Benim evde fenalardadurkan teşekkür ederim.
tr_lelli maşallah büyümüş koca sıpa olmuş
Benimkinden 5 yaş büyük.
Bu arada eskiden senle özelden konuşmuşluğumuz da var ben askitom85 eski nickim
Bizde genelde hersene benim doğum günüm de yemeğe çıkarız eşim ben oğlum.
Ama bu sene eşimin kinde çıkmayız işe gidicez 2 miz de.
Bu arada iyi uyumuşum 8 de yattım
11 30 da uyandım.
1 de tekrar yattım
16 30 da uyandım.daha da yatamam ev dandini temizleme m lazım.
Kahve çarşı hepsi yarına kaldı
Saol canimOoo ne güzel sen herşeyi halletmişsin.
Güle güle kullan sın kuzucuk sende iyi günler de eskit canım.
Bu arada kahvaltı lık çok severim.
Eşim Trabzon lu bizim evdede tereyağı eksik olmaz.
Ama pilavı sırf tereyağından sevmez karıştır yap diyor
Kızlar yemek ne yaptınız
Ben sanırım kolaya kaçıcam kuru fasulye pilav yaparım herhalde.
Sağolun arkadaşlar ama pek bisi aldığım yok şu sıralar zaten ama sizden öğrenecek çok şeyim vardır eminim sağlık huzur olsun gerisi boş ama birikim olsun istiyor insan :)
Okuyan heruerde okur mantığında bir anneyim.devlet okullarının da iyi olanını tabıkı araştırıyorum şimdiden.Merhaba kızlar
Biraz alışveriş yaptım. 5 parçaya 230 tl ödedim. İçime de sindi aldıklarım.
@tr_lelli benim oğlum 3 yıldır telefon kullanıyor. Erken miydi bilmiyorum ama ihtiyaç oluyordu.
Oğlunun Doğum günü kutlu olsun.
Ben oğlumu özel okula göndermedim. Küçük bir şehirde yaşıyorum. 3 adet okul var burada.
Maddi olarak pekala da gönderirdim. Ama oğlumun farklı dünyaları da görmesini, herkesim oradaki çocuklar gibi para içinde yüzmediğini bilmesini, öğretmenler gününde en güzel hediyemin bir çiçek olduğunu ( burada veliler toplanıp altın set alıyorlar) bilmesini vs istedim.
Çocuklara dünyayı bu kadar cafcaflı göstermeye gerek Yok. Üniversitede özele yollarım. En azından bi meslek sahibi olacağını bilirim. Özel okula yıllarca para yatırsam da üniversiteyi kazanacağının garantisi Yok.
Burada özel okula çocuk yollamak iyi anne baba olmakla eşdeğer sayılıyor. Onlar daha karizmatik sanki. . Arkamdan çok konuşuluyor. Tek çocuğunu göndermiyor diye.
Büyük şehirde olsaydım, önümde çok seçenek olsaydı, gerçekten iyi eğitim verdiklerine inansaydım belki farklı düşünürdüm.
Oğlum 6. Sınıfa gidiyor. Ders çalışmayı hiç sevmiyor. Ancak dersleri çok iyi. Özel okulda olsaydı da ders çalışmayı sevmeyecektiOkuyan heruerde okur mantığında bir anneyim.devlet okullarının da iyi olanını tabıkı araştırıyorum şimdiden.
Özel okul her daim iyidir msntığı bana hep saçma gelmiştir.
Eşinizin doğum günü kutlu,mutlu yıllara inşallah.
Oğlum 6. Sınıfa gidiyor. Ders çalışmayı hiç sevmiyor. Ancak dersleri çok iyi. Özel okulda olsaydı da ders çalışmayı sevmeyecekti
Ben çocuğumun parayla okuyup kendilerini diğer çocuklardan üstün görme psikolojine girmesini istemedim. Oğlumun gittiği devlet okulu şehrin 2. En başarılı okulu. Öğretmenleri gayet ilgili ve iyi.
Ama burası gibi küçük şehirlerde sırf koleje göndermek için her yıl kredi çekenler var.
