Küçük Düşün Büyük Olsun!

kesinlikle en iyisi mesafe, ne çok samimi olacaksın ne sayıgıyı yok edeceksin tabiki büyük bir sebep varsa saygıyı yok edecek o başka..

ayy kızlar nihayet bitti okumadan duramadım yaaaav.
benim de doğalgaz fatura 61 tl geldi
hafta sonu 55 eve harcamışım 40 da kuaför kozmetik harcadım.. bozukluklar birikime atıldı. bakalım bugün de yemeğim var evde dün misafir varkenden kalan, yemek çorba var. bu arada bana işkembeyi suda kaynatıp suyunu dökünce kokusu kalmıyor diyen arkadaş kimdi hatırlayamadım. çok teşekkür bu fikir için. çok işe yaradı misafirler bayıldı işkembe çorbama. hiç koku yoktu.

Bizde cok yapariz iskembe corbasi cokda severim
Annem aliyor hasliyor suyunu dokuyor parcalara ayirip buzluga koyuyor yapacagi zaman cikarip minik minik kesip terbiyeliyoruz
Kokorec falanda aliyor evde pisiriyoruz
Biz sakatatciyiz biraz :)

Bizde cok yapariz iskembe corbasi cokda severim
Annem aliyor hasliyor suyunu dokuyor parcalara ayirip buzluga koyuyor yapacagi zaman cikarip minik minik kesip terbiyeliyoruz
Kokorec falanda aliyor evde pisiriyoruz
Biz sakatatciyiz biraz :)

Bizim de eşimin babası getirmişti. kokoreç de getirir bazen, ben de almıştım buradan evde yapıyoruz süper oluyor. biz de sakatatçıyız :))))

Bizim de eşimin babası getirmişti. kokoreç de getirir bazen, ben de almıştım buradan evde yapıyoruz süper oluyor. biz de sakatatçıyız :))))
Ayy mideye falan ne severim
Yazin aksam memleketde sahilde oluyor kokorecciler yazlik bir kasaba deniz kenari alip denizin kenarinda yiyoruz onlar geldi aklima.
Hadi aksam corbasina der iskembe icmeye ineriz hemen

haftasonu harcamamdan bahsetmedim. hemen kısa bi özet geçeyim. cumartesi lazere gittim 70 tl, kaş bıyık aldırdım 8 tl, misafirliğe gittik akşam tatlı aldık 35 tl, pazar evdeydim, eşim mesai yapıyordu..evden çıkmadım temizlik falan yaptım. ama akşam kayınvaldeme uğrayalım dedik meyve aldık 13 tl..

Arkadaşlar benim evimde ilk evlendiğim zaman duvak mevlüdü yapıldı. Daha sonra hiç evde kuran okutmadım. Şimdi kendi evimize geçtik Haziran ayında iki yıl olacak ben evde kadınlara kuran okutmak istiyorum nasip olursa inşallah. İkramlıkları az çok belirledim. Lahmacun, peynirli pide, söğüş, ayran. Kek yaparım, hazır baklava ve halka tatlı almayı düşünüyorum.
(gelen misafirlere ben hediye vermeyi düşünüyorum. Havlu, seccade tesbih, sabun bezi, patik gibi).
Sizce nasıl olur, yardımcı olursanız sevinirim.

Çok güzel düşünmüşsün durkan
Allah nasip etsin inşallah
Hediyeler de güzel
alternatif olarak yasin de alabilirsin

Canım ben son üç yıl içinde bir bebek sahibi olup, annemi ve babamı ardı ardına kaybettiğim için epey mevlüt yapmak durumunda kaldım.
2 menü kullandım bunlarda. Bir tanesi et kavurma, pirinç pilavı, salata, su böreği ve baklavaydı. Diğeri ise kıymalı pide, salata, ayran ve baklava şeklindeydi.
Ben gelenlere cep boy yasin ve tesbih hediye etmiştim.
Hepsinde ayrıca un helvası kavurduk. Allah kabul etsin şimdiden.

durkan Eve kuran okutmak çok güzel
Ikramları da guzel dusunmussun bence
Yasin vermek de guzel olur
Ben de istiyorum öyle bişey yapmak ama çagirabilcegim çok kişi yok

Kızlar bu arada normalde de evde kuran okumak hem belaları nazarları defediyo hem bereket huzur veriyo
Kendimiz okumamız tabi en güzeli ama mesela internetten açıp arada eve dinletiyorum ben
Mesela bi odayı temizledim mutfağa gecicem ben mutfaktayken o odayı bi de manen temizlensin diye youtube dan yasin ya da bakara ya da başka bi süre açıyorum
Gerçekten de ev ferahlıyo hafifliyoruz
Özellikle hastalıklar sonrası ya da daraldiginizda
Evi arındırdigina inanıyorum ben

Çok sağol canım allah razı olsun.
Allah rahmet eylesin ailenin mekanları cennet olsun. Bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim inşallah.
Teşekkür ederim desteğin için.

Çok teşekkür ederim canım. Evde ben de arada youtube tan bakara suresini açıyorum hatta bazen eşim diyor ki noluyor buda nerden çıktı, bende hep müzik dinlemeyelim birazda kuran dinleyelim diyorum artık alıştı.
Kardeşlerimi, konuştuğum komşuları, kayınvalidem, eltimi, görümcemi davet ederim.

Kizlarrr ya cok ama cok kararsiz kaldim istedigim model alyans baya agir geldi 850tl dedi suan okadar veremezdim ona yakin olan bu modeli aldim okadar agir degil tabiki 600tl aldim. 400tl de tek tas tuttu.
Yuzukleri bozdurdum 700tl tuttu
300tl fark odedim bende

Yani alyans ve tektas 1000tl geldi.
5tasi artik nezaman alirim Allah bilir.
Suan malesef zor.

Sonra markete gittim tazefasulye cilek domates süt falan aldim 40tl oraya gittim

Siz begencekmisiniz ya
Ben begendim icime sindi eger hevesim gecerse daha sonra farkini koyar baska model alirim artik.

Canım menun cok guzel
Allah kabul eylesin niyetini simdiden.

Bende kazadan sonra evimde kuran okutmadim annemler kuran okuttular hoca geldi o bizee bagisladi dua etti ama ben evimde de okunsun istiyorum
Bende okutucam bir kac kisi cagiririm kendi aramizda
Rahmet istediler Allah mekanlarini cennet etsin rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…