Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben olsam eğer eksi hesaba gireceksem bi ay almam, ama sonraki aylarda biraz zorlar o farkı kapatmak için alacağım tam altınların yanına bi de çeyrek altın alırım, 4 ayda o boşluğu kapatırım. hem istikrara devam etmiş olurum hem de haziran ayı sıkışıklığını çok hissetmem:) bereketli olsun şimdiden

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Bence altini alin. Alimmis alinmistir. Eksiye dusseniz de bir sonraki aya duze cikarsinjz. Hem kendinize verdiginiz sozu tutmus olursunuz.

Bu aksam esimin dogum gunu icin guzel bir restorantta yer ayirtmistim. 250-300 tl hesap oderim herhalde.
Dun de ramazan icin erzak alisverisi yaptim ohtoyac sahiplerine dagitmak icin
3 paket yaptim birde ev icin birkac eksigi aldim 210 tl tuttu. A101 den aldim. Baska marketlerde gercekten daha pahaliydi hersey.

Mesela once bir toptanci vardi oraya gittik. Mercimek icin 9.50 tl kg fiyati vardi. A101 de 4 .75 tl idi yanilmiyorsam.
Hemde tum bakliyatlarda mensei turkiye idi ayrica mutlu oldum

merhaba arkadaşlar....

bayadır yazamadım buraya... birikim dışı konular için, arkadaşların ısrarıyla açtığım topikte yazdığım için, her yere bakamıyorum...hoş oraya da çok baktığım söylenemez, iki üç günde bir uğrayabilirsem ne ala... :))

herkes iyidir umarım....

hayırlı Cumalar... hayırlı Ramazanlar hepimize.....

Anladım canım. Peki haftasonları çocuğu eyleme işleri var ya oyun alanına para bayıl, sinema, tiyatro vs. harcamalarını harçlıklardan mı yapıyorsunuz?

canım oğlumu bu kış haftasonu oyun grubuna götürmüştüm onu da kredi kartına çektirmiştim oradan hallettim
Tiyatro oyun vs kalemleri (bizim bir ihtiyaç hesabımız var ) eğer harçlığım yeterli ise oradan yoksa hesaptan hallettim
bu kış kardeşimin doğumu, akrabalarımın yatılı gelmesi ve kayınvalidemin gelmesi sebebiyle çok avm gezemedik
o yüzden oyun grubu bizim için iyi oldu istikrarlı bir şekilde gittik

eğer sıkışacaksan alma derim altını
ayır yine max ayırabileceğin tutarı ona göre yarım ya da çeyrek alırısn

Kesinlikle yetmiyor artik mutfaga az meblalar

Yarim altin alabilirsin
Tamamen bos gecmektense bu daha iyi

Hayirli cumalar

Kizlar esimlerin sirket iftar yemegi veriyordu her sene
Hemde deniz kenari bir mekanda
Ama hep ziyan oluyordu
Gecen yil esime dedim ki onun yerine soforlere erzak yada 100tl verseniZ dedim
Dinlediler beni gecen yil oyle yaptilar
Biz patronlar esleri falan gittik yemege
8kisi falandik.
O da patronu davet etti diye
InsAllah bu senede oyle yaparlar birileri nasiplenir
Esim almiyo hakkini soforlere veriyor

Nerdesin yahu çok çocuklu ve çalışan, dolayısıyla önünde saygı ile eğildiğim kadın

Kızkardeşim aradı az önce. Bir akrabamız ev hediyesi olarak çeyrek altın vermiş kardeşime bana getirsin diye. Haftaya gelirken getirecekmiş. Geçen hafta da ev hediyesi bir çeyrek gelmişti. O ikisini kuyumcuya götürüp üstünü tamamlayarak 1 ata alayım ben en iyisi haftaya. Böylece kendime verdiğim sözü de tutmuş olurum, hem de eksiye girmem. Süper oldu bu, sanki hissetmişler gibi

Bizim şirket geçen yıl iftar yemeği yaptı. Katılan hiç kimse oruçlu değildi

oh ne güzel olmuş bereketli olsun

Oooh kismetin geldi iste bak bereketli olsun canim

Canım güle güle kullan iyi günler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…