Benim de aynı şekilde dolabım tıkış tıkış değil. Hepsini severek kullanıyorum ve kıyafet alma dürtüm tamamen kayboldu. Sade yaşam felsefesinin benim hayatıma da epey katkısı oldu.Selam bayanlar
Kıyafetlerden konuşulmuş bende bir yılı aşkın süredir ihtiyacım (iç çamaşırı) dışında bişey almıyorum
Burada sade yaşam topiğini okuduktan sonra uygulamaya çalışıyorum.
Dışarıda giydiğim kıyafetler eskimeye, incelmeye başlayınca evde günlük olarak giyiyorum. Pantolonların paçasını kestirip şort, yada kapri olarak yazın dışarıda giyiyorum.Penye elbiselerimi kestirip tunik yaptırdım. Şu anda hiç kıyafet, ayakkabı, çanta ihtiyacım yok.
Her sezon çocuğun dolabındaki herşeyi yeniden almaktan sıkıldım ben yahu.bu yaz bende oğluma 2 tişört aldım
kardeşim ve babam da hediye almış
geçen seneki şortları da oluyor zaten biraz büyük kesimdi
Artık eskisi gibi düşünmediğim için eldekiler ile yazı çıkartırım
zaten seneye yeniden almak zorundayız
her sene büyüyorlar
Her sezon çocuğun dolabındaki herşeyi yeniden almaktan sıkıldım ben yahu.Geçen yılki tişörtlerlerin hiç biri olmuyor.
Canım yanlış anlamazsan tavsiyem tatlı fiyatları pahalı, onu yerine meyve alsan olmazmı?.bugün işten erken çkarım, eşim merkezde değil ilçede bugün o sebeble çıkıp öğrenim ödemelerimizi yapalım dedim.. ordan kayınvalideme geçerim herhalde çünkü eşim geç geliyor bu aralar ya, ben de kayınvalideye ziyarete gider orda zaman geçiririm. eli boş gitmim ne alsam acaba tatlı falan alırım herhalde bakeceğizzz:)
Bizde de aynı. Çoğu kıyafet giydiremeden küçüldü. Bir de eskileri saklama meselesi var. Kilerde yer kalmadı. İkinci olursa diye vermiyorum da.
Doğmamış bebeğe don biçmek atasözü tam da bu durumumuz için söylenmiş sankiBende saklamıştım
kardeşimin ve görümcemin de oğlu oldu bu sene
2'ye böldüm dağıttım
yine iyi durumda olanları hurçlarda saklıyorum
Biz daha doğurmaya karar veremedik ama hesapları yapıyoruzelecda
Doğmamış bebeğe don biçmek atasözü tam da bu durumumuz için söylenmiş sanki
Ben de aynı durumdayım.doğru söze ne denir?
ben ah ben kafada hep planlar hesaplar dönen ben
Ben de aynı durumdayım.
Ben ikizler burcuyum canım da kaliteciyim ben. Kreşleri gezerken bile soru listesi hazırladım.Bazen çok istiyorum
hesapsız plansız yaşamayı
herşeyi oluruna bırakmayı ama yapı meselesi sanırım
Anlık hayaller sadece
ben oğlak burcuyum cnm sen ne burcusun?
Ben ikizler burcuyum canım da kaliteciyim ben. Kreşleri gezerken bile soru listesi hazırladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?