Ben onu hic sormadim bilmiyorum ki ama ici bostu
Alyans fiyatlari iyi benceha bu arada altın fiyatları nasıl ya???ben tektaşımı ve alyansımı satıp sade bi alyans almayı düşünüyorum ikisini birden takmaktan sıkıldım 4 yıl oldu ,,bu hafta çıkınca bakcam
Cok tesekkur ederimtr_lelli hayırlı olsun alyans çok şık,altın yüksek ya ben şimdi satarım parasını annemin yanına veririm :) yanımda kalırsa harcarım...düşünce alırım pahalı biraz ya...ama çok şık ya çok beğendim
Kizlarrr ya cok ama cok kararsiz kaldim istedigim model alyans baya agir geldi 850tl dedi suan okadar veremezdim ona yakin olan bu modeli aldim okadar agir degil tabiki 600tl aldim. 400tl de tek tas tuttu.
Yuzukleri bozdurdum 700tl tuttu
300tl fark odedim bende
Yani alyans ve tektas 1000tl geldi.
5tasi artik nezaman alirim Allah bilir.
Suan malesef zor.
Sonra markete gittim tazefasulye cilek domates süt falan aldim 40tl oraya gittim
Siz begencekmisiniz ya
Ben begendim icime sindi eger hevesim gecerse daha sonra farkini koyar baska model alirim artik.
Eki Görüntüle 1992946
Cok sagol canim begenmenize sevindim cok kararsiz kalmistim.Guzel canim gule gule kullanmn
Inan oyle varsa onu yasicaksak onu yasiyoruz.Ya ne guzel birikim yapiyoruz fakat dolardan bayagi zarardayim. Ev de satilacak gibi musteri var. satilirsa mecburen bozduracagiz. O kadar biriktir sonra zarar. Insan kismetinden fazlasini yiyemez bu olsa gerek. Aylardir zarari toparlayamadik. Evde satilirsa nasip diyecegim artik
Doğru söylüyorsun nasipten ötesi yok. Bende yıllarca altın biriktirdim ev alırken altın fiyatları çok düştü aldiğm fiyattan çok ucuz fiyata sattım. Ama şansıma konut kredileri de düştü. Evimin yeri mevkisi güzel diye hiç bir şeyi gözüm görmedi 10 yıl kredi çektim aldım 4 yılı bitti bile.Cok sagol canim begenmenize sevindim cok kararsiz kalmistim.
Inan oyle varsa onu yasicaksak onu yasiyoruz.
Bir de hersey bir anda olmuyor
Sirasi vakti var vakti gelince olmazlar bile oluveriyor.
Rabbim hepimize hayirli kapilar acsın.
Bende dugun bileziklerimi bozdurup bankaya koymustum nakit tl olarak bir kac ay sonra altin firladi 2ye katladiDoğru söylüyorsun nasipten ötesi yok. Bende yıllarca altın biriktirdim ev alırken altın fiyatları çok düştü aldiğm fiyattan çok ucuz fiyata sattım. Ama şansıma konut kredileri de düştü. Evimin yeri mevkisi güzel diye hiç bir şeyi gözüm görmedi 10 yıl kredi çektim aldım 4 yılı bitti bile.
e öyleyse yükselmesini beklicem çünkü elimdekini satıp sonra yenisini alcamŞu an altının en düşük hali aslında alınabilir ben de yarın kuyumcuya gitmeyi düşünüyorum bakalım
Sagol canimtr_lelli güle güle kullan canım güzelmiş
Sen elindekini yuksekden satmaya calisirken alacaginda yukselmis olcak bence fark yoke öyleyse yükselmesini beklicem çünkü elimdekini satıp sonra yenisini alcam
Sıkma canını bu topikte dolardan en çok zararı ben ettim sanırım, bütün birikimim dolardaydı hepsini bozdum neden bilmiyorum ihtiyacım da yoktu bir ay içinde 30 bin lira zarar ettim geçen yılın sonundaYa ne guzel birikim yapiyoruz fakat dolardan bayagi zarardayim. Ev de satilacak gibi musteri var. satilirsa mecburen bozduracagiz. O kadar biriktir sonra zarar. Insan kismetinden fazlasini yiyemez bu olsa gerek. Aylardir zarari toparlayamadik. Evde satilirsa nasip diyecegim artik
Cok tesekkur ederim canim
Sagol canimgüle güle kullan lelli
ben kalın kullanamıyorum işten dolayı
yüzük takdığım yer nasır olmuştu ince aldım rahatım.
ama işten cıkarsam kalın alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?