ben olsam eğer eksi hesaba gireceksem bi ay almam, ama sonraki aylarda biraz zorlar o farkı kapatmak için alacağım tam altınların yanına bi de çeyrek altın alırım, 4 ayda o boşluğu kapatırım. hem istikrara devam etmiş olurum hem de haziran ayı sıkışıklığını çok hissetmem:) bereketli olsun şimdidenBugün soru sorma günüm
Şimdi ben ocak ayından beri her ay 1 ata altın alma hedefi koydum kendine. Şu an 5 tane oldular. Haziran'da tatil ödemesi nedeniyle sıkışık vaziyetteyim. Altın alırsam eksi hesaba gireceğim. Sizce istikrarı bozmadan alayım mı altını yoksa bu ayı boş mu geçeyim?
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Daha yeni yatağa girdim
Odaların parkeleri yapıldı bu gün çıkar yapılsın temizle sil yerleştir anca duş aldım
Kızımın odasında tam bitmedi ama halim kalmadı sabahta okula gideceğim bir ton işte okulda var
Ama parke güzel oldu boşuna yıllarca yapmamışım
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.günaydınlar kızlar,
bi kaç gündür ipin ucunu az kaçırdım sanki.
yani ne harcadığımı o anda yazmadım şimdide nereye ne verdim hatırlamıyorum. kuş almıştık yeni kafesi yanlış seçmişim kuşa kullanım alanı kalmadı.yeniden kafes aldım.
60 70 lira civarı nereye harcadığımı hatırlamadığım bi tutar var.
Bugün işyerinde giymek için pantolon almaya gidiyorduk arkadaşla lcw ya. oranın pantolonunu alıp hepimiz giyiyoruz ben yedek alayım istiyordum 59,90 yakınında outlet ürün satan bi mağaza var öylesine oraya girdik. aynı pantolonun aynı bedenini hemde hiç sorunsuzunu 30 tl ye aldım.etiketleri yanlış basılmış...
Bugün soru sorma günüm
Şimdi ben ocak ayından beri her ay 1 ata altın alma hedefi koydum kendine. Şu an 5 tane oldular. Haziran'da tatil ödemesi nedeniyle sıkışık vaziyetteyim. Altın alırsam eksi hesaba gireceğim. Sizce istikrarı bozmadan alayım mı altını yoksa bu ayı boş mu geçeyim?
Anladım canım. Peki haftasonları çocuğu eyleme işleri var ya oyun alanına para bayıl, sinema, tiyatro vs. harcamalarını harçlıklardan mı yapıyorsunuz?
Bugün soru sorma günüm
Kesinlikle yetmiyor artik mutfaga az meblalarmarket için 800 lira ayırıyorum ama onu yükseltmem gerekecek
arada annemde yiyoruz ya da onlarda fazla aldıkları ürünlerden veriyorlar
ama ona rağmen eti sütü kuruyemişi deterjan vs derken tutar yükseliyor
harçlık 300 lira bana 300 lira eşime
yemek yol ücreti işyerinden şahsi harcamamız kuaför vs gibi kendimize kalmış
Yarim altin alabilirsinBugün soru sorma günüm
merhaba arkadaşlar....
bayadır yazamadım buraya... birikim dışı konular için, arkadaşların ısrarıyla açtığım topikte yazdığım için, her yere bakamıyorum...hoş oraya da çok baktığım söylenemez, iki üç günde bir uğrayabilirsem ne ala... :))
herkes iyidir umarım....
hayırlı Cumalar... hayırlı Ramazanlar hepimize.....
Nerdesin yahu çok çocuklu ve çalışan, dolayısıyla önünde saygı ile eğildiğim kadınmerhaba arkadaşlar....
bayadır yazamadım buraya... birikim dışı konular için, arkadaşların ısrarıyla açtığım topikte yazdığım için, her yere bakamıyorum...hoş oraya da çok baktığım söylenemez, iki üç günde bir uğrayabilirsem ne ala... :))
herkes iyidir umarım....
hayırlı Cumalar... hayırlı Ramazanlar hepimize.....
Bizim şirket geçen yıl iftar yemeği yaptı. Katılan hiç kimse oruçlu değildiKizlar esimlerin sirket iftar yemegi veriyordu her sene
Hemde deniz kenari bir mekanda
Ama hep ziyan oluyordu
Gecen yil esime dedim ki onun yerine soforlere erzak yada 100tl verseniZ dedim
Dinlediler beni gecen yil oyle yaptilar
Biz patronlar esleri falan gittik yemege
8kisi falandik.
O da patronu davet etti diye
InsAllah bu senede oyle yaparlar birileri nasiplenir
Esim almiyo hakkini soforlere veriyor
Kızkardeşim aradı az önce. Bir akrabamız ev hediyesi olarak çeyrek altın vermiş kardeşime bana getirsin diye. Haftaya gelirken getirecekmiş. Geçen hafta da ev hediyesi bir çeyrek gelmişti. O ikisini kuyumcuya götürüp üstünü tamamlayarak 1 ata alayım ben en iyisi haftaya. Böylece kendime verdiğim sözü de tutmuş olurum, hem de eksiye girmem. Süper oldu bu, sanki hissetmişler gibi
Bizim şirket geçen yıl iftar yemeği yaptı. Katılan hiç kimse oruçlu değildi
Kızkardeşim aradı az önce. Bir akrabamız ev hediyesi olarak çeyrek altın vermiş kardeşime bana getirsin diye. Haftaya gelirken getirecekmiş. Geçen hafta da ev hediyesi bir çeyrek gelmişti. O ikisini kuyumcuya götürüp üstünü tamamlayarak 1 ata alayım ben en iyisi haftaya. Böylece kendime verdiğim sözü de tutmuş olurum, hem de eksiye girmem. Süper oldu bu, sanki hissetmişler gibi
Canım güle güle kullan iyi günler deDaha yeni yatağa girdim
Odaların parkeleri yapıldı bu gün çıkar yapılsın temizle sil yerleştir anca duş aldım
Kızımın odasında tam bitmedi ama halim kalmadı sabahta okula gideceğim bir ton işte okulda var
Ama parke güzel oldu boşuna yıllarca yapmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?