidiyorum da bugun sabahtan gittim şimdi geldim eve
Oh
Yemek napiyonuz okuyamadım yazdıklarınızı evi toplayıp yemek yapcam sonra kahvemi alır gelirim
Ben ızgara bişeyler yapcam bugün kolaya kaçcam artık
nasıl birşey olabilir.. fikirlere ve önerilere açığım..Merhaba kızlar
Yoldayız. Bir düğün için memlekete gidiyoruz. Akşama döneriz inşallah
tr_lelli ben her konuda sesimi dinliyorum. Başkasını mutlu etmek adına kendimi mutsuz ya da huzursuz etmemeye özen gösteriyorum. Senşn yerinde olsam bahsettiğin kişiye bırak düğüne gitmeyi, düğüne gitmeyi aklıma bile getirmezdim.
@kikikoko başınız sağolsun
@limonlutarcinlikek vücutta kalma süresi 10 gün kadar diye biliyorum. Gönlünü ferah tut
zelalke bence daha canlı bir renk seç. Şimdi düz perdeler var. Zebranın modası geçiyor sanki.
Canım başınız sağ olsun sabır diliyorumselam hanımlar. uzunca bir süre giremedim, girsem de yazamadım. burda paylaşmadım sanırım, hatırlamıyorum. k.pederimi ani bir şekilde kaybettik. allah mekanını cennet eylesin inşallah. umarım herkes iyidir, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.
50 den asagida takilmiyo artikBende bu gün çalışanlardanım
Çıkınca markete uğrayacağım daha sonrada arkadaşlara çaya gideceğiz
Canım başınız sağ olsun sabır diliyorum
tr_lelli bende genelde yakınlık derecesine göre giderim ama eşim her davetiyeye mutlaka gider 50 tl den aşağıda takmaz
Aiy 1 gul agaci bulcaz diye nekadar sokak gezdik
Cok komiktik ama ya
Hep bahcelerde var tanimadigimiz binalar ne dicez diyoruz gorseler dilek dikiyoruz
Cok komiktik ya
Sonra gitar kursunun onunde bulduk gul agaci ama hemen yani kahve nasil dikcez napcaz derken ben egildim bisim dusmus alicakmisim gibi eseledim elimde gömdüm
Yaaa ne hallere dustum
Bahceye acil gul dikiyoruz annemle acil durum :)
Hemmenn geldim gunaydinnnnn
Dugun sezonlari acildi bugun bir dugun var ya gidesimde yok
Dugun olayinda neye gore gidiyorsunuz.
Yani yakinlik derecesimi
Sizin dugunlerinize gelme derecesimi
Bugunku dugunu olan gorustugum bir ablanin kiz kardesinin kizi
Kizkardesiyle cok bi samimiyetim yok yani hani denk gelirsek gorusuyorduk kadin calisiyor zaten.
Ayni semtteyiz.
Ama kaza yaptim okadar telf nolarimiz var birbirimizde hani gelemedi bence aramasi gecmis olsun demesi gerekmezmiydi?
Ama dugun bisi oldugunda davetiye yolluyorlar.
Sahsen ben utanirim cekinirim
Olumlerden doneni arama sorma dugunun olunca davetiye yolla
Hic gidesim yok bu gibi durumlarda ben biraz ic sesimi dinliyorum.
Icimden gitmek gelmeyince gitmiyorum
Küsen yatagini ayri sersin napim.
selam hanımlar. uzunca bir süre giremedim, girsem de yazamadım. burda paylaşmadım sanırım, hatırlamıyorum. k.pederimi ani bir şekilde kaybettik. allah mekanını cennet eylesin inşallah. umarım herkes iyidir, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.
bir de insanları tanımak için, herhangi bir konuda başarılı olduğumuzdaki tavırlarına bakmak lazım. kim gerçekten mutlu oluyor, kim için için fesatlanıyor. böyle böyle hayatı öğreniyoruz işteinşallah insanlardan tamamen soğumadan, insani duygularımızı yitirmeden öğreniriz
Hincahinc dolan dugun salonlari bir kenarda kim ne takmis cetele tutan tipler falan hiz haz etmiyorum bende.ben düğünüme gelmeyene gitmiyorum açıkçası, gerek de yok zaten. pek düğüne gitmeyi de sevmem benim düğünüm zaten çok kişiyi çağırmamıştık. daha hoş güzel olmuştu. senin de hiç samimiyetin yokmuşki dıdısının dıdısı hesabı, gerek yokki bence...tabi yine de sen bilirsin
Ne guzel soyledin :)valla canım oda kadar mutfağın var maşallah. istanbulda odalar bile bu mutfaktan küçük. nerdeee öyle büyük evlerrrrr
Cok tatlisin cnm :)) ins en kısa zamanda hayırlısıyla gerçeklesir dileğin.Aiy 1 gul agaci bulcaz diye nekadar sokak gezdik
Cok komiktik ama ya
Hep bahcelerde var tanimadigimiz binalar ne dicez diyoruz gorseler dilek dikiyoruz
Cok komiktik ya
Sonra gitar kursunun onunde bulduk gul agaci ama hemen yani kahve nasil dikcez napcaz derken ben egildim bisim dusmus alicakmisim gibi eseledim elimde gömdüm
Yaaa ne hallere dustum
Bahceye acil gul dikiyoruz annemle acil durum :)
Başın sağolsun cnm mekanı cennet olur ins ,biraz toparlana bildin miselam hanımlar. uzunca bir süre giremedim, girsem de yazamadım. burda paylaşmadım sanırım, hatırlamıyorum. k.pederimi ani bir şekilde kaybettik. allah mekanını cennet eylesin inşallah. umarım herkes iyidir, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?