Ben de senin gibi düşünüyorum
Bence içinde rahat edebileceği kıyafetler giymeli bebekler
Kendimızı düşünelim tullu tullu giyinsek catlariz:)
Ki onlar bebek bence de pamuklu giymeli
Güle güle büyüt canım masallah
Mia- benim oglumun en sevdigi renk kirmizidir.
Bordo pantolon kirmizi tshrtler giydirdim hep.
Teni beyaz cok da yakisiyo kuzuma.
Simdi genelde beyaz tshrtler tercih ediyor.
Ama mavi renk cok azdir belki dolabinda
Lacivert,siyah,sari,beyaz
Icinde pembe falan olan tshrt bakiyorum hatta acik mavi kaprisi var onlar kombinlicem.
benim kızım yok oğlum var
ama kız çocuklarına koca koca tüllü şeyler takıyorlar ya kafalarına çok üzülüyorum
hayır ben rahatsız olurum ufacık bebelere işkence resmen
Neden sende problem olsun senin çocuğunun sağlığını senden daha fazla kimse düşünemez. Bende sevmiyorum kızlara pembe, erkeklere mavi böyle bir kuralmı var ben anlamıyorum.Kız bebekleri hep pembe mi giymeli...
geçenlerde kızıma mavi sort almıştım görenler aaa bir sonraki erkek mi olucak dediler.
ben kızıma hep siyah gri sarı mavi vs renkler alıyorum pembe kıyafetleride vardır ama çok almam pembe.
birde sen bebek gibi giydirmiyorsun diyorlar
ayıcıklı vs seylerde sevmiyorum.
görümcem bayrama tüllü elbiseler gördüm onlardan alırız dedi.
ama ben pamuklu kıyafet tercih ediyorum her zaman.
bende mi problem var ?
Olsun canim yasanmisliklar gercekler kader yasanmasi gerekiyormus yasanmis diyorum artik.tr_lelli o zaman çok iyi yapmışsın böyle böyle hasta olurdun onlarla birlikte olsaydin.
Neyse takmiyoruz artık hiç birseyi kusura bakma tekrar açmış bulundum konuyu
aa bende un fabrikasında çalışmıştım. Glüten testi falan yapiyorsunuzdur sürekli.
Evet annem söylese hiç takmam kv söyleyince takiyoruz. Artık onu da takmıyorum.
evet bence de gıcık. Benimde artık umrumda değil...gluten sedim index ...... diye gidiyor. :)
bide dosya işleri bende ay çok gıcık ayrıntılı işler.
bencede takma.
onlar hep söyler.
benimde gıcık oldugum seyler var oluyorda ama umrumda değil.
ya sorma sohbet güzel benimde cikmam lazım camasirlari makineden alıp asıcam sonra doğru işe...Yaaa ama sohbet cok gözellll
Tamdazelalke gelirkennn benim hazirlanmam lazim aklim burda dagilinnn uleyhhnnn bensiz kaynatcaniz aklim kalcakkk yaaaaa
Yine rahat birakmiyolar kigulfemhatun aynı konuda bana biri birşey söylese hemen gözlerim doluyor dayanamıyorum seni çok iyi anlıyorum. Takma buraya yazalım yazalım icimizi dikelim rahatlayalim arkadaşım :)
tr_lelli ben hayatta herkesin bir sınavı olduğunu düşünüyorum. Kimisi sağlık kimisi bebek kimisi anne baba kimisi para kimisi de kayinlariyla sinaniyor tabi daha bir sürü şey var... O yüzden ben kendimi teselli ederken buda benim sinavimmis deyip Allah'a sukrediyorum. Sende zaten cozmussun tamamen gorusmuyormussun böylesi çok daha iyi
canım ben kişileri konuları karıştırıyorum hep.. sen ev aldım demişsin 4 yıl olmuş.. aylık ev taksidi ne kadar ödüyorsunuz bi de evi kaça aldınız?? ya bu aralar ben aldığım evden bahsediyorum biz de 8 yıla çektik çevrem hep aman 8 yıla kredi mi çekilir diyor?? çok fazlaymış falanDoğru söylüyorsun nasipten ötesi yok. Bende yıllarca altın biriktirdim ev alırken altın fiyatları çok düştü aldiğm fiyattan çok ucuz fiyata sattım. Ama şansıma konut kredileri de düştü. Evimin yeri mevkisi güzel diye hiç bir şeyi gözüm görmedi 10 yıl kredi çektim aldım 4 yılı bitti bile.
