- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Hangi marka dondurucu aldiniz ben de almayi dusunuyorum.dondurucuyu aktif kullanıyorum geçen yıl aldım 7 çekmeceli elim ayağım gibi bişey. ama bazen yemek yapmaya bile zaman bulamıyorum çalışma saatleri yeni değişti 1-2 haftaya buna da adapte olurum sanırım.
Ooo temizlik kolay gelsin, benimde akşama dürülecek 2 makine çamaşır var. yazlık kışlık ayrılacak.
Dün gece annemin bahçeden gönderdiği ıspanakları pişirdim yarısını bugün yeriz, yarısını dondurucya atarım. birde sarma sardım ondan da yeriz.. onunda kalanını atarım dondurucuya. önümüzdeki haftanın bi günüde hazır.
afiyet olsun bende liste yapayım bari.
ayyy rosasea neymiş ki ilk defa duydum. benimde yüzümde kırmızı kırmızı bişeyler çıkıyor bende niye ki diyorum bi dikkat edeyim bakalım.
hediye konusunda bence ufak bişeyler al yeter, ileride bi sürü şey çıkar daha.. 2. sine gelince bende olsam çeyrek yapıp annemi desteklerdim.
diğer konuya gelince de 13 yıllık evliyim tecrübelere dayanarak söylüyorum sessiz kalırsan ezerler, saygı çerçevesini aşmadan lafını mutlaka söyle derim.. düğünde gelen hiç bir hediyeyi bende görmedim hoş ihtiyacımda yoktu ama bu saygıyla alakalı bi durum. eee o zaman saygı hakedene verilir.
ahh canım 13 yıllık evliyim 20 yıldır da hayatımda bu adam hala öğrenemedi ama bunda benim iyi niyetimi korumaya çalışmamın çok etkisi var ne zaman ki elden bu saflığı bıraktım yaşadığımı anladım o kadar diyorum sana... 13 yıldır erkektim bi kaçdır kadın oldum...
Denemeler yapabilirsin. Mesela unlu fakat mayasız hamurlu birşeyler tüket. Vücudunun verdiği tepkileri izle. Daha sonra da glutensiz unla mayalı birşeyler yap. Bi de öyle tüket.
Aslında besin intolerans testi var. Sana yaramayan ne var ne yoksa çıkıyor hepsi. Ama en son baktığımda 2000 TL civarındaydı.
umut dünyası ha düzeldi ha düzelcek, ha boşandım ha boşancam derken deveyi gütme kararı aldımm...geç kalmışsın
Canim taslari dusmez umarim bakalim.tr_lelli yüzüğün benimkine benziyor, ben çok rahat kullandım elim sudayken de hiç çıkarmadım ama taşları şimdiye kadar düşmedi.
benimde görünce canım hep istiyor.
Bu aralar elim çok sıkıştı. Tüm birikim zula hepsi eriyor gelen maaşımı harcadım bile çok moralim bozuk
Size sormak istediğim iki şey var
Birincisi teyzemin torunu oldu, annem ve anneannem çeyrek takacak, aynı evde yaşıyorlar. Annem sıkıştı, birde kıyafet istedi 2 tk pijama aldım, ( annem bekarken benim hediye zulama hep alışıktı şimdi kırmadım ) sizce benimde hediye yapmama gerek varmı. Mevlüte gidemeyeceğim, gidersem altın göndermem gerekiyor. Kardeşim bir yıldır teyzemde kalıyor, hiç para vermedi, şu an evlilik telaşından dolayı hediye yapmadı, bebişin fotolarını çekti.
Biz teyzemin oğluna ve gelinine düğünlerinde ayrı ayrı takı yapmıştık, ama o bana gr taktı.
Gerek yok diyorum annem güceniyor.
İkinciside kardeşimin nişanında yarım altın verecektim, çeyrek versem, diğer çeyreği anneme versem, annem çok sıkışık durumda. Düğünde 20 gr bileziği hazır.
Ben bazen istemediğim şeyi anında görmeyip unutuyorum, haftasonu kayınvalidemdeydim. Görümcemin yeni evine gidecek eşyaları toplarken bana gelen English Home 6 lı çay bardağı çıktı. Görümcem Bu kiminmiş galiba senin dedi, mutfaga annesine sormaya gitti. Uzun konuştular , tam duyamadım ama kayınvalidemin " karar veremiyorum söylesemmi söylemesemmi " dediğine eminim. Anne saçmalama tabiki söyle dedi. Tabiki almadım. Şimdi ayn takımdan alıp göndereyim annen çok kıymet vermişti ama kızına verdi bi tane de onun olsun diyeyim. Eşimle aramız kötü, bide aklıma bu geldi çemkirmemek için zor tutuyorum. Mutlaka iki çift laf edeceğim, yada bi dahaki gelen hediyede laf sokacağım.
Bu topik bana sırf biriktirmeyi değil, israf etmemeyi öğretti, eşyaya kıymet vermemeyi öğretti, evinde 1234189 tane çay bardağı olan, her sene farklı bardak almayı marifet sayan birinden farklı bişey beklenmezdi.
arçelik canım benim ki çok memnunum.Hangi marka dondurucu aldiniz ben de almayi dusunuyorum.
Benimki de çok ileri seviye değil ama un tüketince artıyor kızarıklığıayy baktım canım o kadar ileri derecede değil ama benim yüzümdekilerde bunun gibi oluyo...
umut dünyası ha düzeldi ha düzelcek, ha boşandım ha boşancam derken deveyi gütme kararı aldımm...bu arada da en çok kendimi düşünmem gerektiğini öğrendim.
ben onu nişanlıyken öğrenmeye başlamıştım. evlenince de iyice netleşti maddi konuda para artırmam gerektiği konusu.
Geçmiş olsun canım. Bu hastalığın başka tedavisi yokmuBenimki de çok ileri seviye değil ama un tüketince artıyor kızarıklığı
Kizlarrr ya cok ama cok kararsiz kaldim istedigim model alyans baya agir geldi 850tl dedi suan okadar veremezdim ona yakin olan bu modeli aldim okadar agir degil tabiki 600tl aldim. 400tl de tek tas tuttu.
Yuzukleri bozdurdum 700tl tuttu
300tl fark odedim bende
Yani alyans ve tektas 1000tl geldi.
5tasi artik nezaman alirim Allah bilir.
Suan malesef zor.
Sonra markete gittim tazefasulye cilek domates süt falan aldim 40tl oraya gittim
Siz begencekmisiniz ya
Ben begendim icime sindi eger hevesim gecerse daha sonra farkini koyar baska model alirim artik.
Eki Görüntüle 1992946
Sagol canim sevdim modeli o an tasi dusermi cok hesap etmedimCanım güle güle kullan. neredeyse aynı yüzüklerimiz benim taşlarım biraz büyük sadece 9 taşlı. hiç çıkarmıyorum ve ne taşı düştü ne bişey. umarım sende sorunzu kullanırsın.
Yok canım, geri dönüşü yok, geçiremiyorsun sadece daha fazla ilerlemesini önleyebiliyorsun. Benim yüz temizleme jeli, nemlendirici, güneş kremi vs. hepsi bu duruma yönelik.Geçmiş olsun canım. Bu hastalığın başka tedavisi yokmu
Haydin kahveye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?