- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Eş ailesinden konuşulmuş...
Biz daha çok yeniyiz. Evet büyük problemler yaşamadık. Ama ben yine de mesafeli ve rahatım. Herhangi birine nasıl davranıyorsam onlarada öyle davranıyorum. Görümcem farklı bir şehirde iş kurmaya çalışıyor fakat beş kuruş para olmadan işten çıktı, bir sürüde kart borcu vardı. Şu anda evine tornavida takımından avizeye kdr gereksiz bir sürü masraf yapıyor, sonrada malzeme param yok diye ağlıyor. Eşim herşeyin farkında. Ben evimde altı aydır avizesiz oturup hiç gocunmuyorsam herkes haddini bilecek diyor. Ben düğün zamanı eşime çok destek olduğu için ve gerçekten
vicdanım rahat olsun diye ufak ufak destek olması için eşimi uyarıyorum. Sanırım yeni olduğum için batmıyorUmarım borç isteme atılımları olmaz, umarım haddini aşmaz, biz daha bir araya gelmemişken kimseye çarçur edecek param yok. Ben cep harçlığı veriyorum o taksilerden inmiyor, neymiş minibüsten korkuyormuş. Sanırım bizim evlendiğimizi kimse anlayamadı. Kocam çalışsın herkes sömürsün. Eskisi gibi yanlız zannediyorlar. Ben harcamalarımıza dikkat ettikçe eşim bana güveniyor .. En güzeli mesafe, en güzeli az görüşmek. Eskiden arardım şimdi kandil bayram haricinde aramıyorum.
Özledin dimi beni
Bizde cok yapariz iskembe corbasi cokda severimayy kızlar nihayet bitti okumadan duramadım yaaaav.
benim de doğalgaz fatura 61 tl geldi
hafta sonu 55 eve harcamışım 40 da kuaför kozmetik harcadım.. bozukluklar birikime atıldı. bakalım bugün de yemeğim var evde dün misafir varkenden kalan, yemek çorba var. bu arada bana işkembeyi suda kaynatıp suyunu dökünce kokusu kalmıyor diyen arkadaş kimdi hatırlayamadım. çok teşekkür bu fikir için. çok işe yaradı misafirler bayıldı işkembe çorbama. hiç koku yoktu.
Bizde cok yapariz iskembe corbasi cokda severim
Annem aliyor hasliyor suyunu dokuyor parcalara ayirip buzluga koyuyor yapacagi zaman cikarip minik minik kesip terbiyeliyoruz
Kokorec falanda aliyor evde pisiriyoruz
Biz sakatatciyiz biraz :)
Ayy mideye falan ne severimBizim de eşimin babası getirmişti. kokoreç de getirir bazen, ben de almıştım buradan evde yapıyoruz süper oluyor. biz de sakatatçıyız :))))
Arkadaşlar benim evimde ilk evlendiğim zaman duvak mevlüdü yapıldı. Daha sonra hiç evde kuran okutmadım. Şimdi kendi evimize geçtik Haziran ayında iki yıl olacak ben evde kadınlara kuran okutmak istiyorum nasip olursa inşallah. İkramlıkları az çok belirledim. Lahmacun, peynirli pide, söğüş, ayran. Kek yaparım, hazır baklava ve halka tatlı almayı düşünüyorum.
(gelen misafirlere ben hediye vermeyi düşünüyorum. Havlu, seccade tesbih, sabun bezi, patik gibi).
Sizce nasıl olur, yardımcı olursanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun hediye olarak banada arkadaşlar almışlardı.Çok güzel düşünmüşsündurkan
Allah nasip etsin inşallah
Hediyeler de güzel
alternatif olarak yasin de alabilirsin
Canım ben son üç yıl içinde bir bebek sahibi olup, annemi ve babamı ardı ardına kaybettiğim için epey mevlüt yapmak durumunda kaldım.Arkadaşlar benim evimde ilk evlendiğim zaman duvak mevlüdü yapıldı. Daha sonra hiç evde kuran okutmadım. Şimdi kendi evimize geçtik Haziran ayında iki yıl olacak ben evde kadınlara kuran okutmak istiyorum nasip olursa inşallah. İkramlıkları az çok belirledim. Lahmacun, peynirli pide, söğüş, ayran. Kek yaparım, hazır baklava ve halka tatlı almayı düşünüyorum.
