Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kızlar
Çıktık gitti avmye eşime bi eşofman ve çamaşır aldık
Eve geldik survivor bakıyoruz
Yarın kuru fasulye yapcam inşallah öyle planladım
Battaniyeleri cok kalın kıyafetleri yavaş yavaş toparlamaya başladım
Bugün kaç makina yıkadım nevresim deistirdim hem gezdim hem yikadim
Yoruldum cidden
Dinleniyim artik
Bu arada elektrik 42 gelmiş
Güzel ben baya düşürdüm faturaları
Telefonumu tarife değiştirdim su elektrik dikta ediyorum. Ayda 30 lira falan kar ettm

Günaydinnnn
Kizlar dun enistem ve kuzenim aradi yani halamin oglu mangal yakiyoruz gelsenize dediler
Esimlerde mac izliyorlardir saat 17.30 falan.
Oyle bi anda hemen ciktik mangala gittik
Gece 1 de falan dönduk eve.
Ayrica artik sizinle dertlesiyorum ben tum sıkintilarimizi paylasiyoruz bisi paylasmak istiyorum.
Ben esimin ailesiyle 6yildir konusmuyorum.
Bir cok sey yasadim.
Bana huzur vermediler evimi dahi tasimak zorunda kaldim vs.
Tartismalar oldu babam ve annemde hic biriyle konusmuyor.
Ama esimin 3 kardesi bu semtte yasiyor.
Bazen denk geliyoruz carsi pazarda konusmuyoruz.

Neyse ben kaza yapinca bunlara bi haller oldu esim hastanedeyken daha kalkip cumburcemaat beni gormeye geldiler
Sasirdim beklemiyordum gelmelerini istemiyordum acikcasida bu evime ilk defa geldiler.

Sonra esim eve gelince bir daha geldiler

Daha sonra en cok sorun yasadigim gorumcem oglunu evlendiriyormus beni cagirmalar (esime soyleyerek) al gel x'i
O da gelsin
Bir aksam gelin
Oglumun imam nikahi var al gel vs

Esime izah ettim ben gorusmek istemiyorum.
Dün siz babamlarada davetiye yollayin.
Yahu biz sizinle gorusmek istesek konusuruz gorusuruz istemiyoruz iste

Annem asla gitmem dedi zaten.

Bende gitmicem.
Esim issiz kaldi.
Benim evliligim bitiyordu onlarin yuzunden.
Ozaman ben kotu gelindim !
Demedikleri kalmadi.
Simdi bizim durumumuz iyi kimseye muhtac degiliz cok sukur toparlandik ben iyi gelin oldum.

Surekli bi davetler bisiler.

Istemiyorum su cikarci insalari artik evime yuvama cevreme yanastirmak.

Yeterince yoruldum ben

Ve suan binlerce sukur hem madden hem manen cok ama cok rahatim.

Huzurluyum
Kafam cok rahat.

Bunlar can sıkmaya basladi napicam bilmiyorum.
Yirtik dondan cikar gibi heryerden cikiyolar.

Çok can sıkıcı
Şimdi bi de iyi davranıyorlar ya eşine diyebilirler biz co iyi davranıyoruz Çağırıyorz o gelmiyo falan diye
Ya durumlari düzelttinz diye ya da kazadan sonra pişman oldular tam anlayamadım

Günaydın herkese

Tabiki olayin boyutu buraya variyor
Esim onlar adim atiyor sen yanasmiyorsun daha napsinlar diyor
Suan onlar cok yapici cok iyi oldular ben ketum oldum.

Ben kinci biriyim.

Cok severim elimden gelenin fazlasini yapmaya cabalarim ama sogudummu biter suan yuzlerini gormek dahi istemiyorum okadar sevmiyorum hic birini
Esimde zorlamaya calisiyo dugunu var 15 gun sonra gorumcemin oglunun gitmicem ki
Benim onlara ilimli olmam tepeme cikmalari demek.
Ben ayni seyleri yasayamam tekrar istemiyorum onlari gormek.

Esim de anlicak bu gercegi kabul edecek mecbur

Son düzenleme:
Evet esin muhtemelen onları şu an çok iyiler unuttular tekrar iyi olmak istiolar diye düşünüyo
Allah kolaylık versin
Sıkma sen canıni konuşur konuşur susar artık bi yerde

Eşinin ailesi yüzünden neler yaşamışsın sizin kazanızda gelmeleri vicdanlarını rahatlatmak için (sonra gelmedi, aramadı, sormadı, ele güne karşı demesinler diye gelmişlerdir.)
Bence
Eşin tek gitsin düğüne.

