Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar anneme surekli kanka diyorum agzima yerlesti
Annemde dun kanka demeye basladi bana
Magzada kanka baksana diye bagiriyo bana diger tezgahdan :)
Allahina gurrbann kizooommm dedim.

Kadinida kendime benzettim yemin ederim.

Ayyy köy peyniri helede dogunun peyniri su suya basilandan otlu falan cok guzel oluyor ya afiyetle tuketin canim
bizimki otlu değil ama o da güzel, hatta şimdiden eritme salamura peynir siparişi verdim bile yazın yapıyorlar, geçen sene aldım çok sevdik çok memnun kaldım bu yıl da bana yapın dedim.. biber salçasını geçen kış antepten istettim.. ama daha iki yıl daha gider bana sanırım.. benim bi ev hanımlığa yatkın yanım var sanırım.. mutfakla ilgilenmeyi, market alışverişi yapmayı, tabak çanak almayı çok severim.. ama haftasonu tatil olunca da evde sıkılırım.. bende bi dengesizlik var ama anlayamadım:)

Ben peynir takintiliyim her peyniri yer mi insan? Her turlu yerim

Van otlu
Kars kasari
Kuflu peynir
Yayla peyniri
Kolot
Antep peyniri
Isli peynir
Telli peynir
Kuru peynir

Boyle peynir cesitleri sayesinde ufkum genisledi yoreleri ogrendim yeminle.

Bana peynir ekmek versinler biraksinlar bi kosede :)

Benimde kahvaltılık ve kıyma alınacak.Çeşit peynir ve zeytin severim bende.Reçellerim görümcem ve annemden.

Zeytin deneyeyim bakalım bende beğenirsek devam ederiz

Kizlar anneme surekli kanka diyorum agzima yerlesti
Annemde dun kanka demeye basladi bana
Magzada kanka baksana diye bagiriyo bana diger tezgahdan :)
Allahina gurrbann kizooommm dedim.

Kadinida kendime benzettim yemin ederim.
Ne güzel ya annem yakınımda olsa ben de hiç arkadaş aramam kafalarımız aynıdır :)

ben de severim peynirleri.. aynen saydığın çeşitler...

eşime ramazan ayında işyeri alışveriş kartı veriyor
biraz da ondan sanırım
markete gitmek istememem
alacaklarım çok acil olmayınca da bekletebiliyorum
bak iyiki hatırlattın doğru ya bizimkine de kart veriliyordu her yıl, bakalım hala ses çıkmadı verseler alışverişimi onlardan yapardım..

Folik asit kulla maya basla. Bende yaz sonuna dogru dusunuyorum gecen ay basladim kullanmaya

vay süper peynir gurme :)

Merhaba kizlar bayagidir yazamadim. Herkez iyi galiba. Anca okuyabildim sayfalari. Okumadan yazamiyorum.

mavimli gozunuz aydin. Omurleri uzun olsun yavrularinin.

19 mayisi gecen yildan programladigimjz tatili yaptik. 800 3 aldigimi zannettigim biletleri megerse alamamisim. Son dk havaalaninda aldik 1700 tl ye. Cok moralim bozuldu ama olacagi varmis dedim.

500 tl de gittigimiz yerde harcadik
Guzeldi eglendik kalabaliktik. 3 aileydi ama sorunsuz gecti memnun ayrildik ordan.

Son zamanlarda hesap islerine bakamiyoruz bile. Ama arada yine ufak ufak dolar aliyorum.

A101 de 2lt lik biryaglar 2 tane alinca 110 tl ye geliyordu tanesi. Dun baktim ama kalmamisti.

Ramazan alisverisi yapmam lazim hem eve hemde ihtiyac sahipleri icin paket yapiyorum onlari alicam bu hafta.

Cok harcamali geciyor ama olsun Allah rizasi icin yaptilan seyin huzuru baska oluyor.

Selam kızlar.
Sabah 8 e 10 kala geldim işten yattım uyudum 3 te kalktım.
Ev dandını Hiçç yapasım yok.
Bizde daha alışveriş yapmadık ramazanlık
Çok yoruluyorum ve üşeniyorum haliyle.
Sadece sebze meyve ve kıymam biraz da makarna bakliyat varqq

Allah gönlüne göre versin. Allah kabul etsin.

Evime geldim ben

5tanesi 10tl tutku camasir aldim kendime
Sirt cantasi aldim
Ekran koruyucu aldim 20tl ekranina yapistirdik cantama attim dolmusa bindik bi baktim ekran yine catlamis cok uzuldum ya

Ben ne kullanicam bunun ekrani icin yanlar bombeli oldugu icin kenarindan citliyor hemen.
Cantamda biseye carpsa hemen kiriliyor
Bari 2-3gun kullansaydim beee

Telefonum samsung s7 edge orj kilifi kapakli on ekran koruyucu da ayri plaka.
O surekli catliyo boyle koruyucusuz kullanmakda ekran cizilir kirilir korkuyorum.

Komple kilifidami degissem napsam ya

60tl harcadim geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…