Hayirli bereketli olur umarim canimKızlar biz 5'kişilik gün ayarladık. Öyle toplanma yeme içme yok aylık 250 tl ödenecek şekilde. Kura da çektik tam ortancası çıktım. Eylül de.sira bende :)
Çok iyi olmuş cnmKızlar biz 5'kişilik gün ayarladık. Öyle toplanma yeme içme yok aylık 250 tl ödenecek şekilde. Kura da çektik tam ortancası çıktım. Eylül de.sira bende :)
Yok cnm aynı değil diye biliyorum benSize bakinca benim biraz daha vermem lazim
Ama nisan ve dugun zamani 55-56ydim resmen kemiklerim sayiliyordu hadi 57 de anlasalim ben en iyisi 57yi hedefliyim
M maviduvar1 gecmis olsun ama 17 sene cok iyi dayanmis
Bu arada recellerden bahsetmissiniz de ahududu ve bogurtlen ayni degil mi arkadaslar?
Hayırlı olsun. Birikimleriniz daimi ve bereketli olsun.Kızlar biz 5'kişilik gün ayarladık. Öyle toplanma yeme içme yok aylık 250 tl ödenecek şekilde. Kura da çektik tam ortancası çıktım. Eylül de.sira bende :)
Benim samsung cnm ben memnunum 8 kg yıkama 5kg kurutma 1400 devir. 17 sene iyi dayanmış bence
Beth18 cnm bnde 1.66 falan olmam lazım
Hiç tık demedi bunca yıl. Bulaşık makinemde hiç bozulmadı. Aman nazar değmesin. Çeyizimden ikisi de...Size bakinca benim biraz daha vermem lazim
Ama nisan ve dugun zamani 55-56ydim resmen kemiklerim sayiliyordu hadi 57 de anlasalim ben en iyisi 57yi hedefliyim
M maviduvar1 gecmis olsun ama 17 sene cok iyi dayanmis
Bu arada recellerden bahsetmissiniz de ahududu ve bogurtlen ayni degil mi arkadaslar?
Markası neydi cnm eskisininHiç tık demedi bunca yıl. Bulaşık makinemde hiç bozulmadı. Aman nazar değmesin. Çeyizimden ikisi de...
Artık farz oldu. Alınacak. İçi su dolu duruyor öyle.
Kg yüksek bir makine alacağım. Buna yorgan zor sığıyordu.
Samsung da alternatiflerimden birisi
Her 2 makinem de Profilo idi. Annem almıştı evlenirken. Allah razı olsun ondanMarkası neydi cnm eskisinin
saol cnmAtlamış ım canım sanada çok geçmiş olsun.
Hayirli bereketli olur umarim canim
Çok iyi olmuş cnm
Mecbur olunca insan biriktiriyo öyle
amin kizlar insallah birikimlerimiz bereketli olur. Teşekkür ederim.Hayırlı olsun. Birikimleriniz daimi ve bereketli olsun.
Günaydın hanımlar. İs yerine geldim üretime bi tur attım ofisime gelip oturdum :) bugün ne yapsam yaa saçımı boyamaya mi gitsem ya da dip boya. Benim ön tarafda beyazim var sadece bi bolgede, bizde beyaz saç genetik. Bugun bakalim gozumder büyümezse gider boya işini hallederim insallah.
Sağolasın canım...Canım çok geçmiş olsun.
Sağol canım. 25 tl bence amaç görüşmek olabilir ne birikecek ki.. hoş birikse ne olacak o gün yapacağın hazırlık onun fazlasını götürür zaten.Derya10 çok geçmiş olsun canım.
Joeyfun hayırlı olsun tatiliniz ne iyi olmus.
İnşaallah sıkıntınızı tez zamanda giderebilirsiniz.
Kızlar bende çok istedim güvenilir kişilerle gün.
İşyerinde konusu oldu hatta 250 dedi biri kimse kabul etmedi 100 e girecektik 4 kişi ancak toplandık kaldı öyle.
Arkadaş grubum var hepsi ev hanımı.
Gün yapıyor lar. 100 tl dedim kimse kabul etmedi sen çalışıyor sun biz değil diye 25 ten girdiler bende girmedim bana saçma geldi gşt gel yol parasına değmez.
Zaten hepsine gidemiyorum bari değsin dimi
Gün e girmek bende istiyorum cidden 100 150 den girsem iyi olurdu
Hasta mı oluyosun acaba canım ? dinlen biraz bir iki gün bence.Bugun kafami kaldiramiyorum
Hatta esimi aradim azicik erken gel gitara sen biraksana dedim.
Keyfim yok.
Hep yatasim var.
Sehriye corbasi yapicam daha.
Esim dunden kalan guvec var 1 tane onu yer.
Oglumda et kavurma istedi.
Ona et kavurdum azicik.
Pilavda var.
Corbayida yapabilirsem negozel.
Kendime ne yapsam bilmiyorum.
Canim onlari istemiyor
Buzlukda mayali hamurum var az ayirmistim
Cikarip ispanakli,maydanozlu peynirli gozleme yapim.
Yemek de yiyesim yok.
Ayy kizlar cok yorgunum inanin ki
Kendime bir bileklik ve bi saat aldim esimin hediyesi oldu aslinda evlilik yildonumumuz agustosta ama ben bunlari ne zamandir istedigin icin simdiden alinmis oldu ikisini de cok begendim saat almak aklimda yoktu ama bilklik alinca yari fiyata dusuyordu bende aldim ikisi 1100 tuttu
Sabah dahiliyeye gittim kan verdim ogleden sonra da bu isleri hallederken nufus cuzdanimi kaybetmisim ara tara yok kac kez dolandim gittihim yerleri bide uzak 2 3 saatim onlara gitti
Nufus mufurlugunden gittim cikardim zaten yenilenecekmis bosuna aramis oldjm yanineyse spor oldu bisikletle gittim cunku. Vee calismalarimin sobucunu aliyorum 59.4u gordum bugun nufus cuzdanina 16 tl ve bileklik ve saat 1100 tl disinda harcamam olmadi bugun
Ay ben kendime hep kilolu goxukuyorum kalcam ve bel bolgem fazla o yzuden canim skılıyo
Kac kilo verdingulfemhatun ??
Ooo kilolar falan veriliyor bende 57 de kaldim.
Bi 55 olamadim gitti be.
Ben 59.8 olmuştum şu an 55.1
Ama 2 ay geçti yani
ayyy canım yaaa iyi kullanmışsın ama yine de insan üzülüyor. Benim de kurutma makinem bozuldu zorlanıyorum pek ama bu ara yaptıramam.17 yıldır kullandığım çamaşır makinem sizlere ömür... bize Yen'i bir masraf kapısı açıldı
Hadi bakalım bereketli olur inşallah.Kızlar biz 5'kişilik gün ayarladık. Öyle toplanma yeme içme yok aylık 250 tl ödenecek şekilde. Kura da çektik tam ortancası çıktım. Eylül de.sira bende :)
Günaydın hanımlar. İs yerine geldim üretime bi tur attım ofisime gelip oturdum :) bugün ne yapsam yaa saçımı boyamaya mi gitsem ya da dip boya. Benim ön tarafda beyazim var sadece bi bolgede, bizde beyaz saç genetik. Bugun bakalim gozumder büyümezse gider boya işini hallederim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?