Birşey soracağım. Ben bu konudan sonra bir ayda biriktirebildim söylediğim miktarı. Bakıyorumda günlük harcamalarınız çok güzel miktarlarda. Ben harcamalarımı kısamıyorum. Markete uğradığımda sekiz liralık pringles ı gözümü bil kırpmadan alıp çıkıyorum. Bunu nasıl başarıyorsunuz. Birbirinizi denetliyor musunuz
Bu konuyu görünce gaza geldim. Ben ki müsriiif, ben ki alışverişkoliik, ben ki iradesiiz gördüğünüz mini kumraba artı 240 dolar birikmişe sahibimEki Görüntüle 1994082 Eki Görüntüle 1994082 Eki Görüntüle 1994082
Biz topikcek kumbaralari pek severizHızımı alamayıp birkaç kere daha aynı resmi eklemeden gideyim. İşte bunlar hep cahillik
Cok pahaliymis ya hakmarda 5küsür falan oluyorBirşey soracağım. Ben bu konudan sonra bir ayda biriktirebildim söylediğim miktarı. Bakıyorumda günlük harcamalarınız çok güzel miktarlarda. Ben harcamalarımı kısamıyorum. Markete uğradığımda sekiz liralık pringles ı gözümü bil kırpmadan alıp çıkıyorum. Bunu nasıl başarıyorsunuz. Birbirinizi denetliyor musunuz
canım bende yeniyim daha 2 gündür sıkıyorum kemerleri. öncesinde bende aynıydım. umarım daha iyi olacak çünkü bi yandan borç kapatmaya çalışıyorum.buranın beni frenliyeceğine inanıyorum sen de her gün aramıza katılırsan bence olur bu iş.Birşey soracağım. Ben bu konudan sonra bir ayda biriktirebildim söylediğim miktarı. Bakıyorumda günlük harcamalarınız çok güzel miktarlarda. Ben harcamalarımı kısamıyorum. Markete uğradığımda sekiz liralık pringles ı gözümü bil kırpmadan alıp çıkıyorum. Bunu nasıl başarıyorsunuz. Birbirinizi denetliyor musunuz
bence konur canım... pişmiş falan bi çok şey denedim kurabiye poğaça gibi herhangi bi sorun olmadı ama..birşey soracaktım kızlar, dün kandil diye teyzesine gittik. fazla kandil simidi vardı bana verdi buzluğa koyuluyormu deneyen varmı tadı kaçarmı acaba. diyetteyiz bu ara yiyemeyiz.
Kurabiye koyuyorum ben koku falan olmadi canimbirşey soracaktım kızlar, dün kandil diye teyzesine gittik. fazla kandil simidi vardı bana verdi buzluğa koyuluyormu deneyen varmı tadı kaçarmı acaba. diyetteyiz bu ara yiyemeyiz.
benim ev de göçüyor, cumartesi detaylı temizlik beni bekler...kolay gelsin canımMerhaba hanımlar mutfağımı temizliyorum erzak dolabını temizledim düzenledim, baharatlıkları temizleyip doldurdum fazla olan baharatları buzdolabında saklıyorum. Sıra küçük ev aletlerinde. Biraz çay molası verdim. Of ya çok iş var çok çalışmam gerek
Sizler ne yapıyorsunuz.
Merhaba hanımlar mutfağımı temizliyorum erzak dolabını temizledim düzenledim, baharatlıkları temizleyip doldurdum fazla olan baharatları buzdolabında saklıyorum. Sıra küçük ev aletlerinde. Biraz çay molası verdim. Of ya çok iş var çok çalışmam gerek
Sizler ne yapıyorsunuz.
Teşekkür ederim canımKolay gelsin canım. Bende bu pazar detaylı girişicem inşallah.
Teşekkür ederim canım sağolasınbenim ev de göçüyor, cumartesi detaylı temizlik beni bekler...kolay gelsin canım
Bimdeki rimelı aldım bu sabah harika çıktı tavsiye ederimKizlar kizlar h
Hapycanterde 90tl harcadim
Biryag,tozseker,kupseker, bingo yumusatici
Bingo deterjan
Pirinc,salca,süt,makarna falan aldim.
Indirim vardi.
Gratisde de 51tl harcadim karttaki puanlarla aldim.
Karsiladi.
Ruj,kapatici, vucut icin sprey,sampuan aldim.
Rimel almadim bi o kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?