Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben özelde çalışıyorum. Bu dediğiniz rskam nrrdeyse benim maaşım. Çok para cidden.
Ne iş yapıyorsun uz merak ettim?

Ben özelde çalışıyorum. Bu dediğiniz rskam nrrdeyse benim maaşım. Çok para cidden.
Ne iş yapıyorsun uz merak ettim?
Ben yabancı bir havacılık şirketinde Kalite Müdürü olarak çalışıyorum. Ankara'da bizim bölgede hep bu aralıkta bakıcı fiyatları ve birbirleri ile görüşüyor bakıcılar. Bu fiyatın altına inmiyorlar. Güvenilir bakıcıya da her zaman iş var, o yüzden pek pazarlık yapılmıyor.

Tabiki güvenilir olması benimde kıstasım.
Maşallah ne güzel mesleğiniz var

Gece kokoreç söyledik 9 tl harcadım
Eşimde kokulu taştan çiçek yapıyor a 101 den saksı almış bir sürü kaç harcadı bilmem
Sabah da bizim memleket in özel böreğini almış bana baniçka kifla (Bulgaristan göçmen i yim)
Ay sevindim yaa
10 tl de ona vermiş.
Ben hala çarşıya çıkacağım nasıl üşeniyorum. Eşime hediye oğluma çorap
Doğumgünü içşn kalpli balon mum Vs pasta derken çok işim var aslında benim.

Canım birde maddi boyuru vardı işin.
Fakultede okurken parası kısıtlı diye mesela öğle yemeği yemediği çok olmuş. Otobus parası kalmaz diye. Tabi sonradan anlatıyor.
Para verirdik harcamazdı biriktirir di.
Çok ketum bir kızdı.benden asla para istediğini hatırlamam ben.
Ama cömerttir. Ben çalışıp onu okuttum.
Ve bekarken bile asla hiç demedim oğlumun şuna buna ihtiyacı var diye. Desem hemen alırdı çünkü.
Ama bende o zaman lar durumum maddi olarak böyle rahat değil di. Yinede hiçbir şey istemedim ondan.
Çalışmaya başlayınca arada hediye alırdı bana.
Ben çok üzülürdüm kardeşimin parası gider aman ona yük olmayayım diye.
Ama maalesef o benim gibi tutumlu bşr kız değil.
Şu sıralar başında sıkıntılar var.Hayat ona cok acımasız davrandı. Tutumlu olmayı cok acı bir şekilde öğrendi.ve maşallah o her konuda çok güçlü bir kız.
Yaşadıklarını kimse kolay kaldıramaz.
Bakalım sabretmek lazım.

tr_lelli canım oğlun güle güle kullansın telefonunu ve hediyeleri
Ama başlangıç olarak yüksekten başlatmışsınız.bunu doğru bulmadım kendi adıma.
Daha makul birşey almalıydınız.
Çünkü birdaha ki beklentisi daha yüksek olacaktır.

Ben mesela 1200 e aldım telefonu mu.
İlkkez bukadar para verdim ve fazla gelmişti. Şimdi zam geldi 2000 oldu benim telefon da indirimde n almıştık.
Babalar kıyamıyor galiba

cikolatasoslukek canım özel değilse neden işi bırakıyorsun?.

Canim ozelde calisiyorum ve yillardir aybi sirkettetim. Artik yoruldugunu hissediyorum. 2. Cocugu dusunuyoruz yaz sonuna dogru o zamana kadar dinlenip kizimla zaman gecirmek istiyorum.

Onub haricinde de esimde ayni meslekteniz. Birlikte calisacagiz artik. O simdi tek calisiyor ben ona destek olacagim. Yillarca baskalari icin calisip durduk simdi kendimiz icin birseyler yapmaya calisacagiz

Allah kolaylıklar versin. İşiniz rast gelsin. Herşey gönlünüzce olsun.

Allahım kolaylık versin. Dilediğiniz gibi olsun herşey.

Biri beni kovsun yahu resmen çarşıya çıkmaya üşeniyorum

Cevap ne olmalı peki canım
Mesela bir okulun müdiresi bu soruya "benim öğrencilerim asla böyle birşey yapmaz" dedi Problemi yok sayıyor çünkü çocuklar birbirine zarar verir. Sen bunu nasıl engelliyorsun yani.
Bir diğeri de herkesin ortasında zarar veren çocuğu utandırırım dedi mesela
Benim şu an gönderdiğim okul, ilk çocuk neden zarar veriyor ve diğerinin nasıl kendini korumasını sağlarız konulu iki problem var demektir. Pedagog, öğretmen ve iki aile ile ortak bir yol haritası çizeriz demişti.

Bizde de aynı. Çoğu kıyafet giydiremeden küçüldü. Bir de eskileri saklama meselesi var. Kilerde yer kalmadı. İkinci olursa diye vermiyorum da.
Benim saklamaya fırsat olmadan ikinci oldu 2 yaş var aralarında tabi biri kız biri erkek.Oğluma evde pembeler giydiriyorum,pembe bodyler falan :))
Ablamın kızı 4 yaşında benim kızım 2 onun küçülenler direk bize geliyor,çok büyük velinimet :)
Rabbim yardımcısı olsun inşallah hepimizin dertleri değişik

Ben tutumluyum bizde baba o konularda kaliteci markaci.
Limiti 2000tl idi uzerine cikmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…