- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Oyyyy kuzum seni bilmez miyim.... sen değilsin. Emin'im benben degilim
Oyyyy kuzum seni bilmez miyim.... sen değilsin. Emin'im ben
Cnm kapakli kilif var bende de ama ekran cizilir kirilir duser falan diye endiseleniyorum boyledesamsung s7 edge de en çok sorun kıvrımlı ekranından çıkıyormuş zaten ekran koruyucusu tam yapışmadığı için
ben de bu yüzden s7 aldım
ekran koruyucu yapamasan da kapaklı kap alsan biraz korur sanki
Gecer insallah cnm bizde din sinavina calisiyoruz meyve fasli bir yandan bi oturamadim gittiKızlar naberyaa.. ben de tv izliyorum biraz sancim var dusunmemeye çalışıyorum :)
Belli zaten canım yufka dememiş olsan sıkma tarifi bende çok özledim peynir yasak bir süre. Yalnız yağlı ekmek yapar annem sıkma hamurundan o da güzel olur. Bu arada köy demiştin ya hangi köyündensin kozanınBayılırım canım zaman zaman yaparım
Selam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.
Saol cnm sanada kolay gelsinMerhaba kızlar
tr_lelli güle güle giy canım
Ben bu gün bayağı para harcadım
1000 tl
500 kanepelere verdik 500 de diğer ay vereceğim
500 de parke parası yarın ustayada para vermek lazım
Usta yarın akşam gelecek bende çocukları alıp okul gecesine gideceğin sanırım 2-3 saate hal olur artık gecede evi silip yerleştiririm
Sandaylelerde boyamada daha gelmedi
Canım neden peynir yasak sana.Belli zaten canım yufka dememiş olsan sıkma tarifi bende çok özledim peynir yasak bir süre. Yalnız yağlı ekmek yapar annem sıkma hamurundan o da güzel olur. Bu arada köy demiştin ya hangi köyündensin kozanın
Günaydın, kolay gelsin sana.Günaydın bugun evdeyim ben
Temizlik yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?