canım belli dönemlerde böyle hissetmek normal, yani sorun tam olarak ne bilmiyorum ama içini ferah tutmanı bu kandil gününde dua etmeni isterim.. sorun kv mi eşin mi tam anlamadım ama eşinle ilgiliyse konuşmak anlatmak gerek. belki klişe gelebilir fakat insanın aklına ilk gelen şey bu.. karşına alıp her noktayı söylemen gerek.Ben şu an hayatımdaki en mutsuz dönemdeyim. Neden bilmiyorum sabırsızım. Bu sefer aklımdaki herşeyi dile vurdum. Hala neden söylemişim, o beni çok seviyormuş. Çok özlüyormuş konu ile ilgili tek cümle yok.
Nişanlıyken de anlataamıyordum sorumluluk veya işlerden arada kaynıyordu. Yada heyecan veya özlemden bende görmezden geliyordum. Ama derdimi anlatmaya çalıştığım bir insana ama ben seni çok seviyorum cevabı almak çok sinir bozucu olmaya başladı. Hakkımızda hayırlısı. Balık burcu eş cok zormuş.
Canim bende aylik almiyorum yani meyveyi sebzeyi aylik alamiyoruz zaten.hiç liste yapmadım canım eksilen oldukça alıyorum, aylık alışveriş diye bişeyim yok hiç ama bazen yanlış mı yapıyorum diyorum. birde kızım 10 yaşında ona günlük harçlık veriyorum 5 -6 lira götürüyor, 3 lira tost ayran kalan 3 ü de abur cubur alıyo şeker dondurma acaba diyorum haftalık olarak mı versem en azından idare etmeyi öğrense mi yoksa erken mi ?
Canim bende aylik almiyorum yani meyveyoisebzeyi aylik alamiyoruz zaten.
Pirinc makarna tuz seker cay yag o gibi seyleri aliyorum mesela 2 ay yetiyor
Gerisini sen gibi bende eksildikce aliyorum ama yaziyorum hani haftada 1 defa markete gidip halletmeye calisiyorum. Pazara cikiyorum
Yada acilse o gun aliyorum oyle.
Kahvaltiligimda 2 hafta rahat yetiyor alinca.
Cok almiyorum kotu olmasin diye.
Benim oglumda hergun 5tl goturuyor.
Abur cubur almiyor ama eve aliyorum ben alisverise ciktigimda evde yiyor zaten okulda tost-ayran
Simit-ayran falan aliyor.
Ne yedigini gelince anlatir bana
Benimde aklima geldi hani 20tl haftalik versek idare etse ama gunluk 5tl harciyor yettiremez galiba.
Bu seneyi gunluk 5tl olarak bitirdik seneye ne olur bakalim
Peki bisi sorucam hani ozelse buraya yazmak istemiyorsan ozelmsj yazabilirsin
Esinizle sorunlariniz hani sadece bu k.v olaylarimi baska bisi var mi?
Seni bukadar mutsuz eden cok ufak seyler olmamali
canım belli dönemlerde böyle hissetmek normal, yani sorun tam olarak ne bilmiyorum ama içini ferah tutmanı bu kandil gününde dua etmeni isterim.. sorun kv mi eşin mi tam anlamadım ama eşinle ilgiliyse konuşmak anlatmak gerek. belki klişe gelebilir fakat insanın aklına ilk gelen şey bu.. karşına alıp her noktayı söylemen gerek.
Kac yasinda?Bende öyle işte kuru bakliyat gidiyor zaten bayağı her hafta pazara gitmiyorum 2 haftada bir gidiyorum. aldıklarım yetiyo araya bakliyat falan katınca sıkıntı olmuyor dondurucudan faydalanınca iyi oluyor.
Kahvaltılık da haftada bir kere adam akıllı kahvaltı yapıyoruz peyniri falan vakumlatıyorum tereyağını da alıp parçalara bölüp dondurucuya atıyorum zeytin bu sene ilk defa kendim yaptım..
