- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Biz genelde bu tür şeyler hep götürüyoruz. Ben yurtdışında çok değişik şeyleri yiyemiyorum. Oğlum da yemiyor. Aç kalmaktansa buradan yiyecek götürmek işime geliyor.Hakikaten öyle. Bu sefer gelirken yanıma kettle, hazır çorba, kuruyemiş, sallama çay getirdim. Sabah kahvaltı otelde, öğle yemeği denetime geldiğim şirkette ikisine de para vermiyorum. Akşamları da otelde hazır çorba, kuruyemiş vs. geçiştirip aldığım 400 dolar harcırahı kenara koymak niyetindeyim. Zira geçen sefer 1 dürüm dönere 15 frank vermiştim. Yaklaşık 50 TL'ye tekabül ediyor ki bişeye de benzemiyordu.
Güle güle kullan:)elecda oh gez toz canım
İş için yeni ülke görmek de çok güzel bişey
@kikikoko başınız sağ olsun
bende haftasonu biraz temizlik, biraz kıyafet ayakkabı ayırmaca, oğlanı parkta eğlemece şeklinde geçirdim
dün pantolon ve bir hırka aldım, oğlana da bir sweat aldım
hırkaya değil belki ama pantolona ihtiyacım vardı
bayıldım 108 lira
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.elecda oh gez toz canım
bende haftasonu biraz temizlik, biraz kıyafet ayakkabı ayırmaca, oğlanı parkta eğlemece şeklinde geçirdim
bayıldım 108 lira
ah ah nasılda sinirleniyorum bu sorun yaratanlara.. dilde herke aileyiz der ama nedense en çok da aile üzer, kırar.. ben yeniyim ama ona rağmen ben de mesafe koymamı gerektirecek durumlar yaşadım.. küs değilim ama mesafeliyim. yakın oturuyoruz ama nadir giderim, gitsem de mutlaka yanımda eşimde olmalı, tek asla kalmam orda..Günaydinnnn
Kizlar dun enistem ve kuzenim aradi yani halamin oglu mangal yakiyoruz gelsenize dediler
Esimlerde mac izliyorlardir saat 17.30 falan.
Oyle bi anda hemen ciktik mangala gittik
Gece 1 de falan dönduk eve.
Ayrica artik sizinle dertlesiyorum ben tum sıkintilarimizi paylasiyoruz bisi paylasmak istiyorum.
Ben esimin ailesiyle 6yildir konusmuyorum.
Bir cok sey yasadim.
Bana huzur vermediler evimi dahi tasimak zorunda kaldim vs.
Tartismalar oldu babam ve annemde hic biriyle konusmuyor.
Ama esimin 3 kardesi bu semtte yasiyor.
Bazen denk geliyoruz carsi pazarda konusmuyoruz.
Neyse ben kaza yapinca bunlara bi haller oldu esim hastanedeyken daha kalkip cumburcemaat beni gormeye geldiler
Sasirdim beklemiyordum gelmelerini istemiyordum acikcasida bu evime ilk defa geldiler.
Sonra esim eve gelince bir daha geldiler
Daha sonra en cok sorun yasadigim gorumcem oglunu evlendiriyormus beni cagirmalar (esime soyleyerek) al gel x'i
O da gelsin
Bir aksam gelin
Oglumun imam nikahi var al gel vs
Esime izah ettim ben gorusmek istemiyorum.
Dün siz babamlarada davetiye yollayin.
Yahu biz sizinle gorusmek istesek konusuruz gorusuruz istemiyoruz iste
Annem asla gitmem dedi zaten.
Bende gitmicem.
Esim issiz kaldi.
Benim evliligim bitiyordu onlarin yuzunden.
Ozaman ben kotu gelindim !
Demedikleri kalmadi.
Simdi bizim durumumuz iyi kimseye muhtac degiliz cok sukur toparlandik ben iyi gelin oldum.
Surekli bi davetler bisiler.
Istemiyorum su cikarci insalari artik evime yuvama cevreme yanastirmak.
Yeterince yoruldum ben
Ve suan binlerce sukur hem madden hem manen cok ama cok rahatim.
Huzurluyum
Kafam cok rahat.
