Küçük Düşün Büyük Olsun!

chericherilady gğle güle kullan.

Pek okuyamadım bugün. Şöyle bir göz artım. Harçlıklarla ilgili bir konuşma olmuş. Ben oğluma 2 senedir haftalık 20 tl veriyorum. Ve bunun dışında bir kuruş bile vermiyorum. Pazartesi hepsini bitirse de asla takviye yapmıyorum. Ciğerim parçalanıyor o ayrı tabi. Parasız okula gittiği için.
Bazı haftalar artırıyor. Kumbarasına atıyor. Bazı haftalar ilk iki gümde bitirtiyor. Diğer günler züğürt geziyor.

Canim hayirli olsun telf.
Evin kulanmadim ama bim sole kulandim koku falan almadim o da guzedi bence

Hayırlı kandiller arkadaşlar
Hepsini okuyamadan yazıyorum.çocuklardan fırsat bulamıyorum pek
@kikikoko başınız sağolsun
tr_lelli alyansın çok güzel güle güle kullan
Cok sagol canim

Dolabın bana ait kısmını düzenledim
Yazlıkların bir kısmı hurçtaydı onları çıkarıp yıkadım
Yarın ütülerin
2 pantolon ayardım 2 de kazak verilecek
1 gömlek atılacak 2 tişört toz bezi olacak
1 pantolonum bardı çok seviyordum paçasına çamaşır suyu damlamıştı onuda ayırdım terziye götürüp şort yaptırayım diyorum

Eşimin kısmı duruyor o ayıklasın istiyorum yani hangi pantolon oluyor hangisi olmuyor bilmiyorum denetmem lazım

Bu gün harcama yok benden ama eczaneden ilaç aldım parasını yarın veririm 31 tl

Kızlar bide 2 çekyatım var onların yüzlerini yeniliyeceğiz evimiz küçük döşemelerim koyu renk
O yüzden açık bir ton yaptırayım diyorum vizyon yada krem
Odayı büyük ve ferah göste mek için önereceğiniz bir renk varmı
Bide kumaş önerisi olan varsa sevinirim
Adama dedim leke tutmayan kumaş olsun
Dedi şimdi hepsi öyle zaten ama niyetse pek inanasım gelmedi

Acık gri tonlarini seviyorum
Tay tüyü leke tutmuyor

Ben ancak uyuciim
Yarin yine baska semte gidicez annikoyla
Tshrt bakicam bu sefer
Eksiklerim bitsin artik evi temizlim
Ramazan yaklasiyor cam silesim var ya.

Başka bir döşemeci ye de sor istersen. Tay tüyü kumaşlar leke tutmuyor diye biliyorum. Benim değil amankardeşimin koltukları tay tüyü çok memnun olduğunu söylüyor. Krem, bej, açık mavi olabilir.

Ayy bende onu yapamamaktan korkuyorum birde çalışınca evde olmuyorum okula ben geçirmiyorum öyle olsa öğle yemeği yedirip öyle gönderir yanına da ona göre bi harçlık koyarım diyorum ama seneye deneyeceğim bu işi...

Canım ben mobilya mağazasındayım döşemecinin dediği gibi kumaşların çoğu leke tutmuyor ancak sana önerim seçeceğin kumaşın kartelasındaki parçaya tükenmez kalemle bir çizik at ve ıslak mendille sil çıkıyosa gözün arkada kalmasın ne olsa çıkar. biz mişteriye burada gösteriyoruz kimsenin kafasında soru işareti kalmıyo.

selam kızlar.. yoğun bir gündeyim.. üretim ve ofisim arasında mekik dokuyorum.. dün bimden sadece 3,40 tl harcadım.. akşam bazlama ekmeğiyle pizza hazırladım çayla yedik.. maklube planım vardı iptal ettim.. eşimle yürüyüşe çıktık eve geç geldik.. hazırlık yapamadım o sebeble.. bu akşam da arkadaşlarla yürüyüş yapacağız inşallah.. yine akşam yemeğini geçiştiririz birşeylerle..

seri yapmışsın boy boy
Birşey soracağım. Ben bu konudan sonra bir ayda biriktirebildim söylediğim miktarı. Bakıyorumda günlük harcamalarınız çok güzel miktarlarda. Ben harcamalarımı kısamıyorum. Markete uğradığımda sekiz liralık pringles ı gözümü bil kırpmadan alıp çıkıyorum. Bunu nasıl başarıyorsunuz. Birbirinizi denetliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…