Küçük Düşün Büyük Olsun!

geçmiş olsun canım .benim iki bebekte hasta oldu dünde eşim havalar bi garip dikkat edelim de Allah beterinden korusun inşaallah

Benim eşimde normalde karışmaz ev işlerine
Genelde dağınıktır. Hatta ben iş yaparken çağırır aman olur bakalım der.
sanki başkası yapıyor ev işini yine bana kalıyor.
Yetişemiyorum çoğu zaman.
Bende acıyorum kendime

gerçekten acınılacak haldeyiz ben cuma süt iznindeydim bir yandan çocuklarla ilgilendim bi yandan mutfağa girdim 4 saat sürüyor ana yemek pilav salata çorba tatlı bilmem ne falan derken çocuklara zaman ayıramıyorum valla .bir de tabi çamaşır yıka as topla katla .evi kv süpürdü Allahtan. dün eve 8 de vardım çok yağmur vardı geç gittim anca çocukla uğraş yemek ye uykum geliyor pertt.yaşayıncada zor yazıncada offf

Geçmiş olsun

Aynen çocukla daha zor
evi toplasam aksama yine aynı oluyor.

Canım benim
İnan hepimiz aynıyız
Birikim yapabilenimiz bu aralar çok az
Olsun
Tasarruf yapıyoruz indirimler falan tutumlu olmaya çalışıyoruz
Sen de uzak kalma yaz bize
Ben grubun sozcusuyumde
yazmaya çalışırım canım aylar önce bir lira biriktirmeye başlamıştım yarım litrelik su şişesinde ancak yarım oldu. hayır kumbarasındada 25 lira birikmiş on kuruş yirmibeş kuruşları atıyordum sizlerden görmüştümek olarak katalogla bişeyler satmaya çalışıyorum öyle öyle ucuucuna yetiyor
İnşallah canım

Benimde bozuk para kumbaram var.
içine kağıtta attım ama kağıt için başka kumbara yapıcam.
dolunca sayması güzel oluyor :)

Benimde bozuk para kumbaram var.
içine kağıtta attım ama kağıt için başka kumbara yapıcam.
dolunca sayması güzel oluyor :)
kağıtta ayrı kumbarada yeni başladım beşlik onluk atıyorum:)
@Guiding ben bi türlü kumbarayı beceremiyorum
Devam et az az da olsa bi şekilde kumbara birikiyo
Para ele az geçinc az birikiyo yoksa güzel seviyorum
Forumda patlatılmış kumbara resimleri vardı ayyy içim gidiyo görünce sekiz dokuz milyar biriktiren vardı o imkansız benim için
Kumabara diyede cam kavanozun kapağını aliminyum folyoyla bantladım açamayım diye:)sayarken resim atarım

Kızılaya 30 lira bağış yaptım
Ramazan başladığından beri 100 liraya yakın bi para bağışladık heralde
Keşke daha çok verebilsek.
Bakalım daha biraz daha ayrıcam
Bugün kirayı falan ayiricaz
Eşim kredi kartını ödemiş
Benim kredi karti var benimki çok gelmiycek zaten
Kalan paradan bağış için ayırcam inşallah

Allah kabul etsin inşallah,

geçmiş olsun canım
Annemde grip olmuştu bronşite çevirmiş
Çok zor vallahi

bes iptali içn ne yaptınız ? bende iptal ettirmek istiyorum 2 tane kredi ödüyoruz çünkü fazla geliyor bana

Hoşgeldin.
Sen kendin makarna fabrika sında mı çalışıyorsun.
Afiyet olsun bu arada.
Ben yine işe gideceğim 11 de.
evet canım ben makarna fabrikasında çalışıyorum:) 4 yıldır bu sektördeyim..

teşekkürler.. günübirlik gelip döndüm. merkeze girmedim bile organizeye gidip döndüm..

kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi.. kaç günün yorgunluğu her yerim ağrıyor. akşam pratik birşeyler yapayım istiyorum.. dondurucuda köftem var, fırında köfteli patatesmi patatesli köfte mi ne oluyor ondan mı yapsam.. tarifi olan var mı bu yemeğin.. normalde ben kızartıp patatesin yanında koyuyorum..bugün pratik olması açısından fırına atayım diyorum.. tarifleriniz varsa alayım:) çorbam var zaten..birazda bulgur pilavı yaparım inşallah.

Canım çözünen köfteleri elinle böyle İzmir köfte haline getir
Borcama köfteleri patatesleri biber domates koy
Salçalı su yapıp üstlerine gezdir
Tuz karabiber ekle
Gayet prarikpisiyo hemen ama patatesleri çok büyük yapma çünkü köfteler erken piscegi için patatesleri kucult

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…