Abur cubur çok taraftar olmasamda evde bulunduruyorum ben de ama şu son 2 ayda okulda da başladı kilosu yaşına göree 2 3 kilo fazla bunu anlattıkça daha çok düşüyo galiba.
sanırım bir dahaki sene haftalığa geçmek daha mantıklı. bu senede bişey kalmadı.
Hosgeldinselam kızlar , bayadır girmiyordum , bu aralar biraz geniş bıraktım kendimi , havadan midır nedir , eksiye düşmedik ama yatırım da yapmadık , sizlerde durum nedir herşey yolunda mı
Canım öncelikle evliliğin evin, eşin hayırlı olsun. Düğün öncesi böyle tatsızlıklar zaman zaman olur ama sen Nişanlına güven, kp altın takmayacaksa o da onun ayıbı varda takmıyormu yada gerçekten yokmu tabiki o da ayrı konu tartışılır mesele yani.Selam kızlar sizinle bi derdimi paylaşmak istiyorum biraz konu dışı olabilir kusura bakmayın.. Hatırlarsanız allahın izniyle düğünüm var 10 gün sonra ben günlerdir kaynanamlar çağırcak gitcez set bilezik beğencez diye beklerken kayınpeder dün param kalmadı ben düğünde altın takmıcam demiş nişanlımla kavga etmişler beynimden vuruşmuşa döndüm benim ailem zor durumda 2 bilezik bi yarım altın yaptı şunların yaptıklarına bak şok oldum. Sonra dün görümcem aramış nişanlıma bi tane set aldık demiş sadaka gibi ayıp değil mi kafasına göre gitmiş seçmiş benim beğenmem gerekirken üstelik duyduğuma göre setler satılınca para etmiyor ne yapcam şaşırdım ben tavır koydum konuşmuyorum babam yapma etme sen saygını bozma diyo nişanlım annemin günahı yok suç babamda diyo ama ben soğudum konuşmak görüşmek istemiyorum içimden gelmiyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Kac yasinda?
Benim oglumda tontis :)
Abur cuburu kendim secip aliyorum kafasina gore almasin istemesin diye
Biskuvi kraker cerez bazen cips misir patlatiyorum gofret falan.
Sevdiklerinden aliyorum.
Ama bogazina duskun kuzu.
Benim oglumda 12 yasinda boya gittikce belki verirler10 yaşında canım bende herşeyi almasına izin vermiyorum. benim kızda aynı boğazına çok düşkün.
Cips sadece ayda bir kere mesela en büyük tutkusu baharatlı kraker. makarna pilav tutkusu var birde sabah kahvaltılarını şölen havasında geçirmeye bayılır.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah. Önemli olan sizin içinize sinmiş olması güle güle kullan. 250 lira ödenir allah sağlık versin sizede.kızlar evim için tezgah değiştiriyorum dedim yaa, fark istememişlerdi ama son anda daha kaliteli bi tezgah beğenmiştim dün hatta, sonra adam bu biraz pahalı dedi ne kadar diye sorduk, size dönecem ustama sorup. bugün aramışlar daha pahalı olan tezgahı takmışlar eve en son beğendiğim yani biz daha onay vermeden, dedik eğer çok fark olmazsa alırız ciddi fark varsa gerek yok ilk beğendiğimde olur.. ama adamlar fiyat bile bildirmeden takmışlar eve. sonra eşime fiyat farkı 500 tl dediler.. eşim de kızdı biz size fiyatı sorduk siz gidip taktınız bize 500 tl çok fazla dedik. adam sonra tamam haklısınız diyip 250 tlye anlaştık. ayın 1 inde tezgah fiyat farkı veriyoruz. ama tam içime sinen birşey oldu..250 tlyi de verecez napalım:)
Afiyet olsun. Şimdilik buradayım birazdan alış verişe gideceğiz inşallah. a kanalında gezelim tozalım Prg. Var Mardini tanıtıyorkızlar nerdesiniz bi iki çift laf edeydik.. yeni oturdum çay istedim, sizi okudum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?