Küçük Düşün Büyük Olsun!

gulfemhatun , mutlu yılla canım.
tr_lelli dua ettim sana. Eski evimde kiradayken sürekli eşyalara bakıp, bunu değiştireceğim, şunu atacağım, yerine şöyle birşey alacağım diye diye 3 sene geçirdim. Seni çok iyi anlıyorum canım. Bana şubat ayında nasip oldu yeni ev, istediğim gibi eşyalar. İnşallah sana da en kısa zamanda nasip olur.
@zelalke evi beklerken bu son zamanlar geçmek bilmiyor değil mi?

zelalke çok güzel heyecanlar Allah sağlıkla sıhhatle iyi günlerde oturmayı nasip etsin

Benim eşya ile ilgili serüvenim de çok değişik yazayım bana akıl verin kızlar

Evleneneli 5 yıl oldu kiracı olduğumuz için ve düğün masraflarını da kendimiz karşıladığımız için uygun modelleri aldık

1 yıl sonra evimizi aldık içine tadilat yaptırdık tabi kredi masrafları ve eşyaların yeni olması sebebiyle yeni eşya almadık

evim 3+1 oturma odası diye kullandığımız odayı kayınvalidem gelince ona yatak odası olarak kullanınca salona geçmiştik
Sonradan oturma odasını da kullanmadık salonda oturuyoruz.

Koltuklarım açık renk biraz kirlendi yıkattım ama kumaşın cinsi de bir tuhaf çok mükemmel bir sonuç olmuyor
salonumu ve yatak odamı değiştirmek istiyorum.

Bir yandan da bulunduğumuz semt kentsel dönüşüm alanı
Binalar tek tek yıkılıyor
Bizim binanın arsası da küçük olduğundan ve müteahhit üstüne para istediğinden (100 150 bin arası)
Ayrıca yenilenen evlerin de m2 küçük oluyor.

Yani ne yapsam bilemiyorum salonu yenilersem komple halısı perdesi değiştirmek istiyorum
Ama kentsel dönüşüm muhabbeti vs aklımı çeliyor
Gerçi kaç sene sürer bizim evler ne olur onu da hiç bilmiyorum

Herkese hayırlı günler hanımlar .. Doğumdan sonra yazamadım ama hep okuyorum dilerim herkesin gönlündekını verır rabbim .. bebişten sonra birikim biraz zor olsada yöne onun için artırmaya calışıyorum oğluma gelen 20 çeyreği bir bilezık bozdum 34 gramlık ve yine her ay 1 gr altın alıyorum 6 gr etti ve her ay çeyrek almaya çalışıyorum 4 tane oldu onlar da bu ayda alabılırim inşallah .. kumbarama da bozuklar girmeye devam ediyor daha dolmasına cook var 3 lt penguen reçel kavanozu olur kendisi İşede henüz başlamadım @hawar inşallah gönlüne göre bi bakıcı bulursun inşallah bende bulurum

Canım ben de yeni eve geçerken koltuklarımın kumaşını değiştirdim. Bir öncekinden memnun değildim. Şimdiki çok rahat silinip temizleniyor. Halı ve perdeden memnunsan onların renklerine uygun bir kumaşla koltuklarını kaplatabilirsin hem daha ucuza mail olur hem de gözüne güzel gözükür. Kırlentte çok değişiriryor koltukları

tr_lelli canım kusura bakma atlamışım. sizin ev durumu Allahın izniyle çözülüyor demek.. ayyy inşallah en kısa zamanda buraya güzel haberleri verirsin :)

tr_lelli senin adına bende heyecanlandım
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah
Yaaaa aglıcaM ama
Gözlerim dolu dolu okudum iyiki varsiniz be!

Iyiki desteginiz var
İyiki sizi tanimisim sizi
Iyiki tanismamiza vesile olmus Rabbim.
Yanyana olmasakda teee oralardan verdiginiz enerji, dua, destek okadar motive ediyorki beni.

Aslinda oturma odam yeni oglumun odasinida severek aldim.
Ama yatak odami degisicem kesin.

Esyadan ziyade (bir sekilde borcla falan uygunundan aliniyor)
Ev cok yoruyor beni.
Cok kullanissiz.
Misafir dahi agirlayamiyorum.
Hol buyuk oda kucuk.
Banyo kucuk mutfak daha buyuk vs vs eski tip ev iste.
6yildirda ne mutfak dolabini degistim ne kapisini.
Istedim fakat hep imar gelicek yikilacak zaten diye diye surekli kendimi telkin ettim.

