- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Canim hayirli olsun telf.merhaba hanımlar
bugün moralim bozuk telefonum bozuldu tekrardan açılmadı format atılamadı yeni telefon almak zorunda kaldım
5 senedir kullanıyordum zaten bozulacağının farkındaydım da kullanabildiğim kadar kullanayım diyordum
bugüne kısmetmiş sağlık olsun
o kadar elim ayağım olmuş ki bütün gün kendimi boşlukta hissettim ne kadar çabuk alışmışız akıllı telefonlara
telefon dışında ufak alışveriş yaptım marketten 9 tl tuttu
dün happy centera gidemedim alacaklarımı yarın alırım artık
şokta evin marka ayçiçek yağı var 5 litresi 24 lira kullanan var mı bir de bu markayı sorayım sizlere
baya uygun fiyatı dikkatimi çekti
Cok sagol canim
chericherilady gğle güle kullan.
teşekkür ederim hanımlar sağolunCanim hayirli olsun telf.
Evin kulanmadim ama bim sole kulandim koku falan almadim o da guzedi bence
Cok sagol canim
Acık gri tonlarini seviyorumKızlar bide 2 çekyatım var onların yüzlerini yeniliyeceğiz evimiz küçük döşemelerim koyu renk
O yüzden açık bir ton yaptırayım diyorum vizyon yada krem
Odayı büyük ve ferah göste mek için önereceğiniz bir renk varmı
Bide kumaş önerisi olan varsa sevinirim
Adama dedim leke tutmayan kumaş olsun
Dedi şimdi hepsi öyle zaten ama niyetse pek inanasım gelmedi
Başka bir döşemeci ye de sor istersen. Tay tüyü kumaşlar leke tutmuyor diye biliyorum. Benim değil amankardeşimin koltukları tay tüyü çok memnun olduğunu söylüyor. Krem, bej, açık mavi olabilir.Kızlar bide 2 çekyatım var onların yüzlerini yeniliyeceğiz evimiz küçük döşemelerim koyu renk
Ayy bende onu yapamamaktan korkuyorum birde çalışınca evde olmuyorum okula ben geçirmiyorum öyle olsa öğle yemeği yedirip öyle gönderir yanına da ona göre bi harçlık koyarım diyorum ama seneye deneyeceğim bu işi...chericherilady gğle güle kullan.
Pek okuyamadım bugün. Şöyle bir göz artım. Harçlıklarla ilgili bir konuşma olmuş. Ben oğluma 2 senedir haftalık 20 tl veriyorum. Ve bunun dışında bir kuruş bile vermiyorum. Pazartesi hepsini bitirse de asla takviye yapmıyorum. Ciğerim parçalanıyor o ayrı tabi. Parasız okula gittiği için.
Bazı haftalar artırıyor. Kumbarasına atıyor. Bazı haftalar ilk iki gümde bitirtiyor. Diğer günler züğürt geziyor.
Canım ben mobilya mağazasındayım döşemecinin dediği gibi kumaşların çoğu leke tutmuyor ancak sana önerim seçeceğin kumaşın kartelasındaki parçaya tükenmez kalemle bir çizik at ve ıslak mendille sil çıkıyosa gözün arkada kalmasın ne olsa çıkar. biz mişteriye burada gösteriyoruz kimsenin kafasında soru işareti kalmıyo.Kızlar bide 2 çekyatım var onların yüzlerini yeniliyeceğiz evimiz küçük döşemelerim koyu renk
Bu konuyu görünce gaza geldim. Ben ki müsriiif, ben ki alışverişkoliik, ben ki iradesiiz gördüğünüz mini kumraba artı 240 dolar birikmişe sahibimEki Görüntüle 1994082 Eki Görüntüle 1994082 Eki Görüntüle 1994082
Hızımı alamayıp birkaç kere daha aynı resmi eklemeden gideyim. İşte bunlar hep cahillik
Birşey soracağım. Ben bu konudan sonra bir ayda biriktirebildim söylediğim miktarı. Bakıyorumda günlük harcamalarınız çok güzel miktarlarda. Ben harcamalarımı kısamıyorum. Markete uğradığımda sekiz liralık pringles ı gözümü bil kırpmadan alıp çıkıyorum. Bunu nasıl başarıyorsunuz. Birbirinizi denetliyor musunuzseri yapmışsın boy boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?