Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun Canım..

bence de iyi olur.. böylece bi köşede ayda bi çeyrek parası hatta alır almaz çeyrek olarak hesaplar alırım. yoksa benim kötü bi huyum var çok borç veriyorum sağa sola şuan mesela 3 farklı yere borç verdim eminim çok da ihtiyaçları yoktu bi yere 100 tl, bi yere 250 tl ve diğer yere de 50 dolar :) toparlasam hepsini altına bağlayacam daha iyi.

Bende hep sorgularım acaba gereksiz alışveriş yaptığım için bereketi kalmıyomu diye..
sanırım öyle. aldıkça para uçuyo elinden..
kalmadıçada aman sıkıyorum yine yok nasılsa ödenir alıyorum deyip bi daha alıyorum..

Bende şu evdeki malzemeyi değerlendirme işini hiç beceremiyorum yaaa.
o gün canım ne isterse ona göre yapıyorum herşeyi doğal olarakta bi sürü şey alıyorum.

Ahh canım. bende kendime ait olmayan bi borcu sırf annem duyupta üzülmesin diye üstlendim.. Tabi bunu öderken çok zorlandım açıldım da artık sona geldim sayılır.
Bence bunları yaşayarak bazı şeylerin kıymetini öğretti rabbim bize. İmtihanımız buymuş ve sonuçta maddi kaybımız var ama manevi olarak güçlendiğimi düşünüyorum ben.

Amin inşallah.

Darısı başıma inşallah en çok istediğim şey taksitsiz borçsuz bi yaşam.

Ayyyy ne mutlu sana nasıl sevimiştir. nasıl bi sevaba girdin kimbilir.

Hiç yapmadım evde pide ama çok istiyorum. kızım çok sever sık sık alıyorum. bi dünya para.

Kapı caldi tam eşimin gelme saati
Koşarak kapıyı açtım
Bi baktım karşımda davuluyla davulcu
Merhaba ben ramazan davulcunuz dedi
Hayatimin şokunu yasadim
Suratımı gorcektiniz
ddd

çok güldüm valla. hadi geçmiş olsun.

canım aslında kilo 35 ti ama zam gelmis.40 tl olmuş. Sizin oralarda ne kadar ??kavurmanın kilosunu da 65 e almış.

ooo burda kıyma 40tan başlıyo 55 60 etin kilosu.Kavurmayı bilmiyorum. kurbanda yaparız o bize yetiyo...

Iftara geleydin bıyır diyip istek parca caldiraydin ya

Ya her gece ne yapıcam bilmiyorum bende ama kahvaltı kahvaltı bıkkınlık gelmeye başladı artık. değişik bişeyler arıyorum.. bu gece patatesli lavaş tarifi denemek istiyorum bakalım.

Oooo maşallah. Benimde kafamda bişeyler var bakalım.. çok severim üretmeyi üreteni..

Canım bence neyi istiyosa ona gönder..

Günaydın kızlar
Çalışanlara kolaylıklar
Ben kursa gitcem bugün
Akşama yemeğim var benim de rahatım
Yemekleri bitirme günü yapcaz bu akşam
bizde dün yaptık hatta bitmedi kalanları kaba doldurdum sabah hayvanlara çıkardım çöpün yanına.

Günaydın Hanımlar,
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar olsun
Bu mübarek gün ve ayda herşey gönlünüzce olsun.
Amin canım cümlemizin.
akşam menüleriniz belli mi kızlar..

buzlukta lahmacunlarım var öndende bi çorba yaparım diyorum ben yanına birde salata missss.

Kızlar örgü sepet furyası var şuan biliyosunuz.
bende kendime bir iki tane yapayım diye başladım hem çok zevkli hem kolay. instagramda bunu yapıp satan bir dünya insan var hepside sipariş sipariş yetişemiyolar bile. doğal olarak kafamda deli sorular var...

bi sayfa açmayı düşünüyorum bi kaç model yapayım koyayım diyorum. ama sipariş üstüne satmak para alışverişi korkuyorum açıkçası.. ne dersiniz.

Tatil iyi oldu da extra cek odemesi sikinti.
Aslinda cek odemesi de babamin borcu ama isin icine girince babami kurtaralim derken borc bize kaldi. Neyse saglik olsun genciz calisir oderiz. Kenardaki altini kendi evimin kredisini kapatmak icin biriktirmistim onu kullanicam galiba hatta yetmeyecek uzerini tamamlamasi icin babama soyleyecegim.

Insalllah pazartesiye kadar cozum buluruz.

İnşallah canım yaaa...
Rabbim yardım etsin.

Gecmis olsun

Selammm
Allahimmm ne sicak ne sicak bunaltici.
Annem bisiler bakcakti onunla disari ciktim
Kavun,izgaralik tavuk,kayisi,kivircik ve biber aldim
35tl gibi bir para harcadim.

