bizimki otlu değil ama o da güzel, hatta şimdiden eritme salamura peynir siparişi verdim bile yazın yapıyorlar, geçen sene aldım çok sevdik çok memnun kaldım bu yıl da bana yapın dedim.. biber salçasını geçen kış antepten istettim.. ama daha iki yıl daha gider bana sanırım.. benim bi ev hanımlığa yatkın yanım var sanırım.. mutfakla ilgilenmeyi, market alışverişi yapmayı, tabak çanak almayı çok severim.. ama haftasonu tatil olunca da evde sıkılırım.. bende bi dengesizlik var ama anlayamadım:)Ayyy köy peyniri helede dogunun peyniri su suya basilandan otlu falan cok guzel oluyor ya afiyetle tuketin canim
Ben peynir takintiliyim her peyniri yer mi insan? Her turlu yerimbizimki otlu değil ama o da güzel, hatta şimdiden eritme salamura peynir siparişi verdim bile yazın yapıyorlar, geçen sene aldım çok sevdik çok memnun kaldım bu yıl da bana yapın dedim.. biber salçasını geçen kış antepten istettim.. ama daha iki yıl daha gider bana sanırım.. benim bi ev hanımlığa yatkın yanım var sanırım.. mutfakla ilgilenmeyi, market alışverişi yapmayı, tabak çanak almayı çok severim.. ama haftasonu tatil olunca da evde sıkılırım.. bende bi dengesizlik var ama anlayamadım:)
Benimde kahvaltılık ve kıyma alınacak.Çeşit peynir ve zeytin severim bende.Reçellerim görümcem ve annemden.Günayydinnnn..
Bugun cok enerjigim sebepsiz de bi mutluyum.
40kaplan gucunde gibiyim
Ramazan alirverisi yapmam lazim bu hafta
Kahvaltilik alicam degisik degisik (gece benim erbaslar kahvaltilik isterler)
Kiyma alicam.
Tavuk alicam.
Tereyag alicam.
Yani pahalı olan tayfa hepsi eyvah eyvahh
Zeytin deneyeyim bakalım bende beğenirsek devam ederizben bu hafta alışverişimi yapacam.. günden güne listeme alacaklar ekleniyor.. bu arada ben bim deki mor etiketli zeytinleri çok beğeniyorum.. bir kaç çeşit var, turuncu. yeşil, mor etiketli falan. tavsiye ederimm..iki kişi olduğumuzdan ufak şişelerden alıyorum uzun gidiyor..
Ne güzel ya annem yakınımda olsa ben de hiç arkadaş aramam kafalarımız aynıdır :)Kizlar anneme surekli kanka diyorum agzima yerlesti
Annemde dun kanka demeye basladi bana
Magzada kanka baksana diye bagiriyo bana diger tezgahdan :)
Allahina gurrbann kizooommm dedim.
Kadinida kendime benzettim yemin ederim.
ben de severim peynirleri.. aynen saydığın çeşitler...Ben peynir takintiliyim her peyniri yer mi insan? Her turlu yerim
Van otlu
Kars kasari
Kuflu peynir
Yayla peyniri
Kolot
Antep peyniri
Isli peynir
Telli peynir
Kuru peynir
Boyle peynir cesitleri sayesinde ufkum genisledi yoreleri ogrendim yeminle.
Bana peynir ekmek versinler biraksinlar bi kosede :)
bak iyiki hatırlattın doğru ya bizimkine de kart veriliyordu her yıl, bakalım hala ses çıkmadı verseler alışverişimi onlardan yapardım..eşime ramazan ayında işyeri alışveriş kartı veriyor
biraz da ondan sanırım
markete gitmek istememem
alacaklarım çok acil olmayınca da bekletebiliyorum
kızlar ben bayramdan sonra daha doğrusu kendi evime geçtikten sonra çocuk yapmayı planlıyorum.. yani aşağı yukarı en fazla 2 ay sonra ( rabbim nasip ederse, mahrum etmez inşallah). öncesinde yapmam gereken birşey ne bilim alınması gereken takviye vitamin falan var mı acaba. yoksa bi doktora uğrasam mı? sizce neyapayım önerdiğiniz birşey varsa sevinirimm
vay süper peynir gurme :)Ben peynir takintiliyim her peyniri yer mi insan? Her turlu yerim
Van otlu
Kars kasari
Kuflu peynir
Yayla peyniri
Kolot
Antep peyniri
Isli peynir
Telli peynir
Kuru peynir
Boyle peynir cesitleri sayesinde ufkum genisledi yoreleri ogrendim yeminle.
Bana peynir ekmek versinler biraksinlar bi kosede :)
canım sen doktora gittin mi.. yani folik asidi doktor mu uygun gördü, ben direkt başlasam olur mu ??Folik asit kulla maya basla. Bende yaz sonuna dogru dusunuyorum gecen ay basladim kullanmaya
Allah gönlüne göre versin. Allah kabul etsin.Merhaba kizlar bayagidir yazamadim. Herkez iyi galiba. Anca okuyabildim sayfalari. Okumadan yazamiyorum.
mavimli gozunuz aydin. Omurleri uzun olsun yavrularinin.
19 mayisi gecen yildan programladigimjz tatili yaptik. 800 3 aldigimi zannettigim biletleri megerse alamamisim. Son dk havaalaninda aldik 1700 tl ye. Cok moralim bozuldu ama olacagi varmis dedim.
500 tl de gittigimiz yerde harcadik
Guzeldi eglendik kalabaliktik. 3 aileydi ama sorunsuz gecti memnun ayrildik ordan.
Son zamanlarda hesap islerine bakamiyoruz bile. Ama arada yine ufak ufak dolar aliyorum.
A101 de 2lt lik biryaglar 2 tane alinca 110 tl ye geliyordu tanesi. Dun baktim ama kalmamisti.
Ramazan alisverisi yapmam lazim hem eve hemde ihtiyac sahipleri icin paket yapiyorum onlari alicam bu hafta.
Cok harcamali geciyor ama olsun Allah rizasi icin yaptilan seyin huzuru baska oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?