Küçük Düşün Büyük Olsun!

Size bakinca benim biraz daha vermem lazim
Ama nisan ve dugun zamani 55-56ydim resmen kemiklerim sayiliyordu hadi 57 de anlasalim ben en iyisi 57yi hedefliyim
M maviduvar1 gecmis olsun ama 17 sene cok iyi dayanmis
Bu arada recellerden bahsetmissiniz de ahududu ve bogurtlen ayni degil mi arkadaslar?

Yok cnm aynı değil diye biliyorum ben

Benim samsung cnm ben memnunum 8 kg yıkama 5kg kurutma 1400 devir. 17 sene iyi dayanmış bence

Beth18 cnm bnde 1.66 falan olmam lazım

Hiç tık demedi bunca yıl. Bulaşık makinemde hiç bozulmadı. Aman nazar değmesin. Çeyizimden ikisi de...
Artık farz oldu. Alınacak. İçi su dolu duruyor öyle.
Kg yüksek bir makine alacağım. Buna yorgan zor sığıyordu.
Samsung da alternatiflerimden birisi

Markası neydi cnm eskisinin

Hayırlı geceler kızlar,
Bugünüm bol harcamalı geçecek dedim. Nitekim öylede oldu.

65 TL elektrik faturası
16 TL su faturası
50 TL kıyma (köfte yapıp buzluğa attım bile)
35 TL de pazar eksikleri
10 TL kaş için verdim.

Annemde fitremizi vermiş bugün. Allah kabul etsin inşallah.

Günaydın hanımlar. İs yerine geldim üretime bi tur attım ofisime gelip oturdum :) bugün ne yapsam yaa saçımı boyamaya mi gitsem ya da dip boya. Benim ön tarafda beyazim var sadece bi bolgede, bizde beyaz saç genetik. Bugun bakalim gozumder büyümezse gider boya işini hallederim insallah.

Değişiklik iyidir.
Zamanın varsa tabi :)
benimde beyazlarım var genetik sarıya boyatınca belli olmuyo

Selam kızlar nasılsınız?

dünkü harcamalarım

kızıma tişört -- 15 tl
market 11 tl
şu bahsettiğim sepetler için penye ip ve tığ 27 tl
akşam dışarı çıktık kızımı su ve çubuk patates 4 tl

bu arada instagram hesabımı açtım kızlar. Umarım hayırlı olur. Kazanırım bişeyler de bereketli olur.

Canım çok geçmiş olsun.
Sağolasın canım...

Sağol canım. 25 tl bence amaç görüşmek olabilir ne birikecek ki.. hoş birikse ne olacak o gün yapacağın hazırlık onun fazlasını götürür zaten.
Bende bi kaç ay sonra annemlerin 200 tl lik günü var yeniden başladığında ona gireyim diyorum param dönsün yeter. o zamana kadar rahatlarım biraz hem.

Hasta mı oluyosun acaba canım ? dinlen biraz bir iki gün bence.

Ay ben kendime hep kilolu goxukuyorum kalcam ve bel bolgem fazla o yzuden canim skılıyo
Kac kilo verdin gulfemhatun ??

Ooo kilolar falan veriliyor bende 57 de kaldim.
Bi 55 olamadim gitti be.

Ben 59.8 olmuştum şu an 55.1
Ama 2 ay geçti yani

Ahhhh ben nere gidemmm
sizin yanınızda ben dubayım dubaaaa.
70 olsam bana yetecek valla 15 kilo vermem lazım yaniii...
17 yıldır kullandığım çamaşır makinem sizlere ömür... bize Yen'i bir masraf kapısı açıldı
ayyy canım yaaa iyi kullanmışsın ama yine de insan üzülüyor. Benim de kurutma makinem bozuldu zorlanıyorum pek ama bu ara yaptıramam.

Kızlar biz 5'kişilik gün ayarladık. Öyle toplanma yeme içme yok aylık 250 tl ödenecek şekilde. Kura da çektik tam ortancası çıktım. Eylül de.sira bende :)
Hadi bakalım bereketli olur inşallah.

Kendin boyayamazmısın canım. Paranda cebinde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…