(gelen misafirlere ben hediye vermeyi düşünüyorum. Havlu, seccade tesbih, sabun bezi, patik gibi).
Çok sağol canım allah razı olsun.Canım ben son üç yıl içinde bir bebek sahibi olup, annemi ve babamı ardı ardına kaybettiğim için epey mevlüt yapmak durumunda kaldım.
2 menü kullandım bunlarda. Bir tanesi et kavurma, pirinç pilavı, salata, su böreği ve baklavaydı. Diğeri ise kıymalı pide, salata, ayran ve baklava şeklindeydi.
Ben gelenlere cep boy yasin ve tesbih hediye etmiştim.
Hepsinde ayrıca un helvası kavurduk. Allah kabul etsin şimdiden.
Çok teşekkür ederim canım. Evde ben de arada youtube tan bakara suresini açıyorum hatta bazen eşim diyor ki noluyor buda nerden çıktı, bende hep müzik dinlemeyelim birazda kuran dinleyelim diyorum artık alıştı.durkan Eve kuran okutmak çok güzel
Ikramları da guzel dusunmussun bence
Yasin vermek de guzel olur
Ben de istiyorum öyle bişey yapmak ama çagirabilcegim çok kişi yok
Kızlar bu arada normalde de evde kuran okumak hem belaları nazarları defediyo hem bereket huzur veriyo
Kendimiz okumamız tabi en güzeli ama mesela internetten açıp arada eve dinletiyorum ben
Mesela bi odayı temizledim mutfağa gecicem ben mutfaktayken o odayı bi de manen temizlensin diye youtube dan yasin ya da bakara ya da başka bi süre açıyorum
Gerçekten de ev ferahlıyo hafifliyoruz
Özellikle hastalıklar sonrası ya da daraldiginizda
Evi arındırdigina inanıyorum ben
İnşallah canım. Çok sağolÇok sağol canım allah razı olsun.
Allah rahmet eylesin ailenin mekanları cennet olsun. Bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim inşallah.
Teşekkür ederim desteğin için.
hayırlı olsun canım.. şimdiden mutluluklar..Selam kızlar düğüne 2 hafta kaldı yoğunluktan yazamadım ne çok mesaj birikmiş hepsini okumam lazım düğüne kadar birikim filan imkansız artık düğünden sonra topicte daha aktif olurum inşallah
Ben de çok severim işkembe çorbası, kokoreç falanBizde cok yapariz iskembe corbasi cokda severim
Annem aliyor hasliyor suyunu dokuyor parcalara ayirip buzluga koyuyor yapacagi zaman cikarip minik minik kesip terbiyeliyoruz
Kokorec falanda aliyor evde pisiriyoruz
Biz sakatatciyiz biraz :)
Canım menun cok guzelArkadaşlar benim evimde ilk evlendiğim zaman duvak mevlüdü yapıldı. Daha sonra hiç evde kuran okutmadım. Şimdi kendi evimize geçtik Haziran ayında iki yıl olacak ben evde kadınlara kuran okutmak istiyorum nasip olursa inşallah. İkramlıkları az çok belirledim. Lahmacun, peynirli pide, söğüş, ayran. Kek yaparım, hazır baklava ve halka tatlı almayı düşünüyorum.
Rahmet istediler Allah mekanlarini cennet etsin rahmet eylesin.Canım ben son üç yıl içinde bir bebek sahibi olup, annemi ve babamı ardı ardına kaybettiğim için epey mevlüt yapmak durumunda kaldım.
2 menü kullandım bunlarda. Bir tanesi et kavurma, pirinç pilavı, salata, su böreği ve baklavaydı. Diğeri ise kıymalı pide, salata, ayran ve baklava şeklindeydi.
Ben gelenlere cep boy yasin ve tesbih hediye etmiştim.
Hepsinde ayrıca un helvası kavurduk. Allah kabul etsin şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?