Yettim gariiiahandatr_lelli geliyoooooooo
Bardakların bir kere çizildiyse bundan sonra etki etmez canım. Pervaneleri çıkartıp yıkaman gerekiyor. Servis geldiğinde nasıl çıkarman gerektiğini sor o sana gösterir.canım çok teşekkür ederim iyiki yazdın. ben stoklamak için fairy platinium aldım ama daha kullanmadım, limonlu olanlar bitsin diye bekliyordum.. yani platinium olanı kullansam etki etmez mi diyorsun acaba?? alttaki filtreyi sık sık temizlerim ve bim in makina temizleyicisini de kullanırım. pervaneleri nasıl yıkasam onu bilmiyorum. ha bi de sıvı deterjan kullan diyorsan önerin hangisi acaba?? inan arkadaşlara falan gidince bardakları nasıl da parlıyor benimkiler hepsi bozuldu sinirlerim bozuldu artık yaa.. tesisatından şüpheleniyorum onunla da uğraşmim diyorum bayramdan sonra nasıl olsa taşınacam diye..
hoşgelmişsinn sefalar getirmişsin :) benim çalıştığım makarna iç piyasaya üretim yapmıyor canım. ihracat çalışıyoruz. ama iki yıl migros tansaş marka ürünlerini ürettik bu senenin başında onlarla da bitti anlaşmamız. makarna katkılı olmadığı sürece faydalıdır.. sert buğday kullanıldığı için protein oranı iyidir tavsiye ederim:)Yettim gariiimakarna güzeli
evet bardaklarım sizlere ömür.. çözüm bulayım da varsın giden bardak olsun. pervane işini de sorarım gelmezlerse yakın zamanda ben uğraşırımçıkarmak için.Bardakların bir kere çizildiyse bundan sonra etki etmez canım. Pervaneleri çıkartıp yıkaman gerekiyor. Servis geldiğinde nasıl çıkarman gerektiğini sor o sana gösterir.
Fairy için çok iyi diyorlar. Ama ben hiç kullanmadım. Çünkü fiyat olarak çok pahalı. Ben prilin sıvı olanını kullanıyorum. Fiyat olarakta çok makul. Tablet olanı hiç iyi değil ama sıvı olanı iyi.
Finish sıvı olanı hiç tavsiye etmiyorum.
Stok yaparken deterjanın son kullanma tarihine dikkat et. Gerçi onun üzerinde son kullanma tarihi değilde üretim tarihi yazar zaten. Çok uzun süre bekleyen deterjanlarda kalitede bozuluyor. O da yıkamayı etkiliyor.
Birde makinenin iç kısmında sol yan tarafında yada sağ yan tarafında su çıkış yeri vardır. O kısma büyük şeyler dizmemeye çalışki çıkan su rahat bir şekilde bütün makineye ulaşsın.
Yat tabi ya bizden değerli mi? Şu canımızın kıymetini hiç bilmiyoruz. Evde oldukça yapacak işte bitmiyor. Hem aynı kısır döngüBenim trip ise yaradi ajitasyon sart bu erkeklere
Saat 12 gibi annemle markete gittik su alcaktim ben esim yok ya aksam is basa dustu.
Telf sarjda birakmistim.
Esim tirim tirim beni aramis 4 defa.
Sonra sen uyuyan cocugu ara uyandir beni sormak icin.
Eve bi geldim cocuk anneme cikmis beni ariyor :)
Cuma gunu patronlariyla gidecekti yemege esleride dahil etmisler
Esimin pardon benin tribimin organizasyonu :)
Yer ayirtiyorum cumartesi gittigimiz yere yine neresinden istiyorsun diyo
Ha soyle dedim hizaya gel.
Mekan bizim mekan bayaada buyuk bir tesis.
Ahbap olduk artik mekan sahibiyle gide gele.
Bu sefer kalabaligiz sanirim 15 kisi falan variz
Patron esi kizi
Patronun kardesleri esleri vs vs.
Yabanci pek almiyorlar aralarina bizde ailedeniz artik.
2 tane su aldim 5tl gitti sabah sabah.
Aksama oglum yine döner istedi.
Corba-döner-pilav yani menü
Künefe yapicam yine kuzuya.
Mutfagimda bulasiklar dursun az daha uzandim valla
Bugunde yan gelip yatma gunu olsundu.
