- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Selamlar,Selam herkese..okumuştum ben de yazayım dedim..Ah ah Ankara da bakıcı fiyatları çok yüksek ..sigortasıyla 1600 liraya geliyordu geçen sene bir arkadaşa..etüt desen güvenilir bulmak yol problemi zor oluyor..yaşlar karışık oluyor bende geçen sene oğlumu mütevazi bir kolleje vermek zorunda kaldım ama 11.000 di fiyatı %25 burs kazanmıştı..dil konusunda çok memnun kaldım..güzelde ilgileniyorlardı güvenli olması çabası..
Zorlandık tabi ama büyükşehirlerde anne de çalışınca zor arkadaşlar..henüz çocuklar küçük bakalım lisede ne olcak? Hiç güvenli bulmuyorum okulları ..keşke düzelse de bütün okullar aynı standartta olsa..
Devlete giderken bir veli birşeye kızıp silahla okulu basmıştı.. tamam bağırmış çıkmış tehdit etmiş müdürü falan ama imza topladık ama hiçbirşey olmadı..
Evet canım aslında çocuk küçükken küçük bir yerde oturacaksın..Ankara çok pahalı geldi bana..kira falan derken okul kurs yol yakıt falan cebimizde para kalmıyorduSelamlar,
Aynen, anne çalışıyor ve çocuğu okula bırakacak ve alacak kimse yoksa mecbur özele vermek zorunda kalıyorsun. Bakıcı fiyatları da dediğin gibi. Benim kızın bakıcısı mesela 1700 TL sigortası hariç.
Ankara kesinlikle pahalı ve sıkıcı bir şehir. Malesef eşimin ve benim işim yüzünden buradan kıpırdama ihtimalimiz yok. Emeklilikte ancak ocda görürsek benim emekliliğşm 60 yaşında dolacak ziraEvet canım aslında çocuk küçükken küçük bir yerde oturacaksın..Ankara çok pahalı geldi bana..kira falan derken okul kurs yol yakıt falan cebimizde para kalmıyordusonra taşındık ..ama Ankara hep böyle kaldı aklımda..
MasAllah ya nasil guzel anlattin darisi bizimkilerin basina.Benim yavrum (kardeşim) devlet te okudu.hep okul birincisi oldu. Zar zor ortaokulda son sene dershane ye gitti.
Hafta sonu hep çalıştı.yaz tatil lerinde hep çalıştı.markette poşet yapar ders notları poşetin altı daydı
Universite sınavında 2 yeri kazandı biri tıp diğeri matematik bölüm ü.
Hemde Kocaeli Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi
İnsanın içinde olsun.
Şimdi 4 senelik doktor
Maşallah yavrum a
Ben egitim sistemini hic sevmiyorum suan.Selam herkese..okumuştum ben de yazayım dedim..Ah ah Ankara da bakıcı fiyatları çok yüksek ..sigortasıyla 1600 liraya geliyordu geçen sene bir arkadaşa..etüt desen güvenilir bulmak yol problemi zor oluyor..yaşlar karışık oluyor bende geçen sene oğlumu mütevazi bir kolleje vermek zorunda kaldım ama 11.000 di fiyatı %25 burs kazanmıştı..dil konusunda çok memnun kaldım..güzelde ilgileniyorlardı güvenli olması çabası..
Zorlandık tabi ama büyükşehirlerde anne de çalışınca zor arkadaşlar..henüz çocuklar küçük bakalım lisede ne olcak? Hiç güvenli bulmuyorum okulları ..keşke düzelse de bütün okullar aynı standartta olsa..
Devlete giderken bir veli birşeye kızıp silahla okulu basmıştı.. tamam bağırmış çıkmış tehdit etmiş müdürü falan ama imza topladık ama hiçbirşey olmadı..
