Ben özelde çalışıyorum. Bu dediğiniz rskam nrrdeyse benim maaşım. Çok para cidden.Selamlar,
Aynen, anne çalışıyor ve çocuğu okula bırakacak ve alacak kimse yoksa mecbur özele vermek zorunda kalıyorsun. Bakıcı fiyatları da dediğin gibi. Benim kızın bakıcısı mesela 1700 TL sigortası hariç.
Silmediysem sana göndereyim. Bir çocuk diğer çocuğun kafasına ısrarla lego fırlattıyorsa bu sorunu nasıl çözersiniz gibi sorularım vardıbak şimdi merak ettim listeni
Ben yabancı bir havacılık şirketinde Kalite Müdürü olarak çalışıyorum. Ankara'da bizim bölgede hep bu aralıkta bakıcı fiyatları ve birbirleri ile görüşüyor bakıcılar. Bu fiyatın altına inmiyorlar. Güvenilir bakıcıya da her zaman iş var, o yüzden pek pazarlık yapılmıyor.Ben özelde çalışıyorum. Bu dediğiniz rskam nrrdeyse benim maaşım. Çok para cidden.
Ne iş yapıyorsun uz merak ettim?
Tabiki güvenilir olması benimde kıstasım.Ben yabancı bir havacılık şirketinde Kalite Müdürü olarak çalışıyorum. Ankara'da bizim bölgede hep bu aralıkta bakıcı fiyatları ve birbirleri ile görüşüyor bakıcılar. Bu fiyatın altına inmiyorlar. Güvenilir bakıcıya da her zaman iş var, o yüzden pek pazarlık yapılmıyor.
Günaydın herkese
tr_lelli oğlunun mutlu yaşları olsun inşallah
nora2010 kardeşini takdir ettim doğrusu,işte okumak isteyen heryerde her şekilde ders çalışıyor,darısı bizim çocuklarımıza inşallah
Oğluma annem ve ablam yazlık kıyafet alışverişi yapmış,bende almıştım biraz eksiği kalmadı,kızıma da ablam verdi yine kızının küçülenlerini kıyafet masrafımız kalmadı
Teşekkür ederim. Her işin kendine göre sıkıntıları oluyor tabi ama severek yapıyorum.Tabiki güvenilir olması benimde kıstasım.
Maşallah ne güzel mesleğiniz var
Kolay ekmek yok maalesefTeşekkür ederim. Her işin kendine göre sıkıntıları oluyor tabi ama severek yapıyorum.
Aynen öyle. Çocuktan sonra bunu çok söyledim. İyiki iş var, kaçacak bir yerim var diyeKolay ekmek yok maalesef
İyiki çalışıyoruz.birde böyle bakmak lazım.
cikolatasoslukek canım özel değilse neden işi bırakıyorsun?.
Allah kolaylıklar versin. İşiniz rast gelsin. Herşey gönlünüzce olsun.Canim ozelde calisiyorum ve yillardir aybi sirkettetim. Artik yoruldugunu hissediyorum. 2. Cocugu dusunuyoruz yaz sonuna dogru o zamana kadar dinlenip kizimla zaman gecirmek istiyorum.
Onub haricinde de esimde ayni meslekteniz. Birlikte calisacagiz artik. O simdi tek calisiyor ben ona destek olacagim. Yillarca baskalari icin calisip durduk simdi kendimiz icin birseyler yapmaya calisacagiz
Allah kolaylıklar versin. İşiniz rast gelsin. Herşey gönlünüzce olsun.
Allahım kolaylık versin. Dilediğiniz gibi olsun herşey.Canim ozelde calisiyorum ve yillardir aybi sirkettetim. Artik yoruldugunu hissediyorum. 2. Cocugu dusunuyoruz yaz sonuna dogru o zamana kadar dinlenip kizimla zaman gecirmek istiyorum.
Onub haricinde de esimde ayni meslekteniz. Birlikte calisacagiz artik. O simdi tek calisiyor ben ona destek olacagim. Yillarca baskalari icin calisip durduk simdi kendimiz icin birseyler yapmaya calisacagiz
Cevap ne olmalı peki canımSilmediysem sana göndereyim. Bir çocuk diğer çocuğun kafasına ısrarla lego fırlattıyorsa bu sorunu nasıl çözersiniz gibi sorularım vardı
Mesela bir okulun müdiresi bu soruya "benim öğrencilerim asla böyle birşey yapmaz" dediCevap ne olmalı peki canım
Benim saklamaya fırsat olmadan ikinci oldu 2 yaş var aralarında tabi biri kız biri erkek.Oğluma evde pembeler giydiriyorum,pembe bodyler falan :))Bizde de aynı. Çoğu kıyafet giydiremeden küçüldü. Bir de eskileri saklama meselesi var. Kilerde yer kalmadı. İkinci olursa diye vermiyorum da.
Ablamın kızı 4 yaşında benim kızım 2 onun küçülenler direk bize geliyor,çok büyük velinimet :)Ben daha bakmadım yazlık kesin çok eksiğimiz var
Hayır yani tutumlu mütevazi biriyim
Ablam abim yokki çocuğunun küçülenler ini alayom giydiririm
Daha 1 aylık yeni teyze oldum
Bizim sıpa da leylek gibi uzuyor en son 5 6 ay önce 1.20 ydi boyu 7 yaşında.
Yediğini içtiğini boya veriyor 20 kilo.
Bir ara dolabını düzenleyip alışverişe çıkmam lazım.
Rabbim yardımcısı olsun inşallah hepimizin dertleri değişikCanım birde maddi boyuru vardı işin.
Fakultede okurken parası kısıtlı diye mesela öğle yemeği yemediği çok olmuş. Otobus parası kalmaz diye. Tabi sonradan anlatıyor.
Para verirdik harcamazdı biriktirir di.
Çok ketum bir kızdı.benden asla para istediğini hatırlamam ben.
Ama cömerttir. Ben çalışıp onu okuttum.
Ve bekarken bile asla hiç demedim oğlumun şuna buna ihtiyacı var diye. Desem hemen alırdı çünkü.
Ama bende o zaman lar durumum maddi olarak böyle rahat değil di. Yinede hiçbir şey istemedim ondan.
Çalışmaya başlayınca arada hediye alırdı bana.
Ben çok üzülürdüm kardeşimin parası gider aman ona yük olmayayım diye.
Ama maalesef o benim gibi tutumlu bşr kız değil.
Şu sıralar başında sıkıntılar var.Hayat ona cok acımasız davrandı. Tutumlu olmayı cok acı bir şekilde öğrendi.ve maşallah o her konuda çok güçlü bir kız.
Yaşadıklarını kimse kolay kaldıramaz.
Bakalım sabretmek lazım.
Ben tutumluyum bizde baba o konularda kaliteci markaci.tr_lelli canım oğlun güle güle kullansın telefonunu ve hediyeleri
Ama başlangıç olarak yüksekten başlatmışsınız.bunu doğru bulmadım kendi adıma.
Daha makul birşey almalıydınız.
Çünkü birdaha ki beklentisi daha yüksek olacaktır.
Ben mesela 1200 e aldım telefonu mu.
İlkkez bukadar para verdim ve fazla gelmişti. Şimdi zam geldi 2000 oldu benim telefon daindirimde n almıştık.
Babalar kıyamıyor galiba
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Mutlu yıllar dilerim.Ben tutumluyum bizde baba o konularda kaliteci markaci.
Limiti 2000tl idi uzerine cikmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?