Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz genelde bu tür şeyler hep götürüyoruz. Ben yurtdışında çok değişik şeyleri yiyemiyorum. Oğlum da yemiyor. Aç kalmaktansa buradan yiyecek götürmek işime geliyor.
Üstelik sen hem sevdiğin şeyleri yemiş olacaksın. Hem de kar edeceksin. Süper vallahi

elecda oh gez toz canım
İş için yeni ülke görmek de çok güzel bişey

@kikikoko başınız sağ olsun

bende haftasonu biraz temizlik, biraz kıyafet ayakkabı ayırmaca, oğlanı parkta eğlemece şeklinde geçirdim

dün pantolon ve bir hırka aldım, oğlana da bir sweat aldım
hırkaya değil belki ama pantolona ihtiyacım vardı
bayıldım 108 lira

Güle güle kullan:)

Günaydın..
Annem maddi anlamda sıkışmış, borç olarak aldığı bir kısmını tamamladığı ve teslim etmediği dolarları bozdurmak istiyor. Tam 310 tl zararı olacak ve bir daha nasıl alır yine mecbur alınacak. Kara kara farklı çözüm düşünüyorum ama bulamıyorum. Ay sonu, elim sıkışık eşimin haberi yok bu durumdan. Bu sabah çok moralım bozuk.

Eş ailesinden konuşulmuş...
Biz daha çok yeniyiz. Evet büyük problemler yaşamadık. Ama ben yine de mesafeli ve rahatım. Herhangi birine nasıl davranıyorsam onlarada öyle davranıyorum. Görümcem farklı bir şehirde iş kurmaya çalışıyor fakat beş kuruş para olmadan işten çıktı, bir sürüde kart borcu vardı. Şu anda evine tornavida takımından avizeye kdr gereksiz bir sürü masraf yapıyor, sonrada malzeme param yok diye ağlıyor. Eşim herşeyin farkında. Ben evimde altı aydır avizesiz oturup hiç gocunmuyorsam herkes haddini bilecek diyor. Ben düğün zamanı eşime çok destek olduğu için ve gerçekten
vicdanım rahat olsun diye ufak ufak destek olması için eşimi uyarıyorum. Sanırım yeni olduğum için batmıyor Umarım borç isteme atılımları olmaz, umarım haddini aşmaz, biz daha bir araya gelmemişken kimseye çarçur edecek param yok. Ben cep harçlığı veriyorum o taksilerden inmiyor, neymiş minibüsten korkuyormuş. Sanırım bizim evlendiğimizi kimse anlayamadı. Kocam çalışsın herkes sömürsün. Eskisi gibi yanlız zannediyorlar. Ben harcamalarımıza dikkat ettikçe eşim bana güveniyor .. En güzeli mesafe, en güzeli az görüşmek. Eskiden arardım şimdi kandil bayram haricinde aramıyorum.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

ah ah nasılda sinirleniyorum bu sorun yaratanlara.. dilde herke aileyiz der ama nedense en çok da aile üzer, kırar.. ben yeniyim ama ona rağmen ben de mesafe koymamı gerektirecek durumlar yaşadım.. küs değilim ama mesafeliyim. yakın oturuyoruz ama nadir giderim, gitsem de mutlaka yanımda eşimde olmalı, tek asla kalmam orda..

o otele ben de gitmiştim.. Boluda FİLİZ MAKARNA fabrikası var, orayla ortak çalışmamız sebebiyle eğitime gitmiştim. Gazelle otelde kaldım, nasılda güzel huzur veren bi oteldi.. sonbaharda gitmiştim, ağaçlarn sarı, kırmızı, kahve bütün tonlarına bi anda şahit oldum..mükemmeldi..
isviçreye de gitmiştim aynı sene, UZWİL,ZURİH,CENEVRE,BERN buralara gittim.. çok pahalıydı ben şirketten patronum ve eşiyle beraberdim.. şirket adına onlarla beraber gittiğim için hiç masraf yapmadım, hatta harçlık vermişlerdi sağolsun onu bile harcatmadılar bana.. sakin ama soğuk gelmişti bana:) iyi eğlenceler sana tatlım..

Çok mantıklı gerçekten. Başka neler götürüyorsunuz ailecek yurt dışına çıktığınızda?

Gel beraber gezelim

Gazelle hakikaten konumu itibariyle tam bunaldığın zamanlarda gidip kendine geleceğin bir otel. O doğadan sonra Ankara'nın bozkırına dönmek bir hayli zor oluyor ama.
Ben şu an Basel'deyim. Bu şehire 4.gelişim. Her seferinde işimi yapıp dönüyorum. Bu sene eşimle zürih, cenevre, lugern falan gezelim istemiştik. Ama evimize yeni geçtiğimiz ve bir sürü masraf yaptığımız için vazgeçtik. Bir dahaki sefere inşallah.

Gunaydin
Kizlar altinin durumu nasil?
Bugun alyansimi alicam ayrica tek tasim ve baska bir yuzugum var
Tek tas olan asiri bol geliyor isaret parmagima oluyor takamiyorum (hamileyken esim almisti malum parmaklar dolma gibi ozaman)
O iki yuzugu verip yerine tek tas alicam (farki olurmu tabi bakicaz artik)
5 tas da istiyorum ama pahali pirlanta falan degil oluruna bisi sormustum 600falandi.
Onu suan almam o daha sonraya artik
Bugun alyans ve tek tasi aradan cikaricam.
Sanirim almak icin iyi zaman en son dusmustu bakmadim guncel fiyata bi incelim.

Oglumun arkadasi bende arkadasimin isi var bana birakti
Bende camasir topla as faslindayim.

Yemekleri yapip ogleden sonra kuyumcuya gidecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…