Bende nefret ediyorum burdan Hmm memleketi olana güzel olur bişey diyemem ama ben ankara İstanbul Aydın izmir ve antalyada yaşamayı hiç istemezdim ama ankaradayım 7yıl.bu kadar soğuk bir şehir bilmem millet günaydınla Allahın selamını vermekten aciz büyük şehir ama insanlar kurt resmen yada ben oldukça saftirikAnkara kesinlikle pahalı ve sıkıcı bir şehir. Malesef eşimin ve benim işim yüzünden buradan kıpırdama ihtimalimiz yok. Emeklilikte ancak ocda görürsek benim emekliliğşm 60 yaşında dolacak zira
Aynen canım..gelecek beni de korkutuyor..benim oğluma da alacağız ..geziye falan gidiyor herkesin varmış telefonu..merak ediyoruz ..alalım da inşallah kıymetini bilirlerKizlar biz iyi acildik saglam acildik.
Esim 2.500tl telefon almis ogluma
Neden bukadar acildin diye soylendim.
Heveslendi olmusken iyisi olsun dedi.
Biri sormustu nick unuttum hangi marka alirsaniz yazarmisin diye
Samsung galaxy a5 gold almis.
Kardesimde esofman ve ayakkabi almis ikiside olmadi iade edicem.
Degistirme istemiyorum ayagi cok cabuk buyuyor zaten nike giydigi ayakkabi 4-5ay sonra olmicak eskitsin once onu.
Bir yenisine gerek yok suan okul sezonunda alirsin dedim.
Zaten suan telefonunu gordu gozu baska bisi gormuyor agzi kulaklarinda mest.
Pastasinin siparisinide vermis kardesim yeter dedim pastasi senden iste.
Ouf ancak oturdum yine
Allah odeme kolayligi versin hepimize surekli bisi cikiyor ya 2 ay sıkisicaz diyo esim bakalim. Nolcak
Canım arkadaşın kızı şu an devletin ansokulunda. Yarım gün de bakıcı geliyor. Kadına 1300 TL para veriyor. Onu vereceğime kredi öderim diye düşündü. Kadın ev işi de yapmıyor bu arada.
Kizlar biz iyi acildik saglam acildik.
Esim 2.500tl telefon almis ogluma
Neden bukadar acildin diye soylendim.
Heveslendi olmusken iyisi olsun dedi.
Biri sormustu nick unuttum hangi marka alirsaniz yazarmisin diye
Samsung galaxy a5 gold almis.
Kardesimde esofman ve ayakkabi almis ikiside olmadi iade edicem.
Degistirme istemiyorum ayagi cok cabuk buyuyor zaten nike giydigi ayakkabi 4-5ay sonra olmicak eskitsin once onu.
Bir yenisine gerek yok suan okul sezonunda alirsin dedim.
Zaten suan telefonunu gordu gozu baska bisi gormuyor agzi kulaklarinda mest.
Pastasinin siparisinide vermis kardesim yeter dedim pastasi senden iste.
Ouf ancak oturdum yine
Allah odeme kolayligi versin hepimize surekli bisi cikiyor ya 2 ay sıkisicaz diyo esim bakalim. Nolcak
İnsAllah kopmayız.Günaydın kızlar
Ben öyle duygularını kolaylıkla söyleyebilen bir insan değilimdir
Bu topik gerçekten çok başka
hoş daha önce kk üyeliğim veya tecrübem yok
Ekonomi sayfası hariç pek bakmıyorum da
Herkes o kadar saygılı, düşünceli, mütevazi şekilde yazıyor ki
Okurken ve fikirleri alırken de ayrı bir haz duyuyorum
nora2010 kardeşini tebrik ederim gerçekten istemek başarmanın yarısıdır.
M maviduvar1 senin anlatımından yola çıkarak kafamda çizdiğim bir profilin var
Ama çevremdeki insanları düşününce (seninle aynı statüde)
Senin mütevaziliğin ve düşüncelerinin onda biri o kişilerde yok
HEpinizi seviyorum
umarım uzun yıllar paylaşımlarımız devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?