İyi olmuş cnm bence hemindirim katını hem istediğin olmuş güle güle kullankızlar nerdesiniz bi iki çift laf edeydik.. yeni oturdum çay istedim, sizi okudum..
Yaaa güzeldir mardin beklerim gelin gezdireyim siziAfiyet olsun. Şimdilik buradayım birazdan alış verişe gideceğiz inşallah. a kanalında gezelim tozalım Prg. Var Mardini tanıtıyor
Tesekkurler canım evet çok sukurİyi olmuş cnm bence hemindirim katını hem istediğin olmuş güle güle kullan
benimde aklımda birşey yok.. bu akşam pratik birşeyler yapsam yarın akşama maklube yaparım, hatta sebzelerini bu akşamdan kızartırım inşallah.. ama bu akşama yemek yok bakalım aklıma birşeyler gelmeli:)akşama ne yemek yapsam kızlar ya
teşekkürler canım.. evet biraz öyle oldu..
kızlar evim için tezgah değiştiriyorum dedim yaa, fark istememişlerdi ama son anda daha kaliteli bi tezgah beğenmiştim dün hatta, sonra adam bu biraz pahalı dedi ne kadar diye sorduk, size dönecem ustama sorup. bugün aramışlar daha pahalı olan tezgahı takmışlar eve en son beğendiğim yani biz daha onay vermeden, dedik eğer çok fark olmazsa alırız ciddi fark varsa gerek yok ilk beğendiğimde olur.. ama adamlar fiyat bile bildirmeden takmışlar eve. sonra eşime fiyat farkı 500 tl dediler.. eşim de kızdı biz size fiyatı sorduk siz gidip taktınız bize 500 tl çok fazla dedik. adam sonra tamam haklısınız diyip 250 tlye anlaştık. ayın 1 inde tezgah fiyat farkı veriyoruz. ama tam içime sinen birşey oldu..250 tlyi de verecez napalım:)
Canım bu hamburger köftesini hazırmı alıyorsun kendin mi yapıyorsun bende yapayım diyorum ama normal köfteden farklı galiba
Nasip olursa inşallah görüşürüz.Yaaa güzeldir mardin beklerim gelin gezdireyim sizi
Telefonun hayırlı olsun.merhaba hanımlar
bugün moralim bozuk telefonum bozuldu tekrardan açılmadı format atılamadı yeni telefon almak zorunda kaldım
5 senedir kullanıyordum zaten bozulacağının farkındaydım da kullanabildiğim kadar kullanayım diyordum
bugüne kısmetmiş sağlık olsun
o kadar elim ayağım olmuş ki bütün gün kendimi boşlukta hissettim ne kadar çabuk alışmışız akıllı telefonlara
telefon dışında ufak alışveriş yaptım marketten 9 tl tuttu
dün happy centera gidemedim alacaklarımı yarın alırım artık
şokta evin marka ayçiçek yağı var 5 litresi 24 lira kullanan var mı bir de bu markayı sorayım sizlere
baya uygun fiyatı dikkatimi çekti
teşekkür ederim :)Telefonun hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?