Küçük Düşün Büyük Olsun!

zelalke benim mesafe koyma luxum hic olmadi
Cunku k.v gelip kaliyordu bende
Zirt pirt geliyorlardi habersiz.
Hatta k.v bendeyken ben evde olmasam bile gorumce elti bende toplaniyolardi haberim bile olmuyordu.

Yani cok edepsizler saygi falan hic yok.
Boyle arsizlarini ben hic gormedim cevremde.

Yani ben sizinle istesem konusurum zaten gider gelirim ama istemiyorum demek sevmiyorum sizi gorusmuyorum surekli cagirmak neyin nesi zorlami getirtcekler anlamadim.

Yuzsuzler sövsen alinmazlar.

Bakalim bir dahaki hafta sonu belli olcak
Esim bana illa gel dicekmi en son tartistik bu imam nikahi davasina bir daha gel demicem dedi.

Imam nikahi kiycaklar derdi bana dustu sanki

Bensiz kiyilmiyo mu ben mi kiycam
Beni istemisler gelsin diye tovbe estagfurullah.

Hayir sanki gorusuyoruz konusuyoruz samimiyiz beni cagirmak neyin nesi neyin kafasi.
Arizalar ya.

tr_lelli bende eşimle ikimizin alyansını satmayı planlıyorum. ikisi de yeşil altın.. pek para etmeyebilir ama yeni bi alyans alacam kendime.. eşim takmıyor elektrik olduğu için işi. ona düğünlerde falan takması için gümüş bi alyans alırım.. model bakınıyorum ben de..

Kizlar birde haftaya pazartesi annemin dogum gunu
Annemin sevdigi bir kac kisi var
Diyorum ki pasta yapsam yanina borek pogca kurabiye
Anneme haber vermeden o 3_5kisiyi davet etsem organize yani onlarla annemede 5dk gelsene bana desem supriz yapsak sizce nasil olur?

Habersiz cagirincada paspal gelir yaw esofmanla pijamayla bir yere gidicez hazirlan mi desem napsam

Onlari seviyor annem hem degisik olur beklemedigi anda supriz
Kafam cok zehir bu aralar

allah bilir neler neler yaşamışsın. inan bana ben bazı şeylerin üstünde dursaydım şuanda biz de artık kesmiştik.. bazı şeyleri,lafları görmemzlikten duymamazlıktan geliyorum.. eşimin ailesinin çok pis bi özelliği var, acayip konuşur dedikodu yaparlar.. kardeşler arasında da birbirleri hakkında saçma sapan yorumlar laflar işittim.. o sebeble kendimi sakınıyorum aileden.. mesafeliyim.. ama çok az kaldı onlara patlamama.. eşim üzülmesin, diye pek üstünde durmuyorum çünkü gerçekten eşim hep yanımda, hep haksızlıklara karşı durdu.. ben de onun hatırına bazen bekliyorum.. inşallah damarıma basmazlar..

Benim esimde takmiyor ama hatira olarak sakliyordum
Benimki kaybolunca pek espirisi kalmadi onunda
Onuda goturucem yanimda ne ediyo bakican (bendekide bisi etmez eski model ince bisi) ozamanlar 80tl idi o
Benimki 50tl idi hic unutmuyorum.
13 sene once.

Çok güzel düşünmüşsün süpriz doğum gününü annen çok şaşırır ve sevinir.

Benim esimde uzuluyor
Ama ozaman karsilarinda durcakti duramadi cunku bas edemedi onlari arsizlar agizlari pis karilarin agzinda kufur edepsizler iste.

Suan o dugune tek gidicek kimsesiz gibi zoruna gidiyor
Beni soruyorlarmis hani esin kim tanisamadik falan diyorlarmis.

Desinler sonra merak etsinler niye kusmusuz ama onlar yalan atarlar kendilerini aklarlar Allah biliyor napim.

Çok güzel düşünmüşsün süpriz doğum gününü annen çok şaşırır ve sevinir.
Ya annem en degerlim ama ust katimda ya gelen giden olunca fark ediyor onlari gorurse gelir hemen taniyo ya hepsini gorsede caktirmayiz oturmaya geldiler derim sonra pastayi cikaririm.

Bu hafta sonu bu konuyu halletmem lazim :)

Dikkat etmezmiyim ben Avcılarda oturuyorum yeni bina çok var hepsi minicik, 2+1 diyor bir odayı bölmüş 2 oda yapmış :)))) büyük evler de oldukça pahalı

Dikkat etmezmiyim ben Avcılarda oturuyorum yeni bina çok var hepsi minicik, 2+1 diyor bir odayı bölmüş 2 oda yapmış :)))) büyük evler de oldukça pahalı
Bizim buralarda oyle and yakasindayim.
Minnacik evler yeni yapilar.
Nereye ne sigcak herkes bi kose koltuk 1 tv sehpasi aliyor okadar
Napsinlar

zor bir durum canım, kimse ailesini silemez. tabi ne yaşadığını bilemem ama bir süre küslük olsa da benim eşimde de bri süre sonra yine barışırlar, işte aile yapısıyla alakalı sanırım.

Evet insan kırıldığı şeyleri ölüp gitseler bile unutamıyor, Ne diyim Allah hakettiklerini versin demek lazım sanırım. tabi sen de haketmedikleri değeri verecek değilsin.

Bence bi yerlere gidelim bana gel burdan çıkalım de:) harika bi fikir şimdiden hep beraber nice sağlıklı mutlu.yıllarınız olsun

zor bir durum canım, kimse ailesini silemez. tabi ne yaşadığını bilemem ama bir süre küslük olsa da benim eşimde de bri süre sonra yine barışırlar, işte aile yapısıyla alakalı sanırım.
Canim esim gorusuyor ben gorusmuyorum
Bence bi yerlere gidelim bana gel burdan çıkalım de:) harika bi fikir şimdiden hep beraber nice sağlıklı mutlu.yıllarınız olsun
Bir plan yapicam bakalim baska ne yapabilirim degisik acaba kopya cekim
tr_lelli çok güzel düşünmüşsün annen çok sevinir bence
Ben olsam çok mutlu olurdum
Annem ufacik seylerden mutlu olur
Gelicek olanlar 4 kisi hepsinide cok seviyor
(Henuz konusmadim ama onlarla umarim isleri yoktur o gün)
Pastasini ben aksamdan yapim diyorum.
Cilekli muzlu falan.
Uzerinide suslerim
Yanina kek acma kurabiye
Masayi falan hepsini hazirlarim onlarda gelmis olur annem gelince mutfaga girdiginde iyiki dogdun yapariz.

Resimler sizede atarim

kesinlikle ama erkeklerde daha çok ailecilik olayı var maalesef...

aman ne pahalı bir şehirmiş orası öyle bu arada hoş geldin bayağıdır yoktun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…