- 18 Temmuz 2008
- 700
- 2.213
- 638
- 45
Canım Allah huzur versin evinizeBende dua istiyorum, eşimle çok kötüyüz, iki gündür görüşmedik gibi bsy.
Ah kuşum edelim sana dua allah hanenizin huzurunu birliğini artırsınBende dua istiyorum, eşimle çok kötüyüz, iki gündür görüşmedik gibi bsy.
Bugün hürmetine sen ve senin durumundaki gibi olanları Rabbim rahata feraha çıkartsın. Gönüllerimize huzur, hanemize saadet, ailelerimize vicdan merhamet sevgi saygı nasip etsinBende dua istiyorum, eşimle çok kötüyüz, iki gündür görüşmedik gibi bsy.
Selam kızlar sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum biraz konu dışı olabilir kusura bakmayın.. Hatırlarsanız allahın izniyle düğünüm var 10 gün sonra ben günlerdir kaynanamlar çağırcak gitcez set bilezik beğencez diye beklerken kayınpeder dün param kalmadı ben düğünde altın takmıcam demiş nişanlımla kavga etmişler beynimden vuruşmuşa döndüm benim ailem zor durumda 2 bilezik bi yarım altın yaptı şunların yaptıklarına bak şok oldum. Sonra dün görümcem aramış nişanlıma bi tane set aldık demiş sadaka gibi ayıp değil mi kafasına göre gitmiş seçmiş benim beğenmem gerekirken üstelik duyduğuma göre setler satılınca para etmiyor ne yapcam şaşırdım ben tavır koydum konuşmuyorum babam yapma etme sen saygını bozma diyo nişanlım annemin günahı yok suç babamda diyo ama ben soğudum konuşmak görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Selam kızlar sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum biraz konu dışı olabilir kusura bakmayın.. Hatırlarsanız allahın izniyle düğünüm var 10 gün sonra ben günlerdir kaynanamlar çağırcak gitcez set bilezik beğencez diye beklerken kayınpeder dün param kalmadı ben düğünde altın takmıcam demiş nişanlımla kavga etmişler beynimden vuruşmuşa döndüm benim ailem zor durumda 2 bilezik bi yarım altın yaptı şunların yaptıklarına bak şok oldum. Sonra dün görümcem aramış nişanlıma bi tane set aldık demiş sadaka gibi ayıp değil mi kafasına göre gitmiş seçmiş benim beğenmem gerekirken üstelik duyduğuma göre setler satılınca para etmiyor ne yapcam şaşırdım ben tavır koydum konuşmuyorum babam yapma etme sen saygını bozma diyo nişanlım annemin günahı yok suç babamda diyo ama ben soğudum konuşmak görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Her dugun oncesu tatsizlik yasanir genelde ama babanin annenin falan altin takmamasi da neyin nesiymis?Selam kızlar sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum biraz konu dışı olabilir kusura bakmayın.. Hatırlarsanız allahın izniyle düğünüm var 10 gün sonra ben günlerdir kaynanamlar çağırcak gitcez set bilezik beğencez diye beklerken kayınpeder dün param kalmadı ben düğünde altın takmıcam demiş nişanlımla kavga etmişler beynimden vuruşmuşa döndüm benim ailem zor durumda 2 bilezik bi yarım altın yaptı şunların yaptıklarına bak şok oldum. Sonra dün görümcem aramış nişanlıma bi tane set aldık demiş sadaka gibi ayıp değil mi kafasına göre gitmiş seçmiş benim beğenmem gerekirken üstelik duyduğuma göre setler satılınca para etmiyor ne yapcam şaşırdım ben tavır koydum konuşmuyorum babam yapma etme sen saygını bozma diyo nişanlım annemin günahı yok suç babamda diyo ama ben soğudum konuşmak görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Zaten boyle ufak seyler birikiyor birikiyor sonra insan doluyoreğer ayrılmayacaksanız altın ve set konusunda saygınızı bozmayın nişanlınıza güvenin çok hassas zamanlar çok zor zoamanlar eğer dikkatlice atlatırsanız düğünden sonra tüm sinir stres bitecek. Seti de takmayın, ister bozdurun ister kenarda dursun önünüzde bir ömür var sakin olun..
Hepinizin mesajlarını gözlerim dolu dolu okudum. Sorun ne derseniz inanın çekirdek dolmaz ama anlaşılmadığım için geri adım atmıyorum. Oda çok duygusal, bakalım halimiz ne olacak.
Bereketli olsun insAllahHayırlı kandiller kızlar. Rabbim hepimizin dualarını kabul, kazancını bereketli eylesin inşallah...
işyerinden market kartımızı 1 gün önce verdiler. 4*25 lik alışveriş kartı olarak veriliyo. 25 tl lik olanı harcadım. çamaşır deterjanı, yoğurt, limonata aldım aa birde ekmek 1,5 tel fark verdim sadece... daha ilk günden kısıtladı burası beni düşünerek harcıyorum...
Ben mevlute gidemeyeceğim, şimdilik ölü taklidi yapacağım, bir ara bişeyler ayarlarım.
Bardak konusuna çok sinirliyim anneler günü hediyesi olarak kahve çay bardaklarından alıp mı göndersemki
Bizim aramızda sorun yok, saf ve patavatsız bende bazen ciddiye alsamda aslında takılmaya hiç gerek yok
Kaıyınvalidem tam anlamıyla saf ve patavatsız bazen sadece şaşkın şaşkın bakıyorum
o an yanına gidip dert etmeyin size hediyem olsun demediğime çok pişmanım ztn
şu an bebeğe hediye göndermeyeceğim, ztn mevlüte de gidemeyeceğim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...dusun-buyuk-olsun.909178/reply"e=51309496
Haklisin sozde bende seti esimle begenip aldim ama ozaman cesit yoktu aldikmi aldik tamam dedikCanım öncelikle çok üzüldüm
En korktuğum şeylerin başında gelir düğün öncesi yaşanan tatsızlıklar
nişanlın ile daha önce ne konuşmuştunuz bilmiyorum
yani takılacak altın veya set için bir konuşma geçti mi?
evlilik zor bir kurum bence
eşin olacak kişinin karakterini ve para konusunda ki tavrını bilip güveniyorsan
babasının tavrını yok say
çünkü hassas dönemler 1 set için huzurunu kaçırma
biz de evlenirken gittik eşimle beğendiğim bir modeli aldık ama inan 1 kere bile takmadım
aldığım abiyelere uymadı
o yüzden iyi düşün hisselerine güven
Zaten boyle ufak seyler birikiyor birikiyor sonra insan doluyor
Evlilik boyle birsey
Sonsuz sabir, biraz vurdumduymazlik gerek.
Peki bisi sorucam hani ozelse buraya yazmak istemiyorsan ozelmsj yazabilirsinBen şu an hayatımdaki en mutsuz dönemdeyim. Neden bilmiyorum sabırsızım. Bu sefer aklımdaki herşeyi dile vurdum. Hala neden söylemişim, o beni çok seviyormuş. Çok özlüyormuş konu ile ilgili tek cümle yok.
Nişanlıyken de anlataamıyordum sorumluluk veya işlerden arada kaynıyordu. Yada heyecan veya özlemden bende görmezden geliyordum. Ama derdimi anlatmaya çalıştığım bir insana ama ben seni çok seviyorum cevabı almak çok sinir bozucu olmaya başladı. Hakkımızda hayırlısı. Balık burcu eş cok zormuş.
Bereketli olsun insAllah
Önce en cok lazim olanlara öncelik verince aslında hic eksiksiz ay bitiyor
Surekli liste yapiyorum bende eksileni yaziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?