- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
geçmiş olsun canım .benim iki bebekte hasta oldu dünde eşim havalar bi garip dikkat edelim de Allah beterinden korusun inşaallahgünaydınlarrr
valla sorma ben de hafta sonu çamaşırla uğraştım, üstelik bir haftadır hastayım dökülüyorum resmen. grip oldum sonra bronşite çevirdi daha sonra nezle hepsi birarar da. üstelik evde temizlenecek. ayyy ne yapsam bilimiyroum. vakit de yok kadın çağırıcam olmazsa..
Ah biz kadınlar
Bazen bize acıyorum valla
Cumartesi bebek görmeye gittim
Eşimin izin gününe denk gelince o bizi bıraktı eve gitti
Uzanmış bütün gün tv falan izlemiş
Pazar işe gitti bende evdeydim
yorganları kaldırdım
3 makine çamaşır yıkadım
balkonu yıkadım
evi süpürdüm
Nevresimleri değiştirdim
Oğlumun küçülen kıyafetleri ayırdım
pazardan aldığım yeşillikleri yıkadım kuruttum dolaba kaldırdım
Yani şimdi ben bize acımayayım da kime acıyım a kadınlar
gerçekten acınılacak haldeyiz ben cuma süt iznindeydim bir yandan çocuklarla ilgilendim bi yandan mutfağa girdim 4 saat sürüyor ana yemek pilav salata çorba tatlı bilmem ne falan derken çocuklara zaman ayıramıyorum valla .bir de tabi çamaşır yıka as topla katla .evi kv süpürdü Allahtan. dün eve 8 de vardım çok yağmur vardı geç gittim anca çocukla uğraş yemek ye uykum geliyor pertt.yaşayıncada zor yazıncada offfAh biz kadınlar
Bazen bize acıyorum valla
Cumartesi bebek görmeye gittim
Eşimin izin gününe denk gelince o bizi bıraktı eve gitti
Uzanmış bütün gün tv falan izlemiş
Pazar işe gitti bende evdeydim
yorganları kaldırdım
3 makine çamaşır yıkadım
balkonu yıkadım
evi süpürdüm
Nevresimleri değiştirdim
Oğlumun küçülen kıyafetleri ayırdım
pazardan aldığım yeşillikleri yıkadım kuruttum dolaba kaldırdım
Yani şimdi ben bize acımayayım da kime acıyım a kadınlar
günaydınlarrr
valla sorma ben de hafta sonu çamaşırla uğraştım, üstelik bir haftadır hastayım dökülüyorum resmen. grip oldum sonra bronşite çevirdi daha sonra nezle hepsi birarar da. üstelik evde temizlenecek. ayyy ne yapsam bilimiyroum. vakit de yok kadın çağırıcam olmazsa..
gerçekten acınılacak haldeyiz ben cuma süt iznindeydim bir yandan çocuklarla ilgilendim bi yandan mutfağa girdim 4 saat sürüyor ana yemek pilav salata çorba tatlı bilmem ne falan derken çocuklara zaman ayıramıyorum valla .bir de tabi çamaşır yıka as topla katla .evi kv süpürdü Allahtan. dün eve 8 de vardım çok yağmur vardı geç gittim anca çocukla uğraş yemek ye uykum geliyor pertt.yaşayıncada zor yazıncada offf
yazmaya çalışırım canım aylar önce bir lira biriktirmeye başlamıştım yarım litrelik su şişesinde ancak yarım oldu. hayır kumbarasındada 25 lira birikmiş on kuruş yirmibeş kuruşları atıyordum sizlerden görmüştümCanım benim
İnan hepimiz aynıyız
Birikim yapabilenimiz bu aralar çok az
Olsun
Tasarruf yapıyoruz indirimler falan tutumlu olmaya çalışıyoruz
Sen de uzak kalma yaz bize
Ben grubun sozcusuyumde
İnşallah canımBiz de benzer durumdayız hatta bizim yetmiyor bile, bebeğimin altınlarını bozdurmaya başladık. Umarım yerine koyabiliriz... Kitap almak bile lüks artık benim için.
Ama yine de birbirimizin birikimlerine mutlu olup , inancımızı umudumuzu koruyacağız...
Her şey zamanla yoluna girecektir...
yazmaya çalışırım canım aylar önce bir lira biriktirmeye başlamıştım yarım litrelik su şişesinde ancak yarım oldu. hayır kumbarasındada 25 lira birikmiş on kuruş yirmibeş kuruşları atıyordum sizlerden görmüştümek olarak katalogla bişeyler satmaya çalışıyorum öyle öyle ucuucuna yetiyor
İnşallah canım
kağıtta ayrı kumbarada yeni başladım beşlik onluk atıyorum:)Benimde bozuk para kumbaram var.
içine kağıtta attım ama kağıt için başka kumbara yapıcam.
dolunca sayması güzel oluyor :)
Para ele az geçinc az birikiyo yoksa güzel seviyorum@Guiding ben bi türlü kumbarayı beceremiyorum
Devam et az az da olsa bi şekilde kumbara birikiyo
Allah kabul etsin inşallah,Kızılaya 30 lira bağış yaptım
Ramazan başladığından beri 100 liraya yakın bi para bağışladık heralde
Keşke daha çok verebilsek.
Bakalım daha biraz daha ayrıcam
Bugün kirayı falan ayiricaz
Eşim kredi kartını ödemiş
Benim kredi karti var benimki çok gelmiycek zaten
Kalan paradan bağış için ayırcam inşallah
günaydınlarrr
Merhaba kızlar
Bugün sadece otopark ücreti verdim. 5 tl.
Bes im geri yatmış. 220 tl.
Kartımız kesiliyor bugün. 5 bine dayandı. Çok kötü çok.
Hiç eşime suç bulmuyorum. Bu ay ben fazla harcadım ve öteki ay da hala alasım var ama benim.
Bugün dışarı çıkıp halletmem gereken işler var.
Bankaya gidip hesabımı ve kredi kartımı iptal ettireceğim
Belediye ye gidip emlak vergisini hallederim.
2 kent karta para yüklettireceğim
Yumurta bitti, alınacak.
evet canım ben makarna fabrikasında çalışıyorum:) 4 yıldır bu sektördeyim..Hoşgeldin.
Sen kendin makarna fabrika sında mı çalışıyorsun.
Afiyet olsun bu arada.
Ben yine işe gideceğim 11 de.
teşekkürler.. günübirlik gelip döndüm. merkeze girmedim bile organizeye gidip döndüm..Hoş geldiniz.
Canım çözünen köfteleri elinle böyle İzmir köfte haline getirkızlar çok yorgun hissediyorum kendimi.. kaç günün yorgunluğu her yerim ağrıyor. akşam pratik birşeyler yapayım istiyorum.. dondurucuda köftem var, fırında köfteli patatesmi patatesli köfte mi ne oluyor ondan mı yapsam.. tarifi olan var mı bu yemeğin.. normalde ben kızartıp patatesin yanında koyuyorum..bugün pratik olması açısından fırına atayım diyorum.. tarifleriniz varsa alayım:) çorbam var zaten..birazda bulgur pilavı yaparım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?