Canım benden önce 3 kardeşim evlendiler, o zaman bana sen niye evlenmiyorsun ,isteyen yokmu, evde kaldın gibi sözler... tahmin edersiniz, sonra nişanlandım (tanıdım sevdim) düğün ne zaman, nerde oturacaksın, işi maaşı ne, memleketi neresi... Evlendim kv ile altlı üstlü 7 yıl oturdum nasıl anlaşıyormusunuz, sana, gelene gidene karışıyormu, nasıl davranıyor, çocuk düşünmüyormusun, niye olmuyor, hata kimde, şu senden sonra evlendi çatır çatır 2,3 tane doğurdu, evlatlık alsana...Bazen duymuycan canım çünkü onlar soyluyo geciyo umurlari olmuyo bizim içimize işliyor
Eşimin halası da bi kere bana daha bebeğimiz olmadığı için , sen bizim kucağımızı niye boş bıraktın dedi
İçime işledi mesela ama ona söylesen belki unutmuştur
Bazen ne dediklerini o söylediklerinin bizi nasıl etkilediğini bilmiyolar gerçekten
Tamam ben şu an istemiyorum bebek ama bu konuda yaralandığım için ve şu an şekerim oynadığı için önce degerlerimin düzelmesini bekliyoruz
Ama ben bunu açıklamak zorunda değilim kimseye
Şimdi anneler gününde telefonla aradığımız kişiler bana allah sana da göstersin diycek ler mesela . Çok normal bi cumle farkındayım ama benim canımı acıtıyor ya öyle derlerse de ağlarsam telefonda diye şimdiden stres oldum dün eşime dedim istersen kimseyi arama sen dedi
Neyse içimi doktum:)) yani aslında duymamazliktan gelmek bize daha faydaliBeth18
Evimizi 125.000 'e aldım 109. 000 kredi çektim. Aylık 1345 lira ödüyorumcanım ben kişileri konuları karıştırıyorum hep.. sen ev aldım demişsin 4 yıl olmuş.. aylık ev taksidi ne kadar ödüyorsunuz bi de evi kaça aldınız?? ya bu aralar ben aldığım evden bahsediyorum biz de 8 yıla çektik çevrem hep aman 8 yıla kredi mi çekilir diyor?? çok fazlaymış falan
Canım benden önce 3 kardeşim evlendiler, o zaman bana sen niye evlenmiyorsun ,isteyen yokmu, evde kaldın gibi sözler... tahmin edersiniz, sonra nişanlandım (tanıdım sevdim) düğün ne zaman, nerde oturacaksın, işi maaşı ne, memleketi neresi... Evlendim kv ile altlı üstlü 7 yıl oturdum nasıl anlaşıyormusunuz, sana, gelene gidene karışıyormu, nasıl davranıyor, çocuk düşünmüyormusun, niye olmuyor, hata kimde, şu senden sonra evlendi çatır çatır 2,3 tane doğurdu, evlatlık alsana...
Darısı sana, allah sana bu duyguyu yaşatsın..... diyorlar. Ben bu tür konuşanlara hiç bir zaman kırıcı konuşmadım kader diyip geçiyorum.
Elbet bizim de bir gün yüzümüz gülecek herşeyin hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim. Allah bize sağlık, huzur, mutluluk, evimize bereket versin.
canım ben kişileri konuları karıştırıyorum hep.. sen ev aldım demişsin 4 yıl olmuş.. aylık ev taksidi ne kadar ödüyorsunuz bi de evi kaça aldınız?? ya bu aralar ben aldığım evden bahsediyorum biz de 8 yıla çektik çevrem hep aman 8 yıla kredi mi çekilir diyor?? çok fazlaymış falan
Hoş geldiniz.merhaba arkadaşlar uzun zamandır ara ara konuyu takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. oku oku nereye kadar dedimm ve aranızda olmaya karar verdim...
bi süredir gereksiz extradan çıkan borçları ödemekten çok bunladım neyse ki onları biraz hafiflettim. şuan bir kredi kartı borcum var 4000 civarı tabi taksitli alışveriler içinde aylık 450 500 arası o geliyor. kızımın masrafları, evin mutfak masrafları falan derken bol keseden harcayınca 5 kuruşum yok kenarda evimiz kira. bi takım sebeplerden dolayı artık evdeki hesapları ayırdım malesef. şuan kira ve faturalar eşimde mutfak masrafları bende. artık ufak tefekte olsa bişeyler yapmak istiyorum...
Hoşgeldin.merhaba arkadaşlar uzun zamandır ara ara konuyu takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. oku oku nereye kadar dedimm ve aranızda olmaya karar verdim...
bi süredir gereksiz extradan çıkan borçları ödemekten çok bunladım neyse ki onları biraz hafiflettim. şuan bir kredi kartı borcum var 4000 civarı tabi taksitli alışveriler içinde aylık 450 500 arası o geliyor. kızımın masrafları, evin mutfak masrafları falan derken bol keseden harcayınca 5 kuruşum yok kenarda evimiz kira. bi takım sebeplerden dolayı artık evdeki hesapları ayırdım malesef. şuan kira ve faturalar eşimde mutfak masrafları bende. artık ufak tefekte olsa bişeyler yapmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?