Bunlar can sıkmaya basladi napicam bilmiyorum.
Yirtik dondan cikar gibi heryerden cikiyolar.
o otele ben de gitmiştim.. Boluda FİLİZ MAKARNA fabrikası var, orayla ortak çalışmamız sebebiyle eğitime gitmiştim. Gazelle otelde kaldım, nasılda güzel huzur veren bi oteldi.. sonbaharda gitmiştim, ağaçlarn sarı, kırmızı, kahve bütün tonlarına bi anda şahit oldum..mükemmeldi..Selamlar Hanımlar,
Geçen hafta misafirleri gönderdikten sonra eşimle Bolu'ya gittik. Gazelle Resort'da kaldık. Otel çok güzel, 4 yıl önce de gitmiştik. Doğanın içinde, gölcük gölüne epey yakın. Sabahları göl çevresinde yürüyüş yaptık. Çok iyi geldi bu tatil bana. Oradan eşim kayınvalidemin yanına gitti. Kızımla 3-4 gün orada takılacaklar. Ben de iş için İsviçre'ye geldim bugün. Epey soğuk burası. 4 gün kalacağım. Benden böyle. Umarım herkes iyidir.
Çok mantıklı gerçekten. Başka neler götürüyorsunuz ailecek yurt dışına çıktığınızda?Biz genelde bu tür şeyler hep götürüyoruz. Ben yurtdışında çok değişik şeyleri yiyemiyorum. Oğlum da yemiyor. Aç kalmaktansa buradan yiyecek götürmek işime geliyor.
Üstelik sen hem sevdiğin şeyleri yemiş olacaksın. Hem de kar edeceksin. Süper vallahi
Gel beraber gezelimelecda oh gez toz canım
bayıldım 108 lira
Gazelle hakikaten konumu itibariyle tam bunaldığın zamanlarda gidip kendine geleceğin bir otel. O doğadan sonra Ankara'nın bozkırına dönmek bir hayli zor oluyor ama.ah ah nasılda sinirleniyorum bu sorun yaratanlara.. dilde herke aileyiz der ama nedense en çok da aile üzer, kırar.. ben yeniyim ama ona rağmen ben de mesafe koymamı gerektirecek durumlar yaşadım.. küs değilim ama mesafeliyim. yakın oturuyoruz ama nadir giderim, gitsem de mutlaka yanımda eşimde olmalı, tek asla kalmam orda..
o otele ben de gitmiştim.. Boluda FİLİZ MAKARNA fabrikası var, orayla ortak çalışmamız sebebiyle eğitime gitmiştim. Gazelle otelde kaldım, nasılda güzel huzur veren bi oteldi.. sonbaharda gitmiştim, ağaçlarn sarı, kırmızı, kahve bütün tonlarına bi anda şahit oldum..mükemmeldi..
isviçreye de gitmiştim aynı sene, UZWİL,ZURİH,CENEVRE,BERN buralara gittim.. çok pahalıydı ben şirketten patronum ve eşiyle beraberdim.. şirket adına onlarla beraber gittiğim için hiç masraf yapmadım, hatta harçlık vermişlerdi sağolsun onu bile harcatmadılar bana.. sakin ama soğuk gelmişti bana:) iyi eğlenceler sana tatlım..
ne ciciler almışsındır kim bilir.. hayırlı uğurlu olsun şimdiden:)Slm kızlar birkaç gündür giremedim topiğe. Evde hazırlıklar falan sona geldik artık kısmetse. Benim harcamalarım ebebekte geçiyor :) geçen hafta 1500 liradan fazla harcadım herhalde.
Sağolasın canım ihtiyaç olan şeyleri alıyoruz ıvır zıvır hiç almadık valla. Ama ne güzel ciciler var gerçekten insanın alası geliyorne ciciler almışsındır kim bilir.. hayırlı uğurlu olsun şimdiden:)
Gule gule giydir canim cicileriSlm kızlar birkaç gündür giremedim topiğe. Evde hazırlıklar falan sona geldik artık kısmetse. Benim harcamalarım ebebekte geçiyor :) geçen hafta 1500 liradan fazla harcadım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?