Selam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.
folyo derken canım yapışkanlı kağıtlardan mı bahsediyorsun?
annemin yazlık dolabına yapmıştık
kolay oluyor ama 2 kişi lazım hava boşluğu olmasın diye üst taraftan aşağıya doğru işlem yapmak gerekiyor
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Evime geldim ben
5tanesi 10tl tutku camasir aldim kendime
Sirt cantasi aldim
Ekran koruyucu aldim 20tl ekranina yapistirdik cantama attim dolmusa bindik bi baktim ekran yine catlamis cok uzuldum ya
Ben ne kullanicam bunun ekrani icin yanlar bombeli oldugu icin kenarindan citliyor hemen.
Cantamda biseye carpsa hemen kiriliyor
Bari 2-3gun kullansaydim beee
Telefonum samsung s7 edge orj kilifi kapakli on ekran koruyucu da ayri plaka.
O surekli catliyo boyle koruyucusuz kullanmakda ekran cizilir kirilir korkuyorum.
Komple kilifidami degissem napsam ya
60tl harcadim geldim.
Gözün aydın
Analı babalı büyüsünler sağlıklı mutlu huzurlu yaşamları olsun
Evet canım bende mutfak dolaplarını düşünüyorum ama düz değiller nette baktım biraz ama onlar hep düzdü
Sıkma seviyorsun sanırım durkan :)Banada peynir versinler başka bişey istemem. Bir soğan kavurur içinde atarım peyniri alsana yemek yanında birde yufka ekmek olsun tamam benden mutlu kimse olamaz.
Ramazan alışverişini hallettik, bitince yumurta ve kaşar alırız.
Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah şansı bol bahtı açık olsun kuzularınınkızlar alıntılayamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Bayılırım canım zaman zaman yaparımSıkma seviyorsun sanırım durkan :)
Bende Didim tarhan otele bakiyorum ultra hersey dahilKızlar
Eylül 7 8 gibi tatil e gitmek İstiyoruz
Didim ve Antalya arasında kaldım.
Arabamız yok otobüs veya uçak tercih edicez.erken rezervasyon yaptıralım diyorum.
Didim büyük Anadolu oteli
Veya Laphetos Antalya arasında kaldım.
Ya da tavsiye edeceğiniz herşey dahil başka oteller varsa fazla pahalı olmayan bana yardımcı olur musunuz?
Birdee anı tur jolly Vs tatil ücreti dışında
Ayreten komisyon alıyorlar mı?
Uçak otobüs bileti Vs onlardan mı almak daha uygun.
nora2010 o dönemde Antalya'da hava da Deniz de daha güzel olur bence.
Etstur dan alıyoruz tatillerimizi. Komisyon almıyor.
Atim sana canim detayli resim benimki 275tl orjinal kapaktr_lelli bbende kilif alacagim ama orjinalleri 165 tl dediler arkasina kilif onune kirilmaz film kaplattircam. Bi yere sordum 50 baska bi yere sordum 25 dedi. Sen faiyatlarini biliyor musun?? Senin yazdigini tam anlayamadim da nasil kapak oldugunu??
Ahahaha kim kimdi bende cozemedim artikcikolatasoslukek canim ben seni mi ekledim ig.den?? Gulfemhatunla biri daha arkadasti senle bende ekliim dedim. Ama simdi ariyorum senin adini ig.de bulamiyorum. Cok saskinim yaw
Ahahaha kim kimdi bende cozemedim artik
Biri ekli bende burdan kesin ama cozemedim
ben degilimnora2010 onu bilemiyorum. Ben Didim'in duyu soğuk olur diye öyle demiştim.
Beni de instagramdan ekleyen biri var. Buradan biri ama kim bilmiyorum
Evime geldim ben
5tanesi 10tl tutku camasir aldim kendime
Sirt cantasi aldim
Ekran koruyucu aldim 20tl ekranina yapistirdik cantama attim dolmusa bindik bi baktim ekran yine catlamis cok uzuldum ya
Ben ne kullanicam bunun ekrani icin yanlar bombeli oldugu icin kenarindan citliyor hemen.
Cantamda biseye carpsa hemen kiriliyor
Bari 2-3gun kullansaydim beee
Telefonum samsung s7 edge orj kilifi kapakli on ekran koruyucu da ayri plaka.
O surekli catliyo boyle koruyucusuz kullanmakda ekran cizilir kirilir korkuyorum.
Komple kilifidami degissem napsam ya
60tl harcadim geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?