Küçük Düşün Büyük Olsun!

aaa hadi gözün aydın neden bir ay önce, sezeryanmı. ilk anneler gününde bebelerin kucağında olacak ne mutlu sana. İnşallah sağlıkla doğum diliyorum. ağrısız sancısız
sağolasın canım tek yumurta ikizleri 36. haftada alınıyor canım rahimde yer kalmadı :))

Eşim eve gelmedi direkt macae gidecek bu aksam iki maç yapacaklarmış. Tek takılıyorum yemegimi yedim, bim e portakallı revani gelmişti kan şekerim düştüğü için aldım, fena değilmiş ama fazla şerbetli..onu da yarım yedim.. birazdan çay koyarim dizim var bu aksam "hayat şarkısı " onu izlerim:)

ay ne güzel zorlu bekleyiş sona eriyor
Umarım sağsalim alırsın bebeklerini kucağına

merhaba hanımlar 2 gündür giremedim özledim buraları

dün pazarda 10 lira harcadım
arkadaşımın doğumgünüydü ufak bir hediye aldm kozmetik indiriminden yararlandım 5 lira tuttu
bugün anneler günü için almam gereken hediyeler vardı yine kozmetik indiriminden yararlandım bir de kendime deodorant aldım 35 tl ödedim
kendime yine hakim oldum gereksiz hiçbirşey almadım

carrefour,migros,gratis, rossmann da indirim var pazar gününe kadar tekrardan hatırlatayım

ben şahsen evde olsa dahi ucuz buldukça pirinç, çay, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ton balığı, yağ stokluyorum
bu aralar fiyatlar çok artmış durumda zaten bitsin fiyatı neyse alırım yapmıyorum o bitmeden ben ucuzunu bulup yerini dolduruyorum
bazen nugget,hamburger köftesi vs şeyleri alıp buzluğa attığım da oluyor canımız fastfood istediğinde yapıyorum
4 kişilik hamburger menü yapıyorum dışarıdaki 1 menü fiyatına geliyor

yakınında happy center olanlar yarın yeni broşür yayınlanacak 4.5 kiloluk biryağ ayçiçek yağı 24 liraya geliyor ben de almayı düşünüyorum ama bu markayı hiç denmedim deneyen var mı aranızda?

Ben bi kere almıştım güzel canım biryag
4.5 litre 24 lira uygun fırsat bulursam çıkıp ben de aliyim sagolasin

Oturdum ancak ama mutfak toplancak mola.
Eksiklerim var zulaya cok dokunmak istemiyorum kartada 20sine kadar yuklenmek istemiyorum bakalim nolcak.

Kardesim 400tl verdi bana adidas spor ayakkabi sozu vardi 385tl falan superstar yada stan smith dusunuyordum.
Ama okadar para vermek suan aklima hic yatmiyor.
Ama almazsamda o uzulur al dedi.
Indirim oluyor bazen 285 e falan dusuyor onu beklicem acelem yok.

Yarin kozmetik isini halledim ruj ve rimel almam gerek.
Sirayla sirayla diyorum sıra gelmiyo artik sıkıldım yeminle

İyi gezdin kız bugün masallah
Güzel miydi pazar

Yeni kumbara hala almadim, kumbaradan çıkanları da çeyrek almadim, 500 e tamamladim hepsini. Zula yaptım. Haftasonu kumbara alir baslarim ufaktan. Bu ay maaşa kadar çok şükür borç almayacaz gibi.. maaşımız 25 i gibi yatar ramazan sebebiyle.cebimizde 600 tl ye yakın birsey kaldı toplam. 15 gün yeter bu bize insallah. Önümüzdeki ay ödeme listemi de hazirladim:
500 kira
500 kredi kartı
250 kv
930 ev kredisi
650 tl öğrenim toplam 2830 tl ödeme olacak haziranda.. eşimde bol mesai yapti toplam 5700 tl gelir belki biraz daha fazla.. çok şükür kalan parayla bi tam altın alıp kızkardeşime olan altın borcunu ikiye indiririz insallah.. borç odendikce bi rahatlıyorum, bi gevşiyorum. Allah herkese borçlarını odeme kolaylığı versin insallah..

Selam kızlar Bugün gerdanlık setimi kuyumcuya götürdüm 2800 tl ederi varmış düşündüğümden iyi imiş.
Önce üçlü set alırım diyordum baktım hiçbişey begenmedim.
Almaktan vazgeçtim 3 tane ata altın alayım diyorum yarın
Bir de ince zincir günlük kullanıma uygun bir kolye istiyorum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…