Şimdiden çocuğum lc den giymiyor diyen arkadaşım var. Bu çocukları ileri de neler bekliyor Diye düşünmeden edemiyorum
Güle güle iyi günlerde kullanın.Merhaba kızlar
@tr_lelli benim oğlum 3 yıldır telefon kullanıyor. Erken miydi bilmiyorum ama ihtiyaç oluyordu.
Ben oğlumu özel okula göndermedim. Küçük bir şehirde yaşıyorum. 3 adet okul var burada.
Maddi olarak pekala da gönderirdim. Ama oğlumun farklı dünyaları da görmesini, herkesim oradaki çocuklar gibi para içinde yüzmediğini bilmesini, öğretmenler gününde en güzel hediyemin bir çiçek olduğunu ( burada veliler toplanıp altın set alıyorlar) bilmesini vs istedim.
Çocuklara dünyayı bu kadar cafcaflı göstermeye gerek Yok. Üniversitede özele yollarım. En azından bi meslek sahibi olacağını bilirim. Özel okula yıllarca para yatırsam da üniversiteyi kazanacağının garantisi Yok.
Burada özel okula çocuk yollamak iyi anne baba olmakla eşdeğer sayılıyor. Onlar daha karizmatik sanki. . Arkamdan çok konuşuluyor. Tek çocuğunu göndermiyor diye.
Büyük şehirde olsaydım, önümde çok seçenek olsaydı, gerçekten iyi eğitim verdiklerine inansaydım belki farklı düşünürdüm.
Maşallah gerçekten başarısı daim olsunBenim yavrum (kardeşim) devlet te okudu.hep okul birincisi oldu. Zar zor ortaokulda son sene dershane ye gitti.
Hafta sonu hep çalıştı.yaz tatil lerinde hep çalıştı.markette poşet yapar ders notları poşetin altı daydı
Universite sınavında 2 yeri kazandı biri tıp diğeri matematik bölüm ü.
Hemde Kocaeli Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi
İnsanın içinde olsun.
Şimdi 4 senelik doktor
Maşallah yavrum a
Günaydın kızlar
bu sene tatili bende eylül ayı düşünüyorum
antalya olur heralde bakalım kısmet
hawar güle güle kullan canım eşyalarını
ben de ekli değilsiz kızlar ama eklemek isterim hepiniz arkadaşım oldunuz
çok samimi arkadaşlarım ile paylaşmadığım şeyleri bile paylaşıyorum burada
dün akşam süpürgemin başlığı kırılmıştı onu yeniledim bir de toz torbası aldım 65 tl
kuaföre gittim boya kesim kaş bıyık 75 tl
paracıklar paracıklar harcansın paracıklar
Günaydın Hanımlar,
Dün izinliydim. Bir arkadaşımla civardaki kolejleri gezdik. Erken kayıt indirimlerinin son haftasıymış bu hafta. Fiyatlar çok uçuktu. 22.000-30.000 arası genelde. Arkadaşın da öyle bir parası yok. Her yıl okul parasını tüketici kredisi olarak çekecekmiş. Bana çok saçma geldi. Çocuk ilkokul 1 e başlayacak. Lise sona kadar böyle olutacağım dedi
Küçük bir şehirde yaşasaydım, kesinlikle devlete verirdim ben de. İnsanlar birbirini tanıyor ve daha güvenli oluyor küçük şehirler. Ankara'da durum sıkıntılı. Hem işyerleri okullar birbirine uzak. Çocuğunu alıp bırama şansın yok gün içinde hem de devlet okullarında ciddi bir güvenlik problemi söz konusu.Merhaba kızlar
Canım arkadaşın kızı şu an devletin ansokulunda. Yarım gün de bakıcı geliyor. Kadına 1300 TL para veriyor. Onu vereceğime kredi öderim diye düşündü. Kadın ev işi de yapmıyor bu arada.Merhaba kızlar bizim cöşemecinin işi çıkmış bu akşam kaldı yarın akşam gelecek
Saol canım
Bu durumu yaşayan çok insan var
devlet okuluna gönderip yarım gün bakıcı bulabilir belki
Ben belki dil için düşünürdüm özel okulu ama Onu da şimdi çok iyi kurslar var öylede halledilebilir belki
O kadar paraya çocuğuma ev alırım biriktirip üniversite parasını yada sonrası iş kursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?