Evet esin muhtemelen onları şu an çok iyiler unuttular tekrar iyi olmak istiolar diye düşünüyo
Allah kolaylık versin
Sıkma sen canıni konuşur konuşur susar artık bi yerde
Tabiki aslinda gecen ramazanlardada iftara falan cagirdilar.

Ben mevzularini actirmiyorum esim cogunu soyleyemiyor bana

Kavga cikiyor cunku benim tahammulum yok.

Esim kendi tek basina gidecek oyle ben gitmem.

Cocugun nisanlisinin ailesi beni soruyormus sanirim küs oldugumuzu bilmiyorlar ögrensinler ya
Neler yasadim kizlarini nereye veriyorlar bilsinler
Gitmem.

Esim de tek gitmekden haz etmiyor sanirim kayinlarim karilariyla esim tek ya.
Genelde boyle dugunlere arkadaslarinin dugunlerine bensiz gitmez.

Ama kusurabakmasin bu konuda yaninda olamicam.
Benim psikolojim daha önemli.

Kaza bahane oldu onlara yanasmaya calisiyorlardi oncedende ben izin vermiyordumm
Evlerine davet ediyorlardi.
Ben hic iyiliklerini gormedim hic desteklerini hissetmedim.
Bosansam ilk sevinen onlar olcakti bunada eminim.
Simdi artik farkindalar esim benim yanimda, kendide gelin alicak ettiklerim basima gelir diyede vicdan yapmis olabilir bilmiyorum.
Ettiklerini bulur umarim hepsini hemde
Hatta buldu bile oyle diyim

Biz sunlara gelin vermeyiz almayiz diyorlardir o dedigi basina geldi
Kiz o istemedigi tarafdan.
Oglu sevmis aliyor.
Daha hepsini yasicak sirayla daha yeni basliyor.

tr_lelli biliyorsum ben de görüşmüyorum. Yani ben yılda 2 kere bayramlarda gidiyorum. Onu. Dışında gitmiyorum. Onlar da yılda bi kere filan gelirlerse çaylarını veriyorum. Pek konuşmuyorum.
Ancak ben 5-6 yıl önce bunları aldım karşıma ben şu şu şu sebebten dolayı size çok kırgınım bundan sonra sizinle hiç bir ilişkim olamaz eşimin hatrına yılda 2 kere bayramlarda gelirim dedim.
Önce bunlar sallamadı. Nasılsa oğulları beni kavga gürürltü baskıyla filan götürürdü. Eşim önceleri pek oralı olmadı. Baktı ben çok ciddiyim. Beni tehdit etmeye başladı. Ben de seninkilere gitmem dedi. Gitme dedim. Ben aileme anlatırım. Sonra boşarım dedi. Boşa dedi. Maddi manevi kendime yeterim ben. Ne yani adam beni boşayacak diye sevmediğim sevilmediğini bildiğim insanlarla haftada bir kere görüşeceğim, millete gösteri olsun diye onları yemeğe çağıracağım pikniğe gideceğim vs vs. Hiç de yapmam.
Sınra eşim kabullendi. Anladı. Benden geri adım Yok. Bu sefer onlar bir ilgili bir ilgili. Kv beni içine katacak Sevgisinden. Yer miyim yemedim tabi ki de. Biliyorum akrabaları komşuları dedikodu yapıyor. Gelini gelmiyor diye.
Şimdi onlar da anladı. Artık üstümüze gelmiyorlar. Eşime birşey diyorlarsa bilmiyorum. Ama benşm zerre umrumda değil. Ne ekersen onu biçersin.
Sonuç olarak hep dediğim gibi, önce kendi iç huzurun. İçinden ne geliyorsa onu yap. Üç günlük dünyada değerli vaktimi sevmediğim Kişiler için harcayamam. Nasıl mutlu olacaksam öyle yaşamaya gayret ederim.

Aslinda esim durumu kabullenmisti hic baski falan yapmiyordu
Ama bunlar esime ne diyolarsa artii kendilerini zeytin dali gosteriyorlar

Yani o taraf pisman artik kirginlik kusluk olsun istemiyor hatalarini anladilar ben iyilige kotu olan biri konumunda oluyorum.

Onlar sana adim atiyorlar sende at dedi gecen.

Ben rast gele marketde denk gelsem bile boyle icim sıkısıyo yuzlerini gorunce bi darlik geliyor icime o derece sevmiyorum ben bu insanlarla hic bisi olmamis gibi nasil konusurum nasil giderim evine otururum.
Yani kendime bunu yapamam.

Ben kendime degerliyim artik kendim herkesden önce kimseyi memnun etmek icin yasamiyorum.

Bana yaptiklarinida ölene kadar unutmicam hicbirinin.

Istedikleri kadar ayy biz yapiciyiz rolü oynasalarda ben hislerime guveniyorum.

Hersey kendilerini aklamak adina

Hayir bana istemedigim seyleri yaptirmak istiyorlar alacaklari gelinin babasi esnaf burda napim cikip karsilarina beni cok merak ediyormussunuz buyrun benim kiziniza ah vah yazik olmus diyim istiyorlar damarima basarlarsa yaparim.

Ben artik kimseye laf anlatmak kimseyle muhattap olmak istemiyorum

Suan uzanamadiklari ciger oldum resmen.

Hepsi iyilik sevgi pitirciklari oldular.

Düğünde yardım bekledikleri icin de barismak istiyo olabilirler
Bence de gitme çok kirilmissin belli ki gitmek zorunda da değilsin

tr_lelli anlaşılan onların sende ki kredileri bitmiş. Aynen benimkiler gibi.
Benimkiler 1 yıldır filan yiyecek birşeyler gönderiyorlar. Eşime önceleri alma filan dedim. Ama dinlemedi. Normal şartlarda benim arayıp teşekkür etmem gerek değil mi? Hiç aramıyorum be bundan zerre rahatsızlık duymuyorum. Çünkü vicdanım rahat. Ben onlara güzelce sıkıntımın ne olduğunu anlattım.
Herkes herkesle iyi olmak zorunda değil ki. Eşimin ailesi olması illa onları sevmemi gerektirmiyor. Erkekler biraz da kendi eşlerini savunmayı onların mutluluğunu umursamayı öğrense bunlar olmaz aslında.
Bence hiç takılma. Bugüne dek bir sistem oturtmuşsun. Aynen kalsın. Kendini huzursuz etme
Naçizane tavsiyem

Kışlıklari kaldırıp hurda koydum ev savaş alanı gibi oldu
Her yer kiyafet toz
Gardrop silincek
Yazlıkları tek tek yıkamam lazım mı sizce
Hepsi hurctaydi

Canım benimde vicdanım cok rahat
Evet benimde k.v findik falan yolluyor ben esime gerek yok alirim ben 2kg findik diyorum.

Esim hep kotuluk olmasin iyilik olsun diyor ozaman bana kotuluk yapilirken nerdeydin be adam?

Benim rahatligimin farkindalar
Sosyal medyadanda goruyolar muhtemelen ( gorumcem kaynim falan ekli esimde)
Bence takipde ediyorlar surekli.
Benim ailem yonundende arkam saglam farkindalar.
Ben cikarlari icin yanastiklarini dusunuyorum yada el icine giriyorlar utandilar bilmiyorum.

Sagol canim destegin icin ben su son 6 senedir cok rahatim ya
Hayatima mudahale eden yok
Esimi somuren yok
Surekli para yok diye aglayan tipler yok tepemde.
Kafam fena rahat.
Hic huzurumu bozamam.
Ben dugunlerine gidersem evime gelip gitmeye baslarlar istemiyorum.

Düğünde yardım bekledikleri icin de barismak istiyo olabilirler
Bence de gitme çok kirilmissin belli ki gitmek zorunda da değilsin
O da muhakkak zaten esimde dugunlerinde donecek gidip peslerinde soforluklerini yapar onu tasi bunu gotur naparsa yapsin bana bulastirmasinda.

Kışlıklari kaldırıp hurda koydum ev savaş alanı gibi oldu
Her yer kiyafet toz
Gardrop silincek
Yazlıkları tek tek yıkamam lazım mı sizce
Hepsi hurctaydi
Canim anlarsin zaten ben kokularina bakiyorum hala yumusatici kokuyorlarsa hic yikamiyorum
Ama bazen tuhaf bir koku siniyor ozaman yikiyorum.
Bende cikardim yazliklari ama 2ser yane uzun kollu biraktim yine ne giyecegimizi sasirdik resmen.

Canim anlarsin zaten ben kokularina bakiyorum hala yumusatici kokuyorlarsa hic yikamiyorum
Ama bazen tuhaf bir koku siniyor ozaman yikiyorum.
Bende cikardim yazliklari ama 2ser yane uzun kollu biraktim yine ne giyecegimizi sasirdik resmen.
Çok teşekkürler canım bana da temiz gibi geldiler sagol

Senin gönlün rahatsa hiç sıkıntı Yok. Keyfine bak canım tr_lelli

Ben de dolapları sildim. Verilecekleri ayırdım. Oğlumun küçülenleri de ayrıca poşetledim. Haftaya annemi göreceğim. Ona veririm o da köyde dağıtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…