Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar dün bebişlerden konuşmuşsunuz benimkilerde geldi dünyaya çok şükür hepimiz iyiyiz.

Gözün aydın
Analı babalı büyüsünler sağlıklı mutlu huzurlu yaşamları olsun

Evet canım bende mutfak dolaplarını düşünüyorum ama düz değiller nette baktım biraz ama onlar hep düzdü

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

bizim yaptığımız dolap da düz bir dolaptı

Sıkma seviyorsun sanırım durkan :)

Kızlar
Eylül 7 8 gibi tatil e gitmek İstiyoruz
Didim ve Antalya arasında kaldım.
Arabamız yok otobüs veya uçak tercih edicez.erken rezervasyon yaptıralım diyorum.

Didim büyük Anadolu oteli
Veya Laphetos Antalya arasında kaldım.
Ya da tavsiye edeceğiniz herşey dahil başka oteller varsa fazla pahalı olmayan bana yardımcı olur musunuz?
Birdee anı tur jolly Vs tatil ücreti dışında
Ayreten komisyon alıyorlar mı?
Uçak otobüs bileti Vs onlardan mı almak daha uygun.

Bende Didim tarhan otele bakiyorum ultra hersey dahil
Bi bak istersen giden ve memnun kalandan tavsiyeyle bakiyorum bende.

tr_lelli bbende kilif alacagim ama orjinalleri 165 tl dediler arkasina kilif onune kirilmaz film kaplattircam. Bi yere sordum 50 baska bi yere sordum 25 dedi. Sen faiyatlarini biliyor musun?? Senin yazdigini tam anlayamadim da nasil kapak oldugunu??

Atim sana canim detayli resim benimki 275tl orjinal kapak
Senin dedigini anladim bende ondan alicam galiba boyle cok riskli benim ekran

samsung s7 edge de en çok sorun kıvrımlı ekranından çıkıyormuş zaten ekran koruyucusu tam yapışmadığı için
ben de bu yüzden s7 aldım
ekran koruyucu yapamasan da kapaklı kap alsan biraz korur sanki

merhaba hanımlar bugün havadan mıdır nedir başım ağrıyor inat ettim ağrı kesici de içmedim
bugün ramazanlık badem ceviz hurma vs aldım tatbaktan 33 lira verdim
geçen gün misafirlikte a101in limonlu cheesecakeini yedim zaten cheesecake severim hoşuma gitti
alasım var ama çok kalorili alıp yememek için kendimi telkin ediyorum
alışkanlık yapar her gün yerim filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…