Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba
Ben her türlü giyinen biriyim. İşe giderken mini etek, elbise, kumaş yada kot pantolon giyiyorum. Genelde stiletto giyiyordum.
Normal dışarıda ise yırtık kot, şapka, bandana filan takılıyorum.
Bu aralar işe de spor giymeye başladım. Etrafımdaki herkes çok güzel kombin yaptığımı söylüyor.
Yeni birşey aldığında neden utanıyorsun onu anlayamadım.
Dünyada bir kere geliyorsun. Canın ne istiyorsa giy bence.

İnstagramda 2 kişi bana istek yollamış. Acaba buradan mı? Baktımmda @tr_lelli takip ediyor bu kişileri. Yine de emin olmak istedim

B

Biri bendim canin ben ekledim

Iyi aksamlar kizlar
Haftasonu kv.lere gittik mevlut vardi
Cumartesi onunla gecti pazarda koye gittik bir suru meyve topladik
Topladiklarimizdan kv. Koydu bize 10 kilo erik, dut, kayisi, kiraz, yeni dunya ve sarma yapragi koydu sagolsun. Kv.le yakinlastikca hem onu daha iyi taniyorum. Bazi sozleri canimi acitsa da sanirim cocuklarini dusundugu icin boyle kirici olabiliyor bazen. Ama diyelim ki ben guzel bisey yaptim beni övuyor birde ben kirildigim zaman direk duygularimi belli ediyorum sanirim onlarda artik bana ona gore davraniyorlar.Neyse sagolsunlar biz 1 ay alisveris yapmayiz artik. Buzluktakileri ve konservelerimi bitircem.ayrica biraz sebze var evde onlari bitircem.
Bugun markete gittim yumurta, kiyma, su ve iki tae babet corabi aldim 30 tl verdim.

Ne güzel ben değişik bişey yapsam diyelim ki kolye taktım sanki çok değişmişim herkes şuna bak dermiş gibi çekiniyorum artık nasıl tanımlamam gerekse:)) özgüven eksik sanırım yetişme tarzı sağolsun annem :)okulda göreclisin

Okulda görevlisin sanırım görevin ne acaba çok merak ettim. Birde geçen konusu olmuştu oğlunun ilgilendiği spor dalını merak ettim. Meraklarımı sıraladım valla :))

Hayırlı sabahlar kızlar
İftara 2 kişi misafirim vardı. Yüksük çorbası, domates soslu karışık kızartma, mercimekli bulgur pilavı, salata, ayran ve çakma profiterol yaptım. Çok yemek secen kişilerdi menüyü onlarla belirledik daha iyi oldu benim icin.

Evde eksilen bir kac parca birsey vardı. Annem onları almiş ama ne kadar tuttu bilmiyorum. 11 TLyede 1 damacana su aldım bugün. 5 euroda kumbaraya attım. Kısa günün karı hiç yoktan iyidir

Geçen seneden madeni olarak 300 eurom var. Onları kağıt euro'ya cevirtebilecek birini bulmam lazım. Bu sekilde cok değer kaybediyor 2.75 TL bozuyorlar.

220 euroyu oteli olan bir tanıdığa tümletip bankaya atabildim. Ama sezon çok kötü müşteri olmadığı için gerisini halledemem dedi. Olsun bu kadarıda yeter dedim Kalan 300ü de tümletsem benden mutlusu olmaz sanırım

Bugün nerdeyse hiç işim yok evde
Dün yemeği de bol yapmışım bugün onun yanına bişeyler uydururum
Bi arkadaşım var yurtdişinda yaşıyo normalde
O geldi Türkiye'ye
Onunla bulusucam belki
Ya eve çağırırım ya da bi yere kahve.içmeye gideriz bakalım
Guzwl bi gün istiyorummmm

Günaydınnn.
Ben bugun bir de sanirim cuma aksami yalnizim aksam yine.
Oruclu degilim ama oglum niyetli.

Trip attim yinede yalniz kaliyorum diye.
Tripsizmi kalsaydi kocam yani :)

Hava neguzel serin gidiyor hic bunaltmiyor
Evdeyim bugun ev toplarim yatar yuvarlanirim artik

Günaydınlar
Benimde bugün çok işim var.
eve gidince çamaşır mak çalışıcak
yemek yapılacak
süpür-sil işleri var.
akşam da ütü yaparım kızım uyurken

Ah biz kadınlar
Bazen bize acıyorum valla
Cumartesi bebek görmeye gittim
Eşimin izin gününe denk gelince o bizi bıraktı eve gitti
Uzanmış bütün gün tv falan izlemiş

Pazar işe gitti bende evdeydim
yorganları kaldırdım
3 makine çamaşır yıkadım
balkonu yıkadım
evi süpürdüm
Nevresimleri değiştirdim
Oğlumun küçülen kıyafetleri ayırdım
pazardan aldığım yeşillikleri yıkadım kuruttum dolaba kaldırdım

Yani şimdi ben bize acımayayım da kime acıyım a kadınlar

Hayırlı sahurlar. Bu hafta oglumun mezuniyeti var. Beyaz bir gomlek, siyah pantalon ve papyon takicak. Nasil olur sizce? Papyon ve beyaz gomlek yeni aldim. Evde siyah pantolonu vardi.
rabbim damatlığını görmeyi nasip etsin inşallah.yolu şansı bahtı açık olsun...

günaydınlarrr

valla sorma ben de hafta sonu çamaşırla uğraştım, üstelik bir haftadır hastayım dökülüyorum resmen. grip oldum sonra bronşite çevirdi daha sonra nezle hepsi birarar da. üstelik evde temizlenecek. ayyy ne yapsam bilimiyroum. vakit de yok kadın çağırıcam olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…