çok teşekkürler canım tamam verdiğin tarife göre yapacağıminşallah..Canım çözünen köfteleri elinle böyle İzmir köfte haline getir
Borcama köfteleri patatesleri biber domates koy
Salçalı su yapıp üstlerine gezdir
Tuz karabiber ekle
Gayet prarikpisiyo hemen ama patatesleri çok büyük yapma çünkü köfteler erken piscegi için patatesleri kucult
hiç yemek yiyemiyoruz canım 2 bardak su canımıza yetiyor..Çok işim var ev temiz ama düzenlenecek yerim çok
Yarın akşam iftara 2 3 kişi misafir çağırdım işyerinden
Menu m şöyle.
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurtlu Havuç
Bol yeşillikli salata
Barbekü soslu tavuk
Soslu makarna
Haşhaşlı revani
Börek Vs ekleyeyim mi gerek varmı?
kızlar bulaşık makinam düzgün temizlemiyor yaa. bugün eşime servis çağır dedim ama inşallah akşama doğru gelirler. samsung 3 programlı olandan kullanıyorum.bardaklarım mahfoldu hem çiziliyor hem bulanık çıkıyor, güzel temizlemiyor. bi çok deterjan da denedim şuan kullandığım fairy limonlu. ama ne fayda. ha bim temizleyici de kullandım içi temizlensin diye
Çok işim var ev temiz ama düzenlenecek yerim çok
Yarın akşam iftara 2 3 kişi misafir çağırdım işyerinden
Menu m şöyle.
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurtlu Havuç
Bol yeşillikli salata
Barbekü soslu tavuk
Soslu makarna
Haşhaşlı revani
Börek Vs ekleyeyim mi gerek varmı?
kızlar bulaşık makinam düzgün temizlemiyor yaa. bugün eşime servis çağır dedim ama inşallah akşama doğru gelirler. samsung 3 programlı olandan kullanıyorum.bardaklarım mahfoldu hem çiziliyor hem bulanık çıkıyor, güzel temizlemiyor. bi çok deterjan da denedim şuan kullandığım fairy limonlu. ama ne fayda. ha bim temizleyici de kullandım içi temizlensin diye
canım çok teşekkür ederim iyiki yazdın. ben stoklamak için fairy platinium aldım ama daha kullanmadım, limonlu olanlar bitsin diye bekliyordum.. yani platinium olanı kullansam etki etmez mi diyorsun acaba?? alttaki filtreyi sık sık temizlerim ve bim in makina temizleyicisini de kullanırım. pervaneleri nasıl yıkasam onu bilmiyorum. ha bi de sıvı deterjan kullan diyorsan önerin hangisi acaba?? inan arkadaşlara falan gidince bardakları nasıl da parlıyor benimkiler hepsi bozuldu sinirlerim bozuldu artık yaa.. tesisatından şüpheleniyorum onunla da uğraşmim diyorum bayramdan sonra nasıl olsa taşınacam diye..Cnm bardakların çizilmesine neden olan şey makine değilde deterjanmış. Eve gelen servis toz yada tablet deterjan kullanmayın onun yerine jel olanı kullanın demişti. Dediği gibide oldu jel deterjana geçince bir daha çizilme sorunu yaşamadım. Ama tabi eski çizilenlerin hiçbir geri dönüşü yok.
Bardaklarında bulanık, buğulu görüntüler oluyormu bilmiyorum. Onun sebebide tuz ve parlatıcı ayarı. Kullandığın deterjanda tuz varsa bile sen ekstradan makineye mutlaka ekle. Parlatıcı en yüksekte yada en düşükte olursa o da buğulu bir görünüme sebep oluyor. Birde yaşadığın yerde sular çok kireçliyse o da bir etken olabilir. Makineye su az geliyor olabilir.
Ben makineyi aldığımda ilk 2 sene neredeyse hiç kullanamadım İçine 10 tabak koysam 8'i benim koyduğumdan daha kirli çıkıyordu. Kaç kere servis gitti geldi. Aa hiçbir çözüm bulamadılar. 30 TLye şu parçayı takalım, 50 TLye bu parçayı takalım gibi şeyler söyleyip duruyordu onlarda. Oturup sinirimden hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. Şimdi hallettim çok şükür.
Her hafta yada 15 güne bir flitre ve pervaneleri söküp yıkamalısın.
Ayda bir mutlaka makine temizleyici kullanmalısın. Birde bir çok kişi sirke kullanıyor. Ama sirke, limontuzu, karbonat, çamaşır suyu bunlar makineye ciddi anlamda zarar veriyor. Bunlarıda kullanma
Çok uzun oldu farkındayım. Belki sen bu yazdıklarımı zaten yapıyorsundur. Ama zamanındaçok çekmiş biri olarak yazayım belki faydam dokunur dedim.
Hangi markadasin canim?evet canım ben makarna fabrikasında çalışıyorum:) 4 yıldır bu sektördeyim..
teşekkürler.. günübirlik gelip döndüm. merkeze girmedim bile organizeye gidip döndüm..
@zelalke sempatikkiz hakliCnm bardakların çizilmesine neden olan şey makine değilde deterjanmış. Eve gelen servis toz yada tablet deterjan kullanmayın onun yerine jel olanı kullanın demişti. Dediği gibide oldu jel deterjana geçince bir daha çizilme sorunu yaşamadım. Ama tabi eski çizilenlerin hiçbir geri dönüşü yok.
Bardaklarında bulanık, buğulu görüntüler oluyormu bilmiyorum. Onun sebebide tuz ve parlatıcı ayarı. Kullandığın deterjanda tuz varsa bile sen ekstradan makineye mutlaka ekle. Parlatıcı en yüksekte yada en düşükte olursa o da buğulu bir görünüme sebep oluyor. Birde yaşadığın yerde sular çok kireçliyse o da bir etken olabilir. Makineye su az geliyor olabilir.
Ben makineyi aldığımda ilk 2 sene neredeyse hiç kullanamadım İçine 10 tabak koysam 8'i benim koyduğumdan daha kirli çıkıyordu. Kaç kere servis gitti geldi. Aa hiçbir çözüm bulamadılar. 30 TLye şu parçayı takalım, 50 TLye bu parçayı takalım gibi şeyler söyleyip duruyordu onlarda. Oturup sinirimden hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. Şimdi hallettim çok şükür.
Her hafta yada 15 güne bir flitre ve pervaneleri söküp yıkamalısın.
Ayda bir mutlaka makine temizleyici kullanmalısın. Birde bir çok kişi sirke kullanıyor. Ama sirke, limontuzu, karbonat, çamaşır suyu bunlar makineye ciddi anlamda zarar veriyor. Bunlarıda kullanma
Çok uzun oldu farkındayım. Belki sen bu yazdıklarımı zaten yapıyorsundur. Ama zamanındaçok çekmiş biri olarak yazayım belki faydam dokunur dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?