Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar ben de dolardan zarar ettim en son altin 140a dusunce elimdeki dolarlari satip gram altin aldim. Eurom da vardi hepsini bozdum bir daha bulasmam heralde.Hesapladim gram altin daha karli hepsinden. Hedefim 500 gram altin yapmak. Esimin maasini katmadan kendim yapmak istiyorum. Su an 150 gram altinim var. Daha cok yolum var.

Öncelikle D derya10-_- hosgeldin ne iyi ettin

Hahaha tr_lelli yle çıksaydın ya kız pazara
Benle geleydiiizya pazara bacım

Hay agzina saglik beee!
Canim cok tesekkur ederim begenmene cok sevindim
Digerinin kenar kisimlari kesiyodu parmagimi iz yapiyordu bu hic rahatsiz etmiyor varla yoklugu bir

Ben sunu bilir sunu soylerim uzun vadede birikim dedimmi altinciyim ben.
Ayrica hosgeldin

Ooo temizlik kolay gelsin, benimde akşama dürülecek 2 makine çamaşır var. yazlık kışlık ayrılacak.
Dün gece annemin bahçeden gönderdiği ıspanakları pişirdim yarısını bugün yeriz, yarısını dondurucya atarım. birde sarma sardım ondan da yeriz.. onunda kalanını atarım dondurucuya. önümüzdeki haftanın bi günüde hazır.

dün kuru fasulye cacık vardı
bugün etli patlıcan ve salata pilav olucak
yarında yanına yogurt corbası eklerim.
perşembe kabak kızartması
afiyet olsun bende liste yapayım bari.

Maya alerjisi de olabilir. Aynı sıkıntı bende de var çünkü. Unlu tükettiğimde yüzümdeki rosasea iyice kızarıyor bi de sırtımda döküntü oluyor.

ayyy rosasea neymiş ki ilk defa duydum. benimde yüzümde kırmızı kırmızı bişeyler çıkıyor bende niye ki diyorum bi dikkat edeyim bakalım.

hediye konusunda bence ufak bişeyler al yeter, ileride bi sürü şey çıkar daha.. 2. sine gelince bende olsam çeyrek yapıp annemi desteklerdim.
diğer konuya gelince de 13 yıllık evliyim tecrübelere dayanarak söylüyorum sessiz kalırsan ezerler, saygı çerçevesini aşmadan lafını mutlaka söyle derim.. düğünde gelen hiç bir hediyeyi bende görmedim hoş ihtiyacımda yoktu ama bu saygıyla alakalı bi durum. eee o zaman saygı hakedene verilir.

aynı dertten yanan çok arkadaş var bunlardan biri de benim detaylı anlatmama gerek yok, anlamışsındır zamanla öğreniyorlar da yine de emin ol bizim gibi olamıyorlar

ahh canım 13 yıllık evliyim 20 yıldır da hayatımda bu adam hala öğrenemedi ama bunda benim iyi niyetimi korumaya çalışmamın çok etkisi var ne zaman ki elden bu saflığı bıraktım yaşadığımı anladım o kadar diyorum sana... 13 yıldır erkektim bi kaçdır kadın oldum...

ayyy hoşbuldummm buraya gelmemin en büyük etkisi sensin bacım.. 1 yıldır gizli gizli izliyorum seni... ahhh o pet şişeleeerrr..

Maya alerjisi de olabilir. Aynı sıkıntı bende de var çünkü. Unlu tükettiğimde yüzümdeki rosasea iyice kızarıyor bi de sırtımda döküntü oluyor.

aaa öyle bişeydemi varmış. ilk kez durdum. ben sadece diyet yapınca uzun süre ekmek yemedim tabi poğaça da yemedim,egzama geçti ya ondan dolayı gluten diye düşündüm. belki de mayadır nasıl öğreneceğim bunu acaba. benim de vucutumun ayrı ayrı yerlerinde oluşuyor. kızarıyor kaşınıyor.

Simdi bugun zulamdan harcadim 60tl harcamisim
Aldiklarim
6 tane babet corabi(10tl)
6tane atlet (tutku tanesi 3.5) 21tl
1 sapka 10tl
Semiz otu,erik aldim. (10tl burasi)
Ogluma donuste kirpidesi aldim 10liralik.

Su benim telf kirilmaz ekranina 20tl dedi ya la adam
Anacumm bana 70tl diyenmi istersin 45 tl diyenmi olmadi burda
Aynisindan getircem sana 20tl dedi.
Getirsin onun icinde giderim :)

Cok uygunlu parca 3.5
Parca 5
Parca 10
2li tepsiler vardi 5tl almamak icin zor tuttum kendimi ama ihtiyacimin disina cikmicam diye soz verdim.

Bir de zuladan yedim ya bögrüme bögrume oturdu elim titredi harcarken

Zula kaldi 300tl.

Kirpidesi alirken yanda kuyumcu var cocuk diyorki arkadasina su alyanslarin fiyatini gorunce evlilikden soguyorum diyor :bizi aldi bir gülme.

Hakli valla ne diyim.

Ay sonu ramazan girmeden yine gidicez salipazarina gezmesi guzel oluyor.

Simdi isik hiziyla pilav yapicam sonra oglumu alicam gitar kursu bu haftalik bu aksama alinmis onu kursa birakicam okuldan alip bugun enerjiiii patlamasi yasiyorum.

Denemeler yapabilirsin. Mesela unlu fakat mayasız hamurlu birşeyler tüket. Vücudunun verdiği tepkileri izle. Daha sonra da glutensiz unla mayalı birşeyler yap. Bi de öyle tüket.
Aslında besin intolerans testi var. Sana yaramayan ne var ne yoksa çıkıyor hepsi. Ama en son baktığımda 2000 TL civarındaydı.

bence önce durumuna göre hareket et, sonuçta onlar ne taktıysa karışılığıni vermiş oluyorsun gücenecek bişey yokki. bardak konusuna gelince de hiç gerek yok bardak alıp para harcamaya anladığım doğruysa eğer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…