- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
Çok beğendimm güle güle kullan cnmKizlarrr ya cok ama cok kararsiz kaldim istedigim model alyans baya agir geldi 850tl dedi suan okadar veremezdim ona yakin olan bu modeli aldim okadar agir degil tabiki 600tl aldim. 400tl de tek tas tuttu.
Yuzukleri bozdurdum 700tl tuttu
300tl fark odedim bende
Yani alyans ve tektas 1000tl geldi.
5tasi artik nezaman alirim Allah bilir.
Suan malesef zor.
Sonra markete gittim tazefasulye cilek domates süt falan aldim 40tl oraya gittim
Siz begencekmisiniz ya
Ben begendim icime sindi eger hevesim gecerse daha sonra farkini koyar baska model alirim artik.
Eki Görüntüle 1992946
Sagol canimÇok beğendimm güle güle kullan cnm
Benim de eski model 14 ayar gerdanlık setim var değiştiricem yerine kibar üçlü bir takım istiyorum. Şu an uygun bir zaman mı acaba?
Bir de günlük kolye istiyorum
Evet yine düşmüş geçen hafta 970 ten almıştım.Sagol canim
Altinin en uygun gunuymus ata 960tl bugun sordum
Ama dahada dusermi bilmiyorum.
Bu aralar en dusuk bugunmus.
Amin canım. Çok teşekkürlerCanım menun cok guzel
Allah kabul eylesin niyetini simdiden.
Bende kazadan sonra evimde kuran okutmadim annemler kuran okuttular hoca geldi o bizee bagisladi dua etti ama ben evimde de okunsun istiyorum
Bende okutucam bir kac kisi cagiririm kendi aramizda
Rahmet istediler Allah mekanlarini cennet etsin rahmet eylesin.
Kizlarrr ya cok ama cok kararsiz kaldim istedigim model alyans baya agir geldi 850tl dedi suan okadar veremezdim ona yakin olan bu modeli aldim okadar agir degil tabiki 600tl aldim. 400tl de tek tas tuttu.
300tl fark odedim bende
Suan malesef zor.
Sonra markete gittim tazefasulye cilek domates süt falan aldim 40tl oraya gittim
Siz begencekmisiniz ya
Ben begendim icime sindi eger hevesim gecerse daha sonra farkini koyar baska model alirim artik.
Eki Görüntüle 1992946
Canim sagol ben biraz sapsigim bu konularda kararsizim bir suru model olunca kafam corba oldu siz begenince iyice icime sindi.
Canim ben ek olan gerdanlik setleri varya senlemi benzerdi burda paylasmistik onu bozdurdum.Evet yine düşmüş geçen hafta 970 ten almıştım.
14 ayar örgülü gerdanlık setim ne kadar eder acaba?
Cok sagol canim kaybolan alyansim ince bos bir modeldi tasi falan yoktu bu dolu agirGüle güle kullan canım ben çok beğendim ben de düğünden sonra değiştirmek istiyorum düz klasik model benim yanına beş taş taktığım için modeli seviyorum ama içi boş benim alyansın hep çöktü düğünden sonra içi dolusunu almak istiyorum allah kısmet ederse
Iste bu cok ince bir davranis ben gorusurken esime soyluyolardi yada cat kapi geliyordi.Görümcemin eşi beni aradı akşama müsaitseniz çay içmeye geleceğiz dedi, tabiki müsaitim buyrun gelin dedim. Enişte her zaman kibar ince düşünür, bana göre kim olursa olsun evin hanımının aranıp size geliyoruz denilmesi gerek. Şimdi hazırlık yapıyorum tarçınlı cevizli kek, peynirli poğaça, irmik tatlısı.
Yüzüğün çok hoş hayırlı uğurlu olsun inşallah iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Devamı gelsin.Kizlarrr ya cok ama cok kararsiz kaldim istedigim model alyans baya agir geldi 850tl dedi suan okadar veremezdim ona yakin olan bu modeli aldim okadar agir degil tabiki 600tl aldim. 400tl de tek tas tuttu.
300tl fark odedim bende
Suan malesef zor.
Siz begencekmisiniz ya
Eki Görüntüle 1992946
Cok sagol canim Allah razi olsunYüzüğün çok hoş hayırlı uğurlu olsun inşallah iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Devamı gelsin.
Allahları var eşimin ailesinin hepimize eşit mesafelidirler. Hiç bir zaman çat kapı gelmezler, ama benim ailem öyle değiller evdeysen size geliyoruz, yada burdan geçiyorduk sizede uğradık derler. Yada kardeşim yemeklerini alıp gelirler hadi beraber yiyelim derler.Iste bu cok ince bir davranis ben gorusurken esime soyluyolardi yada cat kapi geliyordi.
ha bu arada altın fiyatları nasıl ya???ben tektaşımı ve alyansımı satıp sade bi alyans almayı düşünüyorum ikisini birden takmaktan sıkıldım 4 yıl oldu ,,bu hafta çıkınca bakcam
Çeyrek en son 235 idiha bu arada altın fiyatları nasıl ya???ben tektaşımı ve alyansımı satıp sade bi alyans almayı düşünüyorum ikisini birden takmaktan sıkıldım 4 yıl oldu ,,bu hafta çıkınca bakcam
Şu an altının en düşük hali aslında alınabilir ben de yarın kuyumcuya gitmeyi düşünüyorum bakalımtr_lelli hayırlı olsun alyans çok şık,altın yüksek ya ben şimdi satarım parasını annemin yanına veririm :) yanımda kalırsa harcarım...düşünce alırım pahalı biraz ya...ama çok şık ya çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?