- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Teşekkürler canım benim. Çok farklı ve enteresan sorularYarın bi araştırayım, bulursam paylaşırım tabi.
Bende deniyim dedim sevdim cigkoftesini bakalim sende begenicekmisin.merhaba hanımlar bugün pazarda 15 lira harcadım
sahur için peynirli gözleme hazırladım buzluğa koydum çıkarıp yapması pratik oluyor
yumurta gözleme kahvaltılık yeterli oluyor sahur için
tr_lelli oğlunun doğum günü kutlu olsun nice güzel sağlıklı yaşları olsun
biz de bu ay çok açıldık Allah ödeme kolaylığı versin hepimize hesapta olmayan bisürü harcama çıkıyor
bimin çiğköftesini ben de merak ediyorum deneyeceğim bir ara sen de beğendiysen
Allah güzel günler de kullamayı nasip etsin. Bence de yaptırman iyi olmuş, evde beğenmediğin eşyalara maruz kalmak insanın yaşam enerjisini tüketiyor. Eve girdiğinde kendini iyi hissettiren bir ortam evdeki herkese iyi gelir.Daha yeni yatağa girdim
Odaların parkeleri yapıldı bu gün çıkar yapılsın temizle sil yerleştir anca duş aldım
Kızımın odasında tam bitmedi ama halim kalmadı sabahta okula gideceğim bir ton işte okulda var
Ama parke güzel oldu boşuna yıllarca yapmamışım
nora2010 canım ben vardiyalı çalışmadım hiç
Zorlukları vardır illa ki
Hayat zor zaten
ÇAlışan anne olmak daha da zor
Çalışan her kadın yaşadığın ikilemleri yaşıyor illa ki
Sağlığımız olsun çalışalım herşey evlatlar için
Gecmis olsunGünaydın kızlar. Sabah oldu sonunda.
Kaldı 1 gece
Çok uykum var.
Oğlumda ds hafif balgam başlamış çoğalmasın bari.yoksa hastanelik oluyor uz.
Allahtan işyerim eve çok yakın. Servisle 5 6dakika.o yönden şanslıyım.
Hanımlar günaydın
Haziran ayı bütçe kalemlerimi son hale getirmeye çalışıyorum. Aranızda şu şekilde eve giden parayı hesaplamış olan var mı? Aşağıdaki kalemlere ortalama ne kadar harcıyorsunuz aylık?
- Kasap
- Pazar
- Market Gıda
- Ev Temizlik Malzemesi
- Dışarıda yemek
- Damacana su
haziran bütçe kalemleri pek yapmam ben sadece her ayın başında ödemelerimi yazar maaş gelince de dağıtırım.. yukarıda yazdıkların ödemelerden kalanlarla idare etmem gereken miktardır.Hanımlar günaydın
Haziran ayı bütçe kalemlerimi son hale getirmeye çalışıyorum. Aranızda şu şekilde eve giden parayı hesaplamış olan var mı? Aşağıdaki kalemlere ortalama ne kadar harcıyorsunuz aylık?
- Kasap
- Pazar
- Market Gıda
- Ev Temizlik Malzemesi
- Dışarıda yemek
- Damacana su
Hanımlar günaydın
- Kasap
- Pazar
- Market Gıda
- Ev Temizlik Malzemesi
- Dışarıda yemek
- Damacana su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?