sağolasın canım tek yumurta ikizleri 36. haftada alınıyor canım rahimde yer kalmadı :))aaa hadi gözün aydın neden bir ay önce, sezeryanmı. ilk anneler gününde bebelerin kucağında olacak ne mutlu sana. İnşallah sağlıkla doğum diliyorum. ağrısız sancısız
Canim bimdeki rimel nasil?Yaa sizi takip için telefona indirdim kk yi :) bime gittim bi rimel bi ruj aldim..ketçap ekmek bi de tatlı aldim :)28 tl harcadim..
Teşekkür ederim canım. Hem zor hem de epey pahalıya geliyor. Napalın Allah beterinden korusun
Canım şimdi denedim senin için, bekledigimden cok daha güzel. Tavsiye ederim golden rose..Canim bimdeki rimel nasil?
bende hiç ona dikkat etmedim hatta ilk burda okuyunca düşündüm acaba diye.Sagol canim sevdim modeli o an tasi dusermi cok hesap etmedim
afiyet olsun. ben hala işyerindeyim 1 saat anca çıkıcamHaydin kahveye
ay ne güzel zorlu bekleyiş sona eriyorsende problem hiç yok inan. ben oldum olası pembeyi sevmem. kızım olsa pembeyi rüyasında görür :) zaten iki renge indirgenmesini oldukça cinsiyetçi buluyorum. tüllü müllü simli şeyleri de sevmem. Allah biliyor işte iki oğlan kısmet etti bana hayırlısıyla.
kızlar haberlerim var bu cuma geliyor bebişlerim inşallah.
Yarin bende bakim sagol canimCanım şimdi denedim senin için, bekledigimden cok daha güzel. Tavsiye ederim golden rose..
Ay çok yoruldum kızlar
Bikaç Poset ayirdim ben de kiyafet
Bakcam muhtar falan alıyorsa vericem ya da belediye
Öğlen türlü yaptım yedik makarna yogurt
Ev şu an savaş alanı gibi daha yogurt tutcam
Biraz daha asık almam lazım bi nefesleniyim a101 e gitcem
Market alışverişi listesi yaptım baya bi şey var
Aycicekyag bulaskmak det gibi gibi hep yüksek şeyler
Bu aralar hep 10 liralık 20 liralık alsverisler yaptım birikti Alincak lar
Stok yapmam gerekenler de var
Gerçi yaz geliyo stoğa çok da gerek yok
Siz neleri stokluyosunuz mesela
Ben bi kere almıştım güzel canım biryagben şahsen evde olsa dahi ucuz buldukça pirinç, çay, tuvalet kağıdı, kağıt havlu, ton balığı, yağ stokluyorum
bu aralar fiyatlar çok artmış durumda zaten bitsin fiyatı neyse alırım yapmıyorum o bitmeden ben ucuzunu bulup yerini dolduruyorum
bazen nugget,hamburger köftesi vs şeyleri alıp buzluğa attığım da oluyor canımız fastfood istediğinde yapıyorum
4 kişilik hamburger menü yapıyorum dışarıdaki 1 menü fiyatına geliyor
yakınında happy center olanlar yarın yeni broşür yayınlanacak 4.5 kiloluk biryağ ayçiçek yağı 24 liraya geliyor ben de almayı düşünüyorum ama bu markayı hiç denmedim deneyen var mı aranızda?
İyi gezdin kız bugün masallahOturdum ancak ama mutfak toplancak mola.
Eksiklerim var zulaya cok dokunmak istemiyorum kartada 20sine kadar yuklenmek istemiyorum bakalim nolcak.
Kardesim 400tl verdi bana adidas spor ayakkabi sozu vardi 385tl falan superstar yada stan smith dusunuyordum.
Ama okadar para vermek suan aklima hic yatmiyor.
Ama almazsamda o uzulur al dedi.
Indirim oluyor bazen 285 e falan dusuyor onu beklicem acelem yok.
Yarin kozmetik isini halledim ruj ve rimel almam gerek.
Sirayla sirayla diyorum sıra gelmiyo artik sıkıldım yeminle
Ben bi kere almıştım güzel canım biryag
4.5 litre 24 lira uygun fırsat bulursam çıkıp ben de aliyim sagolasin
Ben biryağ kullanıyorum memnunum
Amin canım sağolasın.Merhaba kızlar
mavimli geliyor demek bebişler. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim
Bugün 141.13 den 2 gr altın aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?