Bugun hic is yapasim yok
Mutfagimi topladim
Dunden duran amasirlari katladim.
Saat 7 de oglumun gitar kursu var ama yarim saat erken alicam.
Iftara denk geliyor
Okul hala kapanmadigimdan saati cocuklarin okul saatinr gore ayarli.
Haftaya degisiriz dendi.

Zaten temmuzda agustosda yollamicam tatil o bu derken para yanacak gidemeyecek.

Geçmiş olsun canım

Gün çok iyi oluyor mecbur ödüyoruz ve birikmiş oluyor,biimde ayda 250 tl lik 10 kişi güzel para 10 ayda
Canım o işi yaptım ben şuan çok yapan olduğu için biraz sıkıntılı,sayfam vardı benimde,daha çok görümcem elden sattı sipariş aldım paspas sepet yaptım.Bebeğim olunca bıraktım ama evet örmesi çok zevkli ve güzel şeyler çıkıyor ortaya.Kazadığımla da gr altın dolar ve euro almıştım :)

Sıcak bir geldi pir geldi,bahar havası iyiydi yaa

sağol canımmm

Ayyy benimde amacım o açıkçası o bana gram altınmış dolarmış extra olsun yokmuş gibi dursun. Benim asıl kafamı kırcalayan parayı peşin mi alıyosun? yarısını mı başta alıyosun? teslimatta extra kapıda ödeme ücreti tuhaf geliyo.

Para evet peşin oluyor kapıda ödeme şeklinde hiç yapmadım ama o farkı kargolar alıyor diye biliyorum.Çok fazla da yapmadım zaten hamileydim aynen kendime yapayım dedim sonra arkadaşlara yaptım hediye,sonra işte bi sayfa açtım pek sipariş almaya zamanım kalmadı görümcem hemşire hastane de hemşirelere çok yaptım.Kargo gibi ekstra ödeme olmayınca daha rahat satılıyor.Öyle çevren varsa rahat yapabilirsin.Hatta geçen yine soran vardı hastaneden ama zamanım yok ve çok yoruluyorum zaten hemen yapamayabilirim diye almadım siparişi.

Canım çok geçmiş olsun.

Derya10 çok geçmiş olsun canım.
Joeyfun hayırlı olsun tatiliniz ne iyi olmus.
İnşaallah sıkıntınızı tez zamanda giderebilirsiniz.

Kızlar bende çok istedim güvenilir kişilerle gün.
İşyerinde konusu oldu hatta 250 dedi biri kimse kabul etmedi 100 e girecektik 4 kişi ancak toplandık kaldı öyle.

Arkadaş grubum var hepsi ev hanımı.
Gün yapıyor lar. 100 tl dedim kimse kabul etmedi sen çalışıyor sun biz değil diye 25 ten girdiler bende girmedim bana saçma geldi gşt gel yol parasına değmez.
Zaten hepsine gidemiyorum bari değsin dimi
Gün e girmek bende istiyorum cidden 100 150 den girsem iyi olurdu

çok geçmiş olsun canım,faturaları internet bankacılığı ile yatırıyoruz biz

Akşam menüsü
Mercimek çorbası
Metaz
Salata
Kadayıf tatlısı
Elektrik ve su faturaları çok sorunlu canım bizde. Su faturası otomatik ödeme kabul etmiyor. Ama internetten ödeme sistemi var onu kullanabiliyoruz.
Fakat elektrik ne otomatik ödeme oluyor nede kartla ödeme Bankalara da yatıılmıyor. Ya PTT'ye ya da elektrik idaresine gitmen gerekiyor.

Atlamış ım canım sanada çok geçmiş olsun.

Toplanmali gunleride sevmiyorum ben boyle cingene gibi 20tl gunleride sevmiyorum.
Sirf oturalim diye yapiliyor o gunler tamam oturmak bir araya gelmek icin olabilir
Ama birikim gunu degil ya.

Daha once 100tl falan girmistik (ben 2 girmistim)
En az 100 olmali.
200tl lik falan gun olsa bende giricem.

Guvendigim benimde 4-5kisi var ama bu yaz malesef butce uygun degil.

Bugun kafami kaldiramiyorum
Hatta esimi aradim azicik erken gel gitara sen biraksana dedim.
Keyfim yok.
Hep yatasim var.
Sehriye corbasi yapicam daha.
Esim dunden kalan guvec var 1 tane onu yer.
Oglumda et kavurma istedi.
Ona et kavurdum azicik.
Pilavda var.
Corbayida yapabilirsem negozel.
Kendime ne yapsam bilmiyorum.
Canim onlari istemiyor
Buzlukda mayali hamurum var az ayirmistim
Cikarip ispanakli,maydanozlu peynirli gozleme yapim.
Yemek de yiyesim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…