Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aiyy cok mebla yaa

Bana hesap yapinca fena pahali geliyor
o parayla dukkan acar oglumu icine oturtur esnaf yaparim diyorum.
Genel uni mezunlarinin asgari ucretle calistigini varsayinca haklarini alamadiklarini dusununce.

Ben bugun cikmicaktim sozde disari ama tamamen unuttum oglumum dogum gunu bu cumartesi

Babasi telefon bakiyo (hala erken oldugunu dusunuyorum tamam bazen lazim oluyor ama)

Anneme babam kartini vermis neye ihtiyaci varsa alin demis.

Esofmanlari hep kisa geliyor ve swete ihtiyaci var.
Annemde kaprisini tshrtunu ben alirim en azindan ihtiyaclari giderilir dedi.

Sagolsunlar kiyafeti onlar halledicek.
Kardesimde ayakkabi alicak.

Esimde dun ogluma telefon annenle benim hediyem ona gore dedi.

Pastasini alicam bende.

Saat vardi aklimda ama dandik bisi almak istemiyorum en az 100tl gozden cikarmam lazim telefon olayi zorlar bizi bu ay alamam artik.

Kizlar ya annem hep oglum kucukken buyusun buyusun artik dedigimde simdi rahat zamanin yediriyosun iciriyosun yatiriyosun buyusun bak buyudukce ihtiyaclar derdi artiyor derdi.

Valla öyleymis.

Buyudukce daha zor oluyor.
Istediklerini yaptiriyorlar bir sekilde

şimdiden yeni yaşını kutluyorum.. rabbim size bağışlasın uzun yıllar beraberliğiniz olsun inşallah..

Aiyy cok mebla yaa

Bana hesap yapinca fena pahali geliyor
o parayla dukkan acar oglumu icine oturtur esnaf yaparim diyorum.
Genel uni mezunlarinin asgari ucretle calistigini varsayinca haklarini alamadiklarini dusununce.
Yani sonuçta hiç bir okul Einstein yetiştirmiyor bi de yetiştirse de ülke şartları çok değişken. Yarın ne olacağı belli değil. Özel üniversite ücretleri, ilkokuldan daha düşük bi de.
Arkadaşım da şöyle bir sorun var. Karı koca memurlar. 08:30-17:30 çalışıyorlar. Devlete verse çocuğu karşılayacak kimse yok. Mecbur özele verecek.

Kesinlikle haklisin
Ne olacak okullar belli degil egitim sistemi surekli degisiyor

Mutlu yaşları olsun. Benimki 4 yaşına girecek. Okulda arkadaşının ayakkabısı ışıklıymış. O da istiyormuş. Başladı şimdiden. Seninkinin yaşına gelince hakkımızda hayırlısı valla

Hanımlar size hayranım valla ne güzel birikim yapıyorsunuz ben yapamıyorum tek eşim çalışıyor ve kredi odememiz var kredili avansla geçiniyoruz kimi zamanda borçla
Ağustos'ta bı daha kredi cekicez 3 senelik bozdurulan bileziklerim için gericde kalicak olan maaş 800-1000 arası olcak çok istiyorum birikim yapmak ama tek ve yarım maaşla zor olcak umarım bende toparlar araniza katilirim ama şu sıralar mümkün değil sizlere bol birikimler

Selam kızlar
tr_lelli şimdiden oğluşunun doğum günü kutlu olsun
Kaç yaşına girecek?
Benim de eşimin cuma doğum günü.
Gece çalışması beni mahvediyor. Bu hafta çok bitkin hissediyorum ++çekilmez adet sancılarım.
Oplumu bile komşu alacak bugun okuldsn kendininkini alırken ;(
Eşime pasta artı hediye alıcam ama karar veremiyorum. Bir ihtiyacı da yokki ;(
Birde bu sene ek olarak balonlarla mumlarla evi süsleme yi düşünüyorum.

Bizim semtte devlet okulu yok, yakınlardaki semtlerde var, onlarla konuştu. Etüt yok malesef. Bir de özel etütler varmış. Onların da fiyatları yüksekmiş.

Eniştenin doğum günü şimdiden kutlu olsun.

Hoş geldiniz.

Allah yardımcıları olsun
bakalım biz o dönemlere gelince ne yapacağız
Ben de tam olarak aynı düşünceyle gittim. Birkaç sene sonra aynı telaşlara düşeceğiz. Durum nasıl bir göreyim dedim. Sen yazdırdın mı kreşe? Eylül'de başlatmayı düşünüyordun diye hatırladım.

yok canım yazdırmadım
doğru hatırlıyorsun o zamanları düşünüyorum
Ama tereddütlerim de var
1 kış daha mı geçirsem
bakalım nasıl yapacağım?

yok canım yazdırmadım
doğru hatırlıyorsun o zamanları düşünüyorum
Ama tereddütlerim de var
1 kış daha mı geçirsem
bakalım nasıl yapacağım?
Benim kız geçen yıl Eylül'de yarım gün olarak başladı. Ağustos sonu 3 yaşını doldurmuştu. İlk ay alışma evresinden kaynaklı zorlandık ama sonrası rahattı. Şu geçen bir yılda epey ilerleme kaydetti okul sayesinde. Sıra beklemeyi, paylaşmayı ve en önemlisi dünyanın kendi etrafında dönmediğini öğrendi. Kreş bence çok iyi ama detaylı araştırma yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…