Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım belli dönemlerde böyle hissetmek normal, yani sorun tam olarak ne bilmiyorum ama içini ferah tutmanı bu kandil gününde dua etmeni isterim.. sorun kv mi eşin mi tam anlamadım ama eşinle ilgiliyse konuşmak anlatmak gerek. belki klişe gelebilir fakat insanın aklına ilk gelen şey bu.. karşına alıp her noktayı söylemen gerek.

Canim bende aylik almiyorum yani meyveyi sebzeyi aylik alamiyoruz zaten.

Pirinc makarna tuz seker cay yag o gibi seyleri aliyorum mesela 2 ay yetiyor

Gerisini sen gibi bende eksildikce aliyorum ama yaziyorum hani haftada 1 defa markete gidip halletmeye calisiyorum. Pazara cikiyorum
Yada acilse o gun aliyorum oyle.

Kahvaltiligimda 2 hafta rahat yetiyor alinca.
Cok almiyorum kotu olmasin diye.

Benim oglumda hergun 5tl goturuyor.

Abur cubur almiyor ama eve aliyorum ben alisverise ciktigimda evde yiyor zaten okulda tost-ayran
Simit-ayran falan aliyor.

Ne yedigini gelince anlatir bana

Benimde aklima geldi hani 20tl haftalik versek idare etse ama gunluk 5tl harciyor yettiremez galiba.

Bu seneyi gunluk 5tl olarak bitirdik seneye ne olur bakalim

Son düzenleme:

Bende öyle işte kuru bakliyat gidiyor zaten bayağı her hafta pazara gitmiyorum 2 haftada bir gidiyorum. aldıklarım yetiyo araya bakliyat falan katınca sıkıntı olmuyor dondurucudan faydalanınca iyi oluyor.
Kahvaltılık da haftada bir kere adam akıllı kahvaltı yapıyoruz peyniri falan vakumlatıyorum tereyağını da alıp parçalara bölüp dondurucuya atıyorum zeytin bu sene ilk defa kendim yaptım..
Abur cubur çok taraftar olmasamda evde bulunduruyorum ben de ama şu son 2 ayda okulda da başladı kilosu yaşına göree 2 3 kilo fazla bunu anlattıkça daha çok düşüyo galiba.
sanırım bir dahaki sene haftalığa geçmek daha mantıklı. bu senede bişey kalmadı.

Peki bisi sorucam hani ozelse buraya yazmak istemiyorsan ozelmsj yazabilirsin

Esinizle sorunlariniz hani sadece bu k.v olaylarimi baska bisi var mi?
Seni bukadar mutsuz eden cok ufak seyler olmamali

sorun çok basit bişeyden çıktı, bu hafta gece çalışıyor, pazartesi uyandı, kardeşi evden temelli ayrılıp iş kuracağı yere gidecekti, eşyaları inecekti uyandıktan sonra msj atsın diye msj attım. ( huyunu biliyorum bir işi varsa asla ikincisi ile ilgilenmez herşeye karşı böyle msjımı görmeseydi onları gönderir yemek yer belki yolda işe giderken yazardı kendimce önlem aldım ama işe yaramadı)
Biraz konuştuk ama kısa kısa sesimi çıkarmadım, onları yolcu etti msj attı yine çok uzun aralıklar ile yazdı saat sekiz oldu ben yorgunluktan sızmışım uyuyup uyandım ses yok dokuza doğru yoldayım yazmış, 10 dk sonra işteyim yazdı ve 1 saat erken mesaiye başladı kardeşinin gitmesini o kdr büyüttüki anlatamam. Annesi çok üzülecekmiş annesi ztn sürekli üzülen kendine acıyan bir insan eşim sanki bekarmış gibi davranıyor
Bu arada beni asla aramaz arada tantana yaparım iki gün arar onu normalde kabullenebiliyorum ama sonra aklıma kardeşini iş için gelişmeleri öğrenmek için günde iki defa aradığı aklıma geldi.
Ben destek olmamışım, ben onu anlamamışım sussaymışım sabaha iyi olurmuş
Ben destek olmak istedim sen istemedin beni istemedin dedim, ailene ne zaman üzülsen benimle de tantana çıkıyor bir düşün neden dedim biz ailemiyiz hissedemiyorum dedim sert konuştum evet ama hala hiç bişey anlamadı.
dün sabah çok tartıştık ben çok yoruldum tükeniyorum beni dibe ittirme elimde telefon bir msjını bekledim diyorum gelen tek cevap ben seni çok seviyorum
yahu arıcam de, daha çok paylaşmaya çalışıcam de tamam özlüyorsun seviyorsun ama özleyen adam fırsatı varken arar derdini anlatır eşine kendi istediği zaman ilgili olmaz.
Eğer orda yaşasaydık annen üzülmesin diye sürekli dip dibe olacağımızı düşünüyorsun sanırım dedim söylediklerimin hiç bişeyine katılmıyormuş
Çok karışık yazdım, bu arada ben en başında neden yazmıyorsun diyince belki işim var senin yaptığını yapıyorum dedim o zmn bende bir daha konuşmayacağım kabuğuma çekiliyorum diyince bende şarteller attı.

