- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
MerhabaCanım aldıklarını güle güle kullan inşallah. Sen ve diğer tarzını yenileyenlerden fikir
Versinalıyorum iyi oluyor ama ben çok utanan biriyim yeni bişey alsam sanki insanlar anladı bana bakıyor gibi hissediyorum çok sıradanım halbuki. Ben de bu ay 2tunik alacağım gerek duymaya başladım da
Merhaba
Ben her türlü giyinen biriyim. İşe giderken mini etek, elbise, kumaş yada kot pantolon giyiyorum. Genelde stiletto giyiyordum.
Normal dışarıda ise yırtık kot, şapka, bandana filan takılıyorum.
Bu aralar işe de spor giymeye başladım. Etrafımdaki herkes çok güzel kombin yaptığımı söylüyor.
Yeni birşey aldığında neden utanıyorsun onu anlayamadım.
Dünyada bir kere geliyorsun. Canın ne istiyorsa giy bence.
İnstagramda 2 kişi bana istek yollamış. Acaba buradan mı? Baktımmda @tr_lelli takip ediyor bu kişileri. Yine de emin olmak istedim
Tamam canım. Hangisi sensin ki acaba...B
Biri bendim canin ben ekledim
Tamam canım. Hangisi sensin ki acaba...
Ne güzel ben değişik bişey yapsam diyelim ki kolye taktım sanki çok değişmişim herkes şuna bak dermiş gibi çekiniyorum artık nasıl tanımlamam gerekse:)) özgüven eksik sanırım yetişme tarzı sağolsun annem :)okulda göreclisinMerhaba
Ben her türlü giyinen biriyim. İşe giderken mini etek, elbise, kumaş yada kot pantolon giyiyorum. Genelde stiletto giyiyordum.
Normal dışarıda ise yırtık kot, şapka, bandana filan takılıyorum.
Bu aralar işe de spor giymeye başladım. Etrafımdaki herkes çok güzel kombin yaptığımı söylüyor.
Yeni birşey aldığında neden utanıyorsun onu anlayamadım.
Dünyada bir kere geliyorsun. Canın ne istiyorsa giy bence.
İnstagramda 2 kişi bana istek yollamış. Acaba buradan mı? Baktımmda @tr_lelli takip ediyor bu kişileri. Yine de emin olmak istedim
Özelden yazdım canımOkulda görevlisin sanırım görevin ne acaba çok merak ettim. Birde geçen konusu olmuştu oğlunun ilgilendiği spor dalını merak ettim. Meraklarımı sıraladım valla :))
Günaydınlar
Benimde bugün çok işim var.
eve gidince çamaşır mak çalışıcak
yemek yapılacak
süpür-sil işleri var.
akşam da ütü yaparım kızım uyurken
rabbim damatlığını görmeyi nasip etsin inşallah.yolu şansı bahtı açık olsun...Hayırlı sahurlar. Bu hafta oglumun mezuniyeti var. Beyaz bir gomlek, siyah pantalon ve papyon takicak. Nasil olur sizce? Papyon ve beyaz gomlek yeni aldim. Evde siyah pantolonu vardi.
Ah biz kadınlar
Bazen bize acıyorum valla
Cumartesi bebek görmeye gittim
Eşimin izin gününe denk gelince o bizi bıraktı eve gitti
Uzanmış bütün gün tv falan izlemiş
Pazar işe gitti bende evdeydim
yorganları kaldırdım
3 makine çamaşır yıkadım
balkonu yıkadım
evi süpürdüm
Nevresimleri değiştirdim
Oğlumun küçülen kıyafetleri ayırdım
pazardan aldığım yeşillikleri yıkadım kuruttum dolaba kaldırdım
Yani şimdi ben bize acımayayım da kime acıyım a kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?