Sorma be canimYat tabi ya bizden değerli mi? Şu canımızın kıymetini hiç bilmiyoruz. Evde oldukça yapacak işte bitmiyor. Hem aynı kısır döngü
Evdeki bardaklar için kaynar suyun içine domestos dök bir kaç saat beklet. Sonra güzelce ovalaya ovalaya yıka. Çizilmesi geçmez ama buğulu görüntüden bir ihtimal kurtulabilirsin.evet bardaklarım sizlere ömür.. çözüm bulayım da varsın giden bardak olsun. pervane işini de sorarım gelmezlerse yakın zamanda ben uğraşırımçıkarmak için.
pril tablet ben de almıştım ama berbat birşey çıktı. erimiyordu bile.. hala evde var başka temizlikte kullanırım dedim fairy limonluya geçtim..
Uğraşma zaten yaa bırak kendi dağıtsın, kendi toplasın. Dikkat ediyorum bu evin cefasını biz çekiyoruz. Sefasını erkekler sürüyor.Sorma be canim
Ben burayı daha bir kac saat once topladiydim ya la. Diyorum bazen.
Ne ara bukadar dagiliyor anlamiyorum.
Dun cukur tabak bulamadim birazi kirlide birazi makinede yikaniyordu.
Yikamaya usendim pasta tabaklarina sarildim direk.
Bazende boyle beziyorum yetti beee canima diyorum.
Oglumun yatagini kapatmiyorum artik.
Hep evde gunde kac defa yatiyo iniyo cikiyo tamam sen kazandin senin yasam alanin kurtlanin anacim dedim.
Biraktim.
Cat kapi biri gelmese bari diye dua ediyorum.
Neyseki ramazan herkes kendi telasinda.
Sormadan gelmiyorlar
tamam canım akşam domestos suyu hazırlayıp koyayım bardakları. çokteşekkür ederim ha bi de youtubeye şimdi bakacam..Evdeki bardaklar için kaynar suyun içine domestos dök bir kaç saat beklet. Sonra güzelce ovalaya ovalaya yıka. Çizilmesi geçmez ama buğulu görüntüden bir ihtimal kurtulabilirsin.
Youtube'a yaz bulaşık makinesi pervanesi nasıl çıkarılır diye çok basit şekilde çıkıyor zaten.
Birde o tablet deterjanla mutfak dolaplarını temizle. Sıcaksuyun içine at dolap kapaklarını onla temizle çok güzel temizliyor :)
Rica ederim cnm.tamam canım akşam domestos suyu hazırlayıp koyayım bardakları. çokteşekkür ederim ha bi de youtubeye şimdi bakacam..
kan vermiştim. Tsh.im yüksekti ya benim canım onun için ilaç verdi sen onu günde kaç kez içiyorsun bir de aç mı yok mu??
hakikaten ya köle gibi çalış babam çalış biz sanki tatil gunlerimizde evde çalışmak zorundayızAh biz kadınlar
Bazen bize acıyorum valla
Cumartesi bebek görmeye gittim
Eşimin izin gününe denk gelince o bizi bıraktı eve gitti
Uzanmış bütün gün tv falan izlemiş
Pazar işe gitti bende evdeydim
yorganları kaldırdım
3 makine çamaşır yıkadım
balkonu yıkadım
evi süpürdüm
Nevresimleri değiştirdim
Oğlumun küçülen kıyafetleri ayırdım
pazardan aldığım yeşillikleri yıkadım kuruttum dolaba kaldırdım
Yani şimdi ben bize acımayayım da kime acıyım a kadınlar
Canım ben onu şu an içmiyorum çünkü ilaç yazdılar ama daha ilaca baslamadan tekrar kan testi verdim onda normal çıktı şimdi başlama dediler hamile kalırsam basliycam onakan vermiştim. Tsh.im yüksekti ya benim canım onun için ilaç verdi sen onu günde kaç kez içiyorsun bir de aç mı yok mu??
hakikaten ya köle gibi çalış babam çalış biz sanki tatil gunlerimizde evde çalışmak zorundayız
Ben açılmayan teneke kumbaralardan alıyorum cnm. Kavanozla, şişeyle falan biriktiremiyorum. Açılabilen bir şey olunca mutlaka tırtıklıyorum. O zamanda para birikmiyor.Ya şu kumbara işini ben de yapmak istiyorum ya
Bi türlü başaramadım
Bugünnora2010 aklıma tekrar soktu
Kumbarayı nelerden yapiyosunuz?
Bozuk kağıt ayiriyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?