canim geç oldu yazamadim.. ben malesef.eli boş geldim. Eşim yanimda degildi dolmuşa bindim, bindigim ve indigim yerde birsey yoktu alayım.. yani market pastane falan.. bu seferde böyle oldu.. Eşim iş çıkışı gelir buraya alır birseyler, genelde meyve alıyor o buraya gelince.. bu arada kayinvalidemdeyim :)Canım yanlış anlamazsan tavsiyem tatlı fiyatları pahalı, onu yerine meyve alsan olmazmı?.
Size iyi sohbetler.canim geç oldu yazamadim.. ben malesef.eli boş geldim. Eşim yanimda degildi dolmuşa bindim, bindigim ve indigim yerde birsey yoktu alayım.. yani market pastane falan.. bu seferde böyle oldu.. Eşim iş çıkışı gelir buraya alır birseyler, genelde meyve alıyor o buraya gelince.. bu arada kayinvalidemdeyim :)
Niye canim neden mutsuzsun.. sıkma canını içini ferah tut..Peynircibabaya uğradım
Süzme peynir
Tam yağlı peynir
Trabzon tulum peyniri aldım
Birazda zeytin
Pişmiş yaprak sarması aldım
35 tl tuttu az aldım.
Pasta 30
Defacto da tişört aldım 30 tl
Ömer i burger kinge götürdüm 18 tl
Balon mum 3.5 tl
Ömere çorap 10 tl
Ekran koruyucu ve usb kablo toplam 11 tl
Dolmuş 5 tl
Toplamda gene 140 tl harcadık
Sağlık olsun.
Eve geldik babamıza süpriz yaptık..
Çok mutlu oldu. 39 oldu
Ama ben mutsuzum bu akşam.
Hala ramazan alışverişi yapmadik.. nasil bi hafta anlamadim. Esim 31 ine kadar gec saatlere kadar ve haftasonu mesai yapıyor. Öğrenim taksidini yatırdım, kendime kumbara aldim cok.şükür, evde bozukluklar vardi cekmecede hepsini attim. Cebimde de 15 tl vardi onu da attim..Ben bugun gezdim fena yoruldum
Pek bisi bulamadim deniz havasi almis olduk.
Bimden tavuk, tost ekmegi,cizi,cubukkraker,cigkofte,ekmek, su aldim.
25tl civari tuttu.
Cigkoftesini denemek amacli aldim 3kusurdu.
Kesinlikle cok iyi.
Bir cok yerden cigkofte alip yemisligim var ben sevdim
Artik ordan alirim canim cekince.
Çok güzel bayıldım. Ben de alabilir miyim soruları acabaMesela bir okulun müdiresi bu soruya "benim öğrencilerim asla böyle birşey yapmaz" dediProblemi yok sayıyor çünkü çocuklar birbirine zarar verir. Sen bunu nasıl engelliyorsun yani.
Bir diğeri de herkesin ortasında zarar veren çocuğu utandırırım dedi mesela
Benim şu an gönderdiğim okul, ilk çocuk neden zarar veriyor ve diğerinin nasıl kendini korumasını sağlarız konulu iki problem var demektir. Pedagog, öğretmen ve iki aile ile ortak bir yol haritası çizeriz demişti.
Eşim işe gitti bende oğlumu babanesine götürecektim.malum işe gidicem.Niye canim neden mutsuzsun.. sıkma canını içini ferah tut..
Hayırlı olsun cnm oglusunun teli,nice güzel yaşlara,:)) benim eşimdede var marka ve kalite tutkusu,bana bugün bir markanın 3 tişörtunu almış 300 tl indirimli hali.benim oğlumun elbiseleri oluyor malesef pek gelişmediği için iki yıl çok rahat giydirebiliyorm indirimde bir şey gördüm mu stokluyorm oğlum için:))Ben tutumluyum bizde baba o konularda kaliteci markaci.
Limiti 2000tl idi uzerine cikmis.
Benimkide üst üste 2 sene giyer.malum senede 1kilo aldığı için.Hayırlı olsun cnm oglusunun teli,nice güzel yaşlara,:)) benim eşimdede var marka ve kalite tutkusu,bana bugün bir markanın 3 tişörtunu almış 300 tl indirimli hali.benim oğlumun elbiseleri oluyor malesef pek gelişmediği için iki yıl çok rahat giydirebiliyorm indirimde bir şey gördüm mu stokluyorm oğlum için:))
Ne güzel. Afiyetle yiyin.merhaba hanımlar bugün pazarda 15 lira harcadım
sahur için peynirli gözleme hazırladım buzluğa koydum çıkarıp yapması pratik oluyor
yumurta gözleme kahvaltılık yeterli oluyor sahur için
tr_lelli oğlunun doğum günü kutlu olsun nice güzel sağlıklı yaşları olsun
biz de bu ay çok açıldık Allah ödeme kolaylığı versin hepimize hesapta olmayan bisürü harcama çıkıyor
bimin çiğköftesini ben de merak ediyorum deneyeceğim bir ara sen de beğendiysen
amin inşallah teşekkür ederim hepimiz ağız tadıyle güzel bir ramazan geçirelim inşallahNe güzel. Afiyetle yiyin.
Ben hiçbir hazırlık yapmadım ramazan için. ALLAH ne verdiyse yiyeceğiz.
Gözleme yi pişirip mi attın buzluğa.?
Yarın bi araştırayım, bulursam paylaşırım tabi.Çok güzel bayıldım. Ben de alabilir miyim soruları acaba
kolay gelsin iyi çalışmalarAnladım teşekkür ederim.
Ama buzluktan erken öıkarman mantıklı.
Benim işe gitme vaktim geldi gene.
Oyy nasılds uykum gelmişti oysa ki ;(
Teşekkür ederim. Sağolasınkolay gelsin iyi çalışmalar
Evet cnm indirimli sözde benim eşim bir gömleğe 450 tl veren biri onun için marka ve kalite önemli ucuz bişey aldığımda kızar bana o derece memur adam bide gören de çok iyi kazanıyor sanıyor :)) oglum da temmuz da 4 yaşına girecek hâlâ 12-18 ay kıyafetleri giyiyorBenimkide üst üste 2 sene giyer.malum senede 1kilo aldığı için.
Sadece boydan kısalıyor.
Kaç yaşında oğlun?
Cidden 300 tl vuuuv hayatta vermem ama eşin vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?