Küçük Düşün Büyük Olsun!

Birde eski tshrtleri hani disarida artik giymek istemediklerimizide hadi evde eskisin giyelim diyoruz bir suru oluyor

Yipransa atsam dediklerim oluyor bazen
Dizlerini parcalayanlar yada yirtacak kadar eskitenler nasil eskitiyor ya
Eskimiyor benim evde giydiklerimde
En fazla durmakdan lastikleri eriyor

Kız bebekleri hep pembe mi giymeli...
geçenlerde kızıma mavi sort almıştım görenler aaa bir sonraki erkek mi olucak dediler.
ben kızıma hep siyah gri sarı mavi vs renkler alıyorum pembe kıyafetleride vardır ama çok almam pembe.

birde sen bebek gibi giydirmiyorsun diyorlar
ayıcıklı vs seylerde sevmiyorum.
görümcem bayrama tüllü elbiseler gördüm onlardan alırız dedi.
ama ben pamuklu kıyafet tercih ediyorum her zaman.
bende mi problem var ?

ben bekarken yeni ne aldıysam annem ceyizime koydurmuştu.
o yüzden 2 pijama takımıyla yıllarım geçmişti.
gercekten de dizleri çıkmıştı :)

canım nasıl istiyorsan öyle giydir milletin ağzı torba değil olur olmadık konusuyorlar. Sen el becerisi isteyen bı işte mı çalışıyorsun Mia? İşten dolayı kalın yüzük takamıyorum demişsin ya?? Özel değilse tabi...

Ayy kızlar kv. Bizde. Bazen çok seviyorum bazende eskiden aramızda geçenler aklıma geliyor soguyorum. Sağolsun iyi ama bazı sözleri beni benden alıyor geçen hafta o Burda diye hiç spora gitmedim bu hafta spinninge gidecektim (kı esimde halı sahaya gidecek ona laf yok tabi) evde de ütü çamaşırlar falan birikti onlari yapıcam spora gidicem dedim madem işin var bu kadar neden spora gidiyosun diyo??? Bende 1 saatlik şey dedim gidip gelicem dedim daha bunun gibi bir sürü şey neyse Allah beterinden saklasin çoğu kayınvalidesi göre iyi ama işte önceden bişey diyemiyodum eşime patliyodum. Şimdi kırıcı olmadan söylüyorum içindekini napiim başka yolu yok

Bahadır ugrayamiyorum hep kosusturmacayla geçiyor
@tr_lelli okudum geçmişini kv.lere karşı bence doğru yapıyorsun.

ben bekarken yeni ne aldıysam annem ceyizime koydurmuştu.
o yüzden 2 pijama takımıyla yıllarım geçmişti.
gercekten de dizleri çıkmıştı :)
Hic o duyguyu yasayamadim :)
Camasir suyu bile degdirdigim 1 sortum ve 1 swetim oldu sadece(koluna degmisti o da)
Nasil dikkatliyim demek fark etmeden.

Ben de senin gibi düşünüyorum
Bence içinde rahat edebileceği kıyafetler giymeli bebekler
Kendimızı düşünelim tullu tullu giyinsek catlariz:)
Ki onlar bebek bence de pamuklu giymeli
Güle güle büyüt canım masallah

Ona ne senin camasirindan
Ayy ben de böyle laflara hiç geleme
Ama doğrusunu yapiyosun eşine söyleme ne demek istiyosan ona söyle
Çünkü bi süre sonra eşler sıkılıyor ve dırdırci oluyoruz gözlerinde

Ben spora gitsem hani k.v gorusuyo olsam bende falan olsa teee koylere kadar yayar sosyete sporlara gidiyor diye
Okadar anlayissiz agzi bos ne dedigini bilmeyen biri.

Canim unutmak istedigim,hafizamdan sildigim yada anlatmak dahi istemedigim bir cok sey duydum gordum.

Hepsinin onune kocaman duvarlar ördüm ben
Benim yeni hayatimda hicbirine yer yok malesef.
Yasayan ölüler benim icin.

Mia- benim oglumun en sevdigi renk kirmizidir.
Bordo pantolon kirmizi tshrtler giydirdim hep.
Teni beyaz cok da yakisiyo kuzuma.
Simdi genelde beyaz tshrtler tercih ediyor.
Ama mavi renk cok azdir belki dolabinda
Lacivert,siyah,sari,beyaz
Icinde pembe falan olan tshrt bakiyorum hatta acik mavi kaprisi var onlar kombinlicem.

benim kızım yok oğlum var
ama kız çocuklarına koca koca tüllü şeyler takıyorlar ya kafalarına çok üzülüyorum
hayır ben rahatsız olurum ufacık bebelere işkence resmen

Ona ne senin camasirindan
Ayy ben de böyle laflara hiç geleme
Ama doğrusunu yapiyosun eşine söyleme ne demek istiyosan ona söyle
Çünkü bi süre sonra eşler sıkılıyor ve dırdırci oluyoruz gözlerinde
ayy sorma valla böyle iyi oldu eşimle de hiç tartismiyoruz. Dün akşamda gorumcemdeyiz ben yatılı misafire göre evimi dosemedim gelip kalabilecek iki kisilik yer var sadece gorumcemde de 6 kişilik yer var hem yatak hem koltuk olabiliyor belki öyle mantıklı evet ama bana ne ya canım böyle istedi. Dünde gorumcem için akıllılık etti hep yatak olabilenlerden aldı diyo eşime sessiz sessiz :) bende eşime telden mesaj attım biz aptallık ettk böyle almakla diye sonuna da gülücük koydum tiye alır gibi halbuki ne gerek var bunu söylemeye belki ben abartiyorum ama işte moralim bozuluyor... Esimde takma diyo takmıyorum da hoş değil yani...

aynen ne istiyosam alıyorum da böyle seyler duyunca kafama takılıyor.
ben laboratuvarda çalışıyorum. un fabrikasında.

aslından kv söyleyince daha gıcık oluyoruz normalde annemiz söylese bu kadar zorumuza gitmez.
her zaman mesafe iyidir.

benim kızım yok oğlum var
ama kız çocuklarına koca koca tüllü şeyler takıyorlar ya kafalarına çok üzülüyorum
hayır ben rahatsız olurum ufacık bebelere işkence resmen
Ya cok tatlis oluyorlar ama sıkılırlar kesinlikle
Babam hep gomlek alir ogluma ben gider tshrtle degisirim arkasindan
Gömlek surekli giydirilmiyor tamam 2_3tane var yeter diyorum.
Birde bu modeller var gomlek giydir yook esofman giydirme ya nasil rahat ediyorsa cocuk oyle giyinsin

yok Allah'ı var hem çocuklarinı iyi yetiştirmiş hemde bana karşı saygılıdır hep kızım der evimde hiç durmaz yemek yapar etrafı süpürür toz alır sağolsun iyidir. Ama işte ufak tefek şeyleri var ben sukrediyorum bile halime hiç soylenmiyorum artık alıştım takmıyorum da sadece o bişey söylerse içimde tutmuyorum bende söylüyorum. Yada gülüp geçiyorum. Yoksa arada dokundurmuyo değil bugün pazara gidicez bakalım şenlikli geçecek kesin

aa bende un fabrikasında çalışmıştım. Glüten testi falan yapiyorsunuzdur sürekli.
Evet annem söylese hiç takmam kv söyleyince takiyoruz. Artık onu da takmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…