allah bilir neler neler yaşamışsın. inan bana ben bazı şeylerin üstünde dursaydım şuanda biz de artık kesmiştik.. bazı şeyleri,lafları görmemzlikten duymamazlıktan geliyorum.. eşimin ailesinin çok pis bi özelliği var, acayip konuşur dedikodu yaparlar.. kardeşler arasında da birbirleri hakkında saçma sapan yorumlar laflar işittim.. o sebeble kendimi sakınıyorum aileden.. mesafeliyim.. ama çok az kaldı onlara patlamama.. eşim üzülmesin, diye pek üstünde durmuyorum çünkü gerçekten eşim hep yanımda, hep haksızlıklara karşı durdu.. ben de onun hatırına bazen bekliyorum.. inşallah damarıma basmazlar..zelalke benim mesafe koyma luxum hic olmadi
Cunku k.v gelip kaliyordu bende
Zirt pirt geliyorlardi habersiz.
Hatta k.v bendeyken ben evde olmasam bile gorumce elti bende toplaniyolardi haberim bile olmuyordu.
Yani cok edepsizler saygi falan hic yok.
Boyle arsizlarini ben hic gormedim cevremde.
Yani ben sizinle istesem konusurum zaten gider gelirim ama istemiyorum demek sevmiyorum sizi gorusmuyorum surekli cagirmak neyin nesi zorlami getirtcekler anlamadim.
Yuzsuzler sövsen alinmazlar.
Bakalim bir dahaki hafta sonu belli olcak
Esim bana illa gel dicekmi en son tartistik bu imam nikahi davasina bir daha gel demicem dedi.
Imam nikahi kiycaklar derdi bana dustu sanki
Bensiz kiyilmiyo mu ben mi kiycam
Beni istemisler gelsin diye tovbe estagfurullah.
Hayir sanki gorusuyoruz konusuyoruz samimiyiz beni cagirmak neyin nesi neyin kafasi.
Arizalar ya.
Benim esimde takmiyor ama hatira olarak sakliyordumtr_lelli bende eşimle ikimizin alyansını satmayı planlıyorum. ikisi de yeşil altın.. pek para etmeyebilir ama yeni bi alyans alacam kendime.. eşim takmıyor elektrik olduğu için işi. ona düğünlerde falan takması için gümüş bi alyans alırım.. model bakınıyorum ben de..
Çok güzel düşünmüşsün süpriz doğum gününü annen çok şaşırır ve sevinir.Kizlar birde haftaya pazartesi annemin dogum gunu
Annemin sevdigi bir kac kisi var
Diyorum ki pasta yapsam yanina borek pogca kurabiye
Anneme haber vermeden o 3_5kisiyi davet etsem organize yani onlarla annemede 5dk gelsene bana desem supriz yapsak sizce nasil olur?
Habersiz cagirincada paspal gelir yaw esofmanla pijamayla bir yere gidicez hazirlan mi desem napsam
Onlari seviyor annem hem degisik olur beklemedigi anda supriz
Kafam cok zehir bu aralar
Benim esimde uzuluyorallah bilir neler neler yaşamışsın. inan bana ben bazı şeylerin üstünde dursaydım şuanda biz de artık kesmiştik.. bazı şeyleri,lafları görmemzlikten duymamazlıktan geliyorum.. eşimin ailesinin çok pis bi özelliği var, acayip konuşur dedikodu yaparlar.. kardeşler arasında da birbirleri hakkında saçma sapan yorumlar laflar işittim.. o sebeble kendimi sakınıyorum aileden.. mesafeliyim.. ama çok az kaldı onlara patlamama.. eşim üzülmesin, diye pek üstünde durmuyorum çünkü gerçekten eşim hep yanımda, hep haksızlıklara karşı durdu.. ben de onun hatırına bazen bekliyorum.. inşallah damarıma basmazlar..
Ya annem en degerlim ama ust katimda ya gelen giden olunca fark ediyor onlari gorurse gelir hemen taniyo ya hepsini gorsede caktirmayiz oturmaya geldiler derim sonra pastayi cikaririm.Çok güzel düşünmüşsün süpriz doğum gününü annen çok şaşırır ve sevinir.
Ne guzel soyledin :)
Valla su yeni evlere dikkat ettin mi?
Kentsel donusum diye adamlarin oturdugu siteyi yiktilar burda daireler 130m2 idi.
90m2 ev veriyorlar yerine yazik yaw.
3-4cocugu olan napsin nasil sigsin.
Cogu saticaz oturmayiz sigamayiz diyorlar.
Bizim buralarda oyle and yakasindayim.Dikkat etmezmiyim ben Avcılarda oturuyorum yeni bina çok var hepsi minicik, 2+1 diyor bir odayı bölmüş 2 oda yapmış :)))) büyük evler de oldukça pahalı
Günaydinnnn
Kizlar dun enistem ve kuzenim aradi yani halamin oglu mangal yakiyoruz gelsenize dediler
Esimlerde mac izliyorlardir saat 17.30 falan.
Oyle bi anda hemen ciktik mangala gittik
Gece 1 de falan dönduk eve.
Ayrica artik sizinle dertlesiyorum ben tum sıkintilarimizi paylasiyoruz bisi paylasmak istiyorum.
Ben esimin ailesiyle 6yildir konusmuyorum.
Bir cok sey yasadim.
Bana huzur vermediler evimi dahi tasimak zorunda kaldim vs.
Tartismalar oldu babam ve annemde hic biriyle konusmuyor.
