Küçük Düşün Büyük Olsun!

eşim balık yakalamış aradı bi kilodan fazla dedi.. ben temizleyemem dedim sen onu annenlere ver afiyet olsun onlara dedim:) canın çektiyse de sana dışardan isteyeyim istediğin cinsi dedim:)

Ooo ne iyi olmuş hem içine sinen hemde indirimli daha ne olsun...

Akşama mercimek çorbası (içine bozulmasın diye doğrayıp dondurucya attığım kabaklarıda koydum.)
yanına et sote yaptım dün gece, biraz salata ve yoğurtla akşamaı kapatırız... Biraz önce su almak için bim e gitim birde kandil diye işyerindekilere gofret alayım dedim. sonraaaa salı indirimde oda parfümü varmış içinde de dolap içine asılacak koku torbaları da var 7,90 a elimdekiler 5 lira bununla 13 artı bişeyler daha alayım 25 lik diğer kartımı kullanayım dedim aldım şöyle bi turladım veee yerine geri bıraktım 25 lira harcamaktan kurtuldum. 5 lira ile kaldım. mutluyummmm..

Canım bu hamburger köftesini hazırmı alıyorsun kendin mi yapıyorsun bende yapayım diyorum ama normal köfteden farklı galiba

aslında kendim yapmam lazım ama üşeniyorum ve hazır alıyorum
superfresh ve bimdeki mutfağım marka hamburger köftelerini denedim ikisi de iyiydi
kendin yapmak istersen normal köfte gibi olmuyor kıyma ve baharatları karıştırıp iyice yoğuruyorsun içine başka bişey koymuyorsun diye biliyorum

Kizlar kizlar h
Hapycanterde 90tl harcadim
Biryag,tozseker,kupseker, bingo yumusatici
Bingo deterjan
Pirinc,salca,süt,makarna falan aldim.
Indirim vardi.

Gratisde de 51tl harcadim karttaki puanlarla aldim.
Karsiladi.
Ruj,kapatici, vucut icin sprey,sampuan aldim.

Rimel almadim bi o kaldi

merhaba hanımlar
bugün moralim bozuk telefonum bozuldu tekrardan açılmadı format atılamadı yeni telefon almak zorunda kaldım
5 senedir kullanıyordum zaten bozulacağının farkındaydım da kullanabildiğim kadar kullanayım diyordum
bugüne kısmetmiş sağlık olsun
o kadar elim ayağım olmuş ki bütün gün kendimi boşlukta hissettim ne kadar çabuk alışmışız akıllı telefonlara

telefon dışında ufak alışveriş yaptım marketten 9 tl tuttu
dün happy centera gidemedim alacaklarımı yarın alırım artık
şokta evin marka ayçiçek yağı var 5 litresi 24 lira kullanan var mı bir de bu markayı sorayım sizlere
baya uygun fiyatı dikkatimi çekti

Telefonun hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…