Küçük Düşün Büyük Olsun!

bu yaz bende oğluma 2 tişört aldım
kardeşim ve babam da hediye almış
geçen seneki şortları da oluyor zaten biraz büyük kesimdi
Artık eskisi gibi düşünmediğim için eldekiler ile yazı çıkartırım
zaten seneye yeniden almak zorundayız
her sene büyüyorlar

Selam bayanlar
Kıyafetlerden konuşulmuş bende bir yılı aşkın süredir ihtiyacım (iç çamaşırı) dışında bişey almıyorum
Burada sade yaşam topiğini okuduktan sonra uygulamaya çalışıyorum.
Dışarıda giydiğim kıyafetler eskimeye, incelmeye başlayınca evde günlük olarak giyiyorum. Pantolonların paçasını kestirip şort, yada kapri olarak yazın dışarıda giyiyorum.Penye elbiselerimi kestirip tunik yaptırdım. Şu anda hiç kıyafet, ayakkabı, çanta ihtiyacım yok.

Benim de aynı şekilde dolabım tıkış tıkış değil. Hepsini severek kullanıyorum ve kıyafet alma dürtüm tamamen kayboldu. Sade yaşam felsefesinin benim hayatıma da epey katkısı oldu.

Her sezon çocuğun dolabındaki herşeyi yeniden almaktan sıkıldım ben yahu. Geçen yılki tişörtlerlerin hiç biri olmuyor.

Her sezon çocuğun dolabındaki herşeyi yeniden almaktan sıkıldım ben yahu. Geçen yılki tişörtlerlerin hiç biri olmuyor.

İlk çocuk ve ilk olunca bizde hatta ailece dünya kadar kıyafet aldık
hediyeler de çok geldi
tabi 1 yaş bitmeden hepsi küçüldü
dediğin gibi tişörtler bile olmuyor
boyları kısalmış
sade yaşam istediğimden bende artık alışveriş yapmıyorum
dolaplarımı bayağı bir azaldı
oğlum büyürken de gereksiz alışveriş istemiyorum
çevremde de herkesi uyarıyorum valla

bugün işten erken çkarım, eşim merkezde değil ilçede bugün o sebeble çıkıp öğrenim ödemelerimizi yapalım dedim.. ordan kayınvalideme geçerim herhalde çünkü eşim geç geliyor bu aralar ya, ben de kayınvalideye ziyarete gider orda zaman geçiririm. eli boş gitmim ne alsam acaba tatlı falan alırım herhalde bakeceğizzz:)

Canım yanlış anlamazsan tavsiyem tatlı fiyatları pahalı, onu yerine meyve alsan olmazmı?.

Bizde de aynı. Çoğu kıyafet giydiremeden küçüldü. Bir de eskileri saklama meselesi var. Kilerde yer kalmadı. İkinci olursa diye vermiyorum da.

Bende saklamıştım
kardeşimin ve görümcemin de oğlu oldu bu sene
2'ye böldüm dağıttım
yine iyi durumda olanları hurçlarda saklıyorum

Biz daha doğurmaya karar veremedik ama hesapları yapıyoruz elecda

Doğmamış bebeğe don biçmek atasözü tam da bu durumumuz için söylenmiş sanki

Ben daha bakmadım yazlık kesin çok eksiğimiz var
Hayır yani tutumlu mütevazi biriyim
Ablam abim yokki çocuğunun küçülenler ini alayom giydiririm
Daha 1 aylık yeni teyze oldum
Bizim sıpa da leylek gibi uzuyor en son 5 6 ay önce 1.20 ydi boyu 7 yaşında.
Yediğini içtiğini boya veriyor 20 kilo.
Bir ara dolabını düzenleyip alışverişe çıkmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…