Kayınvalidemi kolay kolay ciddiye alıp tepki göstermem bir kere nişanlıyken bir sorun yaşadık, hatta bugün topikte konuşulan konu beni arayıp altın yükselecekmiş biz set alalım barı onda zarar etmeyelim diyince şok olmuştum, ardından annem aradı, günlerce sürdü ama o tepkim çok yerinde oldu kendi özür diledi kendide patavatsızlıktan konuştu biliyorum, herşeyi yanlız halletmiştik çatlamıştı eşimde geri adım atmadı, illa bensiz yaşadığı yerden aldı, illa gösterişli olsun dedi normalde kullanacağım bir set ama kutusunu bile açmayı düşünmüyorum 3 5 sene sonra satıp pırlanta kolye alacağım. Bardak patavatsızlığına veya diğerlerine takılmıyorum naparsa yapsın.

Kac yasinda?
Benim oglumda tontis :)
Abur cuburu kendim secip aliyorum kafasina gore almasin istemesin diye
Biskuvi kraker cerez bazen cips misir patlatiyorum gofret falan.
Sevdiklerinden aliyorum.
Ama bogazina duskun kuzu.

selam kızlar , bayadır girmiyordum , bu aralar biraz geniş bıraktım kendimi , havadan midır nedir , eksiye düşmedik ama yatırım da yapmadık , sizlerde durum nedir herşey yolunda mı
Hosgeldin
Altin almaya cok musait zamanda ama bende alamiyorum
Yaz sezonu bizde nadasdayiz.

M mutlumayis
Üzüldüm canım düğün öncesi hep böyle olur zaten
Nişanlını seviyorsan bazı seylere anlayış gösterebilirsin.
set yerine keske 1-2 bilezik alsalarmış
bende bir set beğenmiştim ucuzdu da ama ailesi baska kuyumcu tercih etti.
hatta ben kuyumcuya girdiğimde secmem için tezgaha konmuş takılar vardı.
ben hiçbirini beğenememiştim.
sonra vitrinden model beğendim.
taşlı model di satarken para etmez dediler
satmam ki demiştim.
yani bazen özel günlerde takarım.
düğünümden kalan hatıra.

Canım öncelikle evliliğin evin, eşin hayırlı olsun. Düğün öncesi böyle tatsızlıklar zaman zaman olur ama sen Nişanlına güven, kp altın takmayacaksa o da onun ayıbı varda takmıyormu yada gerçekten yokmu tabiki o da ayrı konu tartışılır mesele yani.

Kac yasinda?
Benim oglumda tontis :)
Abur cuburu kendim secip aliyorum kafasina gore almasin istemesin diye
Biskuvi kraker cerez bazen cips misir patlatiyorum gofret falan.
Sevdiklerinden aliyorum.
Ama bogazina duskun kuzu.

10 yaşında canım bende herşeyi almasına izin vermiyorum. benim kızda aynı boğazına çok düşkün.
Cips sadece ayda bir kere mesela en büyük tutkusu baharatlı kraker. makarna pilav tutkusu var birde sabah kahvaltılarını şölen havasında geçirmeye bayılır.

Benim oglumda 12 yasinda boya gittikce belki verirler

M mutlumayis canım ben de üzüldüm gerçekten insanin en mutlu olması gereken zamanı böyle mahvediyolar önceden hazırlık yapsalardı keşke ben seni haklı buluyorum ama Nisanlinin yapcagi bişey yok onun üstüne gitme napsin bak o da kavga etmis önemli olan ikinizin mutluluğu set çok da onemli bişey değil ama ben senin kırılmani anlıyorum bizim bütçemiz şu kadar gel kızım şöyle bişeyler bakalım deselerdi keşke. Sen mesafeli davran kırıldığını anlasınlar ama nisanlinla aranı iyi tut . Allah hepimize herseyin hayırlısını huzurlusunu versin

kızlar evim için tezgah değiştiriyorum dedim yaa, fark istememişlerdi ama son anda daha kaliteli bi tezgah beğenmiştim dün hatta, sonra adam bu biraz pahalı dedi ne kadar diye sorduk, size dönecem ustama sorup. bugün aramışlar daha pahalı olan tezgahı takmışlar eve en son beğendiğim yani biz daha onay vermeden, dedik eğer çok fark olmazsa alırız ciddi fark varsa gerek yok ilk beğendiğimde olur.. ama adamlar fiyat bile bildirmeden takmışlar eve. sonra eşime fiyat farkı 500 tl dediler.. eşim de kızdı biz size fiyatı sorduk siz gidip taktınız bize 500 tl çok fazla dedik. adam sonra tamam haklısınız diyip 250 tlye anlaştık. ayın 1 inde tezgah fiyat farkı veriyoruz. ama tam içime sinen birşey oldu..250 tlyi de verecez napalım:)

eşim bu sabah bana 30 tl bırakmış nerden estiyse.. param da vardı.. herhalde dün ruj,rimel aldım, marketten ufak tefek birşeyler daha aldım demiştim, 28 tl harcadığımı söyledim o da paramın bittiğini anlamış sanırım.. iyi oldu atarım zulaya:)

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah. Önemli olan sizin içinize sinmiş olması güle güle kullan. 250 lira ödenir allah sağlık versin sizede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…