- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Günaydın kızlar
Kurbanın geri kalan parasını vereceğiz bugün. Ama bu sene bu kurban hiç içime sinmiyor.
Geçen seneden söz vermiştim kendime. Seneye kesmeyeceğim diye. LÖSEV ya da Kızılay'a vereceğim diye. O kadar insan muhtaç iken bilmem kaç kilo Eti dondurucuda saklamak vicdanımı sızlatıyor. Aya 10 Bi. Liradan fazla para giriyor evimize. Her ay Eti'mizi kıymamızı alabilecek durumdayız çok şükür.
Seneye Allah nasip ederse kesmeyip böyle kurumlara bağış yapacağım.
Uzun yıllar kurban kesmedik. Hep böyle kurumlara bağışladık. Bir kaç yıldır arkadaşlarla büyük baş kesiyoruz. Bu sene de çok ısrar ettiler. Ama ben kendimi çok suçlu hissediyorum. Halbuki geçen seneden söz vermiştim kendime. Artık yapacak birşey yok. Allah izin verirse seneye bağışlarız artık.Bayılıyorum bu düşünceye. Kurban kesecek gücüm olsa kesinlikle lösev veya mehmetçik vakfına bağışlardım ben de.
Ben löseve güveniyorum. Tabi ki dağıtıyoruz ihtiyacı olanlara ama yine de dondurucuya et yığmak vicdanımı rahatsız ediyor.Kızlar ben artik vakiflara bile olan guvenimi kaybettim
Okadar cok sey duyduk ögrendikki
Ne paralar indirildigini cebe saskinim.
Allah'ın bizden istegi kurban yani ben öyle goruyorum
Böylede evine et giremeyen insanlari sevindiriyoruz.
Evet canım biz de söyledik onu bu haftasonu okul alisverisi var dedi işte. .. keşke gittiğimizde olsaydı neyse nasip bakalım. Sorun etmez herhalde bu olaylar nasip meselesiGünaydın kızlar
Maaşım yatmış. Hooopppp araba kredisi çekmiş parayı.
4500 kart, 550 yardımcının mmaşı, faturalar vs derken kalan parayı da inşallah düzenli harcariz.
2 gr altın alacağım bugün.
@dilruba neden bu bayram tatilinde yapmamışlar acaba. Okul Zaman'ı herkes evine yerine yerleşmişken düğün yapanlar herkesin katılamamasını da göze almalı bence.
Gidemezsen de anlayışla karşılamalılar.
evet ben evlılıgımın ılk yıllarında evdekılerı kontrol etmeden alıyordum sonra boceklendı falan bende artık şuursuzca almıyorum evdekılerı erıtıyorum. evdekılerden yemek lıstesı yapma fikri cok guzelKızlar bi de evdeki malzemeleri aklımızda tutmamız yemek planı yapmamız çok önemli mesela evde patates var sogan var yapalım bi patates oturtma . Evde malzeme varken gidip markete başka seyleri almiyalim haftalık yemekliklerimizi belirleyelim evdekiler den yemek üretelim
canım döviz cok pahalı degıl mı bende ufak bır mıktar alırım dıye düşündüm ama pahalı geldıMaaşlar yarın yatacak sanırım.
Bu ay maaştan 1500 TL kalıyor. Bunu tamamen harçlık olarak ayırmayı planlıyoruz. Kart azalır böylece
Oradan buradan gelecek yevmiye ve yolluklarım var. Geçen hafta gittiğim görev için verecekler. Çok değl ama onunla döviz almayı planlıyorum.
canım eşin gıtse sadece en azından hem gönül yapmış hemde cok para harcamamış olursunuzEvet canım biz de söyledik onu bu haftasonu okul alisverisi var dedi işte. .. keşke gittiğimizde olsaydı neyse nasip bakalım. Sorun etmez herhalde bu olaylar nasip meselesi
Amin canımBiz de büyükbaş katilicaz kızlar. Allah hepimizinkini kabul etsin insallah
Ooo tabiki sen gel yeterki nezaman olursa motive olursun en azindan.bende kışlık hazırlıgındayım eşime yaptıklarımı gosterdım neden daha once yapmadın dıyobende daha once bılmıyordum kı dedım şimdi insallah zıyan etmeden yerız heepsını hem cok sevıyorum mutfak işlerini hemde bıseylerı uretmek cok hoşuma gıdıyor.
ayrıca benı de aranıza alın bende ekim olmasa da yılın başında bomba gıbı gelıcem ınsallah. ama ekimde cogu borcumuzu kapatmış olcaz
Evet pahalı ama Türk parası olarak tutamıyoruz biz.evet ben evlılıgımın ılk yıllarında evdekılerı kontrol etmeden alıyordum sonra boceklendı falan bende artık şuursuzca almıyorum evdekılerı erıtıyorum. evdekılerden yemek lıstesı yapma fikri cok guzel
canım döviz cok pahalı degıl mı bende ufak bır mıktar alırım dıye düşündüm ama pahalı geldı
canım eşin gıtse sadece en azından hem gönül yapmış hemde cok para harcamamış olursunuz
Evet pahalı ama Türk parası olarak tutamıyoruz biz.
Mutlaka arada kaynıyor.
2 gram altın aldım.
Güle güle güzel günlerde yiyin inşallah
Evet canım bu da guzel bir fikir .. belki öyle yaparız. Artık yoruldum sürekli ekstra harcama.evet ben evlılıgımın ılk yıllarında evdekılerı kontrol etmeden alıyordum sonra boceklendı falan bende artık şuursuzca almıyorum evdekılerı erıtıyorum. evdekılerden yemek lıstesı yapma fikri cok guzel
canım döviz cok pahalı degıl mı bende ufak bır mıktar alırım dıye düşündüm ama pahalı geldı
canım eşin gıtse sadece en azından hem gönül yapmış hemde cok para harcamamış olursunuz
onu öğrenmek de zor oluyo iste:) bi şekilde belli et kamerası kötü ama kışın da gezmiyoruz şu an ihtiyacım yok falan diye araya sıkıştırKızlar dogum gunum deyince aklıma geldi
Benim telf iyi bi telf degil
Ben cok teknolojiyide takip eden biri degilim.
Kamerasi iyi degil telefonumun.
Cok net guzel cekmiyo
Onu dile getirmistim esimin yaninda oflanip poflanmistim telefon hediye alicak gibi sanki bana
Ama suan istemiyorum
Taksitle alacak neticede suan gerek yok.
Yani tam bilmedigimdende alma falan da diyemiyorum
(Her dogum gunumde alir o aralar neyden yakiniyosam onu alir
Bilezik almisti birinde, birinde saat aldı,bu telefonuda dogum gunumde aldı falan falan)
Yani eger oyle bi dusuncesi varsa seneye kalsin dicem ögrenmem lazim.
Seneye yaz aliriz zaten kisin evdeyim nereye gidip ne cekicem esimin telf falan cekiyoruz.
O kendi telt degistirecek baya yiprandi telefonu.
Bakalim bi yoklamam lazim ögrenebilirsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?