Suan tek temennim bu
Buna yogunlastim.

Bolge olarak sadece burda bir kac mahalle kaldik cunku
Semtimiz diger mahalleleri hep dönustu.

Imar yuzunden yikilan cami bile yapilamadi kaldi oyle.
Yeni yeni basliyorlar camiyide yapmaya.

Umutluyum.

@gulfemhatun mutlu yillar canim

Ya şu kumbara işini ben de yapmak istiyorum ya
Bi türlü başaramadım

Bugün @nora2010 aklıma tekrar soktu

Kumbarayı nelerden yapiyosunuz?
Bozuk kağıt ayiriyomusunuz?
İşte hayır kumbarası var gülüm beş on yirmibeş elli kuruşları biriktirdiğim o gün açtım 25 tl birikmiş yarım litrelik suşişesine sadece bir tl atıyorum dolusu üçyüz tl yapıyolar dediler ne kadar doğru bilmiyorum birde cam bir litrelik kavanozun kapağından para girecek şekilde kestim kenarını alimunyum folyoyla yapıştırdımki açamayım diye:) ama çok çok atamıyorum yetişştiremiyorum borçlarımız fazla.bu ay üç parça halı aldık
yarım litrelik su şişesinin kenarından bıçakla kestim ordan atıyorum kapağından geri vermiyor parayı:) kumbarayı patlatınca resim istiyorum:)
iyi biriktirmişin canım eşlerden saklıyoruz ama ortak borcumuza gidiyo:)

Bir biriksinde gururla atarım resmini buraya

Bende koltuklarımın rengini değiştirmek istiyorum.
koyu gri seviyorum
şimdikiler ekru
ve alt yastıkları kuş tüyü oturunca şekilsiz bir biçim alıyor.
4.200 e almıştım 3. yılı kumaş değiştirsem ve alt kısmını sünger yaptırsam
ya beğenmezsem diye korkuyorum.

hiç sorma, bi de ben evi saldım içimden detaylı temizlik bile yapmam gelmiyor.. kendi evime geçmeyisabırsızlıkla bekliyorum..

ben de 20 aylık evliyim 4 ay sonra 2 yılım olacak.. ben de oturma grubumu 3 800 tlye almıştım.. severek aldım koltuklar yeşilin bi tonu adı ne bilmiyorum çokaçık değil.. amakanepeler kırık beyaz -krem gibi birşey.. çok spor ve rahat..amaişte beyaz kanepe aldığıma pişman oldum, ortüyle kullanıyorum yine aynı tondan.. ilerde ben de isterim kumaşını değiştirmeyi. ama bi kaçyıldaha geçsin isterim

tr_lelli kuşuuuuum sen de iyi ki varsın böyle olmamizin en önemli sebeplerinden biri sensin . Canım benim . Yeni evlerimiz gelsin de inşallah çay partileri verelim hep beraber . Ayyyy ne güzel olur. Bak böyle de içime doğdu . Yakında benceEe

Kumbara fikirleri çok güzel
Teşekkür ederm
Doğumgünü mesajları için de teşekkür ederim
İnşallah şu kumbarayı yapıcam ben dee

Aynen zaten önce mutfağı yaptırmam lazım daha sonra koltuklar olur.
3 yıl geçer mutlaka üzerinden.

Ben tepe home dan çok uygun bit fiyata almıştım
Biraz da büyük koltuklar
Hiç sormadım kaplatmayı ama oğlum doğmadan önce ayak uzatmak için eskiden üstüne mermer konan sehpalar var ya onun ayak kısmını üstünü süngerle kaplatıp puf yaptırmıştık ufacık şeye 200 lira aldılar
Koltuklar değer mi kaplatmaya bilemedim?
Senin salonun fotosunu hatırlıyorum çok güzel olmuş benim süngerlerde pek iyi durumda değil çökme de olur

Koltuğun kumaş cinsini ne yaptırdın canım?
En azından ona göre alırım ne zaman alacaksam?

Kırlent aldım 2 hafta önce oydum koltuklara valla o bile havasını değiştirdi odanın
Biz kadınlar ufacık şeylerle de mutlu oluyoruz ya gülüyorum halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…