Ooo kilolar falan veriliyor bende 57 de kaldim.Ay ben kendime hep kilolu goxukuyorum kalcam ve bel bolgem fazla o yzuden canim skılıyo
Kac kilo verdingulfemhatun ??
Olursun cnm tatile kadarOoo kilolar falan veriliyor bende 57 de kaldim.
Bi 55 olamadim gitti be.
Ben 59.8 olmuştum şu an 55.1Ay ben kendime hep kilolu goxukuyorum kalcam ve bel bolgem fazla o yzuden canim skılıyo
Kac kilo verdingulfemhatun ??
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Ayy kizlar cok yorgunum inanin ki
Kendime bir bileklik ve bi saat aldim esimin hediyesi oldu aslinda evlilik yildonumumuz agustosta ama ben bunlari ne zamandir istedigin icin simdiden alinmis oldu ikisini de cok begendim saat almak aklimda yoktu ama bilklik alinca yari fiyata dusuyordu bende aldim ikisi 1100 tuttu
Sabah dahiliyeye gittim kan verdim ogleden sonra da bu isleri hallederken nufus cuzdanimi kaybetmisim ara tara yok kac kez dolandim gittihim yerleri bide uzak 2 3 saatim onlara gitti
Nufus mufurlugunden gittim cikardim zaten yenilenecekmis bosuna aramis oldjm yanineyse spor oldu bisikletle gittim cunku. Vee calismalarimin sobucunu aliyorum 59.4u gordum bugun nufus cuzdanina 16 tl ve bileklik ve saat 1100 tl disinda harcamam olmadi bugun
Oo baya vermissin canim bende 65tim ama benim baya once aralikta falan 65tim spor yapiyorum diye cok diyet yapmadim cikolata tatli yedim yani ama iate spor yapinca veriyosun bide agzimi tutsaydim 58 olmjstum coktan.58 benim idealim daha fazla verirsem cok zayif oluyorumBen 59.8 olmuştum şu an 55.1
Ama 2 ay geçti yani
sagol canimHayırlı olsun güle güle kullanın.
1.68 falanim canimgulfemhatun evet kalici gitmesi onmeli olan
Ya canim senin vetr_lelli nin boyunu merak ediyorum siz cok kilolu durmuyorsunuz aslinda. Benim 1.69 boyum.
Canim A101 in recellerini ben cok begeniyorum.Merhaba hanımlar bugün a101de 10 lira harcadım yumurta ve reçel aldım
ev yapımı reçellerim bitti hazırlara kaldım önerebileceğiniz beğendiğiniz reçel markaları var mı? kahvaltıda reçel olmazsa olmaz benim için
yumurta da indirime girmiş sahurda her gün yiyoruz diye 30lu aldım 5 liraya düşmüştü
bugünüm çok yorucu geçti
menüde mercimek çorbası, salata,karışık kızartma,zeytinyağlı taze fasülye var
kilodan bahsetmişsiniz ben evlendikten sonra 62de kaldım inemiyorum 56ya
arada spor yapıyorum ama yemeyi de seviyorum yaaa napayım
Iyi kullanmissin ama yani baya gitmis benimki 10.senesinde mefta olmustu.17 yıldır kullandığım çamaşır makinem sizlere ömür... bize Yen'i bir masraf kapısı açıldı
Bunca yıldır servis bile çağırmadım. Bir kaç ay önce sıkmamaya başladı. Ayrıca sıkma programını çalıştırıyordum. Az önce 2 posta yıkadı. En son 2 tane bluzumu attım. Suyu aldı ama yıkamadı. İçi su dolu. Sıkma programını çalıştırdım olmadı. Sadece dıyttttttt diye bir ses o kadar. Bluzları aldım içinden. Elimde yıkadım. Su boşaltma programını çalıştırdım. Yine ayni sesIyi kullanmissin ama yani baya gitmis benimki 10.senesinde mefta olmustu.
Benim samsung cnm ben memnunum 8 kg yıkama 5kg kurutma 1400 devir. 17 sene iyi dayanmış benceBunca yıldır servis bile çağırmadım. Bir kaç ay önce sıkmamaya başladı. Ayrıca sıkma programını çalıştırıyordum. Az önce 2 posta yıkadı. En son 2 tane bluzumu attım. Suyu aldı ama yıkamadı. İçi su dolu. Sıkma programını çalıştırdım olmadı. Sadece dıyttttttt diye bir ses o kadar. Bluzları aldım içinden. Elimde yıkadım. Su boşaltma programını çalıştırdım. Yine ayni ses
Şimdi içi su dolu duruyor öyle
Daha önce bakmıştım makinelere. Samsung ya da Siemens alacağım. 1200 devir ve 9 kilo.
Yarın alırız herhalde. Araya benim eliptik bisikleti de sokuşturacağım.
sağol canım fikirler için ben de a101in reçelini aldım ahududulu olanıCanim A101 in recellerini ben cok begeniyorum.
Evde pek yapmiyorum cunku benimkiler pek recel sevmiyorlar ben seviyorum
A101 in ozellik (bolmix marka) bogurtlen recelini cok seviyoruz.
Ben teyzemden gordum aldim
Benden babamin kuzeni gordu bende yedi aldi
Onda da hemsire bi arkadasi var o yemis gitmis almis.
Resmen reklam zinciri olduk :)
Yiyen cok begeniyor tavsiye ederim.
Ayrica ig de 2 site var kendileri yapiyorlar bahcelerinden asama asama gosteriyorlar
Bence katkisiz el emegi ama pahalidir sanirim
Hani pahali olsun organik olsun diyenler alabilirler bence.
Metazı merak ettim baktım da Çerkes yemeğiymiş siz Çerkes misiniz benim eşimde öyleçok geçmiş olsun canım,faturaları internet bankacılığı ile yatırıyoruz biz
Akşam menüsü
Mercimek çorbası
Metaz
Salata
Kadayıf tatlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?