Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok beğendimm güle güle kullan cnm
Benim de eski model 14 ayar gerdanlık setim var değiştiricem yerine kibar üçlü bir takım istiyorum. Şu an uygun bir zaman mı acaba?
Bir de günlük kolye istiyorum

Çok beğendimm güle güle kullan cnm
Benim de eski model 14 ayar gerdanlık setim var değiştiricem yerine kibar üçlü bir takım istiyorum. Şu an uygun bir zaman mı acaba?
Bir de günlük kolye istiyorum
Sagol canim
Altinin en uygun gunuymus ata 960tl bugun sordum
Ama dahada dusermi bilmiyorum.
Bu aralar en dusuk bugunmus.

Amin canım. Çok teşekkürler

Görümcemin eşi beni aradı akşama müsaitseniz çay içmeye geleceğiz dedi, tabiki müsaitim buyrun gelin dedim. Enişte her zaman kibar ince düşünür, bana göre kim olursa olsun evin hanımının aranıp size geliyoruz denilmesi gerek. Şimdi hazırlık yapıyorum tarçınlı cevizli kek, peynirli poğaça, irmik tatlısı.

Güle güle kullan canım ben çok beğendim ben de düğünden sonra değiştirmek istiyorum düz klasik model benim yanına beş taş taktığım için modeli seviyorum ama içi boş benim alyansın hep çöktü düğünden sonra içi dolusunu almak istiyorum allah kısmet ederse

Güle güle kullan ben de beğendim mutlu günlerde olsun tr_lelli
Canim sagol ben biraz sapsigim bu konularda kararsizim bir suru model olunca kafam corba oldu siz begenince iyice icime sindi.
Evet yine düşmüş geçen hafta 970 ten almıştım.
14 ayar örgülü gerdanlık setim ne kadar eder acaba?
Canim ben ek olan gerdanlik setleri varya senlemi benzerdi burda paylasmistik onu bozdurdum.
3.900 falan etti
Sadece gerdanlik ve bilekligi
Ata aldim o parayla kiriliyordu surekli ek yerleri takmiyordum bilekligi defalarca dustu bilegimden 4 tane ata aldim yerine.

Cok sagol canim kaybolan alyansim ince bos bir modeldi tasi falan yoktu bu dolu agir
Degisirsin cok guzel modeller var insanin kafasi karisiyor

Iste bu cok ince bir davranis ben gorusurken esime soyluyolardi yada cat kapi geliyordi.

Yüzüğün çok hoş hayırlı uğurlu olsun inşallah iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Devamı gelsin.

Iste bu cok ince bir davranis ben gorusurken esime soyluyolardi yada cat kapi geliyordi.
Allahları var eşimin ailesinin hepimize eşit mesafelidirler. Hiç bir zaman çat kapı gelmezler, ama benim ailem öyle değiller evdeysen size geliyoruz, yada burdan geçiyorduk sizede uğradık derler. Yada kardeşim yemeklerini alıp gelirler hadi beraber yiyelim derler.

birikimler ne alemde...aylaaar öncede yazmıştım da,neyse biz bu ay sıfır birikim,malum havalar ısındı kıyafet aldık eşimle,nisan ayında bakcaz artık sadece bi spor ayakkabı düşünüyom,hedefim en az 400 tl biriktirmek,allah mani keder vermesin

tr_lelli evet Canım seninkine benziyordu benimki de.
Ama seninki 22 ayar mıydı?
Benimki 14 ayar da.
ha bu arada altın fiyatları nasıl ya???ben tektaşımı ve alyansımı satıp sade bi alyans almayı düşünüyorum ikisini birden takmaktan sıkıldım 4 yıl oldu ,,bu hafta çıkınca bakcam

ha bu arada altın fiyatları nasıl ya???ben tektaşımı ve alyansımı satıp sade bi alyans almayı düşünüyorum ikisini birden takmaktan sıkıldım 4 yıl oldu ,,bu hafta çıkınca bakcam
Çeyrek en son 235 idi
Bugün bir arkadaş almış alyans ile tektaş
tr_lelli çok da güzel..

tr_lelli hayırlı olsun alyans çok şık,altın yüksek ya ben şimdi satarım parasını annemin yanına veririm :) yanımda kalırsa harcarım...düşünce alırım pahalı biraz ya...ama çok şık ya çok beğendim

Şu an altının en düşük hali aslında alınabilir ben de yarın kuyumcuya gitmeyi düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…