Ama esimin 3 kardesi bu semtte yasiyor.
Bazen denk geliyoruz carsi pazarda konusmuyoruz.
Neyse ben kaza yapinca bunlara bi haller oldu esim hastanedeyken daha kalkip cumburcemaat beni gormeye geldiler
Sasirdim beklemiyordum gelmelerini istemiyordum acikcasida bu evime ilk defa geldiler.
Sonra esim eve gelince bir daha geldiler
Daha sonra en cok sorun yasadigim gorumcem oglunu evlendiriyormus beni cagirmalar (esime soyleyerek) al gel x'i
O da gelsin
Bir aksam gelin
Oglumun imam nikahi var al gel vs
Esime izah ettim ben gorusmek istemiyorum.
Dün siz babamlarada davetiye yollayin.
Yahu biz sizinle gorusmek istesek konusuruz gorusuruz istemiyoruz iste
Annem asla gitmem dedi zaten.
Bende gitmicem.
Esim issiz kaldi.
Benim evliligim bitiyordu onlarin yuzunden.
Ozaman ben kotu gelindim !
Demedikleri kalmadi.
Simdi bizim durumumuz iyi kimseye muhtac degiliz cok sukur toparlandik ben iyi gelin oldum.
Surekli bi davetler bisiler.
Istemiyorum su cikarci insalari artik evime yuvama cevreme yanastirmak.
Yeterince yoruldum ben
Ve suan binlerce sukur hem madden hem manen cok ama cok rahatim.
Huzurluyum
Kafam cok rahat.
Bunlar can sıkmaya basladi napicam bilmiyorum.
Yirtik dondan cikar gibi heryerden cikiyolar.
Gel beraber gezelim
Tabiki olayin boyutu buraya variyor
Esim onlar adim atiyor sen yanasmiyorsun daha napsinlar diyor
Suan onlar cok yapici cok iyi oldular ben ketum oldum.
Ben kinci biriyim.
Cok severim elimden gelenin fazlasini yapmaya cabalarim ama sogudummu biter suan yuzlerini gormek dahi istemiyorum okadar sevmiyorum hic birini
Esimde zorlamaya calisiyo dugunu var 15 gun sonra gorumcemin oglunun gitmicem ki
Benim onlara ilimli olmam tepeme cikmalari demek.
Ben ayni seyleri yasayamam tekrar istemiyorum onlari gormek.
Esim de anlicak bu gercegi kabul edecek mecbur
Güle güle kullan:)
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Bence bi yerlere gidelim bana gel burdan çıkalım de:) harika bi fikir şimdiden hep beraber nice sağlıklı mutlu.yıllarınız olsunKizlar birde haftaya pazartesi annemin dogum gunu
Annemin sevdigi bir kac kisi var
Diyorum ki pasta yapsam yanina borek pogca kurabiye
Anneme haber vermeden o 3_5kisiyi davet etsem organize yani onlarla annemede 5dk gelsene bana desem supriz yapsak sizce nasil olur?
Habersiz cagirincada paspal gelir yaw esofmanla pijamayla bir yere gidicez hazirlan mi desem napsam
Onlari seviyor annem hem degisik olur beklemedigi anda supriz
Kafam cok zehir bu aralar
Canim esim gorusuyor ben gorusmuyorumzor bir durum canım, kimse ailesini silemez. tabi ne yaşadığını bilemem ama bir süre küslük olsa da benim eşimde de bri süre sonra yine barışırlar, işte aile yapısıyla alakalı sanırım.
Bir plan yapicam bakalim baska ne yapabilirim degisik acaba kopya cekimBence bi yerlere gidelim bana gel burdan çıkalım de:) harika bi fikir şimdiden hep beraber nice sağlıklı mutlu.yıllarınız olsun
Annem ufacik seylerden mutlu olur
tr_lelli anlaşılan onların sende ki kredileri bitmiş. Aynen benimkiler gibi.
Benimkiler 1 yıldır filan yiyecek birşeyler gönderiyorlar. Eşime önceleri alma filan dedim. Ama dinlemedi. Normal şartlarda benim arayıp teşekkür etmem gerek değil mi? Hiç aramıyorum be bundan zerre rahatsızlık duymuyorum. Çünkü vicdanım rahat. Ben onlara güzelce sıkıntımın ne olduğunu anlattım.
Herkes herkesle iyi olmak zorunda değil ki. Eşimin ailesi olması illa onları sevmemi gerektirmiyor. Erkekler biraz da kendi eşlerini savunmayı onların mutluluğunu umursamayı öğrense bunlar olmaz aslında.
Bence hiç takılma. Bugüne dek bir sistem oturtmuşsun. Aynen kalsın. Kendini huzursuz etme
Naçizane tavsiyem
Hakikaten öyle. Bu sefer gelirken yanıma kettle, hazır çorba, kuruyemiş, sallama çay getirdim. Sabah kahvaltı otelde, öğle yemeği denetime geldiğim şirkette ikisine de para vermiyorum. Akşamları da otelde hazır çorba, kuruyemiş vs. geçiştirip aldığım 400 dolar harcırahı kenara koymak niyetindeyim. Zira geçen sefer 1 dürüm dönere 15 frank vermiştim. Yaklaşık 50 TL'ye tekabül ediyor ki bişeye de benzemiyordu.
Özledin dimi beniaman ne pahalı bir şehirmiş orası öyle bu arada hoş geldin bayağıdır yoktun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?