Ben hurçtan çıkarınca en kısa program da yumuşatıcı ile bir kere yıkıyorum yumuşatıcı koksun istiyorumKışlıklari kaldırıp hurda koydum ev savaş alanı gibi oldu
Her yer kiyafet toz
Gardrop silincek
Yazlıkları tek tek yıkamam lazım mı sizce
Hepsi hurctaydi
Cok sagol canim butun arkadaslari cok seviyorum boyle anlatinca beni anladiginizda rahatliyorumSenin gönlün rahatsa hiç sıkıntı Yok. Keyfine bak canımtr_lelli
Ben de dolapları sildim. Verilecekleri ayırdım. Oğlumun küçülenleri de ayrıca poşetledim. Haftaya annemi göreceğim. Ona veririm o da köyde dağıtır.
Burada birbirimizi yargılamadan derdimize Sevinç'imize ortak olmaya çalışıyoruz. Azıcık faydam oldu ise ne mutlu bana. Sen de sağol tatlımCok sagol canim butun arkadaslari cok seviyorum boyle anlatinca beni anladiginizda rahatliyorum
Ama senin yorumlarin cok iyi geliyor bana SAGOLASIN.
Kolay gelsin canimAy çok yoruldum kızlar
Bikaç Poset ayirdim ben de kiyafet
Bakcam muhtar falan alıyorsa vericem ya da belediye
Öğlen türlü yaptım yedik makarna yogurt
Ev şu an savaş alanı gibi daha yogurt tutcam
Biraz daha asık almam lazım bi nefesleniyim a101 e gitcem
Market alışverişi listesi yaptım baya bi şey var
Aycicekyag bulaskmak det gibi gibi hep yüksek şeyler
Bu aralar hep 10 liralık 20 liralık alsverisler yaptım birikti Alincak lar
Stok yapmam gerekenler de var
Gerçi yaz geliyo stoğa çok da gerek yok
Siz neleri stokluyosunuz mesela
Hepsini kovaladım geldimelecda ne zamandır yoksun misafirler gitmedi mi yoksa
Özellikle deterjan, havlu kağıt, peçete, wc kağıdı, fırın için yağlı kağıt, fırın pişirme torbası, saklama, çöp poşetleri.Ay çok yoruldum kızlar
Bikaç Poset ayirdim ben de kiyafet
Bakcam muhtar falan alıyorsa vericem ya da belediye
Öğlen türlü yaptım yedik makarna yogurt
Ev şu an savaş alanı gibi daha yogurt tutcam
Biraz daha asık almam lazım bi nefesleniyim a101 e gitcem
Market alışverişi listesi yaptım baya bi şey var
Aycicekyag bulaskmak det gibi gibi hep yüksek şeyler
Bu aralar hep 10 liralık 20 liralık alsverisler yaptım birikti Alincak lar
Stok yapmam gerekenler de var
Gerçi yaz geliyo stoğa çok da gerek yok
Siz neleri stokluyosunuz mesela
Sana kolay gelsin. Ben bugün bimden 5 lt. Sole marka sıvı yağ aldım 25 liraKolay gelsin canim
Ben cok almiyorum yazin ara ara istanbulda olmicam 10gunluk 15gunluk falan tatiller vs. Derken yaz cabuk bitiyor
Suan ramazana odakliyim
Pirinc ve mercimek alirim en cok gidenleri alicam.
Siviyag benimde almam lazim market fiyatlarini incelim önce.
Evimi toparladim bende annemler dugune gitti bizde esimle annemlere ciktik esim mac izlicek bende cay falan yapiyorum
Bos durmim dedim annemin mutfagini temizlicem .
Memnunmusun cnm sole denSana kolay gelsin. Ben bugün bimden 5 lt. Sole marka sıvı yağ aldım 25 lira
Canım ben yemeklerimde zeytinyağı kullanırım ayçiçek yağını börek, kek te ve kızartma da kullanıyorum. Daha önce 2 litre almıştım memnun olunca bugünde 5 lt. aldım. Malum ramazan geliyor. Tabi damak tadı önemli kişiye göre değişiyor.Memnunmusun cnm sole den
Ben yağını hiç almadım
En son migros marka almstim
Markete gittik. Aylık alışverişimizi yaptık. 339 tl tuttu. Allahım hayat nasıl pahalı ya
elecda ohhh ne güzel olmuş tatil. Oralarda kolay gelsin sana.
Çok teşekkürler. Gerçekten bana da çok iyi geldi. M maviduvar1 , gezmek için çok pahalı buralar hakikaten, kuzu kuzu işimi yapıp döneyim bari ben.Evet cnm malesef
Hele et falan deterjan alinca baya yüklü tutuyo
elecda hoşgeldin harika olmuş kisa tatilleri çok severim
Avrupa'nın en pahalı ülkelerinden birisidir orası. Bir de İskandinav ülkeleri çok pahalıdırÇok teşekkürler. Gerçekten bana da çok iyi geldi. M maviduvar1 , gezmek için çok pahalı buralar hakikaten, kuzu kuzu işimi yapıp döneyim bari ben.
Hakikaten öyle. Bu sefer gelirken yanıma kettle, hazır çorba, kuruyemiş, sallama çay getirdim. Sabah kahvaltı otelde, öğle yemeği denetime geldiğim şirkette ikisine de para vermiyorum. Akşamları da otelde hazır çorba, kuruyemiş vs. geçiştirip aldığım 400 dolar harcırahı kenara koymak niyetindeyim. Zira geçen sefer 1 dürüm dönere 15 frank vermiştim. Yaklaşık 50 TL'ye tekabül ediyor ki bişeye de benzemiyordu.Avrupa'nın en pahalı ülkelerinden birisidir orası. Bir de İskandinav ülkeleri çok pahalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?