Küçük Düşün Büyük Olsun!

samsung s7 edge de en çok sorun kıvrımlı ekranından çıkıyormuş zaten ekran koruyucusu tam yapışmadığı için
ben de bu yüzden s7 aldım
ekran koruyucu yapamasan da kapaklı kap alsan biraz korur sanki
Cnm kapakli kilif var bende de ama ekran cizilir kirilir duser falan diye endiseleniyorum boylede
Buna uygun jelatin var mi acaba ona bakicam varsa simdilik jelatinle idare ederim.
Goruntusu cok hos ama bu bombeli ekran olayi koruyucu skintisi yuzunden vasat.

Merhaba kızlar
tr_lelli güle güle giy canım

Ben bu gün bayağı para harcadım
1000 tl
500 kanepelere verdik 500 de diğer ay vereceğim
500 de parke parası yarın ustayada para vermek lazım
Usta yarın akşam gelecek bende çocukları alıp okul gecesine gideceğin sanırım 2-3 saate hal olur artık gecede evi silip yerleştiririm
Sandaylelerde boyamada daha gelmedi

mavimli...güle güle büyüt yavrularını....sağlıkla...hayırlı evlat olsunlar inşallah...
Selam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.

güle güle büyüt yavrularını...sağlıkla..hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Günaydın kızlar
bu sene tatili bende eylül ayı düşünüyorum
antalya olur heralde bakalım kısmet

hawar güle güle kullan canım eşyalarını

ben de ekli değilsiz kızlar ama eklemek isterim hepiniz arkadaşım oldunuz
çok samimi arkadaşlarım ile paylaşmadığım şeyleri bile paylaşıyorum burada

dün akşam süpürgemin başlığı kırılmıştı onu yeniledim bir de toz torbası aldım 65 tl
kuaföre gittim boya kesim kaş bıyık 75 tl

paracıklar paracıklar harcansın paracıklar

Saol cnm sanada kolay gelsin

Canım neden peynir yasak sana.
Kuzum oğlumun inek sütü ve ürünlerine alerjisi var ben de emzirdiğim için tüketemiyorum canım. mavimli sende kuzularını iyi takip et alerjisi olmasın inşallah çok zor gerçekten hawar hayırlı olsun canım eşyalar sahibi sen ol

Günaydın Hanımlar,
Dün izinliydim. Bir arkadaşımla civardaki kolejleri gezdik. Erken kayıt indirimlerinin son haftasıymış bu hafta. Fiyatlar çok uçuktu. 22.000-30.000 arası genelde. Arkadaşın da öyle bir parası yok. Her yıl okul parasını tüketici kredisi olarak çekecekmiş. Bana çok saçma geldi. Çocuk ilkokul 1 e başlayacak. Lise sona kadar böyle olutacağım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…