Küçük Düşün Büyük Olsun!

dondurucuyu aktif kullanıyorum geçen yıl aldım 7 çekmeceli elim ayağım gibi bişey. ama bazen yemek yapmaya bile zaman bulamıyorum çalışma saatleri yeni değişti 1-2 haftaya buna da adapte olurum sanırım.
Hangi marka dondurucu aldiniz ben de almayi dusunuyorum.

geç kalmışsın

Eveettt bugünün bilançosu...

soğuk nescafe aldım 3,5 lira
akşam giderken küçük yoğurt ve ekmek alıcam sadece 3,5 4 de o tutar.. aslında alınacaklarım var ama 2 güne işeyrinden market kartı verilicek onu bekliyorum..
veeeeeeee aylar sonra bozuk para kumbarama (porselen bi kutucuk bu) 4,4o kr attımmmm

500 lira sanırım burada, diyetim bitsin denerim daha verecek çok kilom var

Canim taslari dusmez umarim bakalim.
Annenler falan takinca hani elinde sıkısık takamasansa anlamalari lazim bence seni
Benim teyzemin torunu oldu annem ceyrek takti bende kiyafet aldim.

6 tane bardak hesabi mi yapiyolar onlarda sana hediye gelen senindir onumu kâr saymislar ilginc.
Bazisida boyle iste

Herzaman hepimizin parasi olmayabiliyor tabiki benimde zulama bile 3kurus atamadigim oluyor
Ama israf etmeyerekde kârdayız olsun.

Dökmuyoruz ziyan etmiyoruz.
Gerektigi kadar aliyoruz buda bütcemize +

umut dünyası ha düzeldi ha düzelcek, ha boşandım ha boşancam derken deveyi gütme kararı aldımm... bu arada da en çok kendimi düşünmem gerektiğini öğrendim.

ben onu nişanlıyken öğrenmeye başlamıştım. evlenince de iyice netleşti maddi konuda para artırmam gerektiği konusu.

Canım güle güle kullan. neredeyse aynı yüzüklerimiz benim taşlarım biraz büyük sadece 9 taşlı. hiç çıkarmıyorum ve ne taşı düştü ne bişey. umarım sende sorunzu kullanırsın.

Mesela ben bugun o erigi almazdim gecenlerdede aldim azicik
Hem hormon yuzunden hem pahali hem tatlansin ama oglum isteyince ona gore aliyoruz.
Sabah kirpidesi istedi aldim napim.
Cunku alana kadar soruyor
Bogazina duskun biraz sevdigi seyleri istiyor soruyor bundan kisitlayamiyorum
Ama hani su zamanda almazdim erik esimde bende tam olmadan aramayiz yani olmasada.

Bu gibi bazi seyleri aliyorum
Sarallenin findik kremasi 19.90 oglum ve esim seviyo onlar seviyor diye aliyorum arada
Ama hani oglum sevmese almam binde bir alirim bana pahali geliyor fiyati

Ayin 20sine kadar karta yuklenmicem 330tl karttan cekince biraz nefes alsin kart :)

Ayrica 68tl falan puan birikmis onunlada ogluma tshrt alicam.

Canım güle güle kullan. neredeyse aynı yüzüklerimiz benim taşlarım biraz büyük sadece 9 taşlı. hiç çıkarmıyorum ve ne taşı düştü ne bişey. umarım sende sorunzu kullanırsın.
Sagol canim sevdim modeli o an tasi